FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 562.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
FIFA 22

jesu opet zeznuli ili nema vise preview packova? 

iako sam od 100+ kupio samo jedan. waste of time 

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 22
chance00 kaže...

jesu opet zeznuli ili nema vise preview packova? 

iako sam od 100+ kupio samo jedan. waste of time 

Ima ali samo iz igre. Iz web appa više nema.

15 godina
FIFA 22

Igram na pcu i svaku ali svaku wl po jednu ili dvije tekme mi se desi dok vodim da ekipa stisne pauzu i nemam izbornika nego samo vrti stadion i nemožeš izaći iz igre osim alt f4, jel se još netko s tim susreće?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kakav vam je gameplay danas? Uzas meni. Samo packet loss, crveni non stop....
Tehnika narodu!!!! ...narod kaže: Tko ne pije! Virovat mu nije! ...

0 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Igram na pcu i svaku ali svaku wl po jednu ili dvije tekme mi se desi dok vodim da ekipa stisne pauzu i nemam izbornika nego samo vrti stadion i nemožeš izaći iz igre osim alt f4, jel se još netko s tim susreće?

Meni se to desilo prošli tjedan dva puta, ali oba puta sam dobio win. U mom slučaju to se desilo svaki puta kada je protivnik rage quitao, ne znam kako je kod tebe?

VISCA BARCA
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Čiteraj. Pc blagodati.

Pisao sam i tu, ja imam i situacije di lik na moje vodstvo od 3,4,5 razlike, rq-a, mene vrati na main menu, dobijem neodigran gejm, a skor je bio tipa 5-1 za mene i 88a minuta....

Što se prije manem onlajn gejmanja na pc-u, to će bit bolje za moje zdravlje.

12 godina
FIFA 22

Jel tko od vas probao nekog od sljedecih 4 igraca:

TOTY Hakimi

IF Messi

Headliner Salah

Headliner Cancelo (RB)

Trazim neku kombinaciju RM/RB pa da cujem neka misljenja ako ih je tko koristio mozda. Hvala

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
acmilan2 kaže...

Jel tko od vas probao nekog od sljedecih 4 igraca:

TOTY Hakimi

IF Messi

Headliner Salah

Headliner Cancelo (RB)

Trazim neku kombinaciju RM/RB pa da cujem neka misljenja ako ih je tko koristio mozda. Hvala

Ja imam TOTY Hakimija i neću ga mijenjati do kraja igre.

17 godina
FIFA 22

Simpa mi je ovaj silver promo. Pobrat ću sve kartice pa možda počnem ponovno s njima igrati. Zadnji put sam haklao prošli četvrtak. Složio Griezmanna i nisam ga niti probao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 22

Svima koji igraju na PC-u dajem toplu preporuku da se prebace na ps konzolu . Manje stresa manje ćita itd . Čitam ovdi po forumu i ne mogu virovat al virujem da imate toliko problema... Ja imam cc 800 utakmica u Fut-u i možda sam ima 10-tak sumljivih utakmica .

Playstation 5 🤍🎮

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 22

Ja na PC-u na ovoj fifi imam cca 700 utakmica odigranih, od cega je sigurno preko 500 online, ni jednom nisam imao cheatera, daj Boze da me i dalje zaobilaze.

Isto i na fifi 21 nisam imao cheatere pa sam imao isto pozamasan broj odigranih tekmi.

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Mislim da vec dugo nisam od 12 odigranih WL tekmi izaso van iz skoro 50% njih. Pa kome se ovo smece od igre da igrat. Ja golmana nemam vec 2tj. Tak na gol mogu zabit stap i isto mi dode. Meni tekme zavrsavaju vatrpolskim rezultatom jer protivnik kaj god da opali ude u jebeni gol. 

Od toga da se nagraduje ne diranje CBova, do krivih dodavanja koje direktno vode do protivnikovog gola. Spori gameplay i takve stvari. 

Ovaj promo je valjda dno dna kaj se tice contenta. Imam osjecaj da jos 2-3 tjedna ovakve igre i mogla bi bit ugasena prije reda. Jer mi na isto dode imal ja TOTY Donnarumu na golu ili Areolu, on nece obranit nista. Gold Kimpembe je sveprisutan. Igra je cisto ruganje u lice svima koji vole nogomet.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
NixaFX kaže...

