FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 542.915
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 22
RB Zakaria i Casemiro su cheat code u 4231.😍
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 22

Dakle ja ne znam kaj su oni napravili s ovom igrom zadnjih dva tjedna, meni je ovo postalo totalno neigrivo. Dakle ista taktika s kojom sam prije tri tjedna složio 10 pobjeda za redom u WL i dosao do rank2, danas vise ne vrijedi nista. Moja ekipa stoji na mjestu, ne trci za loptom, ne otkriva se za dodavanja, nista. Protiv koga god igram, cim moj igrac primi loptu bar jedan njegov je odma meni za vratom doslovno, ako ne i dva ili tri. Kad ja pokusavam press na loptu napravit, moji igraci se doslovno odbijaju od njegovih na metar dva ko da imaju force field ala USS Enterprise. CDM-ovi moji regularno staju na mjestu na 20 metara od mog gola ako ih ja ne kontroliram, CB-i se razmicu prema jebenim korner zastavicama i pustaju likove po sredini ko da su Mojsije. Zbilja ne znam više što ovo meni treba. A najgore je to kaj se svake godine to pitam i opet nasjednem... Najvise mi tlak dize to sto je sve toliko ocita skripta da je to prestrasno, jednostavno osjetim da ja ne upravljam svojim igracima onako kako micem gljive i stiscem gumbe nego je sve tromo ko drek i moji likovi trce i spoticu se preko lopte onako kako skripta to odredi... Riga mi se..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
MBuda kaže...

Dakle ja ne znam kaj su oni napravili s ovom igrom zadnjih dva tjedna, meni je ovo postalo totalno neigrivo. Dakle ista taktika s kojom sam prije tri tjedna složio 10 pobjeda za redom u WL i dosao do rank2, danas vise ne vrijedi nista. Moja ekipa stoji na mjestu, ne trci za loptom, ne otkriva se za dodavanja, nista. Protiv koga god igram, cim moj igrac primi loptu bar jedan njegov je odma meni za vratom doslovno, ako ne i dva ili tri. Kad ja pokusavam press na loptu napravit, moji igraci se doslovno odbijaju od njegovih na metar dva ko da imaju force field ala USS Enterprise. CDM-ovi moji regularno staju na mjestu na 20 metara od mog gola ako ih ja ne kontroliram, CB-i se razmicu prema jebenim korner zastavicama i pustaju likove po sredini ko da su Mojsije. Zbilja ne znam više što ovo meni treba. A najgore je to kaj se svake godine to pitam i opet nasjednem... Najvise mi tlak dize to sto je sve toliko ocita skripta da je to prestrasno, jednostavno osjetim da ja ne upravljam svojim igracima onako kako micem gljive i stiscem gumbe nego je sve tromo ko drek i moji likovi trce i spoticu se preko lopte onako kako skripta to odredi... Riga mi se..

Bio je delay od 1s za odredene igrace. Procitao sam na redditu. Cak je EA priznao neki problem. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
9 godina
neaktivan
FIFA 22

Nagrade od SB .

Salah 89 u gold premium pack .ja prezadovoljan 🙂

Cak mislim da neču više igrat SB zbog hvatanja nagrada .

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Odigrao sam ovu wl jer sam bio kvalificiran, bez obzira što pičim po novom bf-u, ovo smeće je ovisnost očito.

I opet ista priča kao i svaki vikend, ne kužim sam sebe, čemu to igrat, kad iz nagrada najvrednije šta dobiješ su coinsi za rank 3 u wl. Od packova i totw packa, možeš dupe obrisat jedino

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Uopce ne zelim nastavljat ovu WL. Mislim da sam 2-3 trenutno. Ja danas ne mogu zabit gol. Kimpembe, Upamencano i ostala banda me doslovno jedu sa blokovima. To je sad vec nadnaravno postalo. Tekma koju izgubim imam izmedu 3-7 EG i ne mogu zabit niti jedan jebeni gol. Nema sanse. Ovo sad postaje smijesno do zla boga. Doslovno koda mi nesto neda zabit gol, ne znam kaj je... al' postaje smijesnije i smijesnije. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Uopce ne zelim nastavljat ovu WL. Mislim da sam 2-3 trenutno. Ja danas ne mogu zabit gol. Kimpembe, Upamencano i ostala banda me doslovno jedu sa blokovima. To je sad vec nadnaravno postalo. Tekma koju izgubim imam izmedu 3-7 EG i ne mogu zabit niti jedan jebeni gol. Nema sanse. Ovo sad postaje smijesno do zla boga. Doslovno koda mi nesto neda zabit gol, ne znam kaj je... al' postaje smijesnije i smijesnije. 

Ja sam sinoć odigrao sve, od početka. Krenuo sam s 0-4, magija od igre, 15-25 udaraca po golu, al ja primam gol više svaku utakmicu uredno. Onda dođe tekma dvije gdje dobijem sve bez problema, pa onda opet jedna dvije gdje dođu likovi s rare gold timovima kojima je nemoguće zabit gol, igraju pressing 90 minuta bez pada stamine i njihovi pogba i bruno su brži od f.mendya i t.hernandeza. Sve mi bude jasno u 10oj minuti kad to vidim. Igra je postala toliki raj čiteraja jer nema anticheata, i toliko skripta jako radi da je to ogavno za gledat, razmicanje igrača, padanje stamine u 30oj minuti bez paljenja pressinga, šutevi jačom nogom 10m preko gola ili pokraj gola, random switchanje igrača a nemam na autoswitch, itd itd itd. Gadi mi se.

17 godina
NixaFX kaže...

Nagrade od SB .

Salah 89 u gold premium pack .ja prezadovoljan 🙂

Cak mislim da neču više igrat SB zbog hvatanja nagrada .

Meni od SB ide u prvom rare player packu walkout i ono izlazi jebena kartica rating 86 vrijedna 12k coinsa. U drugom packu kartica rating 83 vrijedna 1500 coinsa. I to je to. Svaki tjedan isto.

Malo vrtim po klubu i skužim da mi leži netaknut Alaba. Gledam da nešto složim oko njega i složim dvije varijante. Obje mi legle. Sada razmišljam da to malo podebljam pa uzmem ovog adidas Militaoa ali mi žao pljunut na karticu 400k coinsa. Kako sve pada bojim se da će pasti a ne gube mi se više coinsi samo da bih malo isprobao kako kartica funkcionira. Listajući po klubu naletim na untradeable Kimpembea. Uopće ne znam kada sam ga dobio. Kada vidim u packu kartice rating 83 samo ih ubacim u klub niti ne gledajući ako se ne mogu prodati. Nemam kamo s njim pa će ostati u klubu.

13 godina
FIFA 22

Dode mi da izbrisem igru jebo te dragi bog i igra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Ja od WL dobio crvene Aspasa i nekog panja 81 rejtinga.

TOTW Acuna najbolja kartica, a u rare players Kroos.

Moglo je i gore :)

Rasprodao sam neke jače kartice koje sam držao bezveze u klubu, a cijena im ionako stalno pada pa sam uzeo Bambu šarenog na lijevom krilu - nisam ga još probao, ali do sada sam koristio običnog zlatnog Bambu i bio mi je OK.

Sljedeće što bih mijenjao je Fred.

Zadovoljan sam s njim što se defenzive tiče, čak i u napadu ponekad dođe i zabije gol - to je sve super.

Ali toliko me puta zajebo s lošim pasom da mu to više ne mogu tolerirati.

Mislio sam Kantea uzet, al me odbija što je prilično skup, a passing statsi su mu lošiji od Fredovih pa me strah da ću dobiti isti kurac za masne pare.

Da li igra netko s Kanteom?

Kakva su mu dodavanja?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Ja od WL dobio crvene Aspasa i nekog panja 81 rejtinga.

TOTW Acuna najbolja kartica, a u rare players Kroos.

Moglo je i gore :)

Rasprodao sam neke jače kartice koje sam držao bezveze u klubu, a cijena im ionako stalno pada pa sam uzeo Bambu šarenog na lijevom krilu - nisam ga još probao, ali do sada sam koristio običnog zlatnog Bambu i bio mi je OK.

Sljedeće što bih mijenjao je Fred.

Zadovoljan sam s njim što se defenzive tiče, čak i u napadu ponekad dođe i zabije gol - to je sve super.

Ali toliko me puta zajebo s lošim pasom da mu to više ne mogu tolerirati.

Mislio sam Kantea uzet, al me odbija što je prilično skup, a passing statsi su mu lošiji od Fredovih pa me strah da ću dobiti isti kurac za masne pare.

Da li igra netko s Kanteom?

Kakva su mu dodavanja?

Prodao sam Kantea neki dan dok ne spljugam coinse na njemu jer stalno po malo pada cijenom. Meni je Kante osnovna lektira na CDM poziciji. Kad oduzme loptu doda prvom do sebe i to je njegov posao. Ne ulazim s njim u driblinge ili kreaciju igre. Za mene je savršena kartica. Kada igra popizdi ja se ne mogu točno dodati niti s De Bruyneom tako da je nezahvalno govoriti kakava je koja kartica u dodavanju. Sve ovisi o datom trenutku. Kažem, za mene Kante najbolji CDM u igri u tom cjenovnom razredu. No nisam ziher da ga je pametno sada kupovati jer se bliži crni petak i samo jedan dan će sve potonuti. Ja ću ga vratiti u klub za crni petak ali neću dati za njega više od 250k coinsa. Sada sam ispromiješao momčad i sve mi funkcionira i bez njega. Njegovu poziciju preuzeo mi je Verratti i zadovoljan sam. U 4-2-3-1 na CDM mi je Verratti i Casemiro RB a u drugoj varijanti kada mi se igra ofenzivnije stavim uz Verrattia De Bruynea.

13 godina
movie kaže...

Prodao sam Kantea neki dan dok ne spljugam coinse na njemu jer stalno po malo pada cijenom. Meni je Kante osnovna lektira na CDM poziciji. Kad oduzme loptu doda prvom do sebe i to je njegov posao. Ne ulazim s njim u driblinge ili kreaciju igre. Za mene je savršena kartica. Kada igra popizdi ja se ne mogu točno dodati niti s De Bruyneom tako da je nezahvalno govoriti kakava je koja kartica u dodavanju. Sve ovisi o datom trenutku. Kažem, za mene Kante najbolji CDM u igri u tom cjenovnom razredu. No nisam ziher da ga je pametno sada kupovati jer se bliži crni petak i samo jedan dan će sve potonuti. Ja ću ga vratiti u klub za crni petak ali neću dati za njega više od 250k coinsa. Sada sam ispromiješao momčad i sve mi funkcionira i bez njega. Njegovu poziciju preuzeo mi je Verratti i zadovoljan sam. U 4-2-3-1 na CDM mi je Verratti i Casemiro RB a u drugoj varijanti kada mi se igra ofenzivnije stavim uz Verrattia De Bruynea.

Verrati mi je super jer doda svaku 100-tu loptu krivo, a Fred svaku drugu.

Koliko god glupo zvučalo, Fred mi je dobar defenzivno i zbog toga mi se ne bacaju coinsi na Kantea.

Zato ću vjerojatno i pičekati još malo pa ću nešto iskemijati.

Ovaj novi Rice ima dobre statse defenzivne i passing.. možda njega probam jer je jeftin.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Ovaj novi Rice ima dobre statse defenzivne i passing.. možda njega probam jer je jeftin.

Kod Ricea mi je problematičan agility i balance za CDM poziciju. Ako odeš u prazno teško se vraćaš

13 godina
FIFA 22

Na 3-3 picka izlazi van. Ovo nije realno vise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 22

Meni se ne da vise ovo... Navukao sam teskom mukom do 8 pobjeda smece od wl. Jednostavno moja ekipa ne zna se okrenut na mjestu bez da se sama ne spotakne o svoje noge, ne zna dodat kud ja usmjerim nego negdje u 3pm, ne zna utrcat u prazan prostor, nista. Jedini koji donekle igraju ko da imaju mozga su ovi u obrani i to obicno kad ih ja kontroliram. Vezni red nema blage veze, staju regularno trcat na 20-25 metara i pustaju protivnika bez beda neka ide prema mom golu. Krila nit se vrate u obranu, nit u napadu postoje. Golove zabijam ja bi reko slučajno. Osjećaj je uglavnom užasan. I to sve da bi na kraju iz red picka dobio 82 i 81. Iz totw packa 3x81 iz nekih bezveze liga. Jos je 100k pack ispao 'ok' sa par ovih walkout golmana iz serie a, ali realno nista vrijedno ulozenog vremena.

Mislim da cu pauzirat s ovim smecem bar neko vrijeme.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Evo ovo vam je oličenje fife zadnjih godina.

Ovakvo smeće koje ima para za ovakvu momčad, tu nemamo šta pričat ni o kakvom pack lucku, ovo je samo lova, ima para i za čit, jer je toliko kancerogen i jadan da ne zna igrat nego si plaća 60€ mjesečno da mu čit radi sve sam.

I onda se vi tu čudite kad netko kaže da je obrisao igru da se više ne živcira? Pa treba obrisat cijeli EA studio sa planete zemlje, a ne samo igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Na kraju R2.

Red pick - Zouma, Acuna i Sommer.

Paketi - Kaos.

Totw pack - Zouma

Sve u svemu. Komedija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 22

Ja osobno ako nešto ne valja .ako je loše... i ako me živcira ...onda to NE igram

Btw mene Fifa22 još nije razočarala . Možda je razlika igrat na Pc-u ili na ps-u.

Dobiva sam ekipu koja ima ikone i jake kartice .ako imaš skilla može se i protiv toga  . Ja još nisam naletia na neku sumljivu shemu chita ili sl. na playstationu

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Odigrao sam ove 82+ sbc 12 puta, svaki po 4 puta. 4 puta sam dobio Odegaarda i jednom Rebića. To su najbolje kartica koje sam dobio. Odustao sam od daljnjeg slaganja jer nema smisla bacati kartice za ništa. Kad vidim što likovi dobijaju iz prvog packa shvatiš da jednostavno netko stalno otvara Odegaarda a netko Neymara jer tako mora biti. Kolika je vjerojatnost da stalno dobijam jebenog Odegaarda?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Odigrao sam ove 82+ sbc 12 puta, svaki po 4 puta. 4 puta sam dobio Odegaarda i jednom Rebića. To su najbolje kartica koje sam dobio. Odustao sam od daljnjeg slaganja jer nema smisla bacati kartice za ništa. Kad vidim što likovi dobijaju iz prvog packa shvatiš da jednostavno netko stalno otvara Odegaarda a netko Neymara jer tako mora biti. Kolika je vjerojatnost da stalno dobijam jebenog Odegaarda?

od 4 sto sam slozio u 3 je bio odegaard.

13 godina
FIFA 22

Nema slađe nego nabijat ove papke što igraju drop back obranu, svi u napad i presing povrh svega.

Obično su nabrijani i nadrkani, a ja kad zabijem smanjim brzinu i udri po dodavanju, malo naprijed, pa malo nazad.

Krvi im pijem na slamku, a oni to često niti ne skuže jer su teški panjevi.

Čekaju jadnici da im AI odradi blok ili mi oduzme loptu pa da se mogu ponovno sjurit u napad sa svima... još kad bi golmana mogli poslat u napad, nitko sretniji od njih.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 22

Koliko je ova FIfa loša i odvratna vidi se i po aktivnosti na ovom podforumu.Sjećam se prije par godina forum bi dnevno imao po 30ak postova.Sad zna i cijeli dan proći da nema ni jedne poruke

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dejan1471 kaže...

Koliko je ova FIfa loša i odvratna vidi se i po aktivnosti na ovom podforumu.Sjećam se prije par godina forum bi dnevno imao po 30ak postova.Sad zna i cijeli dan proći da nema ni jedne poruke

Zato kad nas na sve tjeraju. 

7 tekmi DRa da uopce dobijes nagrade.

5 pobjeda za quali.

WL opet moras.

Ljudi odrade kaj imaju i to je to. Objectivse ne radim, obavljam ih slucajno kroz igru. Nekad sam igral iz gusta. Sad igram jer "moram". Inace kasnim. I to je cijela bit.

17 godina
SimeKZ kaže...
dejan1471 kaže...

Zato kad nas na sve tjeraju. 

7 tekmi DRa da uopce dobijes nagrade.

5 pobjeda za quali.

WL opet moras.

Ljudi odrade kaj imaju i to je to. Objectivse ne radim, obavljam ih slucajno kroz igru. Nekad sam igral iz gusta. Sad igram jer "moram". Inace kasnim. I to je cijela bit.

Ne moraš ništa. To je prokleta igra, ugasiš i radiš nešt drugo, il ak ti se igra, igraš drugih milijun igara. Ja sam bacio 95% tima u icon sbc i još par njih, tak da ne radim beskrupulozni čin brisanja momčadi, ali sam si ostavio tek toliko jazavaca u ekipi da imam jedan, sad već smiješan tim nakon toliko od izlaska igre, ali eto, da baš ne idem skroz ispočetka, al skoro, jer sam imao 4 86-87 ekipe sporedne, i jednu glavnu. Sve je to odletilo, i sad je mir. Kad mi se igra, upalim, igram 2-3 tekme, kad krene čiteraj ili skripta, altf4 odmah i zen mode on. Ne moram ništa i ne želim ništa od ovog smeća. Igram eto toliko jer mi se igra neki nogomet, ali bez ikakvog opterećenja, ni blizu ko do prije par dana kad sam igrao po principu moraš skupit/riješit sve. Aha, kak da ne.

12 godina
FIFA 22

Volim igrat nogomet i zato igram fifu.

Kad mi dopizdi, kad vidim da me igra jebe, odigram do kraja i ugasim (osobno nemam ni jedan rage quit vec me internet nekad sam izbaci ili sto vec naprave serveri pa me onda jebe da sam ja izasao).

Onda palim call of duty i pucam s tim strojnicama po svemu sto vidim kao ispusni ventil.

Jbg, ako ne mogu je*at, bar da pucam s necim onda 

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Meni je ova FIFA super zato jer ne moram puno igrat da bih ostvario nagrade.

Prije mi je WL bila tlaka jer niti sam imao vremena toliko, a bogami ni živaca za sve odigrati preko vikenda.

Ovo sad je super, u subotu igram do 4 pobjede, u nejelju također - što ostane viška partija podijelim pobjede ekipi i taman.

Rivalsi isto tako, a i kvalifikacije za WL, svaki dan piknem 2-3 partije i sve uspijem riješiti bez problema i bez pritiska.

Čak mi i gameplay u ovoj FIFI leži, imam puno manje problema s presingašima i zato baš guštam kad takve silujem :)

Povrh svega, pomazilo me par puta u paketima pa je to dodatni motiv za igranje.

Jbga, ipak je lakše kad u napadu imaš Mbappea umjesto Martiala ili nedajbože Antonija :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Jel vam se kad dogodi da tocno znate scenarij koji ce se odvit tokom tekme? 
Sad udem u DR da odigram jos koju kako bi opet nagurao Elite zbog nagrada. Na kraju skuzim da je isti kurac D1 i Elite pa sam odigrao samo tu jednu tekmu. 

Tekma krene, tip ima ekipu da se ukenjas al' po obicaju nista ne igra osim duge lopte i pokusava onaj glitch iz kornera. Povedem 2-0. 44min on zabija za 2-1. Pocetak drugog poluvremena, odma on dolazi u gol sansu i 2-2. Na 2-2 je teska opsada mog gola, kako god da ju izbijem ona zavrsi ko njega. Nema veze bio to pas na 1m ili dugacka na drugu stranu di je moj Insigne sam... lopta ide k njemu. Nekak uspijem u kontri zabit za 3-2. 4-2, 5-2 i gotova tekma. Identicne situacije se konstantno dogadaju da je vec smijesno kak na pocetku tekmu znas kak' ce se tekma odvit do kraja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Jel vam se kad dogodi da tocno znate scenarij koji ce se odvit tokom tekme?

Ovu FIFU quitam puno manje od prošlih baš zbog scenarija koji si napisao.

Vrlo često mi se događa upravo to što pišeš.

U prvom poluvremenu složim dosta 100% šansi, ali zabijem 1-2 gola, obično samo jedan.

Ovaj iz neke glupe kontre ili odbijanca zabije gol i kad je rezultat neriješen ili čak kad gubim, ako sam bolji, od 70' mi se sve otvori.

Sve ono što sam do tada promašivao ulazi pa čak i situacije koje su ponekad nemoguće mi ulaze.

Zna se ponekad dogodit da izgubim ili odigram neriješeno takve partije, ali to je vrlo rijetko.

Neke partije jednostavno moraš izgubiti, ali čini mi se da ih je u ovoj FIFI puno manje nego prije.

Sad ipak na kraju sjedne sve na svoje mjesto.

Inače, kad vidim da je protivnik bolji igrač i da nemam šanse, tada quitam jer se ne želim dovesti u situaciju da me igra pomazi pa da lik zbog toga izgubi.

Bio sam smrad jedanput, ali trebala mi je pobjeda u kvalifikacijama k'o suho zlato.

Znači lik me cijelu utakmicu rastavljao na proste faktore - malo me sram što mi je radio.

Zabio je odmah na početku i nakon toga moj De Gea je branio k'o budala - mislim da je lik Ronalda imao u ekipi i promašivao s njim mrtvace.

Ja prvo poluvrijeme nisam prešao centar, a u drugom sam mu počeo malčice parirati i iz prvog napada zabijem za 1-1.

Nakon toga, opsada mog gola, ali ništa lik ne može - De Gea poludio.

U produžetku sam mu zabio gol, ne sjećam se više kako i pobijedim tu partiju.

Imao sam 2-3 udarca na gol, prešao sam polovicu 5-6 puta.

[19xx] 4ntraks
12 godina
FIFA 22

Kako sloziti da mogu preskocit protivnikovo slavlje gola? Ne mogu naci nigdje ..

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Nakon što sam danas otvorio sve packove od rivalsa, sbc i marquee sbc, najbolja kartica koju sam dobio je Alli koja vrijedi 20k coinsa. Bar nešto iako je to jako loše. Neće pa neće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice