FIFA World free2play

poruka: 533
|
čitano: 96.815
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA World free2play

iskreno da ti kazem neznam ja potrosio dosta coinsa i nikad nista dobrog cesto ne uspijem ni vratit pare sto sam da za pack,dok moj susjed ima ogromne srece s tim packovima uvijek dobije igrace koji vrijede jako puno

EUW LOL: frenkySTYLE
13 godina
FIFA World free2play

Sto mislite kolika bih bila vrijednost ovog broja coins a ?? Prodao momcad, pa posto imam FIFU 14, nznam sto cu od toga. Sastavit momcad pa nek stoji ili prodati. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA World free2play

kupio ono za 100k i najvrijedniji igrac 4,1,2,1,2 abate -.-* 

to nitko nezna kolika je vrijednost kad jos nitko nije kupovao , trebalo bi biti dosta jer nije lako doci do 1.5kk  .. ,btw trebao si ih kasnije prodati posto bi nakon ovog tott trebalo polako pocet rast cjene  , iako u odnosu na fifa 14 neizgleda kao market crash ali ovo dosada je u fifa world pojmove  market crash :)

evo da bubnem cjenu : po meni bi trebalo biti minimalno 30eura za balkanske standarde , ali ako budes nasao nekog kupca iz europe tko te nece prevariti onda minimalno 50 eura jer sta je njima 50-80eura , nista ... samo sto je problem to sto bi ti oni trebali prvi poslati novce i onda kad ih dobijes na ruke onda ti njima golde..

edit: iako gledajuci na taj fifa world market , 12k fifa world coinsa = 100€ = 600k golda ... prakticki bi ispalo da 1.5kk vrijedi po tome oko 250€ ... 

ja bi preprodavao ove super skupe igrace , ronaldo , messi i slicne samo sto onih 5% zna zabolit ..

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 10:11 (TheVeky).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja danas ujutro kupim onaj pack od 7500 i dobijem bastiana schweinsteigera onog zelenog nekakvog 90 overall e sad zanima me koliko vrijedi vidio na marketu ih ima od 500 k do 800 k,i sad me zanima za koliko bi ga valjalo prodat ili da cekam mozda se cijena digne?

13 godina
FIFA World free2play

E mi mozete objasniti za sta sluze one kartice?Imam metar kartica(neke sam prodao neke zadrzao),fitness,health i tako.Pise da su consumables,ali neznam kako da ih koristim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA World free2play

previše random odbijanja i ispadanja igrača. eto'o dobi header pokraj mog stopera od 86 HEAD i 2 metra... lik se zabi s malim u mojeg igrača, moj padne, ovaj uzme loptu i trči dalje, bez faula. totalno je debilno šta kad tijelom nekog izguraš 90% slučajeva nije faul

evo u tjedan-dva igre skupio sam 120 utakmica, došo u division 3 i sad igram protiv haklera od 1500 utakmica sa momčadima od 10 milijuna. al nema veze, to je jako pravedno... jedino šta imam je imotm higuain kojeg mi je žao što sam kupio jer je sporiji od meni dragog muriela jedno 10 puta. a ja mislio da će sa 91 shotom zabijat ko lud. :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 21:28 (akantic).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Endymon kaže...

E mi mozete objasniti za sta sluze one kartice?Imam metar kartica(neke sam prodao neke zadrzao),fitness,health i tako.Pise da su consumables,ali neznam kako da ih koristim.

Kada namjestas ekipu kliknes lijevim klikom na igraca za kojeg hoces da iskoristis karticu i otvori ti se meni sa tim karticama i ti biras sta ti treba, ako ti je igrac umoran fitness ako mu je istekao ugovor produzis mu itd..

15 godina
neaktivan
FIFA World free2play

koje su sanse da od svih zelenih kartica dobijem bas ona dva koji su najeftiniji ( cb nizozemac kojemu ni ime nzm  i navas )  ? 

ocito da neke rare kartice su rjeđe od drugih rare kartica , ocekujem da cu garaya uskoro dobit -.- ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma ja to ne kuzim moj kolega dobiaj super stvari a ja nikako da dobijem ista dobrog znaci potrosio sam oko 300 k na pakete i nikad nista dobrog od toga sto sam kupio mozda sam pola uspio vratit nazad tj prodat

15 godina
neaktivan

ja uspijem vratit vecinu ulozenog ( kupujem samo 15k , jednom sam kupio 100k i gadno sam se opekao ) , ali ja sve prodajem , te stoga moram cekat sat vremena dok se stvari prodaju da mogu ponovno otvorit novi pack jer mi je sve puno , i consumables i  market , sve mi je krcato ( s time da jeftine igrace , dresove , grbove i sve sto nema stash limit ne prodajem nego ih stavljam sa strane za kasnije jer i bez toga mi je market full )

ps. ja vec imam sastavljenu ekipu pa i ako sam nakraju u minusu bas me briga

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 16:14 (TheVeky).
15 godina
neaktivan
TheVeky kaže...

koje su sanse da od svih zelenih kartica dobijem bas ona dva koji su najeftiniji ( cb nizozemac kojemu ni ime nzm  i navas )  ? 

ocito da neke rare kartice su rjeđe od drugih rare kartica , ocekujem da cu garaya uskoro dobit -.- ...

jee dobio sam opet zelenog , i nije garay , neee , to bi bilo predobro .. opet navas -.-

17 godina
neaktivan

ljudi el vama igra radi normalno? ja nemogu neke stvari sto su na transfer listi nemogu ni stavit cijenu ni quick sell ni vratit u klub,i kad odigram tekmu ne dobijem coinse niti exp a a nema je tamo da sam uopce je igrao

11 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Ljudi, meni piše na Originu da sam offline, iako sam online i ulogiran sam. Što da radim? Probao sam run as administrator, ali je ista stvar.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TheVeky kaže...
TheVeky kaže...

jee dobio sam opet zelenog , i nije garay , neee , to bi bilo predobro .. opet navas -.-

zeleeeni , jee , da nije mozda messi , neymar , neuer ne nije , i po treci put navas -.-

16 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Svaka druga ili treća utakmica mi počne štekat onako da pregledavam slike a ne igram igricu. Zanima me da li su im serveri jako loši ili je to do veze protivnika?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TheVeky kaže...
TheVeky kaže...
TheVeky kaže...

zeleeeni , jee , da nije mozda messi , neymar , neuer ne nije , i po treci put navas -.-

budi sretan da je uopce i to ja sigurno pola milijuna potrosio na te pakete i nikad nista dobrog rijetko kad i da uspijem vratit vrijednost paketa

EUNE LOL: frenkySTYLE
13 godina
FIFA World free2play

ako netko hoce kupiti coinse za FIFAu World, PM ! 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...
TheVeky kaže...
TheVeky kaže...
TheVeky kaže...

budi sretan da je uopce i to ja sigurno pola milijuna potrosio na te pakete i nikad nista dobrog rijetko kad i da uspijem vratit vrijednost paketa

jel si kupovao 15k pakete  ?kod 15k bi trebao moci vratit iznos ( sve prodaj , nista nemoj quicksellat ), ako vec nedobijes dobrog igraca onda formation modifier koji se moze prodati od 3-4 - 8-10k , ili position modifieri se isto mogu dobro prodati od 3-6k , rare stadioni 1-3k , dresovi popularniji klubova kao sto je barce 5-8k , treneri od 1-7k , samo od contracata mozes vratit ok od 3-5k , i slicno , ja sam dobijao sranja od igraca i ne racunajuci ova 4 zelena sranja ja sam tu negdje u plusu ,  iskreno nzm koliko sam otvorio tih 15k paketa ali bio sam nakraju sakupio oko 300 gold igraca + najmanje 50 sam tijekom otvaranja bio vec prodao + 40  silver   ... ,  najvrjednijih mi je igrac od tih 60-70packova koji sam otvorio mi je bio tevez kojeg sam prodao za valjda 22k ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 13:57 (TheVeky).
13 godina
FIFA World free2play

Jel se moze nekako smanjiti onaj lag kada igras protiv nekoga?Ponekad mi radi super,ali sada zadnje 2 tekme,opci slideshow.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma ma sve sto sam dobio sam slao na transfer market i rijetko kad da sam uspio vratit punu vrijednost paketa

14 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Preporučam da prvo složite ekipu,da nije loša i da se može redovno dobijat s njom,pa poslje kupujte pakove kad to rjesite i onda jednostavno ako u paku dobijete nekog dobrog stavite ga u ekipu ili ga prodate na transfer listi,to mi se čini kao najlogičnija stvar

Mateo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA World free2play

evo ovako kolektivno se naj**en matere svakome ko radi u EA VEC 3 JEB**I PUT IGRAN FINALE OVOG TURNIRA POBJEDIN I NISTA OD NAGRADE

1 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
deathlegend kaže...

evo ovako kolektivno se naj**en matere svakome ko radi u EA VEC 3 JEB**I PUT IGRAN FINALE OVOG TURNIRA POBJEDIN I NISTA OD NAGRADE

opa nisam primjetio da je dosao novi tournament , hvala nebi ga ni primjetio da nisi napisao ...

15 godina
neaktivan
deathlegend kaže...

jesi prvi put dobio nagradu ? mozda se samo jednom dobije nagrada iako vidim da mi je kao nacrtano da mogu jos dobiti taj pack 

17 godina
neaktivan

e el ima jos ko ovaj problem dodjem do finala i nemogu odigrat zadnju tekmu stalno me izbacuje,kad trebam izvest centar samo mi izbaci kao ea servers not available

15 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

e el ima jos ko ovaj problem dodjem do finala i nemogu odigrat zadnju tekmu stalno me izbacuje,kad trebam izvest centar samo mi izbaci kao ea servers not available

nop meni sve ide glatko  ko bebino dupe ...

17 godina
neaktivan

meni pise ea servers not available please check your internet connection and try again i net uredno radi ne kuzim,online seasons radi normalno sve ostalo samo nemogu odigrat tu finalnu utakmicu tog turnira

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 11:12 (Ryder007).
14 godina
neaktivan

kad san prvi put odigra dobia san u finalu i nista od nagrade izaden iz igre onda opet uden da nije greska mozda i ku*ac pise da finalnu nisan odigra uopce i tako 3 puta

13 godina
FIFA World free2play
Prodajem za 120kn ( 30Km ili 16 eura ) 1.4M coins a i sve sto je unutar kluba, kupcu na volju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA World free2play

Igra mi je za sada,super.Jedino mi je krivo sto nisu napravili u stilu Top Eleven-a.Onako liga i npr 20tak klubova da se bori za uci u jacu ligu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice