Football Manager 2009

poruka: 40
|
čitano: 18.897
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Football Manager 2009

Dali tko zna kako ubrzati ovu igru?napravili su sve o.k al presporo ide da je to strasno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Football Manager 2009

Brzina ti ovisi o velicini baze podataka koju si uzeo, broju liga koje odabrao i naravno procesoru koji imas ... meni ne izgleda nesto sporija od FM2008 ...

Ja obicno uzmem jednu ligu koju cu igrati i njene nize lige i jos 5 ovih jacih liga, ali njih stavim samo na view-only, tako da brze radi ...

17 godina

Sta ti sporo ide, cijela igra ili samo kad gledas match u 3d? Ako je sve sporo, onda si uzeo puno liga, a ako je samo utakmica onda ti je vjerojatno slaba graficka.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt
16 godina
neaktivan
Football Manager 2009

ma opcenito je spora cijela igrica sve nesta moras cekat.igram jednu ligu i medium data tako da neznam sta bi moglo biti!imam 2gb rama usporili previse...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football Manager 2009

Meni radi sve ok, ko i 2008 (možda malčice sporije al ništa što 2GB nebi moglo progutat).

Ili si nešto zbrljo s igrom ili nju nešto drugo "koči".

Napiši koji CPU imaš, možda je on prespor.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Football Manager 2009

zna li neko kako otici na godisnji idem na holliday al nista ne pokazuje pa me et zanima dal neko zna il je tak sam kod mene il su nest promjenili

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

izgleda da nema te opcije u crackiranim verzijama ...

17 godina

Meni je ovaj cak malo i brzi od 2008. Imama laptop toshiba s core 2 duo 2,26 GHz i 3GB rama, i leti mi. Jedino gdje cekam je kad mi tek utakmica pocinje, pa mu treba malo da pokrene 3d pregled.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt
16 godina
neaktivan
Football Manager 2009

Ko mi može napisat license key, ili cd key bilo šta, neznam gaa, za footbal manager 2009

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi možda stavio kakve maga packove, kits, skin, logo, pozadine i slično? Ako ih je previše zna usporavat.

16 godina
neaktivan

mi možeš ti reć cd key??

17 godina
neaktivan
pinke kaže...

Ko mi može napisat license key, ili cd key bilo šta, neznam gaa, za footbal manager 2009

Vjerujem da nitko, pogledaj pravila.
16 godina
neaktivan
i mene taj key zeza nikako ga ne mogu naci
mesa
16 godina
neaktivan
Football Manager 2009
ako neko može da pomogne; pomozite molm vastoliko dugo sam cekao ovaj naslov da me sad key zeza
mesa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pomozi navijacu barce da zaigra fm 09 pomozi mu doci do cd key-a
mesa
16 godina
neaktivan
Football Manager 2009

Dajte prestanite više s tim cd-keyevima!

BUG forum NIJE mjesto za širenje piratluka i biločega što ima veze s tim.

Ako baš morate igrati piratske igre i trebate cd-key za to imate google, a ne ovaj forum!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football Manager 2009

moze mi netko reci zasto mi nece da uđe u igru?sve sam lijepo uradio,al pise failed to set up graphics system....

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 20:03 (fica).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Football Manager 2009

Dajte više dosta sa tim serijskim ključevima. To što vi ne znate prosurfat do pravog key-a nije naš problem jer se protivi pravilima foruma.

@fica: koju grafičku imaš? mora ti javiti razlog zašto ti nije prepoznao grafičku karticu.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Football Manager 2009

Ko ima problema neka skinu instaliraju direct x,meni je isto javljalo ono za grafiku i instalirao sam direct x koji igrica zahtjeva i sve mi radi

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a koji directx treba skinuti?brzo....

16 godina
neaktivan
Football Manager 2009

bi

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 20:02 (fica).

0 0 hvala 0
17 godina
bacaredo kaže...
pomozi navijacu barce da zaigra fm 09 pomozi mu doci do cd key-a
 Prijatelju prva stvar koju ti savjetujem da si uzmes originalnu igricu, a ako to ne zelis potrazi na google-u, ovdje su teme koje imaju veze s piratstvom zabranjene.
17 godina
neaktivan
fica kaže...

bi li mi netko mogao poslati key na mail adresu???dati cu mu je ako moze netko...please

Čekaj, jel se tebi treba crtat da je ilegalno djeljenje serijskih ključeva zabranjeno. Mislim ako je netko rekao da se ključevi neće djeliti ovdje, onda svako vaše pitanje koje se tiše ilegale ključeva pad a u vodu. Pročitajte pravila!!!

Smatram da svi koji pokušavaju doći do ključeva ovdje trebaju biti suspendirani...
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2008 4:01 (coder_).
17 godina
neaktivan
Football Manager 2009

Da vam manje stopa uradite sljedece: Idite na Preference i onda Display&Sound nakon toga nadite enable 3D, i kod grafike uzmite low,takoder iskljucite kvakicu na Show stadium.

Meni igra ne stopa jer imam jaku konfu,ali oni sto imate slabiju uradite sto sam naveo i manje ce vam stopati kod gledanja utakmica (mislim na 3D prikaz).

Sto se tice tih keyeva sumnjam da cete to moci naci,igra nije skupa nekih 25$ tako da se isplati dati.

btw. mene igra nije nesto specijalno odusevila tako da sam jos na fm-u 08 Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2008 23:37 (Joker).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svi vi koji žicate aktivaciski kod, potražite na javinim torrentima crack, ima ih koliko hoćeš... i sve će radit

16 godina
neaktivan
Football Manager 2009

imam dosta dobru mašinu (Tohiba satellite X200) ali mi se igra uredno friza. Uključio sam 90% liga od kojih je 20% playable i nakon nekih 5 virtualnih dana se sfriza. Jednom mi je izbacio nekakav sound error(kad je učitavao 3D prikaz tekme).  Uglavnom ako neko ima ikakvu ideju što se događa ili ako ima neko sa sl. problemom nek se javi. tnx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja se uredno vracam Championship Manageru 01/02, nakon isprobavanja novih FM-ova i CM-ova.

Jednostavno su mi prespori, preopsezni i sl. A kad zelim 3D pogled rade odigram PES.

Ne zelim sad potaknuti svadu, samo sam napisao svoj dojam.

16 godina
neaktivan
Football Manager 2009

Molim vas da se prebacite na temu o igracima ,taktikama i tome slicno.........

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football Manager 2009

Pozzzz 

Jel zna mozda neko zasto nemogu ici na ono u igrici Go to holiday

igra je dobra samo sto nemogu na to ic

????????

Jura

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jura93 kaže...

Pozzzz

Jel zna mozda neko zasto nemogu ici na ono u igrici Go to holiday

igra je dobra samo sto nemogu na to ic

????????

Zato sta imas crackiranu verziju....
I cin koristis tu opciju vidi se da FM nije za tebe... igraj Fifu manager   ili nesto tako prilagodjeno dici ....
:) 
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice