Football manager 2010

poruka: 416
|
čitano: 135.221
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Football manager 2010

Ste skinuli prvi patch?

Ja sam ga jutros instalirao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Football manager 2010
Jack Sparrow kaže...

Ste skinuli prvi patch?

sto se dobije s njim?

16 godina
stipica_zd kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ste skinuli prvi patch?

sto se dobije s njim?

Evo tu ti je što popravlja jer je stvarno dugi popis.

A tu ti je za skinuti

15 godina
neaktivan
Football manager 2010

zna li mi tko riješiti ovaj problem,dakle sve sam fino instalirao i onda kad uđem u početni meni izbaci mi poruku "disk not found"...hvala unaprije...zna li tko??

0 0 hvala 0
17 godina
skywikluh kaže...

zna li mi tko riješiti ovaj problem,dakle sve sam fino instalirao i onda kad uđem u početni meni izbaci mi poruku "disk not found"...hvala unaprije...zna li tko??

Procitaj cijelu temu, vec je netko pitao.

A vjerojatno je ocito s kim igram, i naravno 4-3-3 formacija, napadacki. Nikad se ne branim, to u mom klubu ne postoji :-)

Igram od CM 3, ni jedan preskocen. Igrao demo ovog novog i meni se svidja. Jos uvijek daleko ispred svih ostalih managera, a nije mi jasno zasto dosta ljudi pljuje po ovih nekoliko zadnjih par nastavaka? U sustini je jos uvijek isti manager, samo estetski ide naprijed, kao uostalom i samo windowsi, sve aplikacije... Ne vidim tu nista lose. Posebno mi se svidja kako su napravili novi takticki dio i ove instrukcije na samoj utakmici. I da, nakon samo par sati navikavanja svi meniji su dosta intuitivniji, sve je nekako bolje poslozeno.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

zasto mi na pola instalacija stane???

17 godina
protjeran
Football manager 2010

kad će ga xfire podržat?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football manager 2010

Ne znam za xfire, ja sam preko steama kupio igrica je super. Sve pohvale. Najviše mi se sviđa HNL liga 16.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football manager 2010

jel može pomoć?

instalirao sam fm 2010 i kad uđem u igricu u glavnom meniju se pojavi poruka:         "Unable to find Football Manager 2010 disc, please make sure it is in the drive".   

0 0 hvala 0
16 godina
skywikluh kaže...

mkeri23 kaže...

jel može pomoć?

instalirao sam fm 2010 i kad uđem u igricu u glavnom meniju se pojavi poruka:         "Unable to find Football Manager 2010 disc, please make sure it is in the drive".   

Evo dečki link pa čitajte zadnjih par postova.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 10:49 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Football manager 2010
zato sto trebate igrat s diskom u drive-u...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football manager 2010

da,ali spržio sam na dvd i stalno ista poruka

zato i pitam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ramo kaže...
skywikluh kaže...

Procitaj cijelu temu, vec je netko pitao.

A vjerojatno je ocito s kim igram, i naravno 4-3-3 formacija, napadacki. Nikad se ne branim, to u mom klubu ne postoji :-)

Igram od CM 3, ni jedan preskocen. Igrao demo ovog novog i meni se svidja. Jos uvijek daleko ispred svih ostalih managera, a nije mi jasno zasto dosta ljudi pljuje po ovih nekoliko zadnjih par nastavaka? U sustini je jos uvijek isti manager, samo estetski ide naprijed, kao uostalom i samo windowsi, sve aplikacije... Ne vidim tu nista lose. Posebno mi se svidja kako su napravili novi takticki dio i ove instrukcije na samoj utakmici. I da, nakon samo par sati navikavanja svi meniji su dosta intuitivniji, sve je nekako bolje poslozeno.

valdes--alves-puyol-pique-abidal--xavi-iniesta-toure yaya--messi-ibra-henry...

jesam pogodio...?

16 godina
mkeri23 kaže...

zato i pitam

Pa kaj si spržil samo iso ili si raspakirao igru?

Ako imaš nero, onda samo dva put stisni na onaj iso i sam će ti krenuti pržiti i to je to.

A ako nemaš nero učitaj igru u demonu, i sve skopiraj van u jednu mapu, te poslje sprži na dvd.

15 godina
neaktivan

pa spržio sam ono što se raspakiralo

16 godina
mkeri23 kaže...

pa spržio sam ono što se raspakiralo

Neznam ili nešto krivo radiš ili druga verzija....stvarno nemogu ti pomoći, jer je teže tako preko kompa.

16 godina
neaktivan
Football manager 2010

e ljudi cujem da je igra fenomenala usput je li izašo pes 10?

0 0 hvala 0
17 godina
stipica_zd kaže...

valdes--alves-puyol-pique-abidal--xavi-iniesta-toure yaya--messi-ibra-henry...

jesam pogodio...?

Da, samo sto dosta forsiram i ove mladje, tako da cesto igra Busquets umjesto Yaye i Bojan umjesto Henry-ja

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Arsenalboy kaže...

e ljudi cujem da je igra fenomenala usput je li izašo pes 10?

pa di ti živiš Smijeh, u podrumu?

16 godina
neaktivan
Football manager 2010

:) u šušari ofline sam vec duže vrijeme !  i je li ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football manager 2010

da, nešto više od tjedan dana se vrti na računalima diljem svijeta (kako san dobro sročio rečenicu)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Danas ću ga probat nadam se da će bit dobar.

CerIna:)
16 godina
Football manager 2010

Pošto sam vec stari deda, s mnogo utakmica (manager utakmica) u nogama, mogu reci da je dobar manager, samo dobar. Nista revolucionarno, al to je i za ocekivati.

Ovaj novi skin je strava, uvjek mjenaju te skinove to je jedina velika novina i ponavljaju to svake godine.

Jel ima gdje za skinut slike i grbove pa zastave i sl. da malo uljepsamo ovu povjesnu igru koja mi je unistila zivot i pretvorial me u ovisnika jos davno prije ovog desetljeca!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slazem se sa gore navedenim misljenjem,nekih velikih novosti nema,no cisto dovoljno da ljubitelje zandra zadrzi za racunalom....

17 godina
Jack Sparrow kaže...
mkeri23 kaže...

zato i pitam

Pa kaj si spržil samo iso ili si raspakirao igru?

Ako imaš nero, onda samo dva put stisni na onaj iso i sam će ti krenuti pržiti i to je to.

A ako nemaš nero učitaj igru u demonu, i sve skopiraj van u jednu mapu, te poslje sprži na dvd.

ma šta pričate vi, netreba nista pržit samo napravis image od .iso file-a i to je to... sta ces bezveze przit dvd.

evo grbovi i slike igrača, vjerojatno cete se morati registrirati za downloadanje ovog facepack-a

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 22:18 (leo_819).
16 godina
Football manager 2010

A što sam rekao učitaš iso u deamonu ako nejde onda spržeš na dvd.

Već treći put to govorim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

A što sam rekao učitaš iso u deamonu ako nejde onda spržeš na dvd.

Već treći put to govorim.

ne zeli mi instalirati preko deamona pise greska u koandnoj liniji

16 godina

Neznam ti pomoći meni se to nikad nije dešavalo.

Jedino kaj ti savjetujem je da instaliraš najnoviji deamon tools evo ja sam ga našao za tebe. Baš mi se ujutro updateo na ovu verziju s link to je zadnja koju znam, i kompetabilna sa win7..

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 10:12 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Jedino kaj ti savjetujem je da instaliraš najnoviji deamon tools evo ja sam ga našao za tebe. Baš mi se ujutro updateo na ovu verziju s link to je zadnja koju znam, i kompetabilna sa win7..

evo jesam i kako onda

16 godina
neaktivan
Ludak kaže...
Jack Sparrow kaže...

evo jesam i kako onda

ja stavim open with taj program

i pise greska u komandnoj liniji?????????

pls help

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice