FIFA World free2play

poruka: 533
|
čitano: 96.751
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA World free2play
TheVeky kaže...

yey kupio  motm perisica za 3k :) , jao sad me opalila zelja da pokupujem ponovno sve hrvate i da igram sa njima kad trebam dignut fitness glavnoj ekipi , ali sa hrvatima cu nenormalno gubit u 3diviziji posto ih je vecina slowpoke -.-

Slobodno kupuj, ja u prvoj i drugoj diviziji hladno izborim opstanak sa BiH ekipom. Skupljam i Hrvatsku sad, jos Modric i Pletikosa mi trebaju.

You better run, you better take cover!
15 godina
neaktivan
Smucek kaže...
TheVeky kaže...

yey kupio  motm perisica za 3k :) , jao sad me opalila zelja da pokupujem ponovno sve hrvate i da igram sa njima kad trebam dignut fitness glavnoj ekipi , ali sa hrvatima cu nenormalno gubit u 3diviziji posto ih je vecina slowpoke -.-

Slobodno kupuj, ja u prvoj i drugoj diviziji hladno izborim opstanak sa BiH ekipom. Skupljam i Hrvatsku sad, jos Modric i Pletikosa mi trebaju.

obviouslay im not as good as u ... , vec sam prije imao hrvate sa 4xtots hrvata kao fitness ekipu :P  i skoro svaku tekmu sam gubio sa hrv postavom ... e sad mozda je do postave jer sa njima sam igrao 4,3,1,2 a bez cdm-a sam panjina :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 10:32 (TheVeky).
15 godina
FIFA World free2play

Ja sam poceo igrati sa BPL timom i formacijom 3-4-3, super je islo, kasnije sam se prebacio na 4-2-3-1, ali sam shvatio da je CF pozicija najbezveznija, a jedino Rooney na njoj moze fino igrati, kao i da mi ne trebaju 2 CDM-a.

Sad igram sa 4-1-2-1-2, najbolja formacija u igri, koristim je i za italijanski i za bundesliga tim.

Sa BiH ekipom igram klasicnu 4-4-2 bas kao sto je i u stvarnosti, jest da par igraca ne postoji u igri (Misimovic, Medunjanin, Ibricic, Besic...) ali i ovako je odlicna ekipa, pogotovo zato sto tri igraca imaju Long Shots skoro 90 (Dzeko, Pjanic, Salihovic) a Hajrovic ima oko 80, plus, Dzeko i Ibisevic imaju pravo dobar Heading. Jedino je odbrana losa, ali moze se.

Hrvati imaju puno bolje igrace i ekipu, i lakse je dosta s njima.

BiH BiH
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA World free2play

kako napravite da imate 2 teama?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stipee98 kaže...

kako napravite da imate 2 teama?

kick off -> my club -> manage squads 

15 godina
neaktivan
FIFA World free2play

kako da dam 40yard goal , nesjecam se kad sam uspio dati 30yard goal a kamoli 40... neki achievemntsi stvarno znaju biti iritantno teski ...

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA World free2play

Dajte par savjeta za igru...zapeo u 3. diviziji sa aguerom,eto-om znaci nije problem u igracima...i hrpom para ali nikako da proigram pa ako moze savjet neki.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Kako da brzo zaradim novce ? S gold contractima ?

0 0 hvala 0
13 godina

Nema neke posebno brze taktike za zaradjivanje coinsa. Ja bih ti preporucio preprodaju igraca, odnosno kupi jeftino, prodaj skupo taktiku. Samo treba strpljenja i nemoj puno dizati cijenu za igrace. Takodjer ako vidis jeftinog igraca na marketu provjeri kakva je formacija jer ako je losa formacija, tj. neka koja se rijetko koristi dosta je tesko prodati igraca.

Hajduk živi vječno!
14 godina
FIFA World free2play

stavis cijenu 800-2000 i kupujes bolje igrace obavezno iz boljih liga...npr Garaya neces moc lako prodat jer malo ko slaze portugalsku ligu...

kupis 30 takvih igraca i na svakom zaradis 500-1000 i za par dana imas momcad...kupujes onda jeftinije totw i tots igrace na njima mozes zaradit i po 15-20 tisuca na jeftinijima,a na skupljima puno vise jer varijacije znaju bit po 100k

i hrpu puta ce ti naletit da kupis igraca za manje od 2000 a prodas za npr 5000.

Cijela filozofija

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja isto skupljam Hrv repku, fale mi Modrić, Mandžukić, Pletikosa (iako njega nisam vidio da uopće postoji na marketu). Za sad ide dosta dobro s njima, vidit ćemo kasnije.

15 godina
neaktivan
FIFA World free2play

ja bas danas naletio i na pletu i na subasica , kupio nakraju pletu za 5k a subia ostavio da ga netko kupi kome treba za 4k :p , sada trazim pamica ili vrsaljka za lb , trenutno mi  shield igra lb poziciju -.-

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA World free2play

sad sam si opet sastavio hrv postavu , u skoro svakom djelu su sporiji od premierligaske ali jbg ,barem je malo veci gust kad se pobjedi nekoga sa takvom postavom ... 

kod hrv postave jos mislim dovesti totw srnu ali jos ga nikad nisam primjetio na marketu -.- ( nadam se da ce  sutra doci jos jedan zeleni hrvat :) )

a kod barclay tots coleman ali nikako da naleti sa razumnom cijenom , 100-120k za 82 overal beka mi je previse ,radije cu imati richardsa ili walkera 

hrv postava hrv postava
barclay postava barclay postava

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Koja ste divizija u league teams??

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA World free2play

Kako koristiti inventory iz kluba ? kad odem na my club-inventory-search club items pise da imam 81 item vecinom su contrants i ne mogu nikako da ih aktiviram pise samo send to transfer list i quick sell. Postoji li kakva opcija da se aktivira to ?

0 0 hvala 0
13 godina
anelko kaže...

Kako koristiti inventory iz kluba ? kad odem na my club-inventory-search club items pise da imam 81 item vecinom su contrants i ne mogu nikako da ih aktiviram pise samo send to transfer list i quick sell. Postoji li kakva opcija da se aktivira to ?

Ugovore, healing stvari, formacije to nista ne mozes koristiti iz invertory a nego kad kliknes na igras imas opciju apply consumable i tamo odaberes sto ces koristiti. Ove ostale stvari kitove lopte mjenjas u my club u. 

12 godina
L1nNk kaže...
anelko kaže...

Ugovore, healing stvari, formacije to nista ne mozes koristiti iz invertory a nego kad kliknes na igras imas opciju apply consumable i tamo odaberes sto ces koristiti. Ove ostale stvari kitove lopte mjenjas u my club u. 

To znam tako im produzujem ugovore, ali eto vidim da imam ovih 80 itema a ne mogu ih prebaciti da bude aktivni pa sam mislio da se mogu i oni kako koristiti.

17 godina
neaktivan

e el se jos kome dogodilo da par puta recimo danas sam u diviziji 5 i osvojim diviziju i poslje tekme dobijem coinse za osvajanje divizije i trebao ici u 4 diviziju igra me vrati nazad u 5

EUW LOL: frenkySTYLE
16 godina
neaktivan
FIFA World free2play

ako van triba taktika javite se,inace profi igrac managera sam,a simulacije igran od 2002-e i pes i fifu jednako

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA World free2play

na facebooku su do petka prijave za turnir , pa ako tko hoce neka se prijave , nadam se da ce biti neke skupine pa da neispadnem odmah poslije jedne utakmice -.-

evo cak su napravili preko wixa  stranicu ,kao nekakav fancy dodatak sta god , moze se i preko te stranice prijaviti ali ti opet treba faceebook account ..., http://akaplayz.wix.com/fwbc#!turnir/clz0

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 17:29 (TheVeky).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA World free2play

bio sam promjenio momcad iz bpl u bbva ,i ispocetka sam bio sav sretan jer  sam mislio da cu pocet rasturat jer na papiru je bbva momcad puno bolja od moje prijasnje bpl momcadi ,e jest vraga , za vrijeme bpl sam mogao bez problema doci do 3divizije a sa bbva se mucim da ostanem u 4diviziji , ali ajd dati cu bbva-u jos sansi mozda se samo moram priviknuti ..

ne nuzno tocno ali na prvi pogled ono sto sam dosad primjetio je da :

cb - david luiz i kompany su  bolji od ramosa i tots godina ( mozda si nabavim tots pepea ) sto se tice otimanja lopte citanja igre , blokiranja etc etc , ali opet mozda se i varam , mozda je isti klinac...

cdm -za razliku od tourea kod tots modrica je jako lose to sto je nizak ,pa i nije najbolje rijesenje za cdm gdje okretljivost i nije toliko bitno 

cam-  tots rakitic mi se cini sporijim i daleko fizicki slabijim od rooneya koji bas i nije davao protivnicima da samo tako mu oduzmu loptu 

rb,lb - desni bek je bolji u bbva bez pogovora ali kod lijevog beka mi se cini bolji tots baines od tots luis , nekako je bio okretljiviji i teze mu je bilo oduzeti loptu

st - tots diego costa je panjina teska , okretljivost mu je da se useres ,boze kako je los , nemogu vjerovat da je eto koji ima overal 84 bolji  ispravak puno bolji od tots coste , al jos cu ga zadrzat mozda se samo trebam naviknut na costu i nauciti igrati sa njim , a sto se tice motm sanchez vs aguero ... mislim da su tu negdje ... 

lm- tots griezman moze cistit kopacke hazardu , taj hazard je stvarno zivotinja teska ...

rm - dimaria je bolji od navasa ali neznatno bolji

gk - jos nisam kupio tots courtoisa pa ga nemogu usporediti sa tots cecha ali i ovaj tu golman iz valencie nije uopce los ...

0 2 hvala 0
13 godina
TheVeky kaže...

bio sam promjenio momcad iz bpl u bbva ,i ispocetka sam bio sav sretan jer  sam mislio da cu pocet rasturat jer na papiru je bbva momcad puno bolja od moje prijasnje bpl momcadi ,e jest vraga , za vrijeme bpl sam mogao bez problema doci do 3divizije a sa bbva se mucim da ostanem u 4diviziji , ali ajd dati cu bbva-u jos sansi mozda se samo moram priviknuti ..

cb - david luiz i kompany su  bolji od ramosa i tots godina ( mozda si nabavim tots pepea ) sto se tice otimanja lopte citanja igre , blokiranja etc etc , ali opet mozda se i varam , mozda je isti klinac...

cdm -za razliku od tourea kod tots modrica je jako lose to sto je nizak ,pa i nije najbolje rijesenje za cdm gdje okretljivost i nije toliko bitno 

cam-  tots rakitic mi se cini sporijim i daleko fizicki slabijim od rooneya koji bas i nije davao protivnicima da samo tako mu oduzmu loptu 

rb,lb - desni bek je bolji u bbva bez pogovora ali kod lijevog beka mi se cini bolji tots baines od tots luis , nekako je bio okretljiviji i teze mu je bilo oduzeti loptu

st - tots diego costa je panjina teska , okretljivost mu je da se useres ,boze kako je los , nemogu vjerovat da je eto koji ima overal 84 bolji  ispravak puno bolji od tots coste , al jos cu ga zadrzat mozda se samo trebam naviknut na costu i nauciti igrati sa njim , a sto se tice motm sanchez vs aguero ... mislim da su tu negdje ... 

lm- tots griezman moze cistit kopacke hazardu , taj hazard je stvarno zivotinja teska ...

gk - jos nisam kupio tots courtoisa pa ga nemogu usporediti sa tots cecha ali i ovaj tu golman iz valencie nije uopce los ...

Sto se tice Liga Petice mogu osobno potvrditi da niti jedna nije ravna BPL u. Igrao sam u pocetku BBVA i imao obicne ne TOTS Igrace i igrao bez problema u 4 diviziji dosao u trecu ispao pa opet nazad i tako u krug. Mogu se kombinirati uspjesno BPL i BBVA. Aguero mi je definitivno zvijer od napadaca uz DI Mariu po boku nezaustavljivi su. Tako da neku hybridnu momcad napraviti ne bih ti bilo lose.  Imas odlicnu momcad, u jednu ruku mi je i zao sto sam smanjio s FW jer da mi je ostao isti account danas bih imao nevjerovatnu momcad. Zanima me samo sto ce se dogoditi u FW kad dodje nova sezona, previse starih kartica ce biti zastupljeno. 

15 godina
neaktivan
L1nNk kaže...
TheVeky kaže...

Sto se tice Liga Petice mogu osobno potvrditi da niti jedna nije ravna BPL u. Igrao sam u pocetku BBVA i imao obicne ne TOTS Igrace i igrao bez problema u 4 diviziji dosao u trecu ispao pa opet nazad i tako u krug. Mogu se kombinirati uspjesno BPL i BBVA. Aguero mi je definitivno zvijer od napadaca uz DI Mariu po boku nezaustavljivi su. Tako da neku hybridnu momcad napraviti ne bih ti bilo lose.  Imas odlicnu momcad, u jednu ruku mi je i zao sto sam smanjio s FW jer da mi je ostao isti account danas bih imao nevjerovatnu momcad. Zanima me samo sto ce se dogoditi u FW kad dodje nova sezona, previse starih kartica ce biti zastupljeno. 

a jbg bit ce previse kartica ... i neke stare kartice ce postati bezvrijedne a neke vrijednije :p , ljudi ce morati buljit u statse da slucajno ne kupe losiju verziju kartice 

11 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Pozdrav momci, zbog nemogućnosti igranja i sezonskog posla,prodao bi fifa world account,nadam se da je to dopustivo na ovom forumu.

Imam 50% managera, 100k+ igrača za prodat te ovo je screenshot moje prve postave. Kontaktirajte me preko pm.

http://i.imgur.com/rrWyRJl.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 17:31 (FifaWorld).

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA World free2play

jel roben ima 99 diveing ako ga stavim na mjestu golmana ?

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA World free2play

al me je danas islo , u 5 utakmica u 4diviziji sam napravio onaj nederland 13goal achievemnt , dođe mi da prodam tots rakitica , tots costu i motm sancheza i da ostavim ove lude nizozemce ...

jedna od utakmica jedna od utakmica

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Mijenjam 200k fifa 14 coinsa za 100 k world copinsa..Treba mi do sutra takvo sta za prijatelja :)

Mogu dati tipa 200k i TOTS Kjear za 300k,ako netko zeli..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Koji je najbolji napadac iz premiershipa za kakvih 35000 coinsa? Fali mi neki brzi i precizan napadac. Dal je Samuel Eto ok za tu cifru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sova kaže...

Koji je najbolji napadac iz premiershipa za kakvih 35000 coinsa? Fali mi neki brzi i precizan napadac. Dal je Samuel Eto ok za tu cifru?

Etoo ti je jedan od najboljih napadaca u BPL u uz Aguera. Iduce opcije su ti Remy ili Sturridge. 

15 godina
L1nNk kaže...
Sova kaže...

Etoo ti je jedan od najboljih napadaca u BPL u uz Aguera. Iduce opcije su ti Remy ili Sturridge. 

Vidis, glupost je reci da su najbolji, oni su najbrzi igraci, a svi oni koji se oslanjaju iskljucivo na brzinu ne doguraju daleko.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice