Fifa 2009 ruke u zraku? problem

poruka: 6
|
čitano: 653
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Instalirao sam fifu 2009 i sve je normalno dok ne pritisnem da pocne,kad to uradim igraci su svi na terenu ali svima su ruke u zraku i sudiji i ne mogu igrati tako.

Pokusavao sam dosta stvari,instalaciju directx raznih,onda promjene kontrola,promjenu rezolucije...ima li neko savjet kako da to rjesim,da igram normalno?

Evo kako to izgleda

1 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Fifa 2009 ruke u zraku? problem
muki93 kaže...

Instalirao sam fifu 2009 i sve je normalno dok ne pritisnem da pocne,kad to uradim igraci su svi na terenu ali svima su ruke u zraku i sudiji i ne mogu igrati tako.

Pokusavao sam dosta stvari,instalaciju directx raznih,onda promjene kontrola,promjenu rezolucije...ima li neko savjet kako da to rjesim,da igram normalno?

Evo kako to izgleda

reinstaliraj igru
to nema veze sa DX-om niti nicim slicnim nego jednostavno kod instalacije nesto je falilo

http://www.snabbox.org/
11 godina
neaktivan

instalirao sam drugu verziju sa neta i opet isti problem,izgleda da nije do toga,mozda je nesto drugo?

0 2 hvala 0
13 godina

Mozda je to anti crack sistem, isto kao sta FIFA 14 ima da se ekran pocne trest.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pa dobro sta cu sad,skinuo sam do sad oko 10-tak fifa raznih neke iste verzije ali sa razlicitih linkova,fifa 7 i 8 je bezveze,9 mi se svidjela dobro radi ali ima taj problem,upravo skidam 13-tku a 14 sam skinuo isto 2-3 puta ali zeza tu sam se namucio ali uspio sam i nikako namjestiti kontrole da rade...

Ima li neko da je skinuo sa nekog torenta ili drugog linka neku fifu ali da radi,ako da neka mi posalje igra mi se fifa al nikako naci ili ako zna rjesenje za 9-tku?

0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen

Kupi orginal. I pročitaj pravila foruma. Zabranjeno je razgovarati o piratskom siftveru. Ako si sposoban skinuti piratski softver onda ga i sam pokreni.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice