Evo s ovim cekam benzemu potm :) Mozda je aspas bolja opcija u napadu, ali interes za igru mi odmah pada cim benzeme nema u timu. :)casemiro je na drop in between defenders i attacking fullbacks... napadaci i cam ostaju u napadu, a ostali kud koji mili moji, ako prezivimo flipere adame i lucasa dok protivnik potrosi team press dalje je rutinski...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ovi iz EA nisu normalni. Ja ne znam kako svi hvale gameplay ali ovo je gore nego ikad. Igram squad battles, i kao da nije bilo dosta što su sva dječica od 7 godina igrala na onaj način koji sa nogometom veze nema, one fintice protiv kojih ne možeš ništa. Ne, sad su FIFA 21 stavili da mi i kompjuter tako igra. Kompjuter igra kao sva ona dječica sa onim finticama i svime. Drže mi loptu i u mjestu rade neke petice, rabone i koje sve p*čke mile matere. Kompjuter mi dribla u mjestu oko mog šesnaesterca i moj ga igrač sruši bez da sam uopće ga ja kontrolirao. Pa bokte j*bo kakve ovo veze sa nogometom ima?
U FIFA 20 je bar kompjuter igrao normalno.

Sad do black fridaya nece bit popusta na FIFAu? Pretpostavljam.

Posto je igra i na steamu zanimalo me kakve ocjene fifa ima. Vidim ima mostly positive ocjene, mislim si kako to smece moze imati mostly positive ocjene ako svi pljuju po igri. Idem citati komentare na ocjene i imam sto vidjeti. Ljudi u komentaru popljuju igru i onda daju pozitivnu ocjenu. Definitivno fifa community je jedan od glupljih communitya. To jos nisam vidio ni na jednoj igri da netko pljuje po igri i onda mu da pozitivni review.
Rare player pack
Jučer sam ga kupio i probao par utakmica Division rivals i iskreno Messi je loš u ovoj fifi jer je bitan pace.. Zato i košta 800k samo..
Inače svaki šut u 16 m je gol sa Messijem.. :)
Zasada 2 najbolja napadača koja sam testirao su Aubameyang i Tomo Werner. Nažalost pace, pace i samo pace, to je meta u fifi 21..
Pa ovi iz EA nisu normalni. Ja ne znam kako svi hvale gameplay ali ovo je gore nego ikad. Igram squad battles, i kao da nije bilo dosta što su sva dječica od 7 godina igrala na onaj način koji sa nogometom veze nema, one fintice protiv kojih ne možeš ništa. Ne, sad su FIFA 21 stavili da mi i kompjuter tako igra. Kompjuter igra kao sva ona dječica sa onim finticama i svime. Drže mi loptu i u mjestu rade neke petice, rabone i koje sve p*čke mile matere. Kompjuter mi dribla u mjestu oko mog šesnaesterca i moj ga igrač sruši bez da sam uopće ga ja kontrolirao. Pa bokte j*bo kakve ovo veze sa nogometom ima?
Na glavnom meniu odi pod game settings i iskljuci competitor mode tako nesto
Ja upecao Richarlisona samo... odmah ga poslao na trznicu.
Igram sad onaj friendly new allegiance quest. Odigram sa likom 4:3 (ustvari 2:2, samo sam ja oba zabio sa promjenjenim igracima) i skuzim da to se i racuna kao nerijeseno. Ne kuzim cemu onda semafor?!
Ah, da... dobio sam i prvog Mandandu, znaci li to da je i oficijalno pocelafifa 21? 😆
Motaj kabele, gasi internet 😂😂😂😂
Otvorio sam sada 5 rare packova. 2mega rare packa iz SB i najbolja kartica rating 80. U preoreder packovima golman rating 84 koji ide za 2500 coinsa i još jedan rare player pack i kartica ratinga 81. Za kaj sam ja jučer igrao cijeli dan SB. Sramota.
Nema to veze. Meni je isključeno pa na legendary tako igra AI. Na manjim težinama ne igra. Baš sam jučer to komentirao. Morsku bolest dobijem od igranja koliko se AI vrti u mjestu.
Nema to veze. Meni je isključeno pa na legendary tako igra AI. Na manjim težinama ne igra. Baš sam jučer to komentirao. Morsku bolest dobijem od igranja koliko se AI vrti u mjestu.
Ja sam odustao od legendaryja jer mi ta dodavanja iz prve i driblinzi jako idu na živce i sad igram samo world class.
Na legendary mi pod obavezno zabiju gol-dva iz tih dodavanja iz prve koje ne mogu braniti tako da dođem na 2000 bodova koje dobijem za pobjedu na world class s 5-0 bez pristiska i sranja.
Ja bez problema dobijem sve na legendary 5-0 samo mi dopizdi igrat to pa se zaustavim. Za top 200 bi trebao imat, 10 kornera, 10 udaraca na gol, 80% possesion i 80 % pass acc svaku utakmicu.
Sve momcadi igraju na isti nacin nemoj radit presing, nemoj radit tackling guraj AI na stranu da nabaci ili da krivo doda balun. U napadu sta vise fake udaraca ili dodavanja jer na to ne reagiraju, neki glitch je vec dugo napravis dva fake udarca i AI stoji ukopan ne napada te, isto tako slabije ti pokusavaju oduzest loptu kad trcis dijagonalno a ne okomito prema golu.
Ja bez problema dobijem sve na legendary 5-0 samo mi dopizdi igrat to pa se zaustavim. Za top 200 bi trebao imat, 10 kornera, 10 udaraca na gol, 80% possesion i 80 % pass acc svaku utakmicu.
Sve momcadi igraju na isti nacin nemoj radit presing, nemoj radit tackling guraj AI na stranu da nabaci ili da krivo doda balun. U napadu sta vise fake udaraca ili dodavanja jer na to ne reagiraju, neki glitch je vec dugo napravis dva fake udarca i AI stoji ukopan ne napada te, isto tako slabije ti pokusavaju oduzest loptu kad trcis dijagonalno a ne okomito prema golu.
Više manje niti meni ih nije problem dobiti. No ne dobijem ih kao prošle godine s 5-0 jer uvijek naprave savršenu akciju iz koje mi zabiju bar jedan gol. Igrač se doslovno minutu okreće oko sebe dok mu se nekim čudom ne odbije u neki idealan for iz kojeg mi onda zabiju. AI mi zna imati posjed po 70% jer ne mogu doći do lopte a kada dođem zabijem im gol. Izgleda glupo kada AI ima posjed od 70% a ja im utrpam po osam golova. Koji je smisao takvog nogometa. Meni je osobno problem broj blokova AI tijekom utakmice. Da ih smanje samo za 30% zabijao bi im duplo više blokova. Nije normalno što sve završi u bloku. Još mi je nerealnije kada neki golman ratinga 75 brani bolje nego de gea, alisson i neuer zajedno.
Svake godine je ista priča, ne mogu pogoditi balans igre. Ovo je zabava a ne teretana. I onda dođe ponedjeljak i otvorim dva rare mega packa i u njima ne dobijem karticu vrijednu 2000 coinsa. Pitam se koji je smisao toga i kolika sam budala što svake godine ponavljam istu priču i opet igram. Kad vidim što si sve dobio u packu u jednom danu, ja toliko ne dobijem u tri godine. Jebo te rare mega pack u kojem je najbolja kartica vrijedna niti 1000 coinsa. Prošli ponedjeljak je bilo tako, ovaj ponedjeljak je tako, sljedeći će opet biti tako i tako do kraja fife. Kod mene je sve isto. Čista frustracija. Pita me žena kaj si nadrkan? Da joj kažem smjestila bi me u ludnicu.
Sinek, odmori se.
Više manje niti meni ih nije problem dobiti. No ne dobijem ih kao prošle godine s 5-0 jer uvijek naprave savršenu akciju iz koje mi zabiju bar jedan gol. Igrač se doslovno minutu okreće oko sebe dok mu se nekim čudom ne odbije u neki idealan for iz kojeg mi onda zabiju. AI mi zna imati posjed po 70% jer ne mogu doći do lopte a kada dođem zabijem im gol. Izgleda glupo kada AI ima posjed od 70% a ja im utrpam po osam golova. Koji je smisao takvog nogometa. Meni je osobno problem broj blokova AI tijekom utakmice. Da ih smanje samo za 30% zabijao bi im duplo više blokova. Nije normalno što sve završi u bloku. Još mi je nerealnije kada neki golman ratinga 75 brani bolje nego de gea, alisson i neuer zajedno.
Svake godine je ista priča, ne mogu pogoditi balans igre. Ovo je zabava a ne teretana. I onda dođe ponedjeljak i otvorim dva rare mega packa i u njima ne dobijem karticu vrijednu 2000 coinsa. Pitam se koji je smisao toga i kolika sam budala što svake godine ponavljam istu priču i opet igram. Kad vidim što si sve dobio u packu u jednom danu, ja toliko ne dobijem u tri godine. Jebo te rare mega pack u kojem je najbolja kartica vrijedna niti 1000 coinsa. Prošli ponedjeljak je bilo tako, ovaj ponedjeljak je tako, sljedeći će opet biti tako i tako do kraja fife. Kod mene je sve isto. Čista frustracija. Pita me žena kaj si nadrkan? Da joj kažem smjestila bi me u ludnicu.
Bas iz tih razloga koje si ti navea ne igram SB nakon prvih 3-4 tjedna od izlaska, dobijes k u pakovima, satares se psihicki + ultra dosadno.
Posralo me prvi put nakon fife 17, ovo sta sam otvoria u 10 dana nisam sveukupno u zadnje 3 fife Mane,Pogba,Neymar,Ramos + nekoliko kartica od 30k
Bas iz tih razloga koje si ti navea ne igram SB nakon prvih 3-4 tjedna od izlaska, dobijes k u pakovima, satares se psihicki + ultra dosadno.
Posralo me prvi put nakon fife 17, ovo sta sam otvoria u 10 dana nisam sveukupno u zadnje 3 fife Mane,Pogba,Neymar,Ramos + nekoliko kartica od 30k
Mene je sralo tamo negdje do fife 16. Nakon toga gola kita.
Sad baš gledam i osjećam se kao idiot. Desetak minuta pretražujem menije unutar igre i ne mogu naći kako da dođem u klubu do contractsa, kartica promjena pozicija te che kartica? Izlazim iz igre i idem na web app kako bih došao do svih tih kartica kako bi ih stavio na market. Ne kužim kako su ovo složili jer ja jednostavno ne mogu pronaći sve te kartice unutar igre? Je li netko otkrii kako do njih doći.
Koja je ova igra lutrija to je cudo nevideno :D Bas su docarali ono kako jensve moguce u nogometu :D eto vam simulacija vi koji placete za njom pa je igrajte.
U div 2 igram i svi pokusaju na pocetku braniti i kad prime dva gola jer im igrac jebiga ne reagira na pas ko ne reagira meni, pocnu s napadacima trcat u obranu a branici blokiraju sve ili cim dodes blizu opice krose i uzmu loptu... sad sam igrao tekmu k lil primi 2 gola do 30 min jer covjek nema pojma o pozicioniranju... i odustane od igranja obrane i njegova obrana postane efikasnija :D jebenica, tu vam je simulacija pa igrajte... morete i kamen skare papir pa ste presparali 500 kn.
Sad baš gledam i osjećam se kao idiot. Desetak minuta pretražujem menije unutar igre i ne mogu naći kako da dođem u klubu do contractsa, kartica promjena pozicija te che kartica? Izlazim iz igre i idem na web app kako bih došao do svih tih kartica kako bi ih stavio na market. Ne kužim kako su ovo složili jer ja jednostavno ne mogu pronaći sve te kartice unutar igre? Je li netko otkrii kako do njih doći.
Transfer list pa klikni livi analog
Koja je ova igra lutrija to je cudo nevideno :D Bas su docarali ono kako jensve moguce u nogometu :D eto vam simulacija vi koji placete za njom pa je igrajte.
U div 2 igram i svi pokusaju na pocetku braniti i kad prime dva gola jer im igrac jebiga ne reagira na pas ko ne reagira meni, pocnu s napadacima trcat u obranu a branici blokiraju sve ili cim dodes blizu opice krose i uzmu loptu... sad sam igrao tekmu k lil primi 2 gola do 30 min jer covjek nema pojma o pozicioniranju... i odustane od igranja obrane i njegova obrana postane efikasnija :D jebenica, tu vam je simulacija pa igrajte... morete i kamen skare papir pa ste presparali 500 kn.
Meni je daleko najjaci kick off
Ubijem lika 70min I kad napokon uspijem zabit, lik krene sa centra trci prema golu uz neke polu fake shooteve a moji zadnji vezni i stoperi uopce ne reagiraju na moje komande nego stoje ukopani i normalno primim gol hahaha
Sinek, odmori se.
Sinek, znam da si se navukal na paketiće
A šta radiš ti tu u temi onda uopće majku mu? Glumiš kretena ili samo flejmaš?
Ak treba da te nas 10-15 tu reporta pa da spušiš bananka malo, reci, nije bed, možemo i pm-at moda. Jer pisat suvislo o temi, tj o igri, i o svemu što igra sadrži je jedno, a doć tu flejmat i srat, to ne bu išlo, budi siguran. Dok god ima nas tu koji nismo dali 500kn za igru, jer, vidi čuda ima i drugih opcija za igrat je, i dok god ima nas koji smo tu u temi da pričamo o igri, a ne čitat novi post o tome kak je neko nekom 'sinek' i kak se 'navuko' na paketiće.... Još kad taj 'tatek' ima 25 godina, onda u 3pm i način postanja/pisanja.
OnT - pace, pace, i samo pace. Plus šut barem 80. To je sve što treba u ovoj igri za sad. Sad sam bar odlučio da ću rasprodat ove vrednije igrače koje ne koristim sve, i neću slagat 3-4 tima ko i do sad iz najjačih liga.
Evo ss upravo odigrane tekme. Oršića sam uveo u 60oj minuti, do kraja tekme lik zakuca tri gola ko dobar dan iz tri akcije i još stisne i asist talisci.
To je suština igre. Kakve akcije kakvi bakarači. Par dodavanja da se otvori za utrčavanje, duboka lopta i rokaj, jer nema defendera tak brzog da ga uhvati, može jedino spušit crveni ak krene krljat.
Jel baš SVI motaju igrati ovu igru na isti način? Danas igram 10 utakmica i svih 10 igra na isti način. Ni ne pokušavaju igrati nogomet nego dodaju naprijed Adama Traore, Mbappe samo fintice u mjestu, a moji obrambeni igrači protiv toga ništa ne mogu. Jel ova igra mora bito nakupina autistične djece? Jel baš mora?

Jel baš SVI motaju igrati ovu igru na isti način? Danas igram 10 utakmica i svih 10 igra na isti način. Ni ne pokušavaju igrati nogomet nego dodaju naprijed Adama Traore, Mbappe samo fintice u mjestu, a moji obrambeni igrači protiv toga ništa ne mogu. Jel ova igra mora bito nakupina autistične djece? Jel baš mora?
Pa vidiš da i AI tako igra ove godine a kako onda ne bi igrači s bolesnim mentalitetom pobjeđivanja. Odem u arena centar i novo normalno je s maskom hodati po centru iako je fašnik još daleko. Dođem doma i odem koju tekmu odigrati i novo normalno je da tako svi igraju. Inače, jučer me u centru napao neki deda zakaj nemam masku dok hodam po centru. U zadnji čas sam se suzdržao da ga ne poravnam s podom, ipak je dosta stariji od mene. Ne zna se tko nas više trola, EA s ovim nogometom ili stožer s priglupim pravilima. No koliko vidim svi pušimo i jedno i drugo...
Jel vam hoce nac tekmu u DRu? Meni stalno baca sam izgubio konekciju sa protivnikom.
Hahah. Kad vam netko kaže da skripta ne postoji opalite mu šamar i tek mu tad pustite ovaj video. Znaci tko ovo pogleda i kasnije veli da skripta ne postoji tom treba čestitat. I kupit mu milju FP-a jer je ostao dosljedan. Onda kad pogledas i mislis da si sve vidio, pogledaj jos jednom noge od dele alia. :)
Svakog nešto muči. Mene ovakvi startovi. Ja dobijem po tekmi par žutih kartona a da protivnički igrač ne završi na travi, niti znam da sam napravio prekršaj. S druge strane lik ne ide na loptu već u mog igrača i sve je čisto kaže sudac. Kako da ja tako igram? Prva minuta i prvi prekid i sudac prilazi mom igraču i daje mu žuti? Niti ne znam zašto sam ga dobio. I tako svakih 15 minuta do kraja tekme. Stvarno su to napravili bezveze ove godine.
Svakog nešto muči. Mene ovakvi startovi. Ja dobijem po tekmi par žutih kartona a da protivnički igrač ne završi na travi, niti znam da sam napravio prekršaj. S druge strane lik ne ide na loptu već u mog igrača i sve je čisto kaže sudac. Kako da ja tako igram? Prva minuta i prvi prekid i sudac prilazi mom igraču i daje mu žuti? Niti ne znam zašto sam ga dobio. I tako svakih 15 minuta do kraja tekme. Stvarno su to napravili bezveze ove godine.
Pa kako uopce mozes ova dva videa uspoređivati?
Pa kako uopce mozes ova dva videa uspoređivati?
Pa ne uspoređujem ih. Samo kažem da me muče ove godine sudačke odluke. Takva mi je svaka tekma. Čista frustracija. Usput, je li tko probao ovog Gomeza CB iz Liverpoola? Glupo mi dati 100k za karticu ratinga 83 pa pitam ako ga je tko koristio je li zadovoljan njime. Gledam statse, nisu nešto. Samo ga drži pace.