Svima koji igraju na PC-u dajem toplu preporuku da se prebace na ps konzolu . Manje stresa manje ćita itd . Čitam ovdi po forumu i ne mogu virovat al virujem da imate toliko problema... Ja imam cc 800 utakmica u Fut-u i možda sam ima 10-tak sumljivih utakmica .

Playstation 5 🤍🎮

Šta su sumnjive utakmice na konzoli?

16 godina
FIFA 22

I tako nakon ohohoho vremena opet probam igru. Vodim 1-0 do 90+ minute, a onda show.

Moj Skriniar ne želi dodati, da bi mi Dembele sa snagom od 51 uzeo loptu s leđa kao da Skriniar nema snagu 86. Pa onda puca Handanoviču u bliži kut sa 22 metra, naravno ovaj ne brani.

Onda ja idem sa Osimhenom sam pucam sa nekih 7 metara, u onaj teži, daljnji kut, i naravno njegov golam brani takvo nešto. I to po 10 put na utakmici.

Igra baš sere govna. Tolko nekonzistentnosti nema nigdje, jednostavno ti igrači ne žele dodati. Niti brojevi snage igrača više nemaju veze, sve u ovoj igri pada u vodu ponekad jer eto sve je random izgleda.

Taj frajer pucao jednom na gol bio korner i onda dva puta iz kornera opalio, jednom u igrača, drugi put preko gola. To je sve šta je napravio, al eto igra voli da njegov golam brani sve.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2022 12:21 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Svi ti pomicu napamet golmana da brani taj daljnji kut jer vecina puca upravo tako, sto je i logicno. Prije ces ga zabiti ako mu pucas jako na prvu stativu. Ovo je igra u kojoj realnost i nogometna logika nemaju smisla.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2022 16:09 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Svi ti pomicu napamet golmana da brani taj daljnji kut jer vecina puca upravo tako, sto je i logicno. Prije ces ga zabiti ako mu pucas jako na prvu stativu. Ovo je igra u kojoj realnost i nogometna logika nemaju smisla.

Nema veze gdje ni kako pucaš.

Ako ga moraš zabit, golman će se samo srušit da primi gol.

Moji su odnedavno počeli s 5m gađat prečku i to mi se dogođa toliko često da me strah uopće pucat na gol pa idem dodavat i kerefeke izvodit.

Finess iz šesnaesterca više niti ne pokušavam jer znam da je to promašaj svki put.

Ukratko, čak i kad sam u vrlo izglednoj situaciji za šut ja prvo gledam dal ima kakvo dodavanje pa ako baš nema, zažmirim i opalim.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Moji su odnedavno počeli s 5m gađat prečku i to mi se dogođa toliko često da me strah uopće pucat na gol pa idem dodavat i kerefeke izvodit.

Finess iz šesnaesterca više niti ne pokušavam jer znam da je to promašaj svki put.

Ukratko, čak i kad sam u vrlo izglednoj situaciji za šut ja prvo gledam dal ima kakvo dodavanje pa ako baš nema, zažmirim i opalim.

Sve je meni jasno, ne moraš mi objašnjavati. Samo kažem da u toj situaciji, bar meni, većina igrača pomiće golmana pretpostavljajući da ću pucati u daljni kut. Logično je da tako pucam. Onda sljedeći put samo nabijem i prvi kut i golman sjeda na guzicu i lopta ulazi.. Niti ne pokušava braniti. Vidim da svi ovi ajmo reći bolji igrači ne gađaju niti pucaju nogometnom logikom. Samo deru u prvu kut iako golman tamo stoji jer lopta doslovno prolazi kroz njih u gol.

10 godina
movie kaže...
Skilledžija kaže...

Sve je meni jasno, ne moraš mi objašnjavati. Samo kažem da u toj situaciji, bar meni, većina igrača pomiće golmana pretpostavljajući da ću pucati u daljni kut. Logično je da tako pucam. Onda sljedeći put samo nabijem i prvi kut i golman sjeda na guzicu i lopta ulazi.. Niti ne pokušava braniti. Vidim da svi ovi ajmo reći bolji igrači ne gađaju niti pucaju nogometnom logikom. Samo deru u prvu kut iako golman tamo stoji jer lopta doslovno prolazi kroz njih u gol.

Tako je, još dok sam igrao (prije dalekih tjedan i kusur dana) ekipa automatski miče golmana na drugu stativu tak da je meni ušlo u naviku pucat na prvu jer je doslovno prazna, nekad toliko pomaknu golmana da i ako pukneš više prema sredini zna ući.

I naravno ako si u mrtvom kutu pa pucaš u prvi kut, zabit ćeš micao on golmana ili ne jer fifa.

Skilledžija - imamo isti strah, imao sam era gdje doslovno nisam htio pucat dok gol nije bio prazan jer sam znao da ću pogodit stativu ili prečku, a dobivao sam golove iz svlačionice.

I am over 9000!!!
8 godina
FIFA 22

Ja sam par dana apstinirao jer nisam bio doma, jucer navecer i danas ujutro krenuo igrati ovaj silver sterling. Gameplay je banana, ovo je simulacija vaterpola... animacije koje se pojavljuju su smjesne. Pretpostavljam da su zbog novih "silver" kartica napravili totalni disbalans. Kakvi debili.

0 0 hvala 0
13 godina
shtifke kaže...

Ja sam par dana apstinirao jer nisam bio doma, jucer navecer i danas ujutro krenuo igrati ovaj silver sterling. Gameplay je banana, ovo je simulacija vaterpola... animacije koje se pojavljuju su smjesne. Pretpostavljam da su zbog novih "silver" kartica napravili totalni disbalans. Kakvi debili.

Silver vise nije silver, nego skoro ko napucani main timovi. Razjebu i ono malo kaj je ostalo od nogomet u ovoj igri. Ovo je po meni najgori promo unazad par verzija fife. Kako ti uopce padne napamet da radis u 3mj ovakav promo koji ne koristi nicem. Samo razjebu ljude koji vole odigrati silver friendly sa ekipama tipa erdevise, nigerijci... pa cak i nasa liga. Di ces sad uc u silver friendly a na drugoj strani ekipa sa pogbom i druzinom. Totalna glupost. 

WL Kvali dodem do 5 pobjeda i uzmem nagrade. WL sam poceo izlazit do te mjere da mi je R6 milina. DR niti ne planiram igrat, al ako budem imal vremena odigrat cu tih par tekmi. 

Igra mi je totalno postala odbojna. Uzalud mi najbolji tim unazad par fifa ako ce meni gold Kimpembe branit gol bolje od mog golmana. U zadnjoj tekmi kvalifikacija je ptorivnicki Neuer imal ravno 8 obrana na mojih 11 udaraca. Udarci sa FB Griezmanom, POTM WBY, Eusebio, WW Aouar, TOTY Jorginho su nemocni do te mjere da sa 5m Neuer skida vrhovima prstiju. Ima neke cudne animacije di se baca na guzicu pa izbija preko precke. Show :D 

8 godina
FIFA 22

Odigrao sam 11 tekmi tih sa srebrnima. Dvije pobjede. Jedna mega glatko, jedna vaterpolska. Ostale utakmice pusim ko majmun. Nemam niti s time problema kad vidim da netko ima ruke za razliku od mene pa ih upotrebljava. Ali ovdje to nije slucaj. EG na tekmi koju ja popusim 7:3 je 9:6 za mene. Pod passingom imas dvije dobre statisticke discipline, key passes i breakaway... tu sam u tekmi +5 od protivnika... jednistavno, ono sta se desava u samom gameplayu je totalni kaos... igraci primaju loptu ko retardirani, dodaju ko retardirani... golman mi popije svaki lob na crti?! Ono, wtf?! Kontra zavrsi tako da zadnji moj pass zavrsi u petu straznje noge njegivog obrambenog, automatski je time ustopa, stisne dodavanje i sa druge strane terena je u 1na1 situaciji... lud jebe zbunjenoga 😆😁

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Malo sve to pratim unazad par fifa i stvar je jednostavna. Više puta sam rekao da ova igra ne poštuje vrijeme i prostor. Što to znači. Dakle, nogometni gol je dimenzija 7.32 m širine i 2.44m visine. Pogledajte sada golmana. Vi mu pucate s nekih 6 metara po sredini gola, ili sa strane, nebitno. Golman stoji na sredini gola i baca se i brani udarac koji ide uz stativu. To je nemoguće. Nitko s mjesta ne može letjeti u jednu stranu skoro 4 metra? Pa nije superman da leti. Obično kod takvih udaraca golman napravi korak  ili dva u stranu i baca se. U ovoj igri on s mjesta skače do stative i brani. Ludilo. S obzirom na blizinu i udarac koji ide uz stativu golman jednostavno nema takvu reakciju da bi to branio.

Znači golovi u ovoj igri nemaju veze s dimenzijama gola. Pucate penal i golman stoji na sredini gola i baca se i brani vam udarac koji ide u 90 ili uz samu stativu? Ja ne znam je li itko od tih debila u životu stao na gol da vidi kolika je to površina i kako je to nemoguće. Znači lopta ide od vas gotovo 4 metra i na visini preko 2 metra. Ja kao golman sam od te lopte kao ja od mjeseca. Nemoguće osim u crtanom filmu i ovoj igri. Golman nije superman da može letjeti. Posebno me iritira kada idem na prvu stativu i prebacim loptu na drugu stativu a golman se vrati dva koraka od sedam milja i pobere taj centaršut. To nema veze s mozgom.

Pucam sa 17 metara finesse udarac. Znači lopta ide visoko i pada pod prečku li preko prečke ali ne. Na pola puta stoji obrambeni igrač i prsima štopa moj udarac koji prema svim zakonima fizike ne bi trebao štopati prsima. Još je gore kada digne nogu i brani moj udarac nogom. Tko može dignuti nogu dva metra u zrak i njom nešto suvislo raditi? Prostor tj. dimenzije terena i gola u ovoj igri ne postoje. Ništa nije onako kako bi trebalo biti. Ovo je smijurija. Isto tako je smijurija da lik s jednim igračem trči po cijeloj mojoj polovici terena i radi pritisak na moje igrače. Kako se ja dodajem tako on trči od igrača do igrača. U kojem paralernom svemiru je tako nešto moguće? Rade budale od svih nas.

O onim situacijama kada golman sjeda na guzicu kako bi lopta s korner linije ušla u gol ili kada se baca na travu s rukama na travi a lopta ide visoko iznad njega da ne pričam. Zašto se to radi? Zašto brani nemoguće i zašto ne brani ono što bi branila moja mama? Dajte samo napravite da stvari funkcioniraju prirodno. Neka brani ono što se obično brani a neka s vremena na vrijeme obrani nešto teško a ne ovako. Igrao sam neki dan za ove silver kartice. Znači protivnički golman je imao 12 obrana a moj samo jednu. Na kraju nakon produžetka izgubim 5-4. Ja preko 25 udaraca po golu od toga 12 obrana golmana a on 6 udarac po golu i jedna obrana mog golmana. Mi nemamo iste uvjete za igru. Njegov brani da sam morao popiti tabletu za smirenje a moj si sam zabija golove. Lik puca po sredini gola a moj odbija loptu u travu i pogodi se u nogu i lopta ode u gol.

Znači ova igra je teško SF smeće. Kako sam već rekao, ovu igru rade debili koji su bili u školi oslobođeni tjelesnog odgoja a nikad u životu nisu puknuli loptu ili stali na gol da vide koliki je. Nije mi jasno da uz novce koje imaju i platforme koje su danas i više nego dovoljno snažne da bi pogurale neku realnu nogometnu igru oni rade ovakvo govno od igre. I dan danas se igrači sudaraju na terenu. Neprirodno okreću i dodaju savršenu loptu, pucaju iz nemogućih situacija i zabijaju. Dakle u ovoj igri je sve normalano ono što inače nije normalno. Mislim da je po izlasku PS4 ova igra bila realnija nego danas kada je sve otišlo nekoliko stepenica naprijed.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2022 13:58 (movie).
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Ajde sad vi meni recite da mene FIFA ne je*e.

Znaci od 10.mjeseca ništa ništa ništa

Prije par dana dobijem prime cruyffa i imam viška foddera i odem napravit prime i gle čuda dobijem cruyffa. 🤮🤮

Barella tradeable, prodat njega pa uzet mid gullit i toty lewa?

Ili

Toty de bruyne i toty kante (za to jos treba coinsa)?

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Super. Slavodobitno je EA sports najavio Crossplay u fifi 23. Znači konačno nam na konzole dopeljavaju 100k cheatera da nam poprave doživljaj igranja. Nije dosta što nas jebe igra već to treba podebljati. Samo se nadam da ćemo imati mogućnost biranja s kojim platformama želimo igrati. Ako toga ne bude ovo je katastrofa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Super. Slavodobitno je EA sports najavio Crossplay u fifi 23. Znači konačno nam na konzole dopeljavaju 100k cheatera da nam poprave doživljaj igranja. Nije dosta što nas jebe igra već to treba podebljati. Samo se nadam da ćemo imati mogućnost biranja s kojim platformama želimo igrati. Ako toga ne bude ovo je katastrofa.

Debelo se nadam da ce onaj UFL bit dobar. Samo neka bude relativno prirodan gameplay i odmah se prebacujem. Jer ovaj dolazak crossplaya ce samo razjebat sve. Neogranicene kolicine gluposti sa PCa koje cemo dobit ce bit nevjerovatne. 

17 godina
SimeKZ kaže...

Debelo se nadam da ce onaj UFL bit dobar. Samo neka bude relativno prirodan gameplay i odmah se prebacujem. Jer ovaj dolazak crossplaya ce samo razjebat sve. Neogranicene kolicine gluposti sa PCa koje cemo dobit ce bit nevjerovatne. 

Nadam se da će unutar opcije postojati on i off ili izbor platforme s kojom želiš crossplay. Sve ostalo nema smisla.

12 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Nadam se da će unutar opcije postojati on i off ili izbor platforme s kojom želiš crossplay. Sve ostalo nema smisla.

Ne treba crossplay za nista drugo osim marketa. Volio bih da bude stvarno veliki izbor u marketu jer na PC-u sad svaki dan gledam, ne znam da li je ikad bilo preko 900 000 itema na marketu, dok na PS bude po 4-5M (barem je bilo, ne znam kako je sad stanje). Sve ostalo ne bude dobro ako budu dirali...

Kovačić
17 godina
acmilan2 kaže...

Ne treba crossplay za nista drugo osim marketa. Volio bih da bude stvarno veliki izbor u marketu jer na PC-u sad svaki dan gledam, ne znam da li je ikad bilo preko 900 000 itema na marketu, dok na PS bude po 4-5M (barem je bilo, ne znam kako je sad stanje). Sve ostalo ne bude dobro ako budu dirali...

Pa spajanje PS i xbox igrača ne bi bilo loše. Osjetno veći broj igrača, veći market i niže cijene svatko bi pozdravio. S obzirom da trenutno ima duplo više igrača na PS nego na xboxu, više bi profitirali xbox igrači. No niti PS igrači se ne bi bunili s 50% više svega nego do sada. Gledajući ukupno PS i xbox konzole do sada je na PS bilo oko 12 milijuna igrača a na xboxu oko 6 milijuna igrača godišnje. Kakvo je stanje s novom generacijom konzola, nisam vidio ali izgleda da je opet više igrača na PS5 nego na xboxu. Spojit ove dvije konzole ima smisla, sve ostalo nebitno.

13 godina
Skilledžija kaže...
movie kaže...

Ja sam kao nekakav casual igrac Fife 20 i 21 na Xboxu, na Stadiji za 10€ kupio Fifu 22 i nevjerojatno je koliko su igru usrali. 

Ideš jedan na jedan s golmanom i čovjek ili se baci kao debil ili brani nemoguće. Finesa gubi smisao, a ni lob nema neke svrhe. Ne mogu vjerojavati sto su od igre napravili.

17 godina
FIFA 22

Evo, i sad neka netko kaže da je ovo normalno. Nakon gotovo dva tjedna idem odigrati rivalse. Dobijem pet za redom i onda šestu ide show program. Dakle, protivnički golman za prvih 45 minuta ima više obrana nego moj golman u 97% cijelih utakmica. Ja sve što sam pucao golman brani. Svi udarci su bili od penala pa bliže prema golu. Lik igra bunker i čeka sretnu kontru. Pljusne loptu u prostor i moj obrambeni igrač koji ima pace 99 trči na loptu a njegov ben yedder koji je nekoliko metara iza njega trči, stigne mog igrača, pretrči ga i pobere loptu i zabije gol. Kako je to moguće? Moj igrač je bliži lopti i ima pace 99 a njegov igrač je dalje od lopte i ima pace 97. Čisto jebanje u mozak. Očito je lik nekoliko tekmi spljugao za redom a ja sam dobio pa treba i njemu dati volju da nastavi igrati. Već sljedeću tekmu igra mi vrati i zabijem u 25 minuta 4 gola i lik izađe. Sve što sa puknio po golu, sve je ušlo. Nema do fife.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice