Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 328.683
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Football Manager 2013
EraserHead kaže...

Meni uopće nije jasno kako netko tko je pravi fan ove igre uopće može ne kupiti igru??

Aj dobro ako ćeš odigrati 10ak sati pa eto šteta 200kn... ali pravi fanovi igre koji su na prošle nastavke potrošili stotine sati i da ne kupe igru, ne mogu razumit.

Uostalom FM je legendarna igra, i bilo bi me sram da je piratiziram.

200kn je možda malo više od jednog subotnjeg izlaska.

Upravo to. Točnije,za igru sam dao 30,79$ ,a do sada sam odigrao 50-tak sati.....Da dnevno sastrane staviš 5kn. Što je malo manje od jedne kave imaš igru jako jako brzo. Ali teško se odreći kave. Tko je još vidio plaćati nešto u što je drugi uložio vrijeme,novac,znanje i sve ostalo...

Baš ste veliki fanovi FM serijala nema šta...

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina

Šta si ti našao glumit dušebrižnika, ako ti kupuješ boli to nas briga i nemaš nam ti šta pametovati. Ti kupuj i plaćaj šta hoćeš, to nas neinteresira uopće. A nije uzalud, ja sam dobio karton by the way {#}.

15 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Šta si ti našao glumit dušebrižnika, ako ti kupuješ boli to nas briga i nemaš nam ti šta pametovati. Ti kupuj i plaćaj šta hoćeš, to nas neinteresira uopće. A nije uzalud, ja sam dobio karton by the way {#}.

Radio što što hoćeš ,ali ne na ovom forumu! Zato sam to i napisao!

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

sto kupovat kada mozes proci dzabalesku nije mi jasno sto se razbacivat sa tih 200 kuna neki ovdje za hljeba nemaju 

Moj PC  
1 5 hvala 0
15 godina
Pandzinho kaže...

sto kupovat kada mozes proci dzabalesku nije mi jasno sto se razbacivat sa tih 200 kuna neki ovdje za hljeba nemaju 

Je baš :)...ako imaju za PC na kojem će igrati FM onda imaju novaca i da kupe igru.

I zašto ne dati tih 200 kn godišnje da podržiš izdavače...što da je ovo zadnja godina da izlazi igra zbog jazavaca kojima je teško dati 200 kn, onda bi bili svi drugi krivi zato što ne izlazi igra osim tebe koji ju je svake godine piratizirao.

15 godina

u kupovanje originala ili skidanje piratluka ne ulazim, niti želim potpirivat vatru. svatko ima svoje mišljenje i stajalište i uvijek je krivo gledano od strane "onog drugog". 

ono kaj ne razumijem je kukanje i plakanje oko piratske igre koje ne radi. znaći skinuo si nekaj sa neta, free, i onda se usudiš kukati kako ti ne radi?!?! to je meni dno dna. 

poklonjenom konju se ne gleda u zube. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Jel iko zna fix za crash, igra mi se random crasha nakon nekih 15ak minuti igranja. Izbaci neki erorr sa brojwvima i slovima, ako bude potrebe prepisat cu ga.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Jel iko zna fix za crash, igra mi se random crasha nakon nekih 15ak minuti igranja. Izbaci neki erorr sa brojwvima i slovima, ako bude potrebe prepisat cu ga.

You gotta be kidding me /facepalm...

Pa većini se crasha, da si samo preletio zadnje 2-3 stranice vidio biš... 

16 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...
Jonja kaže...

Ne pratim temu pa neznam, hvala.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Tox2401 kaže...
Jonja kaže...

Ne pratim temu pa neznam, hvala.

Pa ali se potraži odg. barem na zadnje 2 strane, iskreno na tvom mjestu nebi ni ja cijelu temu listao ali zadnje dvije strane nebi trebao bit problem. Ugl. da fix je izašao nez jučer/danas pa ako imaš igru na STEAMu već biš trebao imat update.
Netko je od kolega forumaša stavio listu fixova ovdje u temu. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 0:04 (Tox2401).
16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Vi koji ima te orginal, jel vam stigao update novi ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ipak sam odlučio kupit original igru preko fmscout stranice, dođe nešto manje od 300kn tako da je to ispalo super. Nisam jaaaako dugo kupio original igru jer sam uvijek gledao da je to preskupo i bacanje para. A onda je tu netko spomenuo da je to nešto više od subotnjeg izlaska sam se zapitao. Pa da, bolje mi je bacit lovu na nešto što ću igrat mjesecima i platit nekome za njegov rad nego ju spiskat na cugu u 2-3 subote... 

Sad se skida :D 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 15:08 (Tox2401).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Evo skinulo se :D Za sad nema problema sa crashanjem kao što je bilo u mornarici

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...

Evo skinulo se :D Za sad nema problema sa crashanjem kao što je bilo u mornarici

nasao sam jednu stranicu koja je dosta jeftinija od fmscouta ali neznam dali je sigurna http://www.gameholds.com/football-manager-2013-pc-cd-key-1.html

100 kn je skoro razlika

14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

jel sigurna stranica da nije neka prevara?

0 0 hvala 0
14 godina
Football Manager 2013

tu sam ja kupio prije 10ak dana, za par minuta dobiješ key kojeg samo uneseš u steam, odmah sam mogao igrat betu, kad je službeno izašla igra samo je steam skinuo mali update i postala je full igra, update, achievements i sve ostalo fukcionira ko da je normalno kupljena preko steama, samo u pola cijene :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

sta se treba registrirati na stranici ili?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Football Manager 2013

getgamesgo je sigurna stranica ;)

i dode oko 190kn, odmah pri uplati ako dobro prode dobijete key

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

valjda me nece zajebat

0 0 hvala 0
17 godina

ja sam sad kupil i kad pokusam aktivirati igru: Invalid product code????

je to moguce?

13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

eto vidis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Football Manager 2013

jel ti prosla uplata? jesi placo paypalom ili karticom samo?

a da kontaktiras suport, brzo odgovaraju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Trnjan kaže...

jel ti prosla uplata? jesi placo paypalom ili karticom samo?

a da kontaktiras suport, brzo odgovaraju

prosla je uplata, zato sam i dobio kljuc?!

a suport sam kontaktiral pa "bume vidli".

kak oni to mogu provjeti?

17 godina
neaktivan
Football Manager 2013

treba nekad i procitat kaj pise na tom screanu kad izbaci key, oni imaju aplikaciju kojom ti automatski izbaci sliku sa keyom i posalje ti dva maila...

ako uplata neprode ili nesto oni automatski blokiraju key ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Football Manager 2013

uglavnom vele mi iz suporta da je kartica odbijena.

mozda i nema dosta para, malo sam se sad zbunil.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 18:03 (ivanec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Di ideš preko njih kupovat, rađe platiš 100 više ali je sigurnije i bolje.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

a di to platis 100 vise a da je sigurnije?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

g2play.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Football Manager 2013

koju karticu imas? jesi upiso tocne podatke itd?

tommy ako se tebi daje 100kn vise samo daj, uzimo sam dosta igri preko ove stranice nikad problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice