FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 543.167
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FIFA 22
SimeKZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ne nije fora ni u upaljenom presingu niti gubljenju stamine jednostavno stavite ovu formaciju i ove postavke i vidjet ćete , evo ja sad ovako igram i ušao sam u elite i već imam 7-0 s ovom momčadi i ovim postavkama

nekaj su valjda izjebali jer kad kreće protivnikov napad vaših je uvijek 4 igrača u presingu ,cdm je uvijek u sredini i pokriva centar, krila postoje i to su ova dva cm-a i kad krenete vi u napada imate po 4-5 igrača naprijed,

neznam kak opisati ali evo probajte pa ćete vidjeti

To ti je takav dan. Nije do formacije.

meni se desilo da sam imao 14 pobjeda u nizu, a ništa nisam mjenjao. Ne isti dan, ali se zalomilo.

Sad pak onako pobjeda-poraz.

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ne nije fora ni u upaljenom presingu niti gubljenju stamine jednostavno stavite ovu formaciju i ove postavke i vidjet ćete , evo ja sad ovako igram i ušao sam u elite i već imam 7-0 s ovom momčadi i ovim postavkama

nekaj su valjda izjebali jer kad kreće protivnikov napad vaših je uvijek 4 igrača u presingu ,cdm je uvijek u sredini i pokriva centar, krila postoje i to su ova dva cm-a i kad krenete vi u napada imate po 4-5 igrača naprijed,

Ja ne gledam jubito, ne pratim nikakve strimere, ne čitam reddit, al sam igrao tu formaciju ove godine jer mi paše jednostavno zbog obrane. Pa nije meta, jer fekir, aouar i nkunku NEMAJU stamine u 60oj minuti, bez obzira i kad sam igrao 100 tekmi fekiru sa stay forward, on je opet koma u 60oj.  Ali da je formacija dobra i jedna od smislenijih ove godine, je.

Doćeš do nekog ko igra 352 ili neku drugu široku, i izjebat će te ko majmuna kad ti razvuče vezne na krila pa krenu brze lopte kroz sredinu. Tak je meni 4-5 tekmi wl svaki vikend.

14 godina
Shivi kaže...

Da li je netko probao nabrijanog 86 Kulusevskog na RW? Zasad mi je tamo običan Chiesa i polovično sam zadovoljan, a mislim pojačat tu poziciju. Najviše me privukao Kulusevski, ali se dvoumim između njega i 84 Bernardeschia.

Isto dvojba za RB, trenutno je tu Dumfries i nisam nešto sretan sa njim, dvoumim se između 85 Florenzia i 85 Cuardada, da li ih je netko isprobao?

Cuardado je puno bolji od Dumfriesa i od Florenzia, barem meni. RW nazalost nema nekog izbora kod Talijana jedino Chiesa TOTGS

VISCA BARCA
16 godina
FIFA 22

Upravo igrao Fut championship prvu utakmicu. Nisam neki turbo igrač motam se po division 4-5, a on mi dođe s ovakvom ekipom:

Znači brutala. I smunjivo mi odmah malo, onda vidim da frajer ni igrati ne zna. Doslovno ni ne pokušava tackle stisnuti, trči stalno s jednim igrače pušta AI da mi uzme loptu. Naravno popije gol u 16 minuti.

Tada kod kickoffa mali delay gdje ne dodaje loptu odmah kao da nešto radi sa strane, i bam ne mogu kontrolirati više svoje igrače. Ni gamepadom, ni tipkovnicom. Desilo mi se to već jednom prvo mislio da sam ja kriv, ali nekako mi sumnjivo sad da lik ima hack za to. Jer je čekao kod kickoffa, a onda odmah trk u napad u prazno kao da zna šta se dešava.

Naravno zabio mi je za 1-1 i onda me kickali radi neaktivnosti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2022 23:03 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 22

A šta reći za ovog majstora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

A šta reći za ovog majstora?

Samo base/mid pack... mora jednom uletit 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
14 godina
neaktivan
jopis kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ja ne gledam jubito, ne pratim nikakve strimere, ne čitam reddit, al sam igrao tu formaciju ove godine jer mi paše jednostavno zbog obrane. Pa nije meta, jer fekir, aouar i nkunku NEMAJU stamine u 60oj minuti, bez obzira i kad sam igrao 100 tekmi fekiru sa stay forward, on je opet koma u 60oj.  Ali da je formacija dobra i jedna od smislenijih ove godine, je.

Doćeš do nekog ko igra 352 ili neku drugu široku, i izjebat će te ko majmuna kad ti razvuče vezne na krila pa krenu brze lopte kroz sredinu. Tak je meni 4-5 tekmi wl svaki vikend.

aouar i nkunku mi igraju najnormalnije cijelu tekmu i nikad ih ne mijenjam, dok fekira i prije dok sam koristio uvijek sam ga morao micati radi stamine ,ali sada obavezno na poluvremenu stavim viniciousa umjesto fekira i gabriel jesusa umjesto alessandrinija jer ih nemrem stavit u prvu radi chema

evo npr guenduzi dok je u 4231 na cm balanced pred kraj crkne ,a u ovoj formaciji dok je cdm stay back odigra cijelu tekmu bez problema, ima nešto i u tome...s time da su mi aouar i nkunku cm na go forward

17 godina
FIFA 22

Mislim da je dosta fife.

Nikad očitijeg čitera vidio nisam. Lik uopće ne igra, leta sa cdmom i sa benzemom, svaki šut sa benzemom bilo odkud je gol, a veze s nogometom nema. Ali eto, par desetaka eurića mjesečno, i bog fife se postane uz malo 'asistova'.

PS, najobičnije smeće od k.navasa mu je na golu, ali uz čit, k.navas brani 25 udaraca na gol bez jebemti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2022 2:28 (jopis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
FIFA 22

Evo da se i ja prikljucim malo sretnijoj strani foruma 

Ne znam bili ga prodao odmah (tradeable nekim cudom) ili zadržao, ali svakako mislim da sam miran sto se tice pack lucka sljedecih par godina

8 0 hvala 0
10 godina
FIFA 22

Ovi šta kontroliraju jednog igrača, a ostalo prepuste AI-u, zna li netko na kojoj je težini taj AI?

Najbolje od svega šta takve dobijam jer AI postane predvidljiv, ali me zato namuče igrači koji "normalno" igraju

I am over 9000!!!

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 22

Moj team 

Cehem svi na 10 .psg- bayern 

toliko sam se dobro navika na ovu momčad da nebi ništa minja .jedino isti igrači ali bolje kartice ... Messi bi dobro doša 🙂

ovaj Muller sbc je baš top top iza Lewe

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 22

evo stamina u 85-toj minuti da nebi bilo da pričam gluposti

malo sam si sredio momčad i to sad ovako izgleda ,ma ostajem pri ovoj formaciji definitvno

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2022 14:10 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Shivi kaže...

Ovi šta kontroliraju jednog igrača, a ostalo prepuste AI-u, zna li netko na kojoj je težini taj AI?

Najbolje od svega šta takve dobijam jer AI postane predvidljiv, ali me zato namuče igrači koji "normalno" igraju

Ovisi kako se slideri posloze tu tekmu. DDA moze jednu tekmu od jebenog gold Koundea slozit terminatora. Igram jucer DR da nagrindam 7 pobjeda. Majstor dolazi sa gold ekipom. Gold Kounde melje Eusebia i Martiala, ne mogu proc kraj njega nikako. Na kraju krenem pucat izvana i zabijem 2 komada i majstor izade van. 

Nista mi nije mrskije kad krenem igrat, nego kad vidim i znam da ce me dobit igrac koji nista ne radi samo zato jer mu se igra nastimala. Ja cekam da me netko dobije sa EGom koji ja imam skoro svaku tekmu. Neki prosjek mi je 5,5 EGa po tekmi. Protivnik zna imat 0,6 EG i razbit me 3-0. 

16 godina
Shivi kaže...

i ja isto, najbolje mi kad protiv takvih imam gol prednosti, samo stanem s igračem i čekam da idu na mene.

Za finess šuteve sa Insigneom su mi takvi uvijek taman. Jer ostavljaju prostora za trčanje.

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

malo sam si sredio momčad i to sad ovako izgleda ,ma ostajem pri ovoj formaciji definitvno

tko je taj Alessandrini i zašto napadač koji ima skoro pa manje golova u karijeri nego branič Materazzi dobio tako dobru karticu?

Pandeva još kužim, lik je legenda i naosvajao se i lige prvaka i bio opčenito dobar, al ovaj?!

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

tko je taj Alessandrini i zašto napadač koji ima skoro pa manje golova u karijeri nego branič Materazzi dobio tako dobru karticu?

Pandeva još kužim, lik je legenda i naosvajao se i lige prvaka i bio opčenito dobar, al ovaj?!

alessandrini ti u zadnjih par fifa ima brutalne kartice, 

a gle nagledat ćeš se još takvih kartica u fifi ništa čudno  rade monstrume od šljuka igrača 

evo info kad si već uzeo pandeva i alessandrinija

goran pandev ima 526 tekmi i 111 golova

ovaj ima 254 tekmi i 82 gola 

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2022 14:26 (ZeNGe_CRO-mt).
14 godina
neaktivan
FIFA 22

Napravio mid-icon pack radi duplih Ramosa i Sczesznya od rivalsa i ispalo je bolje od očekivanog, povratak mog omiljnog Del Piera kojeg sam prošle godine uzeo iz swapsa kad je bio. Nisam sad jedino siguran kako ga uklopit u ekipu jer mi je napad generalno najbolji dio kluba...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

alessandrini ti u zadnjih par fifa ima brutalne kartice, 

a gle nagledat ćeš se još takvih kartica u fifi ništa čudno  rade monstrume od šljuka igrača 

evo info kad si već uzeo pandeva i alessandrinija

goran pandev ima 526 tekmi i 111 golova

ovaj ima 254 tekmi i 82 gola 

Pa da ali to mi nekako bezveze. Ajde igači koji su barem dobri ili bili dobri svojevremeno da dobiju takvo što, al tko je ovaj lik niti nije napadač u pravom životu kolko vidim. Lik igrao tamo u MLS i kinsekoj ligi, i tamo nema baš uber statistiku. U životu ništa nije osvojio.

Dok za Pandeva znaš da je legenda. Frajer osvojio ligu prvaka i bio dio tog tima, osvojio sve te godine. Prije i nakon Inter bio jedan od boljih ofenzivnih igrača u ligi i najbolji svoje reprezentacije ikad. Doslovno statistika mu se pokvarila sad jer ima 38 godina i već 7 godina igra u Genoi kao rezerva ulazi. Ali i dalje igra u ligi petice, i eto srušio prošlu sezonu Napoli sa 2 gola.

Ovog frajera u životu do fife nisam znao da postoji, a ima 15 godina karijere iza sebe haha

4 godine
FIFA 22

Trebam savjet. Headliners Mbappe je jedna od najboljih kartica u igrici def, ali nisam sig da ga prodam sad za 4mil prije nego cijena padne ovih dana zbog TOTY nominacija ili da gradim ekipu oko njega sljedecih par mjeseci...

Ovo mi je trenutna ekipa, imam cca 300k coinsa da uzmem Messia umjesto Dembelea

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crorockycro kaže...

Trebam savjet. Headliners Mbappe je jedna od najboljih kartica u igrici def, ali nisam sig da ga prodam sad za 4mil prije nego cijena padne ovih dana zbog TOTY nominacija ili da gradim ekipu oko njega sljedecih par mjeseci...

Ovo mi je trenutna ekipa, imam cca 300k coinsa da uzmem Messia umjesto Dembelea

A gle, ja ga ne bi prodao da ga imam. A ekipa ti nije opce losa tak da ne vidim zasto bi bacio odmah Mbappea na bubanj. Igraj s njim pa vidi, uvijek ga mozes kasnije prodat (za manje ili vise, nebitno imho).

10 godina
FIFA 22

Kad smo kod kartica... Najjače mi je kad nekom sa pace 70 dignu karticu i ako igrač konstantno dobar dogura sa paceom jako daleko, kao da to šta si u formi ima veze sa tvojim fizičkim predispozicijama. Ok ajde, vrhunac fizičke spreme itd. pa postaneš malo brži, okretniji, ali ovo šta oni rade mi nije normalno. U redu je npr. udarac, dodavanje, oduzimanje lopte, postavljanje, neke stvari na koje možeš utjecat (iliti ako te ide ide te), ali ako je nekom max brzina 30kmh bit će mu i dalje bio on u formi, razigravao, zabijao ko na traci ili ne, neće odjednom moć prestić mbapea.

Znam igra je, treba privući ljudi i natjerati ih da troše, ali šta je previše, previše je... Gdje je ono doba kad je kartica od 90 bila bog i batina, a sada je meh, ekipa dobije 88 karticu i pizdi jer "nisu ništa dobili"

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2022 22:16 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

Kad smo kod kartica... Najjače mi je kad nekom sa pace 70 dignu karticu i ako igrač konstantno dobar dogura sa paceom jako daleko, kao da to šta si u formi ima veze sa tvojim fizičkim predispozicijama. Ok ajde, vrhunac fizičke spreme itd. pa postaneš malo brži, okretniji, ali ovo šta oni rade mi nije normalno. U redu je npr. udarac, dodavanje, oduzimanje lopte, postavljanje, neke stvari na koje možeš utjecat (iliti ako te ide ide te), ali ako je nekom max brzina 30kmh bit će mu i dalje bio on u formi, razigravao, zabijao ko na traci ili ne, neće odjednom moć prestić mbapea.

Znam igra je, treba privući ljudi i natjerati ih da troše, ali šta je previše, previše je... Gdje je ono doba kad je kartica od 90 bila bog i batina, a sada je meh, ekipa dobije 88 karticu i pizdi jer "nisu ništa dobili"

Naravno da pizde kada svaki tjedan izlaze nove boje kartica. Sjećam se tamo 2011, 12, 13, 14 pa i 15 kada sam igrao i poslije totya imao par IF kartica. Većina je imala kompletne rare gold momčadi. Nije bilo ovog cirkusa s karticama. Imao si TOTW MOTM, TOTS i TOTY kartice i to je bilo to. Danas imaš u sezoni oko 30 različitih kartica. Ovo je postao cirkus a ne nogomet. Infarkt dobijem kada uđem u tekmu a lik lajne igrališta obojio u ljubičasto ili neku drugu boju. Zašto ja to moram gledati? Zna se kako se lajna igralište. Da ne pričam o konfetama i vatrama iza gola. Sjebali su igru i napravili nogomet za debile. Nažalost, previše debila je na ovom svijetu i sve im prolazi.

14 godina
neaktivan
FIFA 22

Pozdrav ekipa.

Evo i moje trenutne ekipe. Inače žestoki igrač pesa. Ali pošto trenutno nema novog pesa ili što to već bude u 3 mjesecu, ako bude... :( prebacio se malo na fifu . Prilagodio se i skupio i solidnu ekipu preko sbc i paketa i nagradama u fut champs. 

Evo i ekipe.

Nego ima neki forum ili grupa s fifa22 igračima?

Da bacimo koju frendly  tekmu ili neka liga. ?

Igram na ps5 . Nick :hery0609-cro

Ako tko hoće koju tekmu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 22

Kako je ova igra nevjerojatna... Prvo poluvrijeme ne bi zabio gol pošto protivnik supermana na golu koji mi je obranio tri 1 na 1 i dva mrtvaca sa 5m, a protivnik dva puta pukno iz kosa po golu jer nije imao šta i zabio. Igra mi vraća za to šta me jučer častila, ali onda dolazi drugo poluvrijeme gdje je meni sve ulazilo, gdje je običan Chiesa kao bogom dan i da želi fulat ne može, a Handanovič je pak postao superman. Dobio sam 4:2, izgubio tonu živaca u prvom poluvremenu, a protivnik je vjerojatno dobio živčani u drugom jer nakon 4:2 je samo uklizivao ko sumanut.

Danas ću probat odigrat draft, imam jedan token pa da okušam sreću, valjda me neće zapast netko iz viših divizija pa da bar osvojim jedan win

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Ala gameplaya danas. Je da sam na 4-0, al ne mogu dalje. Barem dok se malo ne stabilizira, a to jebeno ne moezs nikad znat kad ce se dogodit. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

Kako je ova igra nevjerojatna... Prvo poluvrijeme ne bi zabio gol pošto protivnik supermana na golu koji mi je obranio tri 1 na 1 i dva mrtvaca sa 5m, a protivnik dva puta pukno iz kosa po golu jer nije imao šta i zabio. Igra mi vraća za to šta me jučer častila, ali onda dolazi drugo poluvrijeme gdje je meni sve ulazilo, gdje je običan Chiesa kao bogom dan i da želi fulat ne može, a Handanovič je pak postao superman. Dobio sam 4:2, izgubio tonu živaca u prvom poluvremenu, a protivnik je vjerojatno dobio živčani u drugom jer nakon 4:2 je samo uklizivao ko sumanut.

Danas ću probat odigrat draft, imam jedan token pa da okušam sreću, valjda me neće zapast netko iz viših divizija pa da bar osvojim jedan win

Ista stvar. Njegov golman 10 obrana a moj niti jednu cijelu utakmicu. Pogodio sam 4 stative. Na kraju mi proda dvije kontre i zabije bez problema, tako to u ovoj igri ide. Da sad ne pričam kakve golove dobijem u 90 minuti. Snimio sam ih. To je strašno. Stvarno nemam problema s porazima jer igru shvaćam kao rekreaciju ali ovo je jebena teretana koja te koliko hladan bio ubije u pojam.

13 godina
movie kaže...
Shivi kaže...

Ista stvar. Njegov golman 10 obrana a moj niti jednu cijelu utakmicu. Pogodio sam 4 stative. Na kraju mi proda dvije kontre i zabije bez problema, tako to u ovoj igri ide. Da sad ne pričam kakve golove dobijem u 90 minuti. Snimio sam ih. To je strašno. Stvarno nemam problema s porazima jer igru shvaćam kao rekreaciju ali ovo je jebena teretana koja te koliko hladan bio ubije u pojam.

Sučuk sa njemackom socijalom te oderao. Genijalni su mi ti obrezani... Najveci olos communitia. 

16 godina
movie kaže...
Shivi kaže...

najbolje mi jučer bilo, Kessie sa 96 passing ne može najjednostavniji pass napraviti. Pandevu je trebao samo pogurati loptu na 3 metra, naravno ode ravno do golmana makar sam stisnuo samo na brzinu.

Ali zato iz te iste situacija lik napravi kontru gdje sa iz 180 stupnjeva njegov igrač okrene i preko pola terena ubaci perfektno u noge i popijem gol. Odavno je ova igra kodirana tako da logičke i jednostavne stvari ne rade, moraš finessom iz mrtvog kuta probati, dodavati sa obrambenima iz okreta preko pola terena. E to će raditi svaki put.

12 godina
neaktivan

Kupio Puskasa za CAM i preporodio se, opet cijela momcad sa svih strana divlja. Poceo vikend ligu sa jako dobrih 7-2.

A ove icone na klupi, ne znam koji mi je gori, Butra 99% vremena nevidljiv, niti trci, niti se otvara, ako mu das sansu, zabija, ali da mi zbog njega nije iskoristen dobro Ginola koji je tada na CAM-u, nema smisla, za Besta sam se nadao da ce mi biti odgovor za CAM, ali je slab, taj sut nije toliko uvjerljiv, zna fulat dodavanje samo tako i tocno se vidi da mi nije za sredisnju poziciju jer odleprsa na stranu i ostavi mi sredinu praznu, steta jer mi je jedan od najboljih frendova iz Belfasta, navijac Uniteda, isao u istu skolu u koju je nekada Best isao, a Gullit je top kad je na lopti i sve, ali u obrani uopce nije agresivan i doslovno sve pored njega prolazi, sad se dvoumim da mu jos jednom sansu dam, ali Gouendouzi igra kako sam ocekivao da ce Gullit igrati.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice