FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 563.928
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 22

Doktori su prvo dali nagrade gdje kad uzmes untredable nema garantiranog 84+. Mislim da su u odredenim nagradama krive dali. Secer na kraju. Mogo si refreshat web app do mile volje i samo vadit nagrade. Ljudi nakupili po 4-5m coinsa i red pickova da do sutra popodne mogu radit 86+. 

Na koji nacin budu kompenzirali nas koji to nismo koristili, ne znam. Ali se jebeno nadam da ce podijelit perma banove na accountove koji su iskoristili ovaj glitch. Jer su to sad igraci koji debelo imaju prednost u coinsima i ekipom. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 22
MBuda kaže...

Kupi zlatnog Gabriela Jesusa i nemas brige, golovi ko na traci...

Ja s njim ne mogu puknuti po golu a ne nekome gol dati. Pogotovo danas kada svi imaju po nekoliko toty kartica u momčadi a ostalo icone. Jedino da me spoji s totalnim kretenom što je teško za očekivati. Ne da mi se frustrirati zbog kartice s kojom neću jednu minutu odigrati.

17 godina
SimeKZ kaže...

Doktori su prvo dali nagrade gdje kad uzmes untredable nema garantiranog 84+. Mislim da su u odredenim nagradama krive dali. Secer na kraju. Mogo si refreshat web app do mile volje i samo vadit nagrade. Ljudi nakupili po 4-5m coinsa i red pickova da do sutra popodne mogu radit 86+. 

Na koji nacin budu kompenzirali nas koji to nismo koristili, ne znam. Ali se jebeno nadam da ce podijelit perma banove na accountove koji su iskoristili ovaj glitch. Jer su to sad igraci koji debelo imaju prednost u coinsima i ekipom. 

Pa nisu igrači krivi što debili imaju raspad od igre. Ne prođe tjedan a da ne bude neko slično sranje. Tko nam je kriv kaj nismo iskoristili ponuđeno.

5 godina
FIFA 22

Šta su ozbiljno smrdali i to haha kakvi asevi. Ja sam jutros bez problema pokupio 6 paketića, čak sam dobio i Schmeichela (prva ikona u ovoj FIFA-i) i u drugom paketiću Hero Mostovoi (znam da ne vrijedi ništa, ali obojene kartice me vesele :D)

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 22

ma moooože ,bez obzira što imam potm karticu 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

GG, malo si valjda napiknuo najbolju karticu iz tog scam sbc-a :)

17 godina
MBuda kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

GG, malo si valjda napiknuo najbolju karticu iz tog scam sbc-a :)

Baš, ja skoro dobio iste pickove kao i u prošlom.

Ajd, srećom nekom je bio Davies, pa sam uzeo njega zbog Ndicke da ga lakše linkam, pa ajd. Inače koma, ostali se stalno ponavljaju ovi najgluplji što vrijede manje nego 2 totw igrača koja moraš ubacit.

13 godina
FIFA 22

Od nagrada ni N - jebeš nagrade kad je igra super i svi uživaju igrajući ju.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Složio sam a otvorit ću sutra. Ne bih se iznenadio da dobijem sve četiri kartice koje imam untradeable. Danas u marquee sbc najbolja katica rating 80.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 22

75 tekmi i otvaranje WU kartice - Aćempoćong 85 😆🤣 Kakva kurcina! 

Idemo onda lagani party bag - Alessandrini 86.

I jos za kraj, 1 od 3 84+ - Haland 88. Mah!

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Igram POTM Arnolda na RBu... krenulo je zbog chema, sad ostaje u ekipi do daljnjega. 

Duel, pas, ubacaj... frajer sve ima. Ljudi bjeze na Hakimia i ostale drloge zbog pacea, al ja ne mogu vjerovat da Arnold ovako igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Čitam sad ne nekom stranom forumu da je EA krenuo s trajnim banovima svima koji su jučer pobirali packove. Javljaju se neki koji su dobili ban i objašnjenje od EA. Pokazali su poruku koju su dobili. Neki lik je povukao 400 packova. Kupio 4 toty kartice nakon toga i još ima dobru zalihu. Sad pita hoće li ostati bez svega toga. Ekipa je povlačila packove dok god EA nije skužio problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Čitam sad ne nekom stranom forumu da je EA krenuo s trajnim banovima svima koji su jučer pobirali packove. Javljaju se neki koji su dobili ban i objašnjenje od EA. Pokazali su poruku koju su dobili. Neki lik je povukao 400 packova. Kupio 4 toty kartice nakon toga i još ima dobru zalihu. Sad pita hoće li ostati bez svega toga. Ekipa je povlačila packove dok god EA nije skužio problem.

Pa nisu igrači krivi što su ovi idioti.

Eventualno da im uzmu coinse i te kartice od jučer, ali ban zbog njihove gluposti je po meni neopravdan.

[19xx] 4ntraks
13 godina
movie kaže...

Tako, tako. Kad vec nisu spremni dat kompenzaciju. Onda baniraj. Kolicina prednosti koju su ljudi dobili je nevjerovatna.  

Cisto zagrijavanje u WL. Malo da probije. 

17 godina
Skilledžija kaže...

Pa nisu igrači krivi što su ovi idioti.

Eventualno da im uzmu coinse i te kartice od jučer, ali ban zbog njihove gluposti je po meni neopravdan.

Pa to sam i ja jučer rekao ali ovo je valjda poruka za sve buduće greške koje EA napravi pa da ih igrači ne koriste jer se zna što slijedi. Pazi, lik je povukao 400 packova. Kako mu se dalo. Nevjerojatno i sada ostaje bez svega.

17 godina
FIFA 22

Razmišljam hoću ili neću otvoriti palyer pick i otvorim. Pa je li ovo normalno? Još gori nego prvi od neki dan. Pa da mi od 4 kartice ne mogu ponuditi bar jednu polunormalnu ne mogu vjerovati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2022 12:19 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...

Razmišljam hoću ili neću otvoriti palyer pick i otvorim. Pa je li ovo normalno? Još gori nego prvi od neki dan. Pa da mi od 4 kartice ne mogu ponuditi bar jednu polunormalnu ne mogu vjerovati.

Ti si još dobar, isti pack, dobio sam dva 81 i dva 82 totw igrača na biranje. Pa jebo im *** **** ***** *****. Drugi onaj SBC tradicionalno Acerbi najbolja kartica i neke dvije pičke materine od 81. 84+ isto kurac, znači ništa.

Najgore od svega šta sam išao sbc-ove radit jer me igra razjebala do te granice da sam odlučio razjebat ekipu i njih stavljat u sbc, utakmice više ne mislim igrat, neka se jebu govna prokleta. Vodim lika 3:0, 36.minuta i on vadi messia i stavlja ilića (CB U NAPAD!!! OVDJE). Nisam imao pojma tko je taj ilić dok mi nije izvozao obranu gore od messia, pretrčavao igrače kao da moji stoje, martins u najboljim danima bi ga se posramio, zakucao loptu u rašlje sa 20m ko da snima nike reklamu, a poslije prvog gola kad sam vidio da je CB, shooting 23,a pace 61 malo je reć da sam mlade dobio, a da ne pričam o tome da mu nisam mogao uzet loptu jer su odjednom svi njegovi postali nepogrešivi. Izjednačio je na 3:3 sredinom drugog poluvremena, naravno ilićem pa sam napravio turn off konzole jer sam skoro zakucao joystick u zid. Srećom pa fifu planski igram kad mi nema žene u stanu jer bi me poslala u ludnicu s obzirom na količinu i kreativnost psovki.

Ovo nije prvi protivnik koji uvodi brončane igrače kad gubi i onda moji kolektivno dobiju moždani udar, jebo me bog ako nema neka pička materina koja nerfa tvoju ekipu kad netko uvede slabijeg igrača da se igra kao izbalansira jer ovo nije normalno, kažem nije prvi put...

I am over 9000!!!
17 godina
FIFA 22

Znači ovo je bezobrazno. I za 75 tekmi SB dobijem karticu koju već imam untradeable. Pa je li to moguće? I za 50 tekmi su me počastili duplićem i sada ponovno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Za kaj sam ja skupljao tokene. 85+ sbc i ultimate pack. Spizdio 20 tokena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 22

Tradeable dupe gold Kante iz MM glavnog packa - brijem da mi je to najbolji pull iz MM ove godine :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Za kaj sam ja skupljao tokene. 85+ sbc i ultimate pack. Spizdio 20 tokena.

Bolje nemoj gledat threadove na redditu, ekipa dobiva po tri FS kartice iz ovoga :D

13 godina
FIFA 22

Nisam se ni ja omastio... sve za fodder.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
MBuda kaže...

Bolje nemoj gledat threadove na redditu, ekipa dobiva po tri FS kartice iz ovoga :D

Pa to nije normalno kaj ja dobijam u tim packovima. 75 tekmi SB odigram za dva untradeable duplića. U ovim packovima voda. Još nisam nikad dobio iconu a igram fut od 2012 godine. Nisam dobio niti hero karticu. Od ovih promoa do sada nisam isto ništa dobio. Player pickovi su mi smijeh živi. Ne sjećam se kad sam zadnji put dobio nešto vrijednije. Samo govna.

Začudo odradio sam jako brzo Chalobaha s kombiniranom srebrnom momčadi. Sve gotovo u deset tekmi. Budem sad odigrao za onog francuza jer imam u momčadi većinu igrača francuske lige pa neće biti problem složiti dobru momčad. Čak me to danas i veselilo za igrati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2022 22:36 (movie).
17 godina
FIFA 22

Banirali su preko 270 tisuća acc

Dolazi nam danas ili sutra sbc flashback Neymar a nakon njega Bale

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2022 16:17 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Otpuste me jutros iz KBC sa operacije i doktor mi kaze ne nerviraj se doma.
Ja debil upalim fifu da odigram bar tri pobjede u vikend ligi.
Svaka partija ping 90
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Bombilakus kaže...
Otpuste me jutros iz KBC sa operacije i doktor mi kaze ne nerviraj se doma.
Ja debil upalim fifu da odigram bar tri pobjede u vikend ligi.
Svaka partija ping 90

E da je naivac znao da igraš FUT ostavio bi te još koji dan za svaki slučaj Brz oporavak!

17 godina
FIFA 22

Kad sam vidio tim, skinuo sam gaće unaprijed.

Kad smo krenuli igrat, utrpam mu s b.yedderom jedan brzinski iz mrtvog kuta u suprotne rašlje. Usljedila je njegova pauza od pune minute, nakon toga, upalio je nekakva govna gdje je za mojim s loptom trčalo konstanto 3 igrača, i na sljedećeg gdje dodajem (wtf, to još nisam vidio) konstatno po dvojica. Uspijem nekak probit dubinskom u for s beka na cma i s cma na utrčalog cama, i utrpam još jedan. Instant altf4 je napravio, a ja se predao prije tekme

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jopis kaže...

Kad sam vidio tim, skinuo sam gaće unaprijed.

Kad smo krenuli igrat, utrpam mu s b.yedderom jedan brzinski iz mrtvog kuta u suprotne rašlje. Usljedila je njegova pauza od pune minute, nakon toga, upalio je nekakva govna gdje je za mojim s loptom trčalo konstanto 3 igrača, i na sljedećeg gdje dodajem (wtf, to još nisam vidio) konstatno po dvojica. Uspijem nekak probit dubinskom u for s beka na cma i s cma na utrčalog cama, i utrpam još jedan. Instant altf4 je napravio, a ja se predao prije tekme

Ti pressing chitevi su mi najgori, dođe mi da obrišem igru kad mi to počne rulja radit. A za to vrijeme moji cdm-i gledaju sa 25 metara kak mi tip probija 16-erac i slične gluposti... Poludim doslovno...

17 godina
FIFA 22

Sve u svemu dobra noć i jutro

Slika tima s kojim igram sad 99% vremena u prilogu (samo je Kaka bio umjesto Stoichkova, on je uletio u mid or prime upravo).

Napokon sam zadovoljan cijelim timom. Vratio sam se Benu nakon 2mj, i bio sam glup što sam forsao icardija i ostale, Zola je tu negdje sa Benom po svemu, osim što je Ben eksplozivniji, puno mi se lakše nađe u šansi iz drugog, trećeg koraka kraj velikih stopera.

10-2 sam wl za sad, tak da vidim razliku i u timu i općenito u neispadanju igrača bezveze i u tome što nemam više toliko glupih dodavanja u bunar. Ndicka je odličan, trpa iz kornera nogom bez problema kad se nađe u gužvi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Ovo kad pređeš 10w na brzinu uvijek ovakva govna slijede?

Naravno da je u pitanju esports nešto, ili turčin, ili slična retardirana smeća (4 za redom su izašla u momentu kad sam trebao zabit gol, ovaj sa slike kad je napravio penal).

Divota od communitya.

Edit:

moralo je jednom stati...

Ultimate pack iz nagrada od wl

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2022 15:41 (jopis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice