Svako prolece na Zvezdu mirise...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas dosta dobar dan sa nagradama.
81+ od duplih sta sam slozio, uletio 92 Joe Cole
Jumbo rare x2 hrpa foddera i prime Scholes.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Danas dosta dobar dan sa nagradama.
81+ od duplih sta sam slozio, uletio 92 Joe Cole
Jumbo rare x2 hrpa foddera i prime Scholes.
Danas si dobio više nego ja od 9 mjeseca. Zato i nemam više volje igrati niti igram.
Taman kontam koga slagat od ovih novih ikona za utrpat na cam-a a da može igrat cm-a u uskoj formaciji, kad vidi vraga maloga Payetastog, uleti ko padobranac
Ja složim današnji marquee i jučerašnji sbc. Odigram onaj silver da poberem mega pack. Sve u svemu najbolja kartica rating 82. Ne daju, pa ne daju. Mogu se jebat.
Taman kontam koga slagat od ovih novih ikona za utrpat na cam-a a da može igrat cm-a u uskoj formaciji, kad vidi vraga maloga Payetastog, uleti ko padobranac
Ja složim današnji marquee i jučerašnji sbc. Odigram onaj silver da poberem mega pack. Sve u svemu najbolja kartica rating 82. Ne daju, pa ne daju. Mogu se jebat.
Ma jebali te igrači i rejtinzi i packovi.
Šta ti to sve vrijedi, kad igraš 50% vremena protiv čiterskog smeća, čiji rare gold verrati na -chemu pretrčava i optrčava cijelu utakmicu sa 100% stamine moje igrače sa 98-99 pacea, i čiji igrači sa 50 shooting statsima šutaju i zabijaju golčine sa 35 metara u rašlje. Extra je ova igra, nema šta.... Meni prime Ronaldinho puca 2m kraj gola sa 10m udaljenosti, a njemu rare gold kimpembe zabija gol sa 35m lijevom nogom. Top igra, top topova. Oduševljen sam. Načisto. Uživam do jaja.
22.04.2022 - stanje igre
- Delay je u rangu igranja na ISDNu
- Protivnik cuva loptu od 20min, moj constant pressure ne radi
- Jedina efikasna taktika je vrtit se 10min u mjestu i cekat da mozes opalit dugu loptu
- Kupio si ili dobio igraca sa kojim ti je gust igrat, zaboravi... gameplay ce ti pokazat drugacije
- Golman i dalje ne dolazi na utakmicu
- I dalje cekam golmana da dode.
22.04.2022 - stanje igre
Uz sve što si nabrojao ja imam još jedan problem koji me jebe od zadnjeg updatea - mislim prošli tjedan da je bio?
Već sam pisao, igra se zamrzne i nakon 10-15 sekundi se ubrzano odvrti i onda igram normalno do sljedećeg smrzavanja.
Ako imam sreće jedanput po poluvremenu mi se to događa, a ako me potrefi peh, čak i više.
Često za to vrijeme popušim gol jer moji se ne mrdaju dok to traje pa je protivniku sve otvoreno da zabije gol.
Čačkao sam po nekim postavkama, čak i od grafičke kartice, ali nisam uspio riješiti problem.
Ne znam više da li je do mene ili je taj patch sjeban.
Vidim da nitko tko igra na PC-u ne spominje sličan problem pa sumnjam da je do mene, ali što?!
Igra li tko career mode?
Jeli taj dio isti na PC i na PS5, ne zanima me FUT i online previše.
Uz sve što si nabrojao ja imam još jedan problem koji me jebe od zadnjeg updatea - mislim prošli tjedan da je bio?
Već sam pisao, igra se zamrzne i nakon 10-15 sekundi se ubrzano odvrti i onda igram normalno do sljedećeg smrzavanja.
Ako imam sreće jedanput po poluvremenu mi se to događa, a ako me potrefi peh, čak i više.
Često za to vrijeme popušim gol jer moji se ne mrdaju dok to traje pa je protivniku sve otvoreno da zabije gol.
Čačkao sam po nekim postavkama, čak i od grafičke kartice, ali nisam uspio riješiti problem.
Ne znam više da li je do mene ili je taj patch sjeban.
Vidim da nitko tko igra na PC-u ne spominje sličan problem pa sumnjam da je do mene, ali što?!
Dok sam igrao na PC to mi se znalo dogoditi. Morao sam nešto čeprkati u postavkama igre gdje se namješta reza i količina detalja. Imaš opciju zaključavanja frameratea. Ne sjećam se je li kvačica mora biti ili ne mora biti. Uglavnom problem je tada bio u tome pa baci pogled.
Mene jebe što mi nakon svakog updatea pojebe postavke igre. Krenem u tekmu i onda u njoj skužim da mi je gamepad prebačen na dva gumba, postavke sve ispojebane.
Igra li tko career mode?
Jeli taj dio isti na PC i na PS5, ne zanima me FUT i online previše.
Nisu iste igre pa bi u mehanici igre trebale biti neke razlike. Tek od ove jeseni će i na PC fifa biti kao i na PS5.
Jel valja taj paje? 🤔
Origin: brat_od_tetke
Jel valja taj paje? 🤔
U prvoj je, cijelu wl, vrlo dobar. Nije extra, ali odrađuje posao fino, i za zabit i za dodat. Malo mi staminu spuši do 70e, ali na takvoj poziciji je. Nemam nekih zamjerki na njega za sad.
28 tekmi ovaj vikend.
6 su izasli na 0-0, dva su dala pobjedu. Jebena gadost od community. Po nicku bi reko da su vecinom ovi uvozni crnci sta obitavaju po Njemackoj. Jebene seljacine.
Red pickovi - 84, 86, 86
TOTW Paket - 86, 84, 7X
Cak i ovaj jedan koji je ''dao'' pobjedu je vec na pocetku stisnul pauzu, pokusao izac... napravio penal i nije obranio. Onda je izaso. Govna mrtva od klinaca iskompleksiranih.
28 tekmi ovaj vikend.
6 su izasli na 0-0, dva su dala pobjedu. Jebena gadost od community. Po nicku bi reko da su vecinom ovi uvozni crnci sta obitavaju po Njemackoj. Jebene seljacine.
Red pickovi - 84, 86, 86
TOTW Paket - 86, 84, 7X
Cak i ovaj jedan koji je ''dao'' pobjedu je vec na pocetku stisnul pauzu, pokusao izac... napravio penal i nije obranio. Onda je izaso. Govna mrtva od klinaca iskompleksiranih.
Ja sam u zadnjih mjesec dana dobio možda 2-3 na poklon partije, a ispočetka sam toliko dobivao i jednoj WL.
Izgleda da su ostali igrat samo isfrustrirani i iskompleksirani papci pa su kao ljuti.
A da vidiš kako brzo stišću pauzu kad im poklanjam pobjedu - da mogu kurac bi mi vjerojatno popušili u tom trenutku.
Naime, ja još uvijek dijelim pobjede bez obzira na trend.
28 tekmi ovaj vikend.
Red pickovi - 84, 86, 86
TOTW Paket - 86, 84, 7X
Ja sam u zadnjih mjesec dana dobio možda 2-3 na poklon partije, a ispočetka sam toliko dobivao i jednoj WL.
Izgleda da su ostali igrat samo isfrustrirani i iskompleksirani papci pa su kao ljuti.
A da vidiš kako brzo stišću pauzu kad im poklanjam pobjedu - da mogu kurac bi mi vjerojatno popušili u tom trenutku.
Naime, ja još uvijek dijelim pobjede bez obzira na trend.
Doslovno i ja tako radim. Ako mi ostane kaj do kraja, dam pobjedu. Al da, fascinantno je kako cim vide da ides autogol dat vec je pauza gore.
Ta ekipa koja izlazi na 0:0 je posebna sorta i još jedna rak rana ove igre.
Ali najjači su oni koju dovedu loptu do gola, dođu do gol linije i onda se okrenu i napucaju loptu u aut. Nakon toga pauza i quit.
I naravno bilo bi bezobrazno ne spomenuti apsolutne pobjednike ove igre, a to su oni koji povedu pa se odmah počnu dodavati po zadnjoj liniji i ne daju loptu. Jedan takav je u prvom poluvremenu imao 75% posjeda i vodstvo 1:0, kad sam izjednačio u drugom poluvremenu ekspresno je stisnuo pauzu i izašao iz igre.
E da, ima još jedna vrsta doktora - kad napravi penal, pa brzo ugasi igru prije nego stignem puknut. Također jako dragi ljudi s kojima je uvijek užitak igrati.
Ali najjači su oni koju dovedu loptu do gola, dođu do gol linije i onda se okrenu i napucaju loptu u aut. Nakon toga pauza i quit.
I naravno bilo bi bezobrazno ne spomenuti apsolutne pobjednike ove igre, a to su oni koji povedu pa se odmah počnu dodavati po zadnjoj liniji i ne daju loptu. Jedan takav je u prvom poluvremenu imao 75% posjeda i vodstvo 1:0, kad sam izjednačio u drugom poluvremenu ekspresno je stisnuo pauzu i izašao iz igre.
E da, ima još jedna vrsta doktora - kad napravi penal, pa brzo ugasi igru prije nego stignem puknut. Također jako dragi ljudi s kojima je uvijek užitak igrati.
Meni su posebno dragi takozvani "lovci u mutnom", kad se rješavaju zadaci u prijateljskim tekmama.
Daš mu gol i on kao više ne igra nego zablokira gljivu.
Onda ja prestanem igrat jer nisam debil da se igram sam sa sobom pa i ja povežem gljive, uzmem mobitel i igram Candy Crush.
I odjednom čujem komentatore kako počinju pričat, pogledam na ekran, a majstor igra.
Momentalno odlažem mobitel sa strane i uzimam kontroler u ruke i jebem mu mamu do kraja partije.
Kad budu uhvaćeni, obično im bude glupo ponovno prekidat s igranjem pa ili igraju do kraja ili quitaju.
To mi je baš idiotski što rade takve zadatke, da moraš samo zabiti gol, jer papci zabiju i odu češkat muda.
To bi trebalo izbacit i stavit da treba pobjeda - pa da igramo FIFU, a ne jebeni Candy.
Problem je u tome kaj FIFA nije igra di se nagraduje igranje. To je igra di je nagrada pobjeda i samo pobjeda.
Zamisli, mi igramo nogometnu igru u kojoj remi ne postoji. Samo pogledajte score. To je uvijek 500-30-500. Remi ne postoji. Division rivals umjesto da bude ko u starim fifama da skupljas 3,1 ili 0 bodova. Ti mozes skupit +15 za pobjedu a sve ostalo je doslovno negativno.
A da ne spominjem da u igri gdje izlazak iz utakmice na remi znaci tebi da nisi nista napravio je komedija sama za sebe.
Ali to je samo igrica i tako je treba i gledati, zabavis se malo i gasis.
Ja sam nekad imao svaki dan u igri po 5+ sati i to je bolesno.
Prestao sam igrati pa mi je tak svejedno. Danas mi je 15 dana kako nisam odigrao tekmu. U rivalsima sam stao na 35 odigranih tekmi u ovom ciklusu i ne da mi se odigrati još bar 15 da dođem do 50. Nije vrijedno truda. Ne mogu ništa dobiti u packu pa nek se jebu oni i njihova igra. Prestao sam i sbc slagati, niti to mi se ne da. Mislim da sam završio karijeru.
Evo, friški sve kreteni. Iz friendlya još, što je najluđe, znači, mazohizam kretena za ništa.
Prestao sam igrati pa mi je tak svejedno. Danas mi je 15 dana kako nisam odigrao tekmu. U rivalsima sam stao na 35 odigranih tekmi u ovom ciklusu i ne da mi se odigrati još bar 15 da dođem do 50. Nije vrijedno truda. Ne mogu ništa dobiti u packu pa nek se jebu oni i njihova igra. Prestao sam i sbc slagati, niti to mi se ne da. Mislim da sam završio karijeru.
Mene uopce ne interesiraju ti jebeni paketi i sbceovi. Samo bi htio slozit Vieiru, Cantonu... izgrindat VdSa i igrat sa igracima koji su mi u RL bili gust za gledat.
Tonali mi ima max upgrade, tako da bi i on mogel unutra uletit.
Mene uopce ne interesiraju ti jebeni paketi i sbceovi. Samo bi htio slozit Vieiru, Cantonu... izgrindat VdSa i igrat sa igracima koji su mi u RL bili gust za gledat.
Tonali mi ima max upgrade, tako da bi i on mogel unutra uletit.
Da bi ih složio ipak nešto trebaš dobiti i u packovima ako ne želiš cijele dane visiti na marketu. Sve se na kraju svodi na to što si dobio u packu ili zaradio na marketu ako želiš slagati momčad po guštu.