FIFA 21

poruka: 5.192
|
čitano: 797.796
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 21
Gerro kaže...
Dobio Kantea, i odmah otiso dalje za 363k. Sad imam 370K, plus Oblaka na golu, sta bi vi slozili za to? Probo sam neke svoje ideje, ali rado bih procito i od vas (naravno, ako netko hoce) kad bih prodo igrace sve, uz Oblaka bih imo ca 420K.. hvala vam :)

Ovisi sta te vuce. Ako si za bpl onda ganjas nekog tko ce ti zabivat golove tipa auba ili mane i na ostalom sjedis dok ne vidis kam ce te igra oddvuci. 

Recimo ja svaku fifu pocinjem ili s.kaneom ili s benzemom u napadu. Posto mi je draze igrat s realom otisao sam na benzemu, ali nece ta idila dugo trajat, trebat cu nekog na biciklu za wl jer kad ovi nafilaju shadow kartice na ove branice benzema ce bit spor, a brze a kvalitetnije alternative nazalost u la ligi nema :D

Tak da udri brigu na veselje, sta te veseli to kupuj :D

10 godina
neaktivan
movie kaže...
gVeki kaže...

OTW Hakimi. S obzirom da imam esp, ger kombinaciju to mi je ko prstom ugovno. dobro kao zamjena može fercerat

Osam kartica mi odgovara a tri ne. I naravno dobijem jednu od te tri i to je hakimi. Ne znam što bih s njim radio? Bit će dobar za neki sbc. Pa ne mogu vjerovati. Bio bih presretan da sam dobio Akea i ne daju mi niti karticu ratinga 79.

Sta fali Hakimiu? Lik igra krilo u 3-5-2 formaciji u Interu zabit ce koji gol i imat ce brdo asistencija. Ne brini imat ce sigurno dva upgradea i mozes ga linkat sa Ziyechom

Ja sam dobia Akea sta cu s njim, lik je dobar za prvu WL i dalje goli k, totw nece dobit cijelu sezonu. A sbc fodder nije.

17 godina
Diplo kaže...

Sta fali Hakimiu? Lik igra krilo u 3-5-2 formaciji u Interu zabit ce koji gol i imat ce brdo asistencija. Ne brini imat ce sigurno dva upgradea i mozes ga linkat sa Ziyechom

Ja sam dobia Akea sta cu s njim, lik je dobar za prvu WL i dalje goli k, totw nece dobit cijelu sezonu. A sbc fodder nije.

WF 2* SM 3* i uz sve to igram s englezima. Gdje da ga stavim? Bernardo silva je za njega svemirska tehnologija. Nadam se da će dobiti koju nadogradnju jer će s većim ratingom biti bolji za neki sbc. Ake će prije od njega dobiti nadogradnju. Igra visoko, odličan je u skoku i zabit će iz prekida. Uopće se ne brinem za njega.

edit: uzeo sam si otw suareza. Nekako mi je uvijek bio draga kartica. Neka sjedi na klupi pa po potrebi uleti u igru. Nadam se da će dobiti bar dvije nadogradnje da mu malo podignu pace, staminu, agility i balance. Uzeo i aguera i moram priznati da me kartica razočarala. Kaj on može sve promašiti to je strašno. Budem ih izmjenjivao na ST. Mislim da sam večeras odradio što sam trebao za ovu fifu. Sada sam miran do izlaska tots. Ništa više ne diram. Probat ću još skuipiti novce za otw balea i gotovo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2020 0:23 (movie).
10 godina
neaktivan
Gerro kaže...
Dobio Kantea, i odmah otiso dalje za 363k. Sad imam 370K, plus Oblaka na golu, sta bi vi slozili za to? Probo sam neke svoje ideje, ali rado bih procito i od vas (naravno, ako netko hoce) kad bih prodo igrace sve, uz Oblaka bih imo ca 420K.. hvala vam :)

A da napises koju formaciju igras, kojim stilom? Nismo mi baba vange

Evo ti moja ideja sta bi ja sa tim coinsima

Lako istrejdas dodatnih 80k

17 godina
neaktivan
FIFA 21

E gluplju utakmicu nisam odigrao vec dvije godine. 

Znaci lik sirovina zesca. Ali doslovno sve sto je moglo je poslo po zlu. Svi oni pasevi sto se dese jednom u 5 tekmi desili su se u ovoj. I onda kad se mi lopta i moze osbiti moj igra radi animaciju di pada nakon suta. Cak sam uspio napraviti penal bez da njegov igra uopce registria kontakt. On je nastavio trcati bez da se trznuo van 16 i odjednom penal. :D ajajaj. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
Diplo kaže...

WF 2* SM 3* i uz sve to igram s englezima. Gdje da ga stavim? Bernardo silva je za njega svemirska tehnologija. Nadam se da će dobiti koju nadogradnju jer će s većim ratingom biti bolji za neki sbc. Ake će prije od njega dobiti nadogradnju. Igra visoko, odličan je u skoku i zabit će iz prekida. Uopće se ne brinem za njega.

Sa 2 upgradea lik ce bit mocan, evo pada mi na pamet link semedo - CR7 - Hakimi - Ziyech i ostatak prem team

Sa Ziyechom sam igra rivalse lik trpa sa WF 2* kao i Adama, mislim da ove godine WF nije toliko vazan kao prosle, do sljedeceg patcha 😂

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2020 0:17 (Diplo).
14 godina
  1. Dosta dobar pack. Hybrid nations.

EDIT: Otisao Alisson za 20sec sa buynow 110k.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2020 0:42 (JohnnyBlaze).
13 godina
FIFA 21

Poto igrao ne budem jos dugo zbog ovog fijaska sa cdkeys.com. Krenuo sam sloziti neke SBCeve. Vidim fiendish ili kako se vec zove je jednostavan i daje mega pack. U njemu Kimmich. 5-6k u SBc i 60k nazad. Sasvim ok. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
ovo sam slozio, i da sry 4231 (meni jedna od najacih)

Ako namjestim Suarezu "target man" oce li on sluziti kao mantinela? Jer da trci iza obrane ne moze, ima mali pace.. a tu su mi ova dva krila sta mogu povuci loptu.. Cou 2 tekme 5 golova, Suarez 2 tekme 3 gola
17 godina
neaktivan
FIFA 21

Kupio sam hazarda i osjecam se kao real... najgluplja kupovina ikada. Toliko beskoristan i glup igrac da je to strasno. Promasuje mrtvace, a kretnje su doslovno kao u lika u 8 razredu kojem otac trosi gemiste u kaficu lokalnog kluba pa se prica da je dobar. Katastrofa. Znaci danas od mozda 10 tekmi odigranih ja imam 7 remija jer su likovi poceli spamati l1 ili koji vec to đavo je. 

To sto su oni oveli da igrac skakuce oko lopte je za branice najlaksa stvar na svijetu za rjesiti. Pocitis loptu i igraca i za to nikad u zivotu neces dobiti drugi zuti. Zbog tog je neymar i ljetovao po bolnicama. Oni to uvedu u fifu ko op... da mi je ruku stisnut tom liku koji se tog sjetio... e cestitao bi mu iz sve snage.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2020 2:03 (cicek).

3 0 hvala 0
13 godina
FIFA 21

Ovo je dno dna. Proale godine mi je eKupi sjebo posiljku preordera i tek sam nakon tjedan i nrkaj dana dobio igru. Ove godine prednarucim, key stigne ne radi. Onda ova žgadija umjesto da se isprica i kaze da ce nabavit key. Jer sam ga dobio po odlicnoj cijeni, oni odma refund. Refund koji moze trajat do 10 dana.

Ostao bez preorder popusta, bez igre i josmcu morat istovarit dodatno jer je igra izasla i nema je nigdje za preorder cijenu. Nemres vjerovat. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cicek kaže...

Kupio sam hazarda i osjecam se kao real... najgluplja kupovina ikada. Toliko beskoristan i glup igrac da je to strasno. Promasuje mrtvace, a kretnje su doslovno kao u lika u 8 razredu kojem otac trosi gemiste u kaficu lokalnog kluba pa se prica da je dobar. Katastrofa. Znaci danas od mozda 10 tekmi odigranih ja imam 7 remija jer su likovi poceli spamati l1 ili koji vec to đavo je. 

To sto su oni oveli da igrac skakuce oko lopte je za branice najlaksa stvar na svijetu za rjesiti. Pocitis loptu i igraca i za to nikad u zivotu neces dobiti drugi zuti. Zbog tog je neymar i ljetovao po bolnicama. Oni to uvedu u fifu ko op... da mi je ruku stisnut tom liku koji se tog sjetio... e cestitao bi mu iz sve snage.

Znam kak ti je. Toliko me lome s leđa bez faula da mi se plače svaki put kad dobijem žuti za najobičnije remplanje ramenom.

A što se tima tiče, najradije bi odustao od faking igre. Toliko mi nitko od igrača ne sjeda, osim ovog faking Oršića kojeg mi je teško igdje ukomponirat, da uopće nemam pojma s kojom ligom bi igrao. Što je najgore tak me kenja u packovima da nema lige iz koje nisam dobio par boljih igrača, i ne mogu ih ama baš nikak ukombinirat međusobno. Imam Richarlisona, Allana, otw Hakimia, Manollasa, J.Albu, Modrića, if Oršića, Akea, Pepea, Promesa (za sad najbolji igrač u f21 kojeg sam imao/imam), H.Hee Chana (s kojim svi živi igraju od 70e minute), Raphinhu, Sommera, Witsela, Lacazettea, Rebića. Imam iz svih liga petice po par dobrih igrača s kojima sam zadovoljan.

Totalno nemam pojma ni nikakvu ideju u kom smjeru slagat tim. Najradije bi sve prodao jer su svi osim otw Hakimia trejdabl, pa slagao nešto iz nule, al nemam ideje što. Krenuo sam sa PL momčadi, tu mi se obrana ne sviđa, probao sam složit hibrid sa La ligom, nisu mi svi na 10 chem, probao sam sa hrvatima lijevo+desno PL, tu me onda kovačić živcira jer onda mi allan mora bit na klupi zbog modrićevog chema, a allan je bolji od kove dosta, ma svašta sam krenuo a ideja nemam. Užas. Nikad ovako poluzainteresirano nisam krenuo u sezonu.

7 godina
neaktivan
FIFA 21

jel čuvate igrače za sbc ili? ja imam preko 300 igrača i ne znam ni sam jel da to držim il prodajem?

0 0 hvala 0
13 godina
gVeki kaže...

jel čuvate igrače za sbc ili? ja imam preko 300 igrača i ne znam ni sam jel da to držim il prodajem?

Poceo sam uzimati tredable pakete iz DRa pa ne cuvam. Coinsi ba pocetku uvijek dobro dodu. 

10 godina
neaktivan
Gerro kaže...
ovo sam slozio, i da sry 4231 (meni jedna od najacih)

Ako namjestim Suarezu "target man" oce li on sluziti kao mantinela? Jer da trci iza obrane ne moze, ima mali pace.. a tu su mi ova dva krila sta mogu povuci loptu.. Cou 2 tekme 5 golova, Suarez 2 tekme 3 gola

Bolji ti je onaj team sta sam ja slozia, pola coinsa si ulozia na stopere, a napad frula..suarez je beskoristan

13 godina
FIFA 21

Nisam snimao, a trebao sam da vidim što se ustvari dogodilo, al sam bio ljut pa sam zaboravio.

Pisao sam već neki dan kako mi je sudilo penal kad se moj igrač kojim nisam upravljao zabio u protivnika.

Jučer ista stvar... prolazim po krilu i guram loptu na napadača u prostor, ovaj sam trči na golmana, sudac svira prekršaj, a meni veliki upitnik iznad glave????

Reko, jebem ti mater, sad mi sviraš prekršaj kad idem gol dati, a prednost ništa?!

Kurčina, sviralo moj prekršaj.

Na onom mjestu s kojeg sam dodao, sa krila, tamo je bio prekršaj.

Jbga, ja to više nisam gledao pa ne znam što je bilo, ali to je već drugi put u kratkom vremenu da se takvo što događa.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Nisam snimao, a trebao sam da vidim što se ustvari dogodilo, al sam bio ljut pa sam zaboravio.

Pisao sam već neki dan kako mi je sudilo penal kad se moj igrač kojim nisam upravljao zabio u protivnika.

Jučer ista stvar... prolazim po krilu i guram loptu na napadača u prostor, ovaj sam trči na golmana, sudac svira prekršaj, a meni veliki upitnik iznad glave????

Reko, jebem ti mater, sad mi sviraš prekršaj kad idem gol dati, a prednost ništa?!

Kurčina, sviralo moj prekršaj.

Na onom mjestu s kojeg sam dodao, sa krila, tamo je bio prekršaj.

Jbga, ja to više nisam gledao pa ne znam što je bilo, ali to je već drugi put u kratkom vremenu da se takvo što događa.

Protiv mene je sudilo penal a igraca nisam ni dodirnia, stisnia kocku moj igrac falije i loptu i protivnickog igraca a ovaj uredno svira penal.

13 godina
Diplo kaže...

Protiv mene je sudilo penal a igraca nisam ni dodirnia, stisnia kocku moj igrac falije i loptu i protivnickog igraca a ovaj uredno svira penal.

Ni to nije u redu, ali ti si makar kontrolirao svog igrača i odlučivao što ćeš napraviti.

Ja sam pod kontrolom imao druge igrače, a ovi kojima ne upravljam rade neke fantomske prekršaje.

To je glupo ako je to feature jer ti se tako može dogoditi da tvoji rade penale i prekršaje za crveni, a ti na to nikako ne možeš utjecati.

U rivalsima još to možeš preživjeti, ali u wl gdje je svaka pobjeda bitna to može biti veliki problem.

Inače, moji dojmovi nakon ovih deset dana... ovo je isti kurac kao prošla FIFA.

FIFA 20 je isto krenula sporo, svi smo se veselili pa smo nakon 2-3 patcha dobili kurac.

Pasevi sa low rated igračima iz prve savršeni - isto kao u prošloj FIFI pa su to nerfali.

Golovi, gdje se sada pogađa često, ponovno naglašavam s low rated igračima, se zabijaju bez problema - tako je bilo i u prošloj FIFI pa su i to spečali.

Sjećam se prošle FIFE kad sam prva dva tjedna žario i palio sa Saint Maximinom - bio je ubojica.

Prekršaji za kartone - sve isto kao prošla FIFA - sad prečesto suci povlače žute i crvene - to će 100% nerfat kao lani.

Ukratko, dobili smo istu igru upakiranu u novi omot i stadione na kojima možemo mijenjati boje sjedalicama - to sam oduvijek želio!

Još otkad sam počeo igrati FIFU na prvoj plejki mi je bio san promijeniti boju sjedalicama - aukurac!

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Diplo kaže...

Ni to nije u redu, ali ti si makar kontrolirao svog igrača i odlučivao što ćeš napraviti.

Ja sam pod kontrolom imao druge igrače, a ovi kojima ne upravljam rade neke fantomske prekršaje.

To je glupo ako je to feature jer ti se tako može dogoditi da tvoji rade penale i prekršaje za crveni, a ti na to nikako ne možeš utjecati.

U rivalsima još to možeš preživjeti, ali u wl gdje je svaka pobjeda bitna to može biti veliki problem.

Inače, moji dojmovi nakon ovih deset dana... ovo je isti kurac kao prošla FIFA.

FIFA 20 je isto krenula sporo, svi smo se veselili pa smo nakon 2-3 patcha dobili kurac.

Pasevi sa low rated igračima iz prve savršeni - isto kao u prošloj FIFI pa su to nerfali.

Golovi, gdje se sada pogađa često, ponovno naglašavam s low rated igračima, se zabijaju bez problema - tako je bilo i u prošloj FIFI pa su i to spečali.

Sjećam se prošle FIFE kad sam prva dva tjedna žario i palio sa Saint Maximinom - bio je ubojica.

Prekršaji za kartone - sve isto kao prošla FIFA - sad prečesto suci povlače žute i crvene - to će 100% nerfat kao lani.

Ukratko, dobili smo istu igru upakiranu u novi omot i stadione na kojima možemo mijenjati boje sjedalicama - to sam oduvijek želio!

Još otkad sam počeo igrati FIFU na prvoj plejki mi je bio san promijeniti boju sjedalicama - aukurac!

Moje misljenje je da je definitivno bolja za duplo od prosle dvi fife, al puna je bugova pogotovo u meniu..mislim da je razlog tome sta je ovo radjeno za next gen vise nego za trenutni.

10 godina
neaktivan
FIFA 21

Jucer sam odigrao desetak utakmica nove fife i da nisam drzao controler nego samo gledao, ne bih primjetio da se radi o novoj fifi. Graficki nisam vidio neki pomak (tu me ne zanima koliko je kapljica na mrezi ili razlicitih likova u publici nego izgled igraca i animacije kojih cak ima nesto novih), a sto se tice gameplaya ipak je mrvicu unaprijeden, tj. ispoliran, nekako sve to izgleda glade, ali i dalje izgleda kao da su patchirali neke stvari, a ne da su izbacili novu igru.

Pohvalno je to sta obrana vise nije toliko automatizirana, vise ovisis o sebi i puno lakse ispadnes ako ne pazis, zgodan dodatak je i taj sto igraci paze na offside, ali to valjda toliko forsiraju da je postalo malo iritantno. Primjer, igrac trci po krilu i vidi da ide u offside, stane, malo se vrati i spreman je za sprint, prvih par put sam bio odusevljen, ali to postane iritantno kada "igra to forsira". Znaci igrac mi treba pric i umjesto da mi pride, prvo se zaleti u offside, stane pa mi onda pride ili jos iritantnije kada imas loptu u sredini, a dva krilna igraca sama od sebe utrcavaju u offside i vracaju se iz njega (tako 2-3 puta zaredom) kao da igra pokazuje "gle sta smo novo uveli, igraci su svjesni kada su u offside-u pa se vracaju".

Takoder je za pohvalit nerf dodavanja, rijetko kad ce proci dodavanje iz okreta, a i igraci koji imaju manje statse ce cesce pogrijesiti (krivo dodaju, dodaju prejako itd.), jbg nisu svi Modric i to je u redu.

Ono sta su takoder mogli popeglati je responzivnost u smislu kada stisnes pucanje ili dodavanje, da igrac ponekad ne napravi jos korak dva nego da odmah doda ili puca i sudacke odluke, to je kriminalno sta zna suditi na jednoj strani, a na drugoj ne.

I naravno za kraj momentum/skripting... Ne mogu bez toga da im ne znam sta das, kad moras zabit gol zabit ces ga jer ce ti igraci postat nepogresivi, isto tak kad ga moras primit, bit ce flipera koji ce uvijek ici jednom igracu na ruku dok ne zabije gol iz akcije. Kad smo kod toga, jos jedan od razloga zasto necu kupit igru ove godine je taj sta sam u deset utakmica dobio dva gola sa skaricama i to su ih zabili nizerazredni stoperi tako da su prakticki skocili kao Tsubasa Ozora i preko mog igraca zakucali loptu u raslje. Igrali smo hot seat pa je lakse podnijet te frustracije jer da sam igrao online, bilo bi rage quita...

Summa summarum:

Da li ima pomaka u gameplay-u? - Ima, neke stvari su ispolirane, igra izgleda glade, nerfana su dodavanja, obrana nije toliko automatizirana, ali vidim da ce se pace abuse-at i da ce bit hrpa arkadnih golova (skarice, voleji i ostali trick sutevi kao da su programirani da lakse udu)

Pomak u grafici? - Minimalan, izgleda mi gotovo identicno kao fifa 20, ali nisam trazio dlake u jajetu (gledao razlicite likove u publici, brojao kapljice vode na mrezi i ostale meni ne bitne stvari)

Da li cu kupit igru? - Ne, ne vidim pomak za koji bih dao 500kn (eventualno ako ce bit u bundlu za ps5 i necu imat izbora)

Da je igra zabavna, je, pogotovo onima koji vole arkadni nogomet, ali isto tako koliko je zabavna toliko postaje i frustrirajuca, pogotovo kada skripta/momentum da gasa. Nadam se da ce verzija za ps5 biti bolja, a ocekujem veliki napredak od fife 22 i od konkurencije.

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
13 godina
Diplo kaže...

Moje misljenje je da je definitivno bolja za duplo od prosle dvi fife, al puna je bugova pogotovo u meniu..mislim da je razlog tome sta je ovo radjeno za next gen vise nego za trenutni.

Bolja je, ali to je trenutno stanje.

Gore sam nabrojao što su sve "popravljali" lani - iste stvari očekujem i ove godine, a to znači da se vraćamo na staro.

Osim ako nas na PC-u i dalje drže na FIFI 20, a vas na PS-u FIFA 20.2 - to ne znam jer na PS-u nisam igrao?

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Jucer sam odigrao desetak utakmica nove fife i da nisam drzao controler nego samo gledao, ne bih primjetio da se radi o novoj fifi. Graficki nisam vidio neki pomak (tu me ne zanima koliko je kapljica na mrezi ili razlicitih likova u publici nego izgled igraca i animacije kojih cak ima nesto novih), a sto se tice gameplaya ipak je mrvicu unaprijeden, tj. ispoliran, nekako sve to izgleda glade, ali i dalje izgleda kao da su patchirali neke stvari, a ne da su izbacili novu igru.

Pohvalno je to sta obrana vise nije toliko automatizirana, vise ovisis o sebi i puno lakse ispadnes ako ne pazis, zgodan dodatak je i taj sto igraci paze na offside, ali to valjda toliko forsiraju da je postalo malo iritantno. Primjer, igrac trci po krilu i vidi da ide u offside, stane, malo se vrati i spreman je za sprint, prvih par put sam bio odusevljen, ali to postane iritantno kada "igra to forsira". Znaci igrac mi treba pric i umjesto da mi pride, prvo se zaleti u offside, stane pa mi onda pride ili jos iritantnije kada imas loptu u sredini, a dva krilna igraca sama od sebe utrcavaju u offside i vracaju se iz njega (tako 2-3 puta zaredom) kao da igra pokazuje "gle sta smo novo uveli, igraci su svjesni kada su u offside-u pa se vracaju".

Takoder je za pohvalit nerf dodavanja, rijetko kad ce proci dodavanje iz okreta, a i igraci koji imaju manje statse ce cesce pogrijesiti (krivo dodaju, dodaju prejako itd.), jbg nisu svi Modric i to je u redu.

Ono sta su takoder mogli popeglati je responzivnost u smislu kada stisnes pucanje ili dodavanje, da igrac ponekad ne napravi jos korak dva nego da odmah doda ili puca i sudacke odluke, to je kriminalno sta zna suditi na jednoj strani, a na drugoj ne.

I naravno za kraj momentum/skripting... Ne mogu bez toga da im ne znam sta das, kad moras zabit gol zabit ces ga jer ce ti igraci postat nepogresivi, isto tak kad ga moras primit, bit ce flipera koji ce uvijek ici jednom igracu na ruku dok ne zabije gol iz akcije. Kad smo kod toga, jos jedan od razloga zasto necu kupit igru ove godine je taj sta sam u deset utakmica dobio dva gola sa skaricama i to su ih zabili nizerazredni stoperi tako da su prakticki skocili kao Tsubasa Ozora i preko mog igraca zakucali loptu u raslje. Igrali smo hot seat pa je lakse podnijet te frustracije jer da sam igrao online, bilo bi rage quita...

Summa summarum:

Da li ima pomaka u gameplay-u? - Ima, neke stvari su ispolirane, igra izgleda glade, nerfana su dodavanja, obrana nije toliko automatizirana, ali vidim da ce se pace abuse-at i da ce bit hrpa arkadnih golova (skarice, voleji i ostali trick sutevi kao da su programirani da lakse udu)

Pomak u grafici? - Minimalan, izgleda mi gotovo identicno kao fifa 20, ali nisam trazio dlake u jajetu (gledao razlicite likove u publici, brojao kapljice vode na mrezi i ostale meni ne bitne stvari)

Da li cu kupit igru? - Ne, ne vidim pomak za koji bih dao 500kn (eventualno ako ce bit u bundlu za ps5 i necu imat izbora)

Da je igra zabavna, je, pogotovo onima koji vole arkadni nogomet, ali isto tako koliko je zabavna toliko postaje i frustrirajuca, pogotovo kada skripta/momentum da gasa. Nadam se da ce verzija za ps5 biti bolja, a ocekujem veliki napredak od fife 22 i od konkurencije.

Responzivnost je bila okish i rijetko se desilo da radi visak koraka... al kao stocsam pisao kad su nama s eaplay odobrili igrati... iste djecje bolesti ce se pojavljivati pojavim vise igraca... ovaj ping od 21ms je laz. Svi imaju pristup serveru i to se vidi na responzivnosti.

14 godina
Cdkey kljucevi su za UK regiju.
Šime napravi si UK acc i prihvatiti ce ti kljuc
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 21

Pocelo je. :D od kad sam dofurao hazarda zabiti gol mi spada u najtezi dio posla :D idem ga prodam dok mu jos ime nesto vrijedi. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
cicek kaže...

Pocelo je. :D od kad sam dofurao hazarda zabiti gol mi spada u najtezi dio posla :D idem ga prodam dok mu jos ime nesto vrijedi. 

Hazard je smece i proslu fifu bia, da vridi nesto prodava bi se za 300k najmanje

13 godina
DEEMon kaže...
Cdkey kljucevi su za UK regiju.
Šime napravi si UK acc i prihvatiti ce ti kljuc

Ne mogu. Dijelim account sa prijateljem i kupujemo medusobno igre. Sad smo uzeli CoD novi, RD2 i takve stvari.

Ja sam si key stavio sa strane, ako netko zeli. 

17 godina
neaktivan
FIFA 21

Uoravo kupio nekog nizozemca za 10k zabunom. Pa zaaaasto stavljaju buy now na dva koraka... koji đavo

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 21

Sad kad vidim da pričate o cdkeyevima, ja planiram uzet Fifu i zapela mi ova ponuda za oko. Piše worldwide, za 38 eura. Da pitam vas prije, da se ne bi zajebao možda.

https://www.cdkeys.com/fifa-21-pc-en-origin

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako je worldwide moralo bi raditi.

16 godina
neaktivan
FIFA 21

Fasciniran sam brojem ljudi koji su iznenađeni sto je igra 99% ista kao i prošla ili pretprošla. Tako dugo dok EA mlati nenormalne količine para na UT modu, zašto bi radili neke veće promjene. Printer za miljarde dolara godišnje radi, ne diraj ga, jednom godišnje samo promijeni toner, nek samo printa i dalje :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2020 14:57 (WiCkED).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice