Pozz svima,
Evo da se i ja malo ukljucim u pricu. Prvi put naidjoh na dobar FUT forum na balkanu. Moja ekipa na slici dole.
Etebo je nevjerovatan, uradio sam SBC da ga probam i na kraju prodao obicnog Kantea, njega ostavio. Po meni bolja kartica.
Zaha isto fenomenalan, ali Daka je nivo za sebe. Nemam nesto srece sa otvaranjem paketica pa sam winter swapove potrosio na Daku. Nema tekme da ne zabijem 2-3 gola sa njim. Odlicno utrcava, trpa ko lud s obje noge, ljudi izlaze iz mečeva koliko ih nervira. Jedina mana mu je nizak vision, pa ako se ne salje pas prema igracu koji mu je u vidokrugu, najcesce promasuje. Al na spica i s postavkom get in behind i tesko da nece zabiti gol bilo kome.
Inace strasno iritantno otvaranje paketica. Probao sam 2-3 puta fifa pointsima uzeti neki paket, al nevjerovatno koliko se ne isplati, barem meni. Nema nekog pravila, sinoc uzmem da odigram draft da zavrsim objective za Rooneya, izgubim odmah prvi meč i nista. Al u paketicu izvucem tradeable Kantea.
Da li neko ozbiljnije tradea, ima li od toga koristi i mora li se provoditi 6-7 sati dnevno i tako 10 dana na marketu da se uzme neka ozbiljnija cifra (200-300k coins)