Dali tko zna kako ubrzati ovu igru?napravili su sve o.k al presporo ide da je to strasno...
Brzina ti ovisi o velicini baze podataka koju si uzeo, broju liga koje odabrao i naravno procesoru koji imas ... meni ne izgleda nesto sporija od FM2008 ...
Ja obicno uzmem jednu ligu koju cu igrati i njene nize lige i jos 5 ovih jacih liga, ali njih stavim samo na view-only, tako da brze radi ...
Sta ti sporo ide, cijela igra ili samo kad gledas match u 3d? Ako je sve sporo, onda si uzeo puno liga, a ako je samo utakmica onda ti je vjerojatno slaba graficka.
ma opcenito je spora cijela igrica sve nesta moras cekat.igram jednu ligu i medium data tako da neznam sta bi moglo biti!imam 2gb rama usporili previse...
Meni radi sve ok, ko i 2008 (možda malčice sporije al ništa što 2GB nebi moglo progutat).
Ili si nešto zbrljo s igrom ili nju nešto drugo "koči".
Napiši koji CPU imaš, možda je on prespor.
zna li neko kako otici na godisnji idem na holliday al nista ne pokazuje pa me et zanima dal neko zna il je tak sam kod mene il su nest promjenili
izgleda da nema te opcije u crackiranim verzijama ...
Meni je ovaj cak malo i brzi od 2008. Imama laptop toshiba s core 2 duo 2,26 GHz i 3GB rama, i leti mi. Jedino gdje cekam je kad mi tek utakmica pocinje, pa mu treba malo da pokrene 3d pregled.
Ko mi može napisat license key, ili cd key bilo šta, neznam gaa, za footbal manager 2009
Jesi možda stavio kakve maga packove, kits, skin, logo, pozadine i slično? Ako ih je previše zna usporavat.
mi možeš ti reć cd key??
Ko mi može napisat license key, ili cd key bilo šta, neznam gaa, za footbal manager 2009
Dajte prestanite više s tim cd-keyevima!
BUG forum NIJE mjesto za širenje piratluka i biločega što ima veze s tim.
Ako baš morate igrati piratske igre i trebate cd-key za to imate google, a ne ovaj forum!
moze mi netko reci zasto mi nece da uđe u igru?sve sam lijepo uradio,al pise failed to set up graphics system....
Dajte više dosta sa tim serijskim ključevima. To što vi ne znate prosurfat do pravog key-a nije naš problem jer se protivi pravilima foruma.
@fica: koju grafičku imaš? mora ti javiti razlog zašto ti nije prepoznao grafičku karticu.
Ko ima problema neka skinu instaliraju direct x,meni je isto javljalo ono za grafiku i instalirao sam direct x koji igrica zahtjeva i sve mi radi
a koji directx treba skinuti?brzo....
bi
bi li mi netko mogao poslati key na mail adresu???dati cu mu je ako moze netko...please
Da vam manje stopa uradite sljedece: Idite na Preference i onda Display&Sound nakon toga nadite enable 3D, i kod grafike uzmite low,takoder iskljucite kvakicu na Show stadium.
Meni igra ne stopa jer imam jaku konfu,ali oni sto imate slabiju uradite sto sam naveo i manje ce vam stopati kod gledanja utakmica (mislim na 3D prikaz).
Sto se tice tih keyeva sumnjam da cete to moci naci,igra nije skupa nekih 25$ tako da se isplati dati.
btw. mene igra nije nesto specijalno odusevila tako da sam jos na fm-u 08
Svi vi koji žicate aktivaciski kod, potražite na javinim torrentima crack, ima ih koliko hoćeš... i sve će radit
imam dosta dobru mašinu (Tohiba satellite X200) ali mi se igra uredno friza. Uključio sam 90% liga od kojih je 20% playable i nakon nekih 5 virtualnih dana se sfriza. Jednom mi je izbacio nekakav sound error(kad je učitavao 3D prikaz tekme). Uglavnom ako neko ima ikakvu ideju što se događa ili ako ima neko sa sl. problemom nek se javi. tnx
Ja se uredno vracam Championship Manageru 01/02, nakon isprobavanja novih FM-ova i CM-ova.
Jednostavno su mi prespori, preopsezni i sl. A kad zelim 3D pogled rade odigram PES.
Ne zelim sad potaknuti svadu, samo sam napisao svoj dojam.
Molim vas da se prebacite na temu o igracima ,taktikama i tome slicno.........
Pozzzz
Jel zna mozda neko zasto nemogu ici na ono u igrici Go to holiday
igra je dobra samo sto nemogu na to ic
????????
Pozzzz
Jel zna mozda neko zasto nemogu ici na ono u igrici Go to holiday
igra je dobra samo sto nemogu na to ic
????????