FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 538.427
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 22

Bogovi. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 22
Besplatni Mega Pack, mogu prodati kupljenog, stvarno me sere ove godine.

4 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Mega pack - nitko 

Jumbo Gold Players iz SBCa - Nitko

Ultimate pack - 87 Lloris i 87 Ruben Dias 

Netko Ginolu a netko nista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...
Besplatni Mega Pack, mogu prodati kupljenog, stvarno me sere ove godine.

I mene je fino podario taj mega pack, nije Ginola al nije lose :)  (recimo da mi je to utjeha za popusenih 100k na VF Rashfordu kome je cijena pala radi ovog Zaha sbc-a jamačno)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2021 21:25 (MBuda).
5 godina
neaktivan
FIFA 22

Evo mog 83+ 25x iz swapsa. 

U duplikatima 84 Ginter i ostala nebitna 83 rated bagra.

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Fino se najedem. Slobodno popodne. Da si odigram malo. Puj jebem ti sveto pismo da ti jebem i igri. Bljuvotina.

Lik ne da ne koristi obranu, nego uopce ne salta na njih. I mozes se ti mili jebat.

Daj okreni te fotke, vrtoglavicu svaki put dobijem dok okrećem glavu da pogledam fotke.

17 godina
FIFA 22

Kako rekoh, igranje SB za pobrati ove swaps kartice je žešća teretana. AI ima po 15 obrana na tekmi a moj golman prima ovakve golove. Znači hoću dodati igraču na 16m a igra dodaje nekom koji je 25 metara od mene. Normalno protivniku u noge a sve ostalo poslije je za gasiti konzolu. Meni brani nemoguće a moj golman je dobio nekoliko ovakavih golova danas. Doslovce se miče kako bi lopta ušla u gol. Baš jebanje u mozak. AI cijelu utakmicu bježi po terenu. Dolazi do svog gola i dodaje se otraga i onda se Šime pita gdje su debili vidjeli takvo igranje? Pa EA im ga simulira i potiče na takav način igranja. A kad krenu u napad u sekundi izmjene  tri dodavanja da ja to ne mogu okom pratiti. I na kraju u packu ću dobiti kurčinu s velikim K. Baš se isplati igrati i živcirati. Iz današnjih packova nisam dobio karticu ratinga 84. Ne znam kaj više napraviti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2021 22:10 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
SimeKZ kaže...

Fino se najedem. Slobodno popodne. Da si odigram malo. Puj jebem ti sveto pismo da ti jebem i igri. Bljuvotina.

Lik ne da ne koristi obranu, nego uopce ne salta na njih. I mozes se ti mili jebat.

to im je izgleda glavno i konstatni pressing da igrači s kojima ne upravlja vrše brutalan presing i cijelo vrijeme ti pokušavaju uzeti loptu,a uopće s njiima ne igra,

to su ta tri primjera očitih čitera s kojima se stalno susrećem

1.igraju obranu bez upravljanja igrača

2.konstatni presing igrača s kojima se ne upravlja

3.igrači sa 60 pace su najbrži igrači u fifi

To ja pričam otkad je izašla ova fifa, tj nakon 30ak odigranih tekmih kad sam vidio sve šta se radi. Ali najviše me smeta upravo prva stavka, nemoguće je igrat protiv takvih debila jadnih, kad mu cijela momčad igra sve sama, on samo trči s jednim igračem ko da igra pro clubs il kak se već zove onaj mod kad igraš s jednim igračem. Tu nema šanse stvorit akciju i odigrat išta. 

4 godine
neaktivan
FIFA 22

Malo se savalo packove od ovog tjedna za nov promo marque, div riv, wl ql i evoga konacno nesto jos bolje nego zelena kartica

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 22

čekam novi promo da iskoristim 83x25 i 81x25 i u oba packa dobijem dva golda 86 ostalo smeća 84 i 83 ,žali bože packova koliko su mi ispali očajni

sad si razmišljam da li se isplati uložiti nekih cca 300-400k i složiti vinicusa potm ili kupiti if 85 za cca 310k?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 22

Jedno pitanje, isprike jer nije vezano uz fifu, ali je uz nogomet.

Gdje mogu u Zg-u kupit dres od Messia ili bilo što drugo od Messia? Parizov dres, a vjerovali ili ne u Dubravi na pijacu nema...

M veličina za slučaj da netko od vas dila

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2021 12:08 (Shivi).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Vidis ti kak obrezanko odjednom nauci igrat fifu u drugom poluvremenu. Cijeli 15min  odnosno 2min pravog vremena je on postao bog fife. Nakon toga si ti Sime jebi sve kaj mozes. Jer ce majstor cuvat loptu.

EDIT: 

3 red picka - Barella ( odlicno ), Tielemans i neki 84 spanjolac

Mega pack - Nista

Jumbo Players - Busquets po 701x i onaj wildcard englez... ostalo voda. 

TOTW paket - 81,79,79. 

stao na 62 boda. Izgubio tekmu koju sam opet vodio 2-0 jer ne mogu shvatit da moji stoperi otvaraju prostor Peleu koji samo seta izmedu njih. 3x je prosao, 3x je lobao golmana sa onom gluposti di pogodi malu mrezicu sa lobom. 

U jednoj tekmi sam dozivio da mi lik na korneru prati mog oznacenog igraca sa golmanom. Jednostavno nisam mogao ubaciti korner jer je svaku loptu golman nosio. Top gameplay.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2021 15:21 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

Jedno pitanje, isprike jer nije vezano uz fifu, ali je uz nogomet.

Gdje mogu u Zg-u kupit dres od Messia ili bilo što drugo od Messia? Parizov dres, a vjerovali ili ne u Dubravi na pijacu nema...

M veličina za slučaj da netko od vas dila

Bilo je u arena centru u sportskom dućanu na katu, sport vision se dućan zove. No to su ti originalni dresovi s cijenom oko 600 kn. Imaš i trenirke PSG i kabanice i torbe, drugim riječima sve. Bar je bilo prije mjesec dana kada sam gledao.

Evo lik ti prodaje nove dresove od ove sezone i to baš M veličinu. Zadnja prilika

https://www.njuskalo.hr/nogometni-dresovi/2022-dres-psg-messi-domaci-sezona-oglas-35246495

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2021 18:00 (movie).
13 godina
FIFA 22

Trebam pobjedu da uđem u Elite, povedem 1-0 bez problema jer je lik panj.

No, pošto je iz Rusije i EA mi ne da da lako uđem u Elite, on se iskrumpira za 1-1.

Razbijam ga nakon toga, ali njegovi niotkud blokiraju, iskaču, presijecaju lopte, a od laga moje lopte zakurac, neprecizne, slabe.

Nekako ga uspijem probit i s Benzemom pucam na prazan gol, lopta samo što nije ušla u gol - PUF - majstor quita.

Sljedeću igram i vodim 3-1, ali jebeni lag i momentum okreću sve konta mene.

Pasovi strašni - guram loptu u prostor desno, on daje lijevo, stisnem za jaku loptu on ju dotakne samo i gurne 2m ispred sebe.

Naravno, ja ne mogu ništa, a njemu se sve odbija, moji mu se razmiču, nemam apsolutno nikakve šanse i završi 3-3.

Nakon toga, Ukrajinac, lag postonaj kao i obično... povedem 1-0.

On nema pojma, ali kakav je gol dao - to je strašno nešto.

Samo trči po boku i nabacuje i naravno da će jedanput proći.

Nabaci bezveze na drugu, a tamo moj Varane čuva Fekira, mislim se, nema problema.

Naravno da ima... Varane promašuje loptu ovaj iz prve šutira iz mrtvog kuta i lopta prolazi De Gei po podu kroz ruke.

Povedem 2-1 - ne znam ni sam kako sam uopće zabijao te golove od laga i mlitavosti mojih igrača?

Nakon toga imam odličnu akciju, doturim loptu Mbappeu na doslovno 5m, bio je malo desno od sredine gola, štopam ju da ne pucam iz prve i sjebem, opalim, a panj puca pored gola.

Odmah sam znao što slijedi - 2-2 i možeš se jebat.

Kaže EA - No Elite for you!!!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Ovo je u stilu. Pucas u CoDu po liku, metak ide kroz njega, on se okrene i ubije te prvim metkom. 

Quali sam odradil, DR vec hocu za nagrade... jedna, dvije dnevno i dosta. Nema ovo smisla.

Ude u krug 25m od gola sa jebenim Anthonyem i trese po golu koda je prazan. Zasto jedan dan Donnaruma bude na golu, drugi dan je frajer nigdje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2021 12:33 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 22

Kakva je sad fifa nakon par updatea (ako ih je bilo od izlaska)?

Igrao sam onih 10h triala kad je izašla, da li se šta popravilo, napredovala ka boljem ili su je dodatno srozali?

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2021 13:39 (Shivi).

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Deset packova sam danas otvorio. Većina rare player pack i rare mega pack. Dobio sam mega karinu. Carvajal najbolja kartica. Super. Znaju kako dati čovjeku volju da još žešće stisne gas i siluje igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Evo i mene u elitnom razredu :)

Što znače ovi skill bodovi i ostalo?

Da li su bolje nagrade ako su veći ili je isti kurac kao i u divizijama sa 7 pobjeda?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Evo i mene u elitnom razredu :)

Što znače ovi skill bodovi i ostalo?

Da li su bolje nagrade ako su veći ili je isti kurac kao i u divizijama sa 7 pobjeda?

Samo kurcenja radi. Makar mi je to komicno iskreno, ne mozes ispast... Elite je ponekad teska setnja.

17 godina
FIFA 22

Serveri hrabro padoše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Serveri hrabro padoše.

Izgorilo im radi Modrica. Epska kartica. 

Za Pandeva necu ni komentirat kako je napeta kartica.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2021 20:24 (SimeKZ).
5 godina
neaktivan
FIFA 22

Vrh igra. Normalno da sam popušio tekmu 2:1

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Kako su im sinoć pali serveri i nakon što su se vratili nakon toga ne mogu niti do jedne kartice koju sam stavio na market. Ne mogu je vratiti u klub a ne mogu niti produžiti aukciju. Novu karticu iz kluba mogu dodati ali kada joj istekne aukcija niti nju ne mogu ponovno staviti na market niti vratiti u klub. Opet su nešto sjebali. Dogodilo se to i prije dva tjedna ali su riješili u par sati. Ovaj put nula bodova. Stoji mi na mmarektu oko 250k coinsa do kojih ne mogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Kako su im sinoć pali serveri i nakon što su se vratili nakon toga ne mogu niti do jedne kartice koju sam stavio na market. Ne mogu je vratiti u klub a ne mogu niti produžiti aukciju. Novu karticu iz kluba mogu dodati ali kada joj istekne aukcija niti nju ne mogu ponovno staviti na market niti vratiti u klub. Opet su nešto sjebali. Dogodilo se to i prije dva tjedna ali su riješili u par sati. Ovaj put nula bodova. Stoji mi na mmarektu oko 250k coinsa do kojih ne mogu.

Najjaca firma sa jos jacim communitiem koji godinama trpi govna. FIFA 22 je uvjerljivo, u ova 2mj kolko je vani, najlosije odraden proizvod. Od konstantnih pogresaka kroz tekuci promo, krivih informacija, krivih pozicija igraca... lose vodenje servera i onlinea opcenito. 15mil ljudi je zakaceno na otvaranje paketa, suprise mehaniku koja te fila sa dopaminom.

Ja sam vec toliko ohladio od otvaranja paketa da sve kaj imam otvaram preko web appa jer je brze i ne moram se nadat. Gledam konfete, pojavi se slicica i ugasim. 

13 godina
FIFA 22

Mami me zeleni Modrić.

Morao bih pretumbati ekipu, ali mislim da bi zbog njega to vrijedilo.

Pričekat ću do četvrtka, možda mu još padne cijena pa ću ga ubost.

Imam skoro milijun coinsa s kojima u stvari ne znam što bih pa bolje da igram s fora karticom nego da ih gledam kako mi stoje u kutu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Mami me zeleni Modrić.

Morao bih pretumbati ekipu, ali mislim da bi zbog njega to vrijedilo.

Pričekat ću do četvrtka, možda mu još padne cijena pa ću ga ubost.

Imam skoro milijun coinsa s kojima u stvari ne znam što bih pa bolje da igram s fora karticom nego da ih gledam kako mi stoje u kutu.

I ja ga isto gledma uzet, al bi trebal oko 1,5m coinsa. 1m na njega i jos 500k da kupim Mendya i Alabau da to pospajam. Opet mi sve ovisi kaj izade od ovog kaj je najavljeno. Ako Hazard bude SBC, onda budem nekak sklepal. Ako Ibra bude SBC, onda budem njega. To sad skroz ovisi u kojem cu smjeru ic.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2021 12:56 (SimeKZ).
13 godina
SimeKZ kaže...

I ja ga isto gledma uzet, al bi trebal oko 1,5m coinsa. 1m na njega i jos 500k da kupim Mendya i Alabau da to pospajam. Opet mi sve ovisi kaj izade od ovog kaj je najavljeno. Ako Hazard bude SBC, onda budem nekak sklepal. Ako Ibra bude SBC, onda budem njega. To sad skroz ovisi u kojem cu smjeru ic.

Ja imam Benzemu onog šarenog - Kounde na CB, Mendyja puknem na RB, Luka na CM.

Jebe me jedino desno krilo, ali tu za početak mislim staviti Viniciusa - krila mi ionako nisu toliko bitna u igri pa je svejedno tko okupira taj prostor :)

Ako bude Hazard SBC još bolje.

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 22

Tottenham izbačen iz konferencijske lige. Neodigrana tekma regana je 3-0 za francuze i kartica Sona pad ekao kula od karata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Ferdinand Mid ili 83+ 25x ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice