FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 542.898
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
FIFA 22

Pozz svima,

Evo da se i ja malo ukljucim u pricu. Prvi put naidjoh na dobar FUT forum na balkanu. Moja ekipa na slici dole.

Etebo je nevjerovatan, uradio sam SBC da ga probam i na kraju prodao obicnog Kantea, njega ostavio. Po meni bolja kartica. 

Zaha isto fenomenalan, ali Daka je nivo za sebe. Nemam nesto srece sa otvaranjem paketica pa sam winter swapove potrosio na Daku. Nema tekme da ne zabijem 2-3 gola sa njim. Odlicno utrcava, trpa ko lud s obje noge, ljudi izlaze iz mečeva koliko ih nervira. Jedina mana mu je nizak vision, pa ako se ne salje pas prema igracu koji mu je u vidokrugu, najcesce promasuje. Al na spica i s postavkom get in behind i tesko da nece zabiti gol bilo kome. 

Inace strasno iritantno otvaranje paketica. Probao sam 2-3 puta fifa pointsima uzeti neki paket, al nevjerovatno koliko se ne isplati, barem meni. Nema nekog pravila, sinoc uzmem da odigram draft da zavrsim objective za Rooneya, izgubim odmah prvi meč i nista. Al u paketicu izvucem tradeable Kantea.

Da li neko ozbiljnije tradea, ima li od toga koristi i mora li se provoditi 6-7  sati dnevno i tako 10 dana na marketu da se uzme neka ozbiljnija cifra (200-300k coins)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2021 15:50 (ismar2215).

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Re: FIFA 22

Ne treba se provodit opče puno za tradanje.. kupio nekih 100x widmera if za discard price i evoga party bag idu oni za 15k, ove godine if su najbolji za trejdanje..

17 godina
FIFA 22

Moj ultimate pack. Ne znam što bih rekao. Tradicionalno 2/3 packa su duplići. Ovo fakat nema smisla. Gasi struju, motaj žicu. 20 tokena sam spizdio za apsolutno ništa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2021 19:22 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 22

Novi party bag, isti ko zadnji put... Ovaj puta ispao van RB TAA, not too bad I guess :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Ja ne znam je li mene netko tamo namjerno jebe ili koja PM? U prvom party bagu dobijem Rice a i sada u drugom party bagu dobijem Ricea? Pored svih mogućih kartica ja dobijem dvije iste. Pa fakat nije u redu. Prvo ide govno od ultimate packa a sada duplo govno u party bagu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Moj ultimate pack. Ne znam što bih rekao. Tradicionalno 2/3 packa su duplići. Ovo fakat nema smisla. Gasi struju, motaj žicu. 20 tokena sam spizdio za apsolutno ništa.

Ti ultimate pack-ovi su najgore smeće imam dojam. U mom je sad bilo 16 duplića, a ukupno 3x84, 4x83 i ostalo sve 82 i nize... dakle potpuno beskorisan pack. Bolje bi prošo da sam dres uzeo za 5 tokena :D

7 godina
neaktivan
FIFA 22

Ja sam ubo Saula... prstom u govno... 😆😁

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Evo odradio sam i token iz mystery ball i otvorio rare player pack. Opet sve isto. Ona 4 packa koja dolaze uz igranje mystery ball nema smisla niti govoriti.

Sad je i meni žao što nisam pobrao dres. Ima ukupno 25 tokena, ja sam ih do sada spizdio 22. Znači još tri. Možda ubace koji bonus pa poberem dres jer nemam kaj drugo uzeti. 22 potrošena tokena za golim kurac. Nevjerojatno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Kažu da je ovo Headliners team 1. Ocjene igrača i statsi još nisu potvrđeni. Kaj to starta već ovaj tjedan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 22

Mislim da idu u petak vec.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Kažu da je ovo Headliners team 1. Ocjene igrača i statsi još nisu potvrđeni. Kaj to starta već ovaj tjedan?

Dobro jel ovaj Nkunku neki EA zaposlenik il kaj? Tip ima karticu u svakom promu ove godine... Malo dosadno vec IMHO. Other than that, naravno da su ubacili MBappeta radi prodaje paketa :D

13 godina
FIFA 22

Pa headliners. Svatko sa IF ulazi u odabir. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
FIFA 22

nkunku sasvim zasluzeno tu unutra.. al neznam kaj van dijk tu radi sezona mu je prosjecna, bernardo silva i cancelo bi trebalu tu biti 100%.. 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Bude u tim 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MBuda kaže...

Dobro jel ovaj Nkunku neki EA zaposlenik il kaj? Tip ima karticu u svakom promu ove godine... Malo dosadno vec IMHO. Other than that, naravno da su ubacili MBappeta radi prodaje paketa :D

Većina kartica je svake godine ista, stalno se ponavlja dvadesetak igrača. Kaj na ovom svijetu nema drugih igrača već recikliraju jedne te iste iz godine u godinu?

13 godina
FIFA 22

UFL ima predstavljanje 27.01. 

Na igri rade veterani poput Kurta. 

Nadam se da ce ovo bit dobro. Suradnja sa Sportingom, Monacom, Borussia MG... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 22

Završena untreadable momčad, nakon previše league SBC-eva, napokon je i on uletio, morao starog prodati nakon toliko utakmica. Svi coinsi u banci sada za league SBC-eve i čekanje TOTY-a

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Danas sam doživio vrhunac idiotizma u ovoj igri. Igram za Trippiera i liku zabijem gol i lik neće van već igra dalje. Ne znam kako mu se skrompiraju dva gola i nakon što je zabio drugi lik mi stišće pauzu da ja izađem iz igre. Dakle koja je to nakupina govana u ovoj igri to je strašno. Izlaze na 0-0 kada skuže da će dobiti gol. Izjednače pa onda izlaze iz igre i sve druge moguće toksične kombinacije. Na kaj ja gubim vrijeme i živce to nije normalno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
movie kaže...

Danas sam doživio vrhunac idiotizma u ovoj igri. Igram za Trippiera i liku zabijem gol i lik neće van već igra dalje. Ne znam kako mu se skrompiraju dva gola i nakon što je zabio drugi lik mi stišće pauzu da ja izađem iz igre. Dakle koja je to nakupina govana u ovoj igri to je strašno. Izlaze na 0-0 kada skuže da će dobiti gol. Izjednače pa onda izlaze iz igre i sve druge moguće toksične kombinacije. Na kaj ja gubim vrijeme i živce to nije normalno.

A rekoh ti nekidan, ja igram wl umjesto 20 tekmi, 32 jer mi u 12 tekmi ekipa na 0-0 i kad odigram kontru i izađem sam pred golmana opali altf4 i izađe van.

A za frendlye da ne pričam. pet tekmi odigram na golden goal bez jebemti, onda krvarim iz očiju par tekmi sa takvim debilima ko taj tvoj. A uopće mi taj tripica ne treba nit se uklapa u momčad....

13 godina
FIFA 22

Dao bi guzice da WL igramo sa silver igracima. Kako ljudi pokusavaju one driven paseve i gluposti a nista ne prolazi. A kroz njih ides sa left stick.driblingim jer svi drze sprint i samo prolaze. 

Vec dugo nisam gusto u fifi ovako. Trebo sam svaki silver player odradit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Ulazim u EA Vancouver i redom im pljujem u usta. Kad.ne mogu vise pljuvat, onda pisam u usta. Kako je moguce ovakav untr. Ultimate paket dat, to je van realnosti.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Dao bi guzice da WL igramo sa silver igracima. Kako ljudi pokusavaju one driven paseve i gluposti a nista ne prolazi. A kroz njih ides sa left stick.driblingim jer svi drze sprint i samo prolaze. 

Ja sam ih sve do sada odradio i baš mi je gušt igrati. Igra je sporija jer svi imaju manji pace i manje je toksična jer nema ovih ultra mega kartica. Neke tekme su mi baš super napete i ne vidim da AI toliko druka za jednu stranu.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ja sam ih sve do sada odradio i baš mi je gušt igrati. Igra je sporija jer svi imaju manji pace i manje je toksična jer nema ovih ultra mega kartica. Neke tekme su mi baš super napete i ne vidim da AI toliko druka za jednu stranu.

Tocno to. Gust ti je igrat. Nista kaj je OP ne prolazi. Igraci padaju preko drive pass lopte.

17 godina
SimeKZ kaže...

Tocno to. Gust ti je igrat. Nista kaj je OP ne prolazi. Igraci padaju preko drive pass lopte.

I ono najbitnije, nakon 60 minute igrači su kihnuli ako igraš presing. Sve srebrne kartice imaju staminu oko 70 i to se potroši i onda zadnjih 30 minuta likovi ne mogu hodati terenom ako ti igraju presing cijelo vrijeme. Baš se osjeti.

13 godina
FIFA 22

Evo ga. Vodim ovoga 2-0. Idem po treci, golman skida. Sljedeca 1min ja primam 2 gola i 2-2. Povedem 3-2 i zavrsi 3-3 kad Jesus sa Ferdinandom ispred sebe sa 20m pogada finesom u 90. 

Majstoru Ronaldinho igra na stay back CM. 

Ti moras bit genije da napises ovakvo govno od koda. Doslovno moras bit genijalac. Majstor u 424 stigne odigrat sve sa moje polovice na svoju i obrnuto. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ulazim u EA Vancouver i redom im pljujem u usta. Kad.ne mogu vise pljuvat, onda pisam u usta. Kako je moguce ovakav untr. Ultimate paket dat, to je van realnosti.

Aaaa moj je mrvu bolji, ja sam dobio šarenu karticu od 12k vrijednosti

(aali sam si zato složio Neresa i Coutinha od svih pustih govana u 3 ultimate packa i 2 jumbo rare pl.packa jučer i prekjučer)

10 godina
FIFA 22

Nisam izdržao, kupio sam fifu nakon 2g makar znam da će mi skratit život.

Mislim je krenut sutra igrat tak da taman na dočeku nove mogu rehabilitirat živce sa alkoholom...

I am over 9000!!!

1 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

Nisam izdržao, kupio sam fifu nakon 2g makar znam da će mi skratit život.

Mislim je krenut sutra igrat tak da taman na dočeku nove mogu rehabilitirat živce sa alkoholom...

Sretno. Zadnja dva dana je laggfest, ne gase se kvadratići na vrhu ekrana, koji god mod igrao.

17 godina
FIFA 22

Lik sve lijepo objasnio. Isplati se pogledati, većina ovih stvari su dio i mog igračkog iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2021 17:29 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...

Lik sve lijepo objasnio. Isplati se pogledati, većina ovih stvari su dio i mog igračkog iskustva.

Dobio sam anksioznost dok sam ovo gledao hahahaha

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice