ekipa ima netko zainteresiran preko hamachi-a
znam da je sporo ali opet protiv pravih protivnika je malo bolje igrat ...
ne mora se stalno igrat .. dogovorimo se kad svi mogu i onda 1-2h koliko tko mogne..
ekipa ima netko zainteresiran preko hamachi-a
znam da je sporo ali opet protiv pravih protivnika je malo bolje igrat ...
ne mora se stalno igrat .. dogovorimo se kad svi mogu i onda 1-2h koliko tko mogne..
Samo bi volio znat koliko se trudite da igrate bez "varanja",npr spasiti prije utakmice i ako izgubis,samo opet load i tako dok ne pobjedis,ili uzmes neku jos ekipu pokupis pare tako sto sam sebi kupis igraca za velike pare,ili uzmes drugu ekipu,onu protiv koje igras i napravis joj losu taktiku i tako je pobjedis itd??? :P
to rade djecica od 12 god ...
Ja nisan nikad niti prepustija utakmicu assistentu (go on holiday) osim nekih prijateljskih , a igram cm/fm od 99/00 pa nadalje !
Samo bi volio znat koliko se trudite da igrate bez "varanja",npr spasiti prije utakmice i ako izgubis,samo opet load i tako dok ne pobjedis,ili uzmes neku jos ekipu pokupis pare tako sto sam sebi kupis igraca za velike pare,ili uzmes drugu ekipu,onu protiv koje igras i napravis joj losu taktiku i tako je pobjedis itd??? :P
Ja nisan nikad niti prepustija utakmicu assistentu (go on holiday) osim nekih prijateljskih , a igram cm/fm od 99/00 pa nadalje !
Pa što je loše u tome da prepustiš utakmicu asistentu, nije to nikakvo varanje. Ja sam to znao često radit kad bi mi ostalo još par utakmica do kraja prvenstva a već sam ga osvojio, samo mu složim taktiku i go on holiday do sljedećeg dana.
Ja nikad na holiday ne idem, jedino prijateljske prepustim asistentu
Pa što je loše u tome da prepustiš utakmicu asistentu, nije to nikakvo varanje. Ja sam to znao često radit kad bi mi ostalo još par utakmica do kraja prvenstva a već sam ga osvojio, samo mu složim taktiku i go on holiday do sljedećeg dana.
Zato sta igram ja a ne asistent , a igram koliko iman vremena , ponekad sezonu zavrsim u 3 dana , ponekad u 3 tjedna .
Te nebitne utakice rađe stavin neke igrace iz u 19 ekipe da vidim kako ce se snac .
Te nebitne utakice rađe stavin neke igrace iz u 19 ekipe da vidim kako ce se snac .
Stoji to sve, samo si ti izjednačio to preskakanje utakmica sa varanjem, to nije isto nikako.
Stavim i ja mladiće i one koje bi trebao prodat da igraju takve utakmice, samo ne vodim ih ja nego asistent, i to napravim maksimalno na 2-3 utakmice kroz sezonu kad je već sve rješeno.
Nisam se sjetio odma stavit kad sam počeo igrat al evo sad. Uglavnom evo vam LINK na treninge koje sam skinio s neta, ima za mlade i seniore, samo odete u trening i import-ate filove. Kasnije si samo rasporedite igrače.
WG su wingeri, ja tu stavljam sve krilne igrače (ML/R, AMR/L) osim bekova, za njih je posebno napravljeno (WB i FB). Za napadače ima dvije vrste treninga, strong i fast pa si rasporedite s obzirom kakve imate napadače. Vezni su također podjeljeni na dvije skupine DMC i AMC.
Kod juniora je malo drugačija podjela al skužit će te o čemu se radi kad ih vidite.
Ja sam sebi sve sam sređivao, i taktiku i treninge, ma sve apsolutno. Kakav je manager ako od drugog kupiš treninge i taktike, gdje je tu izazov, to onda ne igraš ti
Zna li netko postoji li opcija kojom se isključuju oni glupi avatari novostvorenih igrača. Volim kad nema slika igrača, kad je samo prazna silueta lica. Posebno me smeta kada igra generira nove mlade igrače i onda im da ona glupa lica, može li se to ikako isključiti? Hvala!
Pod preferences bi trebala biti negdje opcija da ne pokaže slike igrača. Pogledaj tamo.
EDIT: Preferences/Display & Sound/Display settings/ Show real pictures only
odznačiš real and generated pictures, označiš real pictures only,
mislim da se tak zovu
jeli igrao netko od vas možda Football Manager 2012 na iPhoneu? gledao sam malo i izgleda mi kao jako dobra igra.
Ako je približno dobra kao Windows verzija,onda ju kupujem sigurno.
Igram s frendom online i 2016. je godina Newcastlea :D Sve sam uzel, u svim natjecanjima skinul rekord po broju postignutih golova, strašna sezona. Ipak samo jedan bod prednosti u prvenstvu, a sve tekme koje sam kixo su billi tipični FM kixevi di protivnik ima 2 udarca i zabije ti gol, a tvoji iz 20ak ne mogu nijedan. Za iduću sezonu osvježila se momčad, prodali neki starci, dovele mlade snage. Jedan klinac je sa posudbe prebačen u prvi tim, Sissoko je došao na free, a kupljen je James Rodriguez. Otišli su Addison, Mata, Cabaye i Huddlestone. Wilfried je životinja :D
Financijski stojim predobro, imam još 80,90 milja za transfere al nema smisla trošiti. Svaka sezona se završava u debelom plusu, ne troši se više nego se dobije transferima. FM kaže da sam 4. najbogatiji klub na svijetu.
najvise mrzim ta fm effect... ja xy udaraca na gol i nista oni 2 udarca 2 gola...
Dosad se nisam s time zamarao, a sad baš bih :D, gdje da skinem grbove, slike i ostalo za FM 2012 i kako da to stavim u igru? Prvenstveno mi je važno imati grbove klubova engleske lige i logo svih natjecanja (liga prvaka i to...). Hvala!
Evo torrent na logopack. U njemu su ti instrukcije kako ga stavit u igru, dosta je jednostavno. Ako napraviš sve kako piše i opet ne bude radijo samo reloadaj skin u igrici i proradit će.
BTW. imaš grbove skoro svih liga i svih natjecanja u tom packu
A dresovi i lica? Sad kad sam stavio logo pack nemam nekih osnovnih stvari. Na tactics screenu mi nema malih dresova na terenu nego samo imena igrača i prazno ostalo, nemam ni slike igrača niti one prazne siluete glave koje su umjesto slika, samo je prazno...
Ovo je samo logo pack, nema dresova i lica. Neznam zašto ti nema dresova na tactics screenu i slika ili silueta igrača, meni ih ima. Vidim da si isključivao tu opciju da se ne vide one generirane slike igrača, možda je do toga.
Ima na TPB nekoliko packova težih od 4 GB s licima, dresovima i grbovima samo ti nemogu preporučit nijedan jer ih nisam stavljao pa neznam koji valja, koristim samo taj logo pack od 194 MB
Dosad se nisam s time zamarao, a sad baš bih :D, gdje da skinem grbove, slike i ostalo za FM 2012 i kako da to stavim u igru? Prvenstveno mi je važno imati grbove klubova engleske lige i logo svih natjecanja (liga prvaka i to...). Hvala!
Ja koristim graphics pack sa Partisa. 4.3 gige je težak ali više od njega ti ne treba. Sve lige,natjecanja, dresovi, grbovi, čak i slike staffa.
A dresovi i lica? Sad kad sam stavio logo pack nemam nekih osnovnih stvari. Na tactics screenu mi nema malih dresova na terenu nego samo imena igrača i prazno ostalo, nemam ni slike igrača niti one prazne siluete glave koje su umjesto slika, samo je prazno...
Može jedan screenshot bezglave utakmice?
kako igrati online FM, moze li mi itko reći?????
evo poceo bi igrati fm...i stavio sam si khmm verziju..i jel mogu ja sada kako staviti update 12.2.0 ili 12.2.1 ili bas moram preko steama?
Nažalost ja ti neznam nista o Steamu...ali ako si ga poceo igrat zanimalo bi me da napises s kojim klubom igras i razvoj situacije
Nažalost ja ti neznam nista o Steamu...ali ako si ga poceo igrat zanimalo bi me da napises s kojim klubom igras i razvoj situacije
krenuo sam igrati sa dinamom, sada je taman zavrsila polusezona...prvi sam na tablici sa gol razlikom +60 :)) usao sam u ligu prvaka i prosao skupine kao drugi, a bio sam sa man utd,zenit i baselom u skupini...i u prvoj nokaut fazi sam dobio man city i doma odigro 2:3 i tamo spusio 3:0 i ispao...ali svakako sam zadovoljan za prvu sezonu..doveo sam yaya sanogo i nduka ozokwo :) sanogo je velik potencijal i barca mi ga oce uzet, ali nedam makar nude 10 miliona...kasnije ga prodam za 25 miliona...sutra nabacim i screenshotove
Pozdrav,jel moguće kako igrat footbal manager 2012 online,tako da npr.nekoliko mojih prijatelja i ja igramo hrv.ligu i svatko da ima svoj klub te da igra preko svojeg kompjutera
Pozdrav,jel moguće kako igrat footbal manager 2012 online,tako da npr.nekoliko mojih prijatelja i ja igramo hrv.ligu i svatko da ima svoj klub te da igra preko svojeg kompjutera
da, preko hamachia
Po meni FM12 najbolji do sad,zato sto su napravili puno dobrih opcija tipa ono kad pricas s igracima mozes birat ton kakvim govoris pa odma i reakcije igraca budu drukcije.Sto se tice rezultata,igro sam s Napolijem i na pocetku sam doveo samo Williana iz Shakhtara i osvojio Seriu A,te izbacio Barcu u LP.Nakon sto sam bio 1. sljedecu sezonu doveo sam jos par igraca(Aogo,Gaitan) te opet osvojio Seriu A.Onda sam odustao jel mi je vec bilo dosadno pobijedivat.Tako da svakako preporucam!
Da li ako imam dobre rezultate u nekom prosječnom klubu(npr. Fulham) mogu kroz sezonu ili dvije dobiti ponudu od nekog boljeg kluba?Je li vam se kad to dogodilo?
Igram s frendom online i 2016. je godina Newcastlea :D Sve sam uzel, u svim natjecanjima skinul rekord po broju postignutih golova, strašna sezona. Ipak samo jedan bod prednosti u prvenstvu, a sve tekme koje sam kixo su billi tipični FM kixevi di protivnik ima 2 udarca i zabije ti gol, a tvoji iz 20ak ne mogu nijedan. Za iduću sezonu osvježila se momčad, prodali neki starci, dovele mlade snage. Jedan klinac je sa posudbe prebačen u prvi tim, Sissoko je došao na free, a kupljen je James Rodriguez. Otišli su Addison, Mata, Cabaye i Huddlestone. Wilfried je životinja :D
Financijski stojim predobro, imam još 80,90 milja za transfere al nema smisla trošiti. Svaka sezona se završava u debelom plusu, ne troši se više nego se dobije transferima. FM kaže da sam 4. najbogatiji klub na svijetu.
Zašto ne skineš Graphics Pack?Meni je puno bolje iskustvo kad mi sve lige imaju bedževe,klubovi grbove i igrače svoje slike.
Da li ako imam dobre rezultate u nekom prosječnom klubu(npr. Fulham) mogu kroz sezonu ili dvije dobiti ponudu od nekog boljeg kluba?Je li vam se kad to dogodilo?
kolko ja znam nemozes,tebi pise kad je neki klub ostro bez trenera pa ti mos poslat "upit" ako je to rivalski klub trazit cete klub i navijaci da im se ispricas xD ako ne dobijes otkaz.Mozes dat otkaz/dobijes ga i onda mozes otic drugi klub trenirat ali ako nisi postigao neke rezultate(osvojio nes ili slicno) tesko da ce te prihvatit
meni se puno puta dogodilo da me znaju tražiti top klubovi dok sam vodio neke prosječne klubove, bez da ja uopće šaljem ponude prema njima....
Naravno da mozes dobit ponudu. Masu ponuda. No na tebi je jel oces prihvatit ili neces.