FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 543.474
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 22

evo ja sam prvi put dobio crvenog navas koji bi mogao u prvu 

ma nagrade su tragedija, ultimate pack nositelj 83 ,rare player pack 83 i totw slično ko tebi, bolje su mi nagrade u rivalsima nego wl u kojoj izgubim godinu dana života

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

62 boda u WL. 

Pickovi - Shaw, Bale i neki zvaljo

Jumbo Rare - Kroos

Ultimate - Grealish

Jos se ceka prvo ikona iz paketa.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 22

icon upgrade ,lineker ,hagi i ballack ,a pobacao i boga i vraga ,ma ja ove godine stvarno s tim ikonama nemam sreće

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 22
Pozdrav dečki
Zanima me ako mi možete reći koliko otprilike vrijedi ovaj account kad bi ga prodao?

0 0 hvala 0
13 godina
abori33 kaže...
Pozdrav dečki
Zanima me ako mi možete reći koliko otprilike vrijedi ovaj account kad bi ga prodao?

20e po milijunu. 

Uvjerljivo najjača igra ikad.

17 godina
FIFA 22

E sad više nemam ni foddera, ni 4 89 rated tima za igrat, ništa. Al eto, nakon Rivalda, isplatilo se. The Najbolji Igrač Svijeta Svih Vremena je stigao.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Ide novi promo, Fut Captains. Još malo pa TOTS neće imati smisla kao što više nemaju smisla rare i TOTW kartice.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Ide novi promo, Fut Captains. Još malo pa TOTS neće imati smisla kao što više nemaju smisla rare i TOTW kartice.

TOTS nema smisla odavno. 

A sad pogotovo. Ako mi sve fantasy kartice dobiju upgrade. Ja ne znam tko meni moze zamijeniti ikoga u ekipi. Jedino 91 Kante, al njega drzim kao red pick. James je najslabija karika realno.

17 godina
SimeKZ kaže...

TOTS nema smisla odavno. 

A sad pogotovo. Ako mi sve fantasy kartice dobiju upgrade. Ja ne znam tko meni moze zamijeniti ikoga u ekipi. Jedino 91 Kante, al njega drzim kao red pick. James je najslabija karika realno.

Nemam tih problema. U packu nisam dobio niti jednu takvu karticu. Jednu sam kupio čisto da je probam a kako stvari stoje dobit će karinu a ne nadogradnju. Jedino za tri nastupa ako se ne ozlijedi.

17 godina
FIFA 22

Skupio 31 pack. Otvorio i dobio dva ramosa i ostalo voda. Jedna 84. Sve ostale kartice 83 i niže. Nikakva obojena kartica pa makar i najgori totw. Zači i dalje me karaju i ne vidi se kraj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
abori33 kaže...
Pozdrav dečki

20e po milijunu. 

Opa... imam ja jos bolju jednu od jučer...

Naravno, popušio sam na penale jer očito ima neki novi exploit sa panenkom u kut gola koja je neobranjiva... kako tu toksičnu dječurliju nije sram tako igrat mi nikad neće bit jasno.

13 godina
MBuda kaže...
SimeKZ kaže...
abori33 kaže...
Pozdrav dečki

20e po milijunu. 

Naravno, popušio sam na penale jer očito ima neki novi exploit sa panenkom u kut gola koja je neobranjiva... kako tu toksičnu dječurliju nije sram tako igrat mi nikad neće bit jasno.

Panenka u kut je neka nova fora na penalu. Bas mi se gade sa tim glupostima. Pogodis stranu al golman radi neku glupu animaciju i ne mozes nista.

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
MBuda kaže...
SimeKZ kaže...
abori33 kaže...
Pozdrav dečki

20e po milijunu. 

Panenka u kut je neka nova fora na penalu. Bas mi se gade sa tim glupostima. Pogodis stranu al golman radi neku glupu animaciju i ne mozes nista.

Da, tako sam popusio jedan penal iz igre i mislim 3 od ovih na kraju...

17 godina
MBuda kaže...

Znači, kako možeš biti konkurentan u utakmici u kojoj tvoj golman nema niti jednu obranu a njegov ima 12 obrana? Nemoguće je odigrati tekmu u kojoj ćeš spriječiti sve udarce po svom golu jer što god prođe do gola završi u golu. S druge strane njegov golman brani nemoguće. Odigrao sam neki dan takvu tekmu. Lik je tri puta pucao doslovno u mog golmana a on je postavio ruke i sjeo na guzicu i svaka lopta se od njegove ruke odbila u gol. S druge strane njegov golman je bio supermen. Letio je od stative do stative i možeš se jebati. Balans igre je totalno banana. No ja nikad nisam odigrao tekmu u kojoj je taj balans tako izraženo bio na mojoj strani. To je ono što me cijelo vrijeme interesira i pitam se zašto?

13 godina
FIFA 22

Nije mi jasno kako je moguce da lik protiv kojeg igram igra 532. Ima tri jebena beka na stoperima, Mkhtaryan igra RWB i frajer je napadacki nenadjebiv sa presingom. U trenu kad ja osvojim loptu njegovih svih 10 igraca je iza lopte i ja moram radit 350 dodavanja da bi uopce dosao do njegovih 16m. U trenu gubitka lopte. Svi osim 3 stopera izlaze naprijed i ima kontru u roku kaj si reko keks. 

Logikom ocekujes da ce ti igraci bit mrtvi do 50te minute, ali ne.. on jos uspijeva igrat constant u situaciji kada ja nemam kud sa loptom. 

Ovo je nenadjebivo kako neke stvari u ovoj igri funkcioniraju makar su rekli da nece funkcionirat. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Napredujemo, 85 rated kartica u ultimat kurcu 

Aj, makar ću s ovim crvenim Guendouzijem moći igrati ovaj kup što ide po 3 tekme dnevno.

To mi je nakon Alabe druga crvena s kojom ću evenutalno odigrat par utakmica.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Napredujemo, 85 rated kartica u ultimat kurcu 

Aj, makar ću s ovim crvenim Guendouzijem moći igrati ovaj kup što ide po 3 tekme dnevno.

To mi je nakon Alabe druga crvena s kojom ću evenutalno odigrat par utakmica.

Koji je to kup? Nisam igrao zadnjih dana pa ne znam a moram priznati da nisam niti skužio danas kada sam bio u igri.

Misliš na Captains cup? Nisam niti prošle igrao jer nemam kartica za to. Nemam u klubu niti jednu totw karticu niti rare s kojom bih mogao igrati kakvi su zahtjevi bili do sada pa mi se nije dalo frustrirati pa nisam niti igrao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2022 21:47 (movie).
13 godina
FIFA 22

Igrao protiv ovog, ima u jednom dijelu tekma. Budete skuzili ako nadete Hajdukov grb.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Igrao protiv ovog, ima u jednom dijelu tekma. Budete skuzili ako nadete Hajdukov grb.

Jebi ga, imao si dva zicera nisi zabio i znaš kako to obično završi.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Jebi ga, imao si dva zicera nisi zabio i znaš kako to obično završi.

Jasno ko amen. Prvo mi golman obrani van 16m, 45+ mrtvu mi vadi sa 5m... Nakon toga je bilo dobra tekma... i jbg, penali su mogli bilo kome.

13 godina
movie kaže...

Misliš na Captains cup? Nisam niti prošle igrao jer nemam kartica za to. Nemam u klubu niti jednu totw karticu niti rare s kojom bih mogao igrati kakvi su zahtjevi bili do sada pa mi se nije dalo frustrirati pa nisam niti igrao.

Meni je to gušt za igranje kao što mi je nekad bilo guštanje s silverima dok ih nisu ujebali s superkarticama.

Ne treba ti posebna ekipa jer svi igraju s onim što imaju.

Pretpostavljam da imaš Mbappea ili Ronalda loan pa oko jednog od njih složiš ekipu i lagano udaraš.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 22

Najvece smece u povijesti racunalnog koda.

2-0, sansa ko u prici. Sve mi blokira. Ima jebenog Moments Ronaldinha i Puskasa. Trci ravno i probija sve. 

Kasne kontrole u picku materinu. Hocu uklizat na centru, komanda dok je dosla do igraca uklizavanje je napravio Dias u 16m. 

Zabijem za 3-3. Kick off, trci ravno sa Puskasom. Uzmem loptu sa Jorginhom i hocu nabit na drugu stranu. Igra ne registrira da Jorginho ima loptu, majstor radi klizeci i ubije Puskasa, drugi crveni. Faul na 30m. Ja stavljam igraca na crtu, majstor pogada u 90 i izgubim 3-2. 

Klanjam se kanadskim budalama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 22

tek kad igraš wl skužio koliko ova igra zna bit retardirana

svega se nagledam ,od 90% copy paste taktike 4222 high presinga ,do igrača koji sami trče i rade presing, protivnik praktički ne igra obranu nego mu sve ai radi,

golova u zadnjim minutama ,golmana koji dobiju 5 golova od 6 šuteva evo čak i u zadnje vrijeme ima igrača koji igraju vrhunsko obranu, nemožeš prismrdit da bi na kraju tekme imao svega 6 tacklea, a ja po 30-tak čak nekad 40.

ali daleko najgori igrač za igrat je mbappe ,znači kad napravi onaj flick sa njim prolazi praktički kroz igrače ,99% odbijanaca se vraća njemu ,ma mislim stvarno ova wl bude prepuna frustracija ,da na kraju dobijem 3 picka koje mogu stavit u sbc ,a nagrade ako bude jedan walkout budi sretan i taj ne vrijedi preko 25k.

fakat se pitam iz vikenda u vikend koji k igram ovu nakupinu sranja od wl kad na kraju nebude ništa pozitivno od cijele te priče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Meni je to gušt za igranje kao što mi je nekad bilo guštanje s silverima dok ih nisu ujebali s superkarticama.

Ne treba ti posebna ekipa jer svi igraju s onim što imaju.

Pretpostavljam da imaš Mbappea ili Ronalda loan pa oko jednog od njih složiš ekipu i lagano udaraš.

Ovo je najbolje kaj mogu složiti od tih kartica. Ne da mi se s tim igrati protiv Mbappea i ostalih kartica.

10 godina
neaktivan
Ziga_ST kaže...
SimeKZ kaže...
nazariodelima9 kaže...

Jel zna neko koliko se krece prodaja koina ? Koja je cena i da li ima neko neki sajt za prodaju da me uputi ? 
hvala

Popit ces ban na account i market. Ne treba ti to sad. Jos TOTS i gotova igra.

Ne isplati ti te prodavat jer trebas prodat bar 20$ vvrijednosti coinsa da bi mogao podici. Ja sam prodao za nekih 10$ i ne mogu nista s njima. Ne vrijdei jer i ban mozes dobit lagano.

znam ali ovo frustrira do maksimuma, nikad mi losija konekcija nije bila, ping se mesec dana ne spusta ispod 42 a ide i gore, bukvalno neigrivo. Kasni, usporeno, dodavanja sva pogresna, nekako se nateram ligu da odigram za vikend i rivalse da pokupim nagrade i to je to. Katastrofa sto se tice igrivosti, nikad bolji net nisam imao a nikad goru vezu u igri.

13 godina
movie kaže...

Ovo je najbolje kaj mogu složiti od tih kartica. Ne da mi se s tim igrati protiv Mbappea i ostalih kartica.

Pa to je više nego dobra ekipa.

Svi igramo sa sličnim ekipama jer ih skrpamo od onih igrača koje imamo.

Osim toga, nitko ne stavlja nikakve chemove i sranja, jedino što znaju presing igrat, al im igrači budu mrtvi drugo poluvrijeme pa to nije baš pametno.

Riješi se jednog u vezi i stavi Ben Yeddera u napad s Griezmanom i rokaj.

A Mbappea se ne trebaš bojat pošto imaš Kimpembea u obrani :)

S ovim ja igram...

[19xx] 4ntraks
17 godina
nazariodelima9 kaže...

znam ali ovo frustrira do maksimuma, nikad mi losija konekcija nije bila, ping se mesec dana ne spusta ispod 42 a ide i gore, bukvalno neigrivo. Kasni, usporeno, dodavanja sva pogresna, nekako se nateram ligu da odigram za vikend i rivalse da pokupim nagrade i to je to. Katastrofa sto se tice igrivosti, nikad bolji net nisam imao a nikad goru vezu u igri.

Prešao na optiku prije otprilike mjesec dana. Ping od 16 do 18. Stvarno užitak igrati, jedino kaj me igra više ne interesira pa odigram par tekmi jedan dan u tjednu i to je to. Dok sam bio na A1 kablu ping se kretao od 20 do 35, nije niti to bilo loše. Tako da iz mog iskustva ne može se reći da je problem isključivo u EA sportsu. Kako mjeriš da možeš reći da ti je net odličan?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2022 10:06 (movie).
10 godina
neaktivan

I na konzoli i na test connection i na wi fi ili laptopu. Ide od 400-450/40. Na onoj proveri konekcije preko igre imam skor 95 od 100.

Na starom netu koji je bio 60-65/10 sam imao konstantan ping 34-36 i moglo je manje vise normalno da se igra. 
Kad sam presoa na 5 puta jaci paket na kablu, imao sam u starti ping 28-30 ali je posle nedelju dana samo prebacio na 40+ i ne sousta, sinoc je u ligi isao od44-46 pa preko 50-60. Haos, navukao sam nekako 12 pobeda ali sam nervni slom dobio. Svasta nesto sam probavao, resetovao, menjao u podesavanjima matchmaking ali kao zakucano i spaja me uglavnom sa Nemcima i Holandjanima i ponekad Italijanima. 

4 godine
neaktivan
FIFA 22

Ja igram od 45-50 pinga, jel se bas osjeca velika razlika izmedu 20 i 50 pinga, jer meni na 45-50 bas nista ne secka ili lagga, jedino pogodit pass je enigma al to mislim da je ovak i onak za sve nas.. a drugo jel moze neko objasnit sta ja sa tim kornerima ili ubacivanjima, al bas svaki put kad ima neko protiv mene udarac z glavom na 10m to je 99% puta cisti gol ako je igrac sam, meni se događa da mi igrac maši prazan gol sa 5m, pogodi 1 od 10 puta u okvir gola.. jel ja tu nesto pogresno stiscem ili controller

ne radi ispravno(ako nebi valjda bi i sa nogom svi promasili) ili sta je tu problem.. nemoguce da mi bas svaki protivnik pogađa sa glavom odlično a moj pele sa 99 jumping i 90 head acc pogodi skoro pa out liniju? Ustvari svaki igrac je isto bio to maldini pele ili jorginho.. a isto je kod kornera kad dobijem skok svaki put kad branim korner dobijem skok i stisnem x 9/10 puta mi drito u mm pogodi njegovog

igraca na rubu 16m, moze mojih 3 biti na sesnajstercu ali moj ce dodat svaki put direktno njegovom igracu.. isti klinac se događa ako stisnem krug pa izbije malo vise napred opet dolazi do njegovog igraca.. ja nemogu niti jednu kontru povuc, molim boga da mi golman uhvati loptu inače ima protivnik napad dok ne pogodi.. a u obrnutoj situaciji ja bas uvjek kada nabacivam iz kornera popijem kontru i gol.. kako je to moguce? Zato vise obce ne nabacivam ni iz kornera ni iz igre.. znam da su udarci sa glavom takvi kakvi jesu al nemoguče je da protivnik uvjek sve pogađa a ja skoro pa nikad

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Kad nemas golmana, zaboravi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice