FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 543.098
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 22
Mic_zap kaže...

Kupio Puskasa za CAM i preporodio se, opet cijela momcad sa svih strana divlja. Poceo vikend ligu sa jako dobrih 7-2.

A ove icone na klupi, ne znam koji mi je gori, Butra 99% vremena nevidljiv, niti trci, niti se otvara, ako mu das sansu, zabija, ali da mi zbog njega nije iskoristen dobro Ginola koji je tada na CAM-u, nema smisla, za Besta sam se nadao da ce mi biti odgovor za CAM, ali je slab, taj sut nije toliko uvjerljiv, zna fulat dodavanje samo tako i tocno se vidi da mi nije za sredisnju poziciju jer odleprsa na stranu i ostavi mi sredinu praznu, steta jer mi je jedan od najboljih frendova iz Belfasta, navijac Uniteda, isao u istu skolu u koju je nekada Best isao, a Gullit je top kad je na lopti i sve, ali u obrani uopce nije agresivan i doslovno sve pored njega prolazi, sad se dvoumim da mu jos jednom sansu dam, ali Gouendouzi igra kako sam ocekivao da ce Gullit igrati.

Baby Gullit je smijesan u usporedbi sa ostala dva i Primeom pogotovo. 

Daj mi reci kako ti funkcionira bek na stoperu ako je stavljeno da se spusta Def. Awa. ako je van pozicije?

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
12 godina
neaktivan

Sada gledam da uzmem Zambrottu jer bi volio ubaciti Sow-a, jer ga nisam isprobao, a mislim da bi mogao biti bolji od Gouendouzia. Gullit je, da, najbolje bio je baby/mid, ja na mobitelu idem igrat rulet u bircu, dodem do nizozemske, iskoci samo kartica i prezime, bez ocijene, bez slike i ucitava se, srce mi je stalo.

Cafu pocinje na full chemu, obrambeno je jako dobar, samo mi je malo slab, da osjetim da nije u dobroj poziciji, ne. + jako mi pomaze u iznosenju lopte jer ima jako dobar pasing i dribling za stopera, dok za beka malo slab.

13 godina
FIFA 22

Ovo su tekme koje ja ne mogu shvatit nikako.

Vodis 3-0. On zabije neki mutavi odbijanac. 3-1. Nakon toga ekspresno u dva napada dolazi na 3-3. Doslovno nista ne radi osim kaj kampira u svojih 16m i nabije naprijed. Na kraju ga jedva otresem.

Tekmu prije toga. Majstor mi zakuca 3 komada. 2 iz odbijanca jedan iz korner glitcha. Izaso van jer ne vrijedi mojih zivaca.

6-1 za sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Evo kakav gol ja dobijem u 90 minuti pri vodstvu 2-1? Samo sam stisnuo da Kimpembe izbije jednostavnu loptu a sve što se dogodilo je sasvim ok za ovu fifu. Meni taj Kimpembe svaku drugu tekmu skuha gol.

Evo kako s Kimpembeom vraćam loptu golmanu. Idealno protivniku u for

Čemu ovakva reakcija golmana? Samo da je stajao na mjestu lopta mu dođe u ruke. Znači, moj golman prima ovakav gol a protivnikov brani nekoliko zicera da padneš u nesvijest.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Nisam dugo igrao protiv rusa, i nije mi falilo.

Upravo prvi nakon dugo vremena, smeće as usual.

PEDESETČETIRI tacklea u 45min. PETNAEST DOSUĐENIH prekršaja na meni. Samo JEDAN žuti karton i to na 20m od gola za uklizavanje s leđa sa zadnjim čovjekom. SVE I JEDNO dodavanje mu je driven.

Ja radim PRVI faul u 40oj, na centru, na loptu s boka, na aut liniji, žuti karton. Njemu 2 cdma sa 70 paceom stižu sa DVADESET metara zaostatka garrinchu i di mariu koji imaju 95 pace plus chem.card, znači full pace. Njegov golman sa poda se baca SEDAM metara u drugu stranu i brani šut iz odbijanca kojeg pucam sa if messijem sa lijevom nogom do kraja nabijeno po zemlji. Prvi šut je bio s yedderom u desni donji kut, to je izvadio bacajući se van stative u desno, i iz tog odbijanca, znači u roku pola sekunde, on je napravio paradu sa metar od gola desno bacajući se u lijevu stativu u donji kut i obranio loptu tj izbio je u korner uz stativu. Ova igra je točno oličenje nogometnih situacija iz stvarnog svijeta, pogotovo ekipi koja pali asistove na dugim pauzama. Točno kontam opet ni ne igrat dalje više ovaj vikend. Tak sam si već x puta spasio živce od smeća.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Evo kakav gol ja dobijem u 90 minuti pri vodstvu 2-1? Samo sam stisnuo da Kimpembe izbije jednostavnu loptu a sve što se dogodilo je sasvim ok za ovu fifu. Meni taj Kimpembe svaku drugu tekmu skuha gol.

Čemu ovakva reakcija golmana? Samo da je stajao na mjestu lopta mu dođe u ruke. Znači, moj golman prima ovakav gol a protivnikov brani nekoliko zicera da padneš u nesvijest.

Moj cech je malprije samo prosel kraj Mbappea... protrcal koda ga nema. Doslovno vidis kako animacija kasni jer nismo na istoj konekciji. Prestrasno. 

10 godina
movie kaže...

Još sam u nekoj davnoj fifi na teži način naučio da sa zadnjim čovjekom duge lopte nikad ne vraćam golmanu, ima tu previše kiksa pa je onda rađe raspucam gdje god, a najpouzdanije mi se pokazalo izbijanje prema autu.

Netko je spomenuo corner glitch, koji je vrag to? Zabio sam dosta golova iz kornera, nabacim na Ibru i 9/10 on dobiva skok tako da je pitanje da li ulazi ili ne pa nisam siguran da li nesvjesno koristim glitch.

I am over 9000!!!
17 godina
Shivi kaže...

Još sam u nekoj davnoj fifi na teži način naučio da sa zadnjim čovjekom duge lopte nikad ne vraćam golmanu, ima tu previše kiksa pa je onda rađe raspucam gdje god, a najpouzdanije mi se pokazalo izbijanje prema autu.

Netko je spomenuo corner glitch, koji je vrag to? Zabio sam dosta golova iz kornera, nabacim na Ibru i 9/10 on dobiva skok tako da je pitanje da li ulazi ili ne pa nisam siguran da li nesvjesno koristim glitch.

To bi trebalo biti nešto ovako iako sam vidio da to ekipa radi puno brže i bolje od mene. Probao sam par puta dok nisam zabio i potom arhivirao. Ne koristim to u igri.

Pripremio sam 25 packova za otvoriti. Ima jedan ultimate, nekoliko rare mega, mega, rare player i ostalih packova pa baš da vidim je li moguće iz svega toga ne dobiti ništa.

edit: otvorio packove. U ultimate packu Kane i 24 duplića, sve govna. U onom 81-89 packu dobijem kao najbolju karticu Tadića. U dva rare mega packa dobijem u jednom Suareza a u drugom Aguera i to je to. Sve ostalo hrpa dreka. Niti jedna obojena kartica i niti jedna TOTW kartica pa makar i najgora. Nabijem ih...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2022 20:28 (movie).
10 godina
FIFA 22

Hvala movie, sad mi je jasnije zašto neki forsaju kratke kornere, ali vidim da u igri ništa nije slučajno i normalno i sve se svodi na bug/glitch/feature using.

Sinoć show program, 6:4 sam dobio, od toga jedan normalan gol i to zadnji za 6:4, a ostalo je bila mentalna teretana. Povedem 2:0 u 13. minutu s tim da prvi gol sam zabio jer sam pucao iz kosa iz očaja, a njegov golman se bacio na pod i lopta ga je preletila, drugi obrnuto, pukao sam prizemnu sa 25m, a golman kao da se namjerno bacio preko lopte, valjda je mislio da se igra graničara.

30.minuta 2:2, lik sa moratom iz okreta volejom sa 25m pukne praktički po sredini, a moj golman je ima retardiranu animaciju sa kojom je legao na pod i otklizao od lopte kao da je na pokretnim stepenicama, a za 2:2 lik je na križanju gol aut linije i peterca i puca majstor po gol, golman obrani, ali se lopta savršeno njemu po crti vrati i iz čista mira golman izleti na penal, a moji igrači krenu trčat van 16m i ne možeš ih kontrolirat, onaj kojeg sam upravljao je stajao kao stup i šetao, naravno da se lik ušetao u gol.

Da ne davim sa ostalom retardacijom kako sam zabio i primio, cijela tekma je bila kao šaljivi kućni video, ne samo golovi već i dodavanja i kretanje i sve, šteta šta sam bio preživčan da snimim.

A statistika je najjača, dobio sam 4 gola, a kod protivnika u expected goals stoji 0.7

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 22

Evo moje ekipice. Januzaj dosao kao reward u WL player pick pa sam ga morao ubacit negdje.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Da nastavim rant. Ovaj vikend nije normalan, jebo me pas. Sinoć vodim loptu na 25m od gola, vidim krkan se zaletio puyolom na mog bena, cimnem u stranu, on kad je promašio remplanje stisne uklizavanje i odnese me, više s leđa nego s boka. Ja kak sam stiso naglu promjenu smjera krenuo je u animaciju preskoka kad je ovaj debos uklizao, ali me je pokupio svejedno. Znači JA sam gurnuo loptu u stranu, i krenuo preskočit uklizavajućeg debila, JA padam, instant križić za ozljedu iznad glave još na podu, sudac sudi faul, NJEMU, točno tu gdje me je pomeo i ozljedio igrača!?!!?!?!?

Ja više ne znam kad naletim na takva sranja jel igra toliko retardirana, ili čitevi dobivaju novu dimenziju.

Tekma poslije te, vodim 2 razlike u 119oj, moji staju, ne mogu dodat loptu, ne mogu ispucat u aut, ništa, dobijem gol u 119, krenem na kickoff, lik uklizava s leđa, lomi di natalea, faul, ne, driven prolazi kroz kantea, kimpembea i friško uvedenog cba sa 86+ def. statsima i 90+ phy, ko da nema nijednog na terenu od njih trojice, a svi stoje u sredini na putu te lopte, lik zabija jer je logično ostao sam na 16m i nije bio ofsajd. Logično, na penale sam izgubio jer mi 2x nije primilo promjenu smjera, jednom sa if messijem, drugi put sa benom, oba imaju penalty statse debelo preko 90. Ova igra je vrh. Ali vrh smeća. Da meni sudi faul a lik je meni uklizao, pa to nema u zambeziju u 4oj međuplemenskoj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Izgleda da svi imamo neku ludost. JA WL mogu reci da je bio solidan gameplay. Par tekmi sporo, ali sve u svemu dosta dobro. Protiv njemaca standardno se treba pomuciti jako dobro, a najdraže mi je protiv Rumunja. Tu imam definitivno više W od L. Nekako mi se čini da imamo isti gameplay i uvik uspijem nešto odigrat. 

MEĐUTIM Division rivals, ne znam kako je kod vas ali ja sam tek na dvije jebene pobjede. Imam sigurno od cetvrka 15-20 poraza. Nemam pojma što je ovo. Inače nisam RG igrač, ali sada popodne sam već 4-5 quitao. Znaci toliko nemam strpljenja s ovom igrom trenutno da bi ubio nekoga :-) Apsolutno sve sto sam mogao jutros u WL sada ne mogu, a golove primam kao na traci. Samo prolaze kraj mene. Ne trebaju se ni truditi neki skill ili pas. 

Inače sa DIV 2 i WL sam završio s 11 pobjeda. Nije mi normalno da imam skor 2 pobjede i 20 poraza. Nikako mi to ne ide u glavu, definitvno sjeban gameplay. 

Tehnika narodu!!!! ...narod kaže: Tko ne pije! Virovat mu nije! ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2022 17:10 (daseparo).

2 0 hvala 0
13 godina
daseparo kaže...

MEĐUTIM Division rivals, ne znam kako je kod vas ali ja sam tek na dvije jebene pobjede.

Ja sam 1. divizija i proklinjem dan kad sam ušao u nju.

Prošle dvije sezone je bilo bolje, lakše se igralo, čak sam igrao Elite diviziju pred kraj i nije bilo ovoliko sranja kao sada.

Ovu sezonu kvitam k'o na traci, a još do neki dan sam frendu govorio da ne kvita jer se svaka partija može okrenut.

Sada, em nemam živaca, em mi se više ne da natezat s debilima i jebenim presingom, a povrh svega, gameplay očito više nije "pošten" kao prije.

Previše idiotskih golova dobivam, a što je najvažnije više ne mogu zabit kao prije.

Jest, bilo je i prije teško zabit gol, ali znao sam što ulazi, pogotovo s Mbappeom i to je redovito prolazilo.

Danas ja pucam s Mbappeom s istog mjesta otkud protivnik puca s Dakom, njegov golman brani, mome prolazi kroz tijelo.

Toliko sam lud zadnjih 2-3 dana da mi čak prolazi kroz glavu da stavim onu meta formaciju 4-1-2-1-2, presing i sve ostalo što ide uz to.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 22

Kad mi MehmetDoener zabije korner glitch, jedan odbitak jer moj Marquinhos ne ispuca loptu preko stadiona nego direktno nejgovom igracu na glavu koji odigraca neymara na povratnoj. Dode mi da dignem pola sobe u zrak. Tekma zavrsava 3-3... glitcha mi frajer svaki penal i odnese mi pobjedu za R3. Ja skupim 59 od 60 bodova. 
Zavrsim jucer sa 9-2. Danas dodem do 11-2. 13-4 i nema sanse... Jedna pobjeda mi treba i ja sve tri tekme izgubim u rekordnom roku od 10min. Jednu mi lik nakrese sa Henryem 4 komada ko iz picke u 20min... da je opalio iz Menia, uslo bi. Drugu nakon 2-0... on zabija korner glitch i jos 2 u 10min igre. Zavrsila tako. I zadnju sam opisao. Nagrade cu otvorit nekad kasnije, nemam sad zivaca za to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2022 19:15 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Sad poslije 19 h pojavi mi se u klubu 10 packova. 5 tradeable i 5 untradeable? 2 rare player packa untr i 2 trad, pa 1 mega trad i 1 untr, pa dva player nešto. Gledam i nije mi jasno. Brto ih otvorim dok mi ih ne poberu ali nema mi pomoći. Digne najjača kartica. Meni da poklone 1000 packova ja bih dobio karinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Prošli tjedan kada je krenuo Headliners promo mislim da Ramsdale nije bio u paketićima i kao kompenzacija svima koji su otvorili paketiće u periodu od 19h do 21h (po našem vremenu), a da ti isti paketići sadrže rare gold igrača, rekli su vratiti sve paketiće koji su otvoreni. Naravno nisu svima na pravilan način iskompenzirali ali dobro u svakom slučaju jer sumnjam da je itko i htio upakirati Ramsdalea.

Što se tiče WL katastrofa, već u par navrata u razmaku od par sati i jučer i danas palim sony, odigram 1, naživciram se, ugasim i nadam se da će kasnije bit bolje.

13 godina
FIFA 22

R4

Red pickovi - Januzaj, Forester, Mooy

ToTW - Mooy nosioc

Rare players - Navas

Ultimate - Tielemans nosioc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Ovaj zadnji turčin je platio za sve ove prije, kao ovo smeće gitesik tu na ss-u. Lik mi je iz 3 šanse zabio četri gola. Ja na poluvremenu imam 8 udaraca 4.1 expected, on 3/0.8, al on vodi 2-1. Idu 3 pauze njegove, paljenje svega mogućega, ja nemam više kontrolu dodavanja, igrači idu desno ja držim lijevo, itd. Na kraju je zabio još 2 gola iz nekih odbijanaca jer ja ne znam kud će lopta niti je imam s kim kontrolirat kad ne upravljam igračima nakon njegove 3 pauze.

I onda šećer na kraju ovaj zadnji anan spor je platio sve od a do ž. Em je glup, em isto slavi golove, em pauze do kraja i poluvrijeme vrti. Nabio sam ga u drugom poluvremenu do bola, a nije imao više pauza za stisnit.

Na kraju balade, crveni aspas i foden, totw sva tri smeće i u jumbo rare players packu totw aspas (treći totw aspas u 2 dana, btw, rješavam taman high rated sbcove gdje treba totw s njim).

Btw., složio sam si Claussa, pošto igram s francuzima 99% vremena tak i tak, odličan je. Još da riješim pitanje lijevog beka i do nekog Mbappea ili nečeg sličnog, nemam šta tandrkat po timu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Antony27 kaže...

Evo moje ekipice. Januzaj dosao kao reward u WL player pick pa sam ga morao ubacit negdje.

Nažalost gold Modrić je u igri samo za foddera, probaj umjesto njega gold Llorentea, najbolja gold kartica u igri.

Jučer odlučim zaigrati rulet s Mid Icon upgrade SBC, otvaram ide francuska zastava, taman pomislim evo nešto dobro i dobijem Trezegueta, muka mi dođe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2022 13:09 (zrimo).
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Mic_zap kaže...

Kupio Puskasa za CAM i preporodio se, opet cijela momcad sa svih strana divlja. Poceo vikend ligu sa jako dobrih 7-2.

A ove icone na klupi, ne znam koji mi je gori, Butra 99% vremena nevidljiv, niti trci, niti se otvara, ako mu das sansu, zabija, ali da mi zbog njega nije iskoristen dobro Ginola koji je tada na CAM-u, nema smisla, za Besta sam se nadao da ce mi biti odgovor za CAM, ali je slab, taj sut nije toliko uvjerljiv, zna fulat dodavanje samo tako i tocno se vidi da mi nije za sredisnju poziciju jer odleprsa na stranu i ostavi mi sredinu praznu, steta jer mi je jedan od najboljih frendova iz Belfasta, navijac Uniteda, isao u istu skolu u koju je nekada Best isao, a Gullit je top kad je na lopti i sve, ali u obrani uopce nije agresivan i doslovno sve pored njega prolazi, sad se dvoumim da mu jos jednom sansu dam, ali Gouendouzi igra kako sam ocekivao da ce Gullit igrati.

Baby Gullit je smijesan u usporedbi sa ostala dva i Primeom pogotovo. 

Daj mi reci kako ti funkcionira bek na stoperu ako je stavljeno da se spusta Def. Awa. ako je van pozicije?

Ja sam dugo igrao sa stoperskim parom Walker-Wan Bissaka, najbolji stoperski par za low budget.

Sve što izgubiš s def awa dobiješ nazad s pace.

17 godina
FIFA 22

Ne znam ima li veće teretane od SB. I onda kreneš otvarati packove nakon patnje igranja i shvatiš da si veća budala nego što izgledaš kaj to igraš. Meni je standard od 12 igrača dobiti 10 duplića. Dobijam jedne te iste kartice svaki dan. I dalje za mene ne postoje ove obojane kartice. Otvorio sam zadnja tri dana oko 50 packova i to baš onih masnih. Polako gubim volju. Uzet ću jedno dva tjedna pauze pa otvoriti packove za vrijeme totya. Možda me pomaze pa nekaj daju da se vratim igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...

Ne znam ima li veće teretane od SB. I onda kreneš otvarati packove nakon patnje igranja i shvatiš da si veća budala nego što izgledaš kaj to igraš. Meni je standard od 12 igrača dobiti 10 duplića. Dobijam jedne te iste kartice svaki dan. I dalje za mene ne postoje ove obojane kartice. Otvorio sam zadnja tri dana oko 50 packova i to baš onih masnih. Polako gubim volju. Uzet ću jedno dva tjedna pauze pa otvoriti packove za vrijeme totya. Možda me pomaze pa nekaj daju da se vratim igri.

I onda ja mislim da su mene počeli jebat paketići...

Danas otvorim dva paketa, u prvom krene vatromet - Depay, mislim si ok za taj pack, cca 5-6k coina, otvorim drugi ista stvar i isto naravno Depay.

Običaj im otvarat paket po paket kako ih dobijem, ali možda se suzdržim pa naslažem SBC-ove i krenem otvarat kad ih bude 10-tak, možda mi se vrati sreća od prije 2 tjedna.

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2022 17:37 (Shivi).
13 godina
FIFA 22

Evo, napokon sam nešto snimio da vidite o čemu pričam zadnjih dana.

Protivnički golmani brane čudesa, a moj papan dobiva ovakve i slične golove.

Na kraju dobijem smrada i onda mi ga fino smjesti - i to je u videu.

Pa ti igraj FIFU i zabavljaj se.

Neću psovat ovaj put mada bih rado.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Evo, napokon sam nešto snimio da vidite o čemu pričam zadnjih dana.

Protivnički golmani brane čudesa, a moj papan dobiva ovakve i slične golove.

Na kraju dobijem smrada i onda mi ga fino smjesti - i to je u videu.

Pa ti igraj FIFU i zabavljaj se.

Neću psovat ovaj put mada bih rado.

O ovakvim obranama golmana sam pričao kada sam vidio prvu najavu za novu fifu. U kojem paralernom svemiru golman ide braniti nogom  na golu širokom preko 7m u ovakvoj situaciji? Ovo nije smiješno, ovo je tužno. Kada trebaš primiti gol onda tvoj golman brani upravo ovako a kada ga trebaš iz iste situacije zabiti onda protivnički golmna brani onako kako se brani i gola nema. Ova igra je smeće najviše kategorije. nadam se da će Kurt predstaviti nogomet koji će ako ništa bar zainteresirati kanadske šupke da se trgnu i konačno ponude tržištu  polunormalnu igru.

Kakve ovo ima veze s nogometom? Malo sam se sprdao ali ovo stvarno nema smisla.

13 godina
FIFA 22

Jbt led u kaj se pretvorila ova igra. 

Korner glitch, kick off glitch, ball roll scoop turn spam, elastico spam. Di je nestao onaj najavljeni ''feature'' da neces moc chainat skillove bez mogucnosti pogreske? Zyech, svi bjeze od njega zbog 2WF. Frajer mi zavaljal u raslje sa desnom nogom. Da ne pricam o odbijancima. Cekam tekmu di necu imat vise od 6 EG a da cu dobit sa par golova razlike.

EDIT: mozda najjaci thread na redditu. 

https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/s0htuh/used_strikerswingers_in_defence_for_champs_and/

doslovno nema veze di koga igras ako imas upaljen constant pressure. Jer se na CS tvoji igraci pretvaraju u 99 man marking zivotinje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2022 13:18 (SimeKZ).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
FIFA 22

Neznam, meni na constant pressure igrači za 20 minuta izgube svu staminu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

To nit meni nije jasno. Kako je moguce drzat CS skoro pola tekme, ako izgube staminu u pola poluvremena. 

16 godina
SimeKZ kaže...
Jack Sparrow kaže...

To nit meni nije jasno. Kako je moguce drzat CS skoro pola tekme, ako izgube staminu u pola poluvremena. 

Možda ima neki glitch? Jer doslovno kad prebacim full attack, u prvom poluvremenu svi su gotovi sa staminom haha

13 godina
Jack Sparrow kaže...
SimeKZ kaže...
Jack Sparrow kaže...

Možda ima neki glitch? Jer doslovno kad prebacim full attack, u prvom poluvremenu svi su gotovi sa staminom haha

Ne znam. Danas sam odigral 2 tekme DR i doslovno mi je dosta za 1mj kaj sam sve vidio u tim tekmama. 

13 godina
neaktivan
FIFA 22

Ovaj tjedan nikad lakša WL 14-6 bez nekih muka, još završio u subotu popodne. Nijednu nisam poklonjenu dobio.

Moj tim je bio (gk)Cech, (rb) Trent POTM, (cb) Van Dijk, (cb) Tuanzebe WW, (lb) Tierney, (cm)Keita Showdown, (cdm) Etebo WW, (cm) De Bruyne IF, (cam) Zaha WW,  (st) Daka i (st) Salah TOTGS.

Rasprodao ekipu nakon toga.

1,6mil coinsa i dosta foddera u klubu, ne loše za 6 tjedana igranja.

Najlosiji srecu sam imao u ikon paketima Rush, Pires i Beckham slagat cu ih kako izlaze dok me ne posere neki bar imalo iskoristiv.

Ovaj vikend sam gledao gdje su glodavci sa Fekirom i FB Benzemom i skontao sam da su slozili Aouara i skupili coinse za Mbappea, ti likovi su dno dna. 

I po nacinu igranja (nepotrebni skillovi, corner glitchevi, lopte u for sa svog 16terca na bokove....) i po nacinu ponasanja, svaki replay se gleda, pauza nakon sto povedu i slicno. Odvratna ekipa

Svi koji ste napravili tog Aouara koji nikad nije imao karticu preko 81, a EA od njega svake god za bozic napravi najboljeg igraca od CDM do ST si ga mozete u dupe nabiti

0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice