Football manager 2010

poruka: 416
|
čitano: 135.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Football manager 2010
308gtsfan kaže...

Oni koji traže napadača neka kupe Nikicu Jelavića jer bar meni u Dinamu zabije koliko Mandžukić i ostala 3 napadača zajedno

doveo sam mandžukića u inter(m) i u prve 3 utakmice 3 gola je zabio..onda sam stavio win7 i zaboravio spremiti saveove negdje, sad sve isponova Smijeh

16 godina
Football manager 2010

A meni diego milito dao 11 golova u 11 tekmi, jedino ako ne računam što je jednaput bio zamjenjen, zadnjih 5 minuta jer mi se eto povrijedio. Onda izlazi u 12 utakmica 11 golova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football manager 2010

alo momci

igram i igram u pocetku mi je bilo normalno a sada mi je usporeno

2d prikaz blokaje a 3d ne

?????

sto da pokusam napraviti molim pomoc

jer mi je novi komp ne zelim sada saznati da ne valja?????:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Football manager 2010

Meni ne šteka. Neznam ti pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 14:35 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football manager 2010

sta mislis da li bi bez problema hd4850 512 i e8500 dual core trebali pokretati???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ludak kaže...

sta mislis da li bi bez problema hd4850 512 i e8500 dual core trebali pokretati???

lool pa naravno. Ma nije komp to ti manager preskače tekmu, ubacuje ti samo bitne trenutke pa ti se čini kao da šteka.

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Ludak kaže...

lool pa naravno. Ma nije komp to ti manager preskače tekmu, ubacuje ti samo bitne trenutke pa ti se čini kao da šteka.

nijee

prije mi je bio normalniji

16 godina
Football manager 2010

E onda neznam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E druze jesi li resio problem,i meni to isto pise.Ne znam sta da cinim!Ako si resio molim te odgovori...Manager10

16 godina
neaktivan
Football manager 2010

Jel se tko uspio plasirati s nekim klubom iz HNL-a u osminu finala lige prvaka? Ja sam ušao u skupinu ali, preslab sam i nemoćan sam, mogu imati 150 takitika i treninga ali opet su kvalitetniji od mene :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Jel se tko uspio plasirati s nekim klubom iz HNL-a u osminu finala lige prvaka? Ja sam ušao u skupinu ali, preslab sam i nemoćan sam, mogu imati 150 takitika i treninga ali opet su kvalitetniji od mene :(

sa hajdukon u 3 sezoni uspio sam u polufinale gdje me deklasirala barca 8 2

16 godina
neaktivan
Ludak kaže...
308gtsfan kaže...

sa hajdukon u 3 sezoni uspio sam u polufinale gdje me deklasirala barca 8 2

Jesi kupovao igrače ili si samo taktike mijenjao?

16 godina
308gtsfan kaže...

Probaj prije utakmice motivirat igrača, to napraviš tamo na teamtalk kad se ulazi u utakmicu. Drugo isto kad ideš u utakmicu stavi na neke bitne igrače da ga zatvori, da ga čuva jako agresivno, to isto prije utakmice napraviš zoveti se opponent instructions.

I još prije utakmice ti asisten uvjek kaže par savjeta, npr u čamu si jači, daje ti sugestiju za taktiku, kojim tempom igrati itd. Prati njegove instrukcije ponekad pomognu, kao i ono u prvim redu što sam napisao.

Ja nisam na ovim manageru ali sam na 09, uz inter trenrao Češku repku i došao sam do četvrt finala na Svijetskim prvenstvu, gdje sam popušio od Italije 3-0.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 19:51 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
Football manager 2010

Ja sam počeo igrati s Hrvatskom i dobro mi ide. Dobio sam Ukrajinu 2:0 (ako ne može u RL, onda barem ovako Belji se) i odigrao s Njemcima 3:3 prijateljsku. Tu sam naišao na neugodno iznenađenje, a to je da Njemačka repka nema licenciranih igrača Viče. Ali ovi izmišljeni svejedno dobro igraju.

I skočio sam s 9-og na 6-to mjesto na rang listi svih reprezentacija!

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football manager 2010

Ja imam problem, igru sam skinuo na piratebayu od reloadeda, igra se instalira savrseno preko daemona ali svaki put kad ugasim komp moram je ponovno instalirat. ali buduci mi save igre ostaje onda cu tako i radit dok god nenadjem rjesenje jer je igra definitivno vrijedna toga. Svejedno molim za pomoc ako je netko imao slican problem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako ti javi da trazi cd,samo moutaj opet i probaj ondaSmijeh

16 godina
neaktivan
nixa7 kaže...

ako ti javi da trazi cd,samo moutaj opet i probaj ondaSmijeh

da lise ikako moze bez cda igrat ja san ga sprzio na cd al san izgubio moze pomoc???

15 godina
Football manager 2010

Imam jedno pitanjce za fm2010. Naime pitam jer jednostavno nisam nikad igra na taj način al eto pojavila se želja kod mene i prijatelja. Znalo se desit da igramo na jednom računalu neku ligu itd. Al mene zanima pošto vidim da ima join network game jel ikako moguće kreirat neki server pa da se on spoji sa svojim računalom? Znači da igramo mrežno preko interneta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football manager 2010

da lise ikako moze bez cda igrat ja san ga sprzio na cd al san izgubio moze pomoc???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Imam jedno pitanjce za fm2010. Naime pitam jer jednostavno nisam nikad igra na taj način al eto pojavila se želja kod mene i prijatelja. Znalo se desit da igramo na jednom računalu neku ligu itd. Al mene zanima pošto vidim da ima join network game jel ikako moguće kreirat neki server pa da se on spoji sa svojim računalom? Znači da igramo mrežno preko interneta?

Nisam nikad igrao preko neta, ali igrao je prijatelj i mislim da je koristio hamachi program.

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
17 godina
neaktivan
Ludak kaže...

Moras imat kompletnu igru, sad da li je sprzena na cd ili u drugom obliku nije bitno, samo mora onda biti ucitana u virtualni drive.

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
15 godina
Maximus kaže...
zabranjeniples kaže...

Nisam nikad igrao preko neta, ali igrao je prijatelj i mislim da je koristio hamachi program.

Pitam se bi li moga funkcionirat xfire. Al probaću skinit i hamachi pa vidit.

16 godina
neaktivan
Maximus kaže...
Ludak kaže...

Moras imat kompletnu igru, sad da li je sprzena na cd ili u drugom obliku nije bitno, samo mora onda biti ucitana u virtualni drive.

citva je igra samo neznan kako

pise mi unable to find disc

da li treba neki patch ili

16 godina
neaktivan

ak imas daemon tools samo mountas igru i pokreni je ondaCool

16 godina
Football manager 2010

Di ima faces packova i sl??? skinova ? jel tko nasao nesto, mi ljudi smo vizalni trebam slike igraca i grbove i sve one stvacice koje ovu igru cine supericka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivanec kaže...

Di ima faces packova i sl??? skinova ? jel tko nasao nesto, mi ljudi smo vizalni trebam slike igraca i grbove i sve one stvacice koje ovu igru cine supericka.

ima na 4. stranici moj post.

jedna stvar mi se ne sviđa a to je da nemozes voditi klub i reprezentaciju u isto vrijeme nego trebas dat otkaz u klubu da bu vodio repku, a dobra je da možeš vodit i mlađu reprezentaciju

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
16 godina
leo_819 kaže...
ivanec kaže...

jedna stvar mi se ne sviđa a to je da nemozes voditi klub i reprezentaciju u isto vrijeme nego trebas dat otkaz u klubu da bu vodio repku, a dobra je da možeš vodit i mlađu reprezentaciju

Neznam za ovaj manager ali u 09, ja sam vodio inter i češku repku u isto vrijeme. Oni su mi sami ponudili pa sam pristao.

16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
ivanec kaže...

prije se moglo istovremeno "na dvije fronte biti"...ne znam za novog managera...

16 godina
neaktivan
Football manager 2010

ma možeš i sad vjerojatno nego nemožeš kad počinješ igru uzet obadvoje (ko i prije)

0 0 hvala 0
17 godina
leo_819 kaže...

Mozes sigurno, ja obicno poslije nekog velikog natjecanja (svjetsko, europsko) uzmem neku repku. Dosta izbornika zbog losih rezultata ostane bez posla, pa mozes birati. Naravno pitanje je hoce te izabrati...

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice