FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 534.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FIFA 22

Predosjećam sad neko sranje od gameplaya iduću tekmu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 22
jopis kaže...

Predosjećam sad neko sranje od gameplaya iduću tekmu

Hehe, tako ja plešem između rank 1 Div 1 i Elite divizije vec par dana, korak naprijed, korak nazad i tako u nedogled :)

17 godina
jopis kaže...
MBuda kaže...

Drugu godinu za redom u ovo doba godine, ovaj put i šarena verzija :) Sad se otvaraju mogućnosti za svakave kombinacije...

Iskočio je iz 50k packa za 200 first owner win milestone.

Bravo.

Ja sam dobio duplog, naravno untrejdabl oba, embarbu

Netko dobije dva a netko od početka igre ne dobije nikakvu promo karticu u packu a svaki tjedan novi promo. Jebem ti sreću u igrama.

16 godina
movie kaže...
jopis kaže...
MBuda kaže...

Drugu godinu za redom u ovo doba godine, ovaj put i šarena verzija :) Sad se otvaraju mogućnosti za svakave kombinacije...

Iskočio je iz 50k packa za 200 first owner win milestone.

Bravo.

Ja sam dobio duplog, naravno untrejdabl oba, embarbu

Netko dobije dva a netko od početka igre ne dobije nikakvu promo karticu u packu a svaki tjedan novi promo. Jebem ti sreću u igrama.

Bolje da ti ne slikam tim(ove) onda sad.

Izleti mi onaj adidas promo screen sad da su upgrejdani igrači, reko znam da imam DiMariu i Insignea, idem vidit koliko su dignuti, kad imam ih 5 ukupno, još 3 uz ovu dvojicu.

Btw, Aouar, ako je suditi po prvoj tekmi, jeben, ljepe mu se lopte za nogu ajme, i može igrat apsolutno sve. Daleko mi je bolji nego lani tots Aouar, a igrao sam s njim 300 tekmi lani. I što je najvažnije, dobio sam vrhunskog pas igrača, to mi je uz Fekira, falilo ko oči u glavi.

13 godina
FIFA 22

3 jumbo i jedan rare players. Strasno lose. Niti jedan Wildcard.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ne da mi se sada stavljati sve packove, uglavnom otvorio sam 13 packova. Dobio sam Kramarića pet puta. Neke kartice po tri puta. Znači ja dobijam jedne te iste kartice svaki treći pack. U jednom rare mega packu od 24 kartice ja dobijem 18 duplića a u drugom 12. U dva rare player packa dobijem po 8 duplića. I da dalje ne nabrajam. Sve u svemu dobio sam Oblaka i Marquinhosa i sve ostalo kartice rating 84 i niže, pa ti vidi. Fakat se zapitam čemu sve to? zar sam ja mjesec dana gubio živce da bih otovrio ovo?

13 godina
neaktivan
FIFA 22

Messi je upao treću Fifu za redom, a ovaj Suarez me jebe u mozak, svako malo ga dobijem, ovaj put za redom u 2 paketa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ne da mi se sada stavljati sve packove, uglavnom otvorio sam 13 packova. Dobio sam Kramarića pet puta. Neke kartice po tri puta. Znači ja dobijam jedne te iste kartice svaki treći pack. U jednom rare mega packu od 24 kartice ja dobijem 18 duplića a u drugom 12. U dva rare player packa dobijem po 8 duplića. I da dalje ne nabrajam. Sve u svemu dobio sam Oblaka i Marquinhosa i sve ostalo kartice rating 84 i niže, pa ti vidi. Fakat se zapitam čemu sve to? zar sam ja mjesec dana gubio živce da bih otovrio ovo?

Sve mi je super kad otvaram, iskreno boli me kurac. Onda otvorim onu FBC grupu i vidim kak idu Neymar, Mbappe, Wildcard onaj, wildcard ovaj... pa jebo te tito, jel ja moram Paua Torresa dobit kao promo karticu da bi kompletiral svoju ''srecu'' tijekom proma. 

Ne znam jeste vidjeli, ali party bag je jedno vrijeme bio dostupan kroz store. 110k coinsa je kostao. Mislim da su ovi u EA otkrili zlatnu koku. Dam se kladit da cemo kroz tjedne dobiti Base ili Mid icon pack u Storeu za 300k coinsa 100%.

16 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

7 jumbo rare pl. packova, 3 rare pl., rare electruma nekoliko, itd., najbolji pull, rare gold benzema.

Al ne kukam jer sam složio bez jebemti od svih tih pustih 83-84 igrača Eteboa, sad imam uz Kantea još jednog ekstra cdma, jer mi je Fellaini kad uđe s klupe taktak, nekad zvijer, nekad me živcira.

12 godina
Ako danas iz 8 packova ne dobijem ww Maignana, Ibru ili Florenzija odlazim i više se ne vraćam u fut.
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Sad skužim da je završen onaj zadatak u kojem smo birali između Roy Keanea i Vieire. Odabrao sam francuza i spušio te dobio neka dva packa umjesto mega packa kojeg je dobijao pobjednik. Sve u svemu dva bvezvezna packa i u jednom dobijem Niakhatea Wildcards. Eto, skinuo sam si jumf jer sam konačno dobio neku promo karticu u packu ove godine. Veseli čovjeka makar mu ta kartica ne trebala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
m77 kaže...
Ako danas iz 8 packova ne dobijem ww Maignana, Ibru ili Florenzija odlazim i više se ne vraćam u fut.

Ako sutra ne dobijem loto, prestajem igrat loto. 

To tako zvuci. Ja sam teski Milanista, al dobit Ibru je ravno dobitku Neymara. 

Otvorim 75+, dupli pau torres. Ima tu algoritam koji ti daje vecu sansu za duplog, to je jasno ko amen.

12 godina
8 packova, tražim ILI Ibru ILI Florenzija ILI Maignana...pun mi je k stupidnih bezvrijednih kartica.
17 godina
SimeKZ kaže...
m77 kaže...

Ako sutra ne dobijem loto, prestajem igrat loto. 

To tako zvuci. Ja sam teski Milanista, al dobit Ibru je ravno dobitku Neymara. 

Otvorim 75+, dupli pau torres. Ima tu algoritam koji ti daje vecu sansu za duplog, to je jasno ko amen.

Danas sam dobio 5 Kramarića, 4 Icardia, 3 Zinchenka, 3 Mertensa, 3 Baillya. To nije normalno. Sve zajedno sam s objectivesima otvorio 16 packova. Znači mi dobijamo, kako tko jedne te iste kartice.

12 godina
Upravo tako.
Svi igramo za nekakve nagrade, a te nagrade su komične, Volland i Acerbi su mi u 90% packova.

Jučer dogurao do elite divizije nakon što sam tjednima bio u d3 jer sam namjerno gubio mečeve za promociju i ono...svaka čast svima koji uspješno plivaju u tim vodama, meni su moždane ćelije spržene nakon 10 mečeva.
7 godina
neaktivan
FIFA 22

Ja sam u nekom hyper packu ubo Lukebakija, sretan ko beba, samo da je sareno. 😆

Tjedan prije nego je Jesus dobio svoju sarenicu, dobio sam ga 5 puta... kao slucajno...

Moji omiljeni su: Coates, Volland, Lemar, Kjaer, Hojbjerg, Zapata, Angelino... po 10 sam ih ubo sigurno... i bar 3-4 po glavi discardao...

0 0 hvala 0
12 godina
9 packova, DEVET, najbolja kartica if Rakitić, untreadable...yebite nekog drugog, ja sam za ovu sezonu gotov.

0 0 hvala 0
16 godina
m77 kaže...
9 packova, DEVET, najbolja kartica if Rakitić, untreadable...yebite nekog drugog, ja sam za ovu sezonu gotov.

Čak 9? Bravo :) Ja sam od jučer popodne do maloprije, otvorio ukupno packova vrijednosti 2 milijuna coinsa. Jesam plako? Nisam, boli me kifla, kad mi digne tlak igra, ugasim i ajmo dalje.

I maloprije otvaram ove iz marqueea, bezvezni packovi, nakon svih jumbo rare players i ultimate packova jučer i danas, što iz objectivea što kupljenih, dobijem sona i varanea u ovim blesavim. Nisu šarene kartice, al čovjeka vesele i ovakve 'op' kad ulete :D

Još sam složio ČETRDESET 75+ pickova sad od pet do sedam večeras. JEDINI koristan pull iz četrdeset pickova, if cuadrado. Kaj sad, idemo dalje, slagat ćemo još sutra i dobro

13 godina
neaktivan
FIFA 22

Ultimate pack za 200 utakmica 

Hvala, doviđenja 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Zakaj nema ovaj tjedan TOTW srebrne kartice za odigrati kroz objectives? Vidim na netu da je neki nijemac i uz njega ide token? Ja nemam ništa u objectivesima pa mi nije jasno. Koliko je uopće do danas izašlo tokena? Ja sam ih skupio 12 pa ne znam jesam li nekog preskočio. Sad mo nije jasan ovaj koji se dobije uz totw karticu jer nemam mogućnost za odigrati ga.

Inače kod mene marquee standardno sranje. Više ubacim u taj marquee nego što iz njega dobijem. No kako je netko rekao, ništa vozimo dalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...

Zakaj nema ovaj tjedan TOTW srebrne kartice za odigrati kroz objectives? Vidim na netu da je neki nijemac i uz njega ide token? Ja nemam ništa u objectivesima pa mi nije jasno. Koliko je uopće do danas izašlo tokena? Ja sam ih skupio 12 pa ne znam jesam li nekog preskočio. Sad mo nije jasan ovaj koji se dobije uz totw karticu jer nemam mogućnost za odigrati ga.

Inače kod mene marquee standardno sranje. Više ubacim u taj marquee nego što iz njega dobijem. No kako je netko rekao, ništa vozimo dalje.

Imaš ga, samo ne gledaš gdje trebaš :D

17 godina
jopis kaže...

Imaš ga, samo ne gledaš gdje trebaš :D

Gledao sam i nisam vidio. Valjda se utopio uz sve one kartice koje se tu nalaze. Zašto debili mijenjaju poziciju kartice ako je cijelo vrijeme na drugom mjestu? U svakom slučaju, hvala. Ja ga ne bih vidio jer prebrzo prelazim preko tih kartica a nisam igrao za njih jer me ne interesiraju.

13 godina
neaktivan
FIFA 22

Stavili su ga u milestone, a ne u objectives jer je od danas nova sezona, a objectivesi se ne prenose iz sezone u sezonu.

Još nije izmisljena tehnologija koja bi to omogucila.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Ovo cu isprintat i postom poslat u EA Vancouver.

Edit - i ovu isto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2021 12:50 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 22

Dobar je Neymar, prvi game odma 5 assista :D Jos da naucim skillove mozda bi i gol dao haha.

Plavi Isusek nastavlja trpanje gdje je zlatni stao, 4 utakmice 8 golova i 2 assista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Ne znam di je pamet i inteligencija ovim klincima kaj igrjau ovo. Pa zasto si toliko proklet da na 0:0 pucas loptu u aut i izades van. Pa pizda ti materina, nema veze kaj sam to sad ja bio, al' netko se mozda krvnicki bori za neki rank i tu mi nit na Bozic ne mozes dat jebenu pobjedu. Jel moguce da je tolika kolicina idiota u ovoj igri... meni je to van svake pameti. 

Imam jos 2 tekme, moram jednu dobit za R4 i Ultimate, Jumbo Rare Players, 3 picka, TOTW paket. Nadam se da cu ju dobit. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Igra ove godine čak ni nije loša, ali je community oduran, uvijek bio ali ove godine je peak svega.

Igrao sam one prijateljske za Osimhena, dozvolim liku da zabije, maknem golmana i on mi proslavlja minutu ko da je eurojackpot pogodio, nakon toga se krvnički bori da ja ne zabijem i ispunim ono što meni treba.

Ono, nakon takvih ti stvari dođe da staviš ps5 na njuškalo i više nikad ne uđeš na online gaming.
17 godina
m77 kaže...
Igra ove godine čak ni nije loša, ali je community oduran, uvijek bio ali ove godine je peak svega.

Igrao sam one prijateljske za Osimhena, dozvolim liku da zabije, maknem golmana i on mi proslavlja minutu ko da je eurojackpot pogodio, nakon toga se krvnički bori da ja ne zabijem i ispunim ono što meni treba.

Ono, nakon takvih ti stvari dođe da staviš ps5 na njuškalo i više nikad ne uđeš na online gaming.

Ja neki dan igram samo zbog tokena, winter nešto, dobiješ mega pack i token. Znači ne treba pobjeda već samo moraš zabiti gol. I tako osam tekmi. U svaku tekmu uđem i ako je moja prva lopta pustim gol. Ono, idemo zabiti svaki po jedan i onda igrati normalno. Liku pustim da zabije. Lik zabije i stišće pauzu valjda misleći da ću ja izaći iz tekem. Pa jebem mu treba svakom gol, kako da ti izađem? Krenem s centra a lik ultra mega presing na sve moje igrače. Ja mu pustim još jedan gol, rekoh valjda će skuži da i meni treba gol. Nema šanse, lik igra kao da mu je zadnja tekma u životu. Konačno mu zabijem gol u 50 minuti i uzmem gumicu i povežem gljivice pa neka debil igra sam sa sobom. Inače klub mu se zove HNK Goranin. Poslije njega mi dođe drugi debil. Ja krećem s centra i dođem s loptom do mojih 16m i pustim liku da uzme loptu i zabije. Trebalo mu je nekoliko pokušaja. Konačno zabije. Ja krećem s centra i lik ne pušta. Krivo se dodam i lik uzme loptu i ostatak poluvremena dodaje se s golmanom uopće nemajući namjeru krenuti prema naprijed i igrati. Kakav debil. Većina likova odmah pristane, zabijemo na startu svaki po gol i poslije toga igramo normalno. No ima nekih koji ne kuže pa puštaju cijelu tekmu pa padne preko 20 golova. Jedan je bio baš specijalac. 80 Minuta a reza neriješena. Ja ga puštam da zabije da ne odemo bezveze u produžetke a lik čuva loptu kao fer je, neka završi neriješeno. Infarkt sam dobio. Naravno odemo u produžetke. Ima svakakvih likova. No uz sve njih igra je i dalje govno i to veliko govno.

17 godina
SimeKZ kaže...

Ovo cu isprintat i postom poslat u EA Vancouver.

Edit - i ovu isto.

Pazi mene prvo poluvrijeme. Da se ubijem ne bi zabio gol. Drugo poluvrijeme Lik zabije dva gola na dvije kontre i stižem ga. Zabijem za 3-2 u 90 minuti jer je davio loptu oko svog gola da prođe vrijeme i kako to biva, krvio se dodao. Znači na kraju me igra pogurala da dobijem ono što sam trebao dobiti još u prvom poluvrmeneu. Druga tekma je još bolja bila. Fakat mi nije jasno zakaj igram ovo smeće i skraćujem si život? Dva gola si je zabio moj golman

13 godina
FIFA 22

R4

3 red picka - Acerbi, Martinez i neki 82.

Ultimate pack - slika u prilogu

Jumbo rare - IF Acerbi, Robertson, Aubameyang

TOTW paket - Slika u prilogu.

Ako je ovo normalno, da u 125k paketu i u 100k paketu nisam dobio promo karticu, svaka im cast. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice