Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 328.240
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Football Manager 2013
traktorista kaže...

Jel demo danas dolazi?

Rekli su ovaj vikend !

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
17 godina
M_dipl. kaže...

Također, možda će nekima, kao što je meni na prvu, zasmetati činjenica da više ne možete pratiti utakmicu kao što se moglo proteklih petnaest managera, tako da su nazivi momčadi gore, ispod prazan prostor koji se popunjava događajima s utakmice a na dnu tekstualni komentari. Najbliže što tome možete doći sada je ovo na slici. Sve u svemu, novi FM je bolji od starih ali ima svoje mušice.

Šta to znači? Jel ostala 2D kamera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Evo gaaaaaaaaaaaaa, demo je izasao {#}

http://community.sigames.com/showthread.php/322233-Football-Manager-2013-Demo-OUT-NOW!?p=8199605#post8199605

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

moze mi neko reci ako ima hrv. liga na demo ? da ne skidam bezveze... samo bih pogledao u kakvom su stanju hrv. klubovi prije izlaska cijele verzije

0 0 hvala 0
16 godina
Football Manager 2013
evo odigrao demo pola sata i mogu reći da sam zadovoljan, makar još nisam probao puno detalja. Sviđa mi se ono na utakmici kad ti pomoćni trener govori kada netko ne igra dobro, kada je umoran i treba zamjenu i tako to, zanimljivi detalji. Ali naišao sam na jedan bug, ustvari neznam jeli bug il ije čista slučajnost da se meni dogodilo. Počeo sam sa Barcom i odmah na početku su mi se ozliejdili Xavi, Mascherano i Song i sva trojica imaju istu ozljedu (twisted ankle). Pa eto neka netko potvrdi jeli se to i vama događa ili ne?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dino_pes13 kaže...

moze mi neko reci ako ima hrv. liga na demo ? da ne skidam bezveze... samo bih pogledao u kakvom su stanju hrv. klubovi prije izlaska cijele verzije

13 godina
neaktivan

Hvala,onda cu ipak pricekati finalnu verziju :)

0 0 hvala 0
14 godina

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

a mogu na demo verziji pogledati statse od igraca iz hnl , ako vec nemozes igrati s hnl klubovima ?

0 0 hvala 0
15 godina

Šta se imate sa Demom zezat kad za tjedan dana izlazi full igra.

16 godina
itomic009 kaže...

Šta se imate sa Demom zezat kad za tjedan dana izlazi full igra.

pa može se sad početi igrati (može se odigrati pola sezone u demu) i kad izađe full igra može se nastaviti gdje si saveao u demu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 13:38 (antimadridista).
15 godina
Football Manager 2013

Ne znam koliko pratite TFM-a, al ja kod njega uvijek naiđem na korisne stvari. Evo ako tko želi dodatak za igru si skinut - lica igrača i grbove klubova ovdje

I tko je lijen scoutat evo - lista wonderkidova

Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff will make you a god damned sexual Tyrannosaurus, just like me. - Blain Cooper
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
GrgaBlast kaže...

Ne znam koliko pratite TFM-a, al ja kod njega uvijek naiđem na korisne stvari. Evo ako tko želi dodatak za igru si skinut - lica igrača i grbove klubova ovdje

I tko je lijen scoutat evo - lista wonderkidova

Ja wonderkidove volim sam otkriti, pogotovo kasnije regene

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
15 godina

Ni meni lista nije potrebna, pošto već neko vrijeme znam koje ću si nabavit.:) Više, manje ako si u toku što se nogometa tiče znaš i sam koji su wonderkidovi odlični za dovest. No, Brazil uvijek scoutam bez obzira na sve. Kasniji regeni su užitak scoutat. Neophodni su, posebno ako s niželigaškim klubom dođeš u najjaču ligu, onda ti stvarno treba jeftina a dobra ''roba''.

Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff will make you a god damned sexual Tyrannosaurus, just like me. - Blain Cooper
16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Krenuo s Sheffield Wedn...

Imam namjeru stić do prve Egleske tj Premier Lige. Samo ovo je demo pa mogu samo pola sezone odigrat :/

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

{#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ma to je neki bug. Demo verzija ? ;)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ma to je neki bug. Demo verzija ? ;)

Betica :)

My global position systems are vocally addressed
17 godina
Football Manager 2013

Evo igram demo verziju i oduševljen sam s igrom. Vidim da će jako puno sati otići na novi FM {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Football Manager 2013

igram betu na steamu i sviđa mi se, dosta toga je novog, posebno mi se sviđa što staff postaje sve korisniji, chief scout, head of youth development i ono najvažnije director of football, zaposlio sam rudija vollera za sportskog direktora i rekao sam mu da dovede alabu i ter stegena, alabu je doveo za 20, ter stegena za 19, usput mi je i prodao kolarova za 7 mil eura, zakon stvar, možeš i sam se cjenkat sa klubovima al ovako je otmjenije :), ti si trener i naručiš igrača i nek ga uprava dovede, usput tražio sam i gotzea ali je rudi rekao da dortmund traži previše za njega i ništa od posla

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 22:18 (mijanB).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Pa koliko dnevno igraš kad si već 2016 godina?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Zar se može uopće u demu igrati do 2016.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Galiante kaže...

Zar se može uopće u demu igrati do 2016.

Nije demo nego beta. To si dobili svi koji su napravili pre order

16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Pa imaš betu na stemu besplatnu lol.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Pa imaš betu na stemu besplatnu lol.

Ako se ne varam ovo na steam-u ti je demo...a kao što je bradonja reka beta je samo za preorder išla...

15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Igram betu jer sam pre-orderao igru, a na steamu je besplatno dostupan demo. Kupih igru unatrag 4-5 dana i eto stalno igram, valjda 7-8 sati svaki dan. :D

Uzeo Man Utd, odigrao sam prvu sezonu standardno s ekipom na raspolaganju, uz par dodataka (mijenjao nanija za artura vidala, itd.), tako i drugu i onda sam na polovici treće prodao 6 prvotimaca za ukupnu dobit od oko 140 milijuna funti, jer se klub našao u financijskim problemima (otišli Glazeri, bio board takeover i sve to) i na kraju završio jedva treći, a do polusezone kad sam sve rasprodao sam imao 12 bodova prednosti pred drugoplasiranim Liverpoolom. Sada krećem u četvrtu sezonu sa ultra mladom, neiskusnom ali vrlo perspektivnom ekipom i nadam se izboriti ligu prvaka s njima. :)

Kad izađe full igra hocu versus protiv mladog i vrlo opasnog po protivnika Arsenala. Osvajača lige prvaka u sezoni 2014/15!!! Će da te tepem

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

počeo sa liverpoolom. 5 utakmica odigrao.4/4 u službenim tekmama(9:2),iako nisam baš zadovoljan igrom momčadi.nažalost dosta problema sa ozljedama imam{#} kovačića kupio za 5.5 milijuna,ozljedio se i bit će odsutan 5 mjeseci(krasno).dosta mladu momčad imam.fali mi klasični napadač.budem ga našao valjda

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Neda mi se igrat demo, čekam rađe full pa da u miru igram.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

nikako se naviknuti na novi izgled....ma i ja igram ovu demo verziju dosta neozbiljno,samo da ubijem znatiželju

nisam zadovoljan

mučenje mučenje
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 18:25 (hitmanovich).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Football Manager 2013

Kada cijela igra izađe, dali ću moći nastaviti gdje sam stao s demo verzijom ?

Igram sa swansea i ide mi odlično. Dodam kasnije slike.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice