Jel demo danas dolazi?
Rekli su ovaj vikend !
Jel demo danas dolazi?
Rekli su ovaj vikend !
Također, možda će nekima, kao što je meni na prvu, zasmetati činjenica da više ne možete pratiti utakmicu kao što se moglo proteklih petnaest managera, tako da su nazivi momčadi gore, ispod prazan prostor koji se popunjava događajima s utakmice a na dnu tekstualni komentari. Najbliže što tome možete doći sada je ovo na slici. Sve u svemu, novi FM je bolji od starih ali ima svoje mušice.
Šta to znači? Jel ostala 2D kamera?
Evo gaaaaaaaaaaaaa, demo je izasao 
http://community.sigames.com/showthread.php/322233-Football-Manager-2013-Demo-OUT-NOW!?p=8199605#post8199605
moze mi neko reci ako ima hrv. liga na demo ? da ne skidam bezveze... samo bih pogledao u kakvom su stanju hrv. klubovi prije izlaska cijele verzije
moze mi neko reci ako ima hrv. liga na demo ? da ne skidam bezveze... samo bih pogledao u kakvom su stanju hrv. klubovi prije izlaska cijele verzije
Hvala,onda cu ipak pricekati finalnu verziju :)
HNL: http://www.mediafire.com/?jg961uekk9k2bpq
Bundesliga: http://www.mediafire.com/?asll50t75x1r3a3
Russian Premier League: http://www.mediafire.com/?6sqgt7bwsw41tcw
Campeonato Brasileiro: http://www.mediafire.com/?g1r1o417u79jj36
a mogu na demo verziji pogledati statse od igraca iz hnl , ako vec nemozes igrati s hnl klubovima ?
Šta se imate sa Demom zezat kad za tjedan dana izlazi full igra.
Šta se imate sa Demom zezat kad za tjedan dana izlazi full igra.
pa može se sad početi igrati (može se odigrati pola sezone u demu) i kad izađe full igra može se nastaviti gdje si saveao u demu.
Ne znam koliko pratite TFM-a, al ja kod njega uvijek naiđem na korisne stvari. Evo ako tko želi dodatak za igru si skinut - lica igrača i grbove klubova ovdje
I tko je lijen scoutat evo - lista wonderkidova
Ne znam koliko pratite TFM-a, al ja kod njega uvijek naiđem na korisne stvari. Evo ako tko želi dodatak za igru si skinut - lica igrača i grbove klubova ovdje
I tko je lijen scoutat evo - lista wonderkidova
Ja wonderkidove volim sam otkriti, pogotovo kasnije regene
Ni meni lista nije potrebna, pošto već neko vrijeme znam koje ću si nabavit.:) Više, manje ako si u toku što se nogometa tiče znaš i sam koji su wonderkidovi odlični za dovest. No, Brazil uvijek scoutam bez obzira na sve. Kasniji regeni su užitak scoutat. Neophodni su, posebno ako s niželigaškim klubom dođeš u najjaču ligu, onda ti stvarno treba jeftina a dobra ''roba''.
Krenuo s Sheffield Wedn...
Imam namjeru stić do prve Egleske tj Premier Lige. Samo ovo je demo pa mogu samo pola sezone odigrat :/
Ma to je neki bug. Demo verzija ? ;)
Ma to je neki bug. Demo verzija ? ;)
Betica :)
Evo igram demo verziju i oduševljen sam s igrom. Vidim da će jako puno sati otići na novi FM 
igram betu na steamu i sviđa mi se, dosta toga je novog, posebno mi se sviđa što staff postaje sve korisniji, chief scout, head of youth development i ono najvažnije director of football, zaposlio sam rudija vollera za sportskog direktora i rekao sam mu da dovede alabu i ter stegena, alabu je doveo za 20, ter stegena za 19, usput mi je i prodao kolarova za 7 mil eura, zakon stvar, možeš i sam se cjenkat sa klubovima al ovako je otmjenije :), ti si trener i naručiš igrača i nek ga uprava dovede, usput tražio sam i gotzea ali je rudi rekao da dortmund traži previše za njega i ništa od posla
Pa koliko dnevno igraš kad si već 2016 godina?
Zar se može uopće u demu igrati do 2016.
Zar se može uopće u demu igrati do 2016.
Nije demo nego beta. To si dobili svi koji su napravili pre order
Pa imaš betu na stemu besplatnu lol.
Pa imaš betu na stemu besplatnu lol.
Ako se ne varam ovo na steam-u ti je demo...a kao što je bradonja reka beta je samo za preorder išla...
Igram betu jer sam pre-orderao igru, a na steamu je besplatno dostupan demo. Kupih igru unatrag 4-5 dana i eto stalno igram, valjda 7-8 sati svaki dan. :D
Uzeo Man Utd, odigrao sam prvu sezonu standardno s ekipom na raspolaganju, uz par dodataka (mijenjao nanija za artura vidala, itd.), tako i drugu i onda sam na polovici treće prodao 6 prvotimaca za ukupnu dobit od oko 140 milijuna funti, jer se klub našao u financijskim problemima (otišli Glazeri, bio board takeover i sve to) i na kraju završio jedva treći, a do polusezone kad sam sve rasprodao sam imao 12 bodova prednosti pred drugoplasiranim Liverpoolom. Sada krećem u četvrtu sezonu sa ultra mladom, neiskusnom ali vrlo perspektivnom ekipom i nadam se izboriti ligu prvaka s njima. :)
Kad izađe full igra hocu versus protiv mladog i vrlo opasnog po protivnika Arsenala. Osvajača lige prvaka u sezoni 2014/15!!! Će da te tepem
počeo sa liverpoolom. 5 utakmica odigrao.4/4 u službenim tekmama(9:2),iako nisam baš zadovoljan igrom momčadi.nažalost dosta problema sa ozljedama imam
kovačića kupio za 5.5 milijuna,ozljedio se i bit će odsutan 5 mjeseci(krasno).dosta mladu momčad imam.fali mi klasični napadač.budem ga našao valjda
Neda mi se igrat demo, čekam rađe full pa da u miru igram.
Kada cijela igra izađe, dali ću moći nastaviti gdje sam stao s demo verzijom ?
Igram sa swansea i ide mi odlično. Dodam kasnije slike.