FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.200.385
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Jednog ne moram kupit (Oršić), drugog mogu prodat i bar malo para vratit (Immobile, platio 205, sad ide za 75)... Moglo je i puno gore :)

p.s. ovo je bilo za gold3 - 14 winova

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2020 12:01 (MBuda).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

A ja dižem nekog tamo 87 lb-a iz calcio B, jer mi je on najbolji bio za birat.... Doduše nisam imao ni neki plasman ko i do sad uglavnom g3 jer sam imao onih 11 ili 12 diskonekta, ali opet, birat između 85,86 i 87 igrača i nije neka sreća... U svim packovima, jedino zubavi Suarez untrejdabl, svi ostali packovi, max 82 strakosha. Još nastavljam dalje slagat sve moguće liga sbcove, i ide me, ovih crnih kartica comnebol, milijun, nešto značajnije od 78-79 igrača, jok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

kak ima smisla grindat kad ti eto tipa dođeš do 23w ,a ja kojem se nije dalo igrat pa sam stao na 11w dobijem bolji pick od tebe, 

nema smisla još pogotovo jer je market preplavljen jeftinim high rated karticama

dosta ekipi pada Orša ,jao mora da je top  

što se tiče packova umjesto para debil uzmem packove plus tih par od wl , top kartica 82,walkout ni za čut.

a kad dobiješ 86-88 rating karticu kao da si boga dobio jer je nekaj napokon otvorilo ,a vrijedi svega 30k.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2020 11:50 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Igra je polumrtva, meni u zadnje vrijeme traži protivnika po pola minute ponekad, a prije čim stisnem, evo protivnika.

I onda me EA motivira da nastavim igrati tako da mi u vjerojatno mojem posljenjem red picku da smeće.

Noćas sam maštao, što ako mi da ovu karticu, što ako onu, nadao se potajno Carvajalu jer znam da napadača nema šanse da dobijem i onda mi uvale kurac u šupak, bome, prilično velik kurac.

Igrao sam protiv tipova kojima je pola ekipe sastavljeno od red pickova.

Jedanput sam igrao protiv jednog koji je imao crvenog Mbappea, Messija i Ronalda ili Neymara.

Nisam siguran za zadnjeg, ali znam da je imao tri najjače crvene kartice u to vrijeme.

Pitam se... čime je on to zaslužio, a zašto sam ja konstantno kažnjavan?

Igramo isto govno od igre, gubimo živce, jebemo se i onda igra sve trpa na jednu stranu, a drugoj meće u šupak iz tjedna u tjedan.

Neki dan sam igrao protiv tipa koji ima crvenog TOTS Mbappea, a account iz 4. ili čak 5. mjeseca.

Blage veze nema o igri... taj njegov Mbappe skoro pa loptu nije dobio cijelu utakmicu.

Čak mi nije jasno kako je došao do mogućnosti da otvara red pickove veće od 84??!!!

Ali je, otvorio je i dobio jebenog Mbappea, a ja sam dobio debelu kitu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 20
Skilledžija kaže...

Igra je polumrtva, meni u zadnje vrijeme traži protivnika po pola minute ponekad, a prije čim stisnem, evo protivnika.

I onda me EA motivira da nastavim igrati tako da mi u vjerojatno mojem posljenjem red picku da smeće.

Noćas sam maštao, što ako mi da ovu karticu, što ako onu, nadao se potajno Carvajalu jer znam da napadača nema šanse da dobijem i onda mi uvale kurac u šupak, bome, prilično velik kurac.

Igrao sam protiv tipova kojima je pola ekipe sastavljeno od red pickova.

Jedanput sam igrao protiv jednog koji je imao crvenog Mbappea, Messija i Ronalda ili Neymara.

Nisam siguran za zadnjeg, ali znam da je imao tri najjače crvene kartice u to vrijeme.

Pitam se... čime je on to zaslužio, a zašto sam ja konstantno kažnjavan?

Igramo isto govno od igre, gubimo živce, jebemo se i onda igra sve trpa na jednu stranu, a drugoj meće u šupak iz tjedna u tjedan.

Neki dan sam igrao protiv tipa koji ima crvenog TOTS Mbappea, a account iz 4. ili čak 5. mjeseca.

Blage veze nema o igri... taj njegov Mbappe skoro pa loptu nije dobio cijelu utakmicu.

Čak mi nije jasno kako je došao do mogućnosti da otvara red pickove veće od 84??!!!

Ali je, otvorio je i dobio jebenog Mbappea, a ja sam dobio debelu kitu.

To sam već i prestao gledat, jer sam se previše živcirao oko toga. Sve friški accounti, a timovi da se usereš. I nitko, pa ni ea ne odgovara, kako netko sa accountom starim mjesec dva, ima igrače iz sbcova u 12om mjesecu ili starije? Imao account tada preko premium pretplate, otkazao, pa uzeo opet i sve mu ostalo? Jedino mi to ima logike.

Evo ti tim od sinoć, opet sam u osmoj diviziji jer sam rješavao ovu dvojicu igrača i dvojicu prošli tjedan iz zadataka, pa logično da kad igraš sa smećavim ekipama protiv ovakvih kao sa slike, da nemaš baš puno šanse, i one šanse koje stvorim, panjevi zapucaju. Jedva čekam da se vratim u petu, tamo je svaki deseti tim takav, a ovdje u osmoj svaki drugi -.-

17 godina
FIFA 20

Otvorim 4 neka player packa. Najbolja kartica golman rome none rare 83. Ostala tri packa najbolja kartica u svakom rating 79. Meni nije ništa jasno? Šesti mjesec i ovakva karačina u packovima? Vidim da svi imamo isti problem. Nije mi jasno tko onda nešto dobije u tim packovima. U nekoj sam engleskoj fut grupi. Gledam, isti problem. Nitko ne dobija ništa. Ljudi lome diskove igre i fotkaju i jebu mater kanađanima te odustaju od igre. Tko je ovdje lud?

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...

Otvorim 4 neka player packa. Najbolja kartica golman rome none rare 83. Ostala tri packa najbolja kartica u svakom rating 79. Meni nije ništa jasno? Šesti mjesec i ovakva karačina u packovima? Vidim da svi imamo isti problem. Nije mi jasno tko onda nešto dobije u tim packovima. U nekoj sam engleskoj fut grupi. Gledam, isti problem. Nitko ne dobija ništa. Ljudi lome diskove igre i fotkaju i jebu mater kanađanima te odustaju od igre. Tko je ovdje lud?

Četiri?

Ja sam danas već prešao 100.i u tjedan i sitno. STOTI. Što sam dobio? K. u zube. Sve trejdabl rješavam iz tima, šta ostane untrejdabl, ići će u packove, nemam više živaca.

13 godina
movie kaže...

Prodat CDe jos dok se moze i odjebat sve u picku mile materine. Nema nikakvog smisla. Ama bas nikakvog.

1400+/- tekmi. Od toga 1030 pobjeda, 60tak remia i ostalo porazi. 0,7 Win ratio. G1, E3 zavrsnice. Bez imalo drkanja po DRu, SBu i ostalim modovima. Cisti WL. Jedan jedini red pick kojeg sam koristio je bio Kante. u 9mj igre skoro. Jedan jedini rec pick. Prema kolicini odigranih utakmica imam 11-12 dana potrosenih na igru. Tolko u najboljim danima sam jedino mogo WoW namlatit. Al' to je opet vrijeme raidova, dungeon grinda i ostalog. 
Ova igra previse trazi a nista ne vraca. Odnosno vraca onima koje treba drzat, mi koji smo ovisni da kaj da... Van pameti je da Ultimate TOTS red pick meni da dva put Hummelsa i jednom Immobilea. Od svih mogucih igra, ja zapnem za ovu. To ne mozes jebeno vjerovat.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2020 13:26 (SimeKZ).
17 godina
jopis kaže...

Četiri?

Ja sam danas već prešao 100.i u tjedan i sitno. STOTI. Što sam dobio? K. u zube. Sve trejdabl rješavam iz tima, šta ostane untrejdabl, ići će u packove, nemam više živaca.

To sam dobio danas od rivalsa. Ja u tim rivalsima i SB od izlaska igre pa do danas nisam dobio iskoristivu karticu ili bar karticu koja nešto vrijedi. I ja sam do sada otvorio more packova. Odradim sve sbc koji su dostupni, pobacam kartice po ovim upgrade sbc i rezultat je uvijek isti, nula. Još ću danas odigrati marquee sbc i više ga neću igrati kada odu tots kartice iz packova. Nemam onda više za što igrati. Tak mi svejedno hoću li dobiti rare karticu vrijednu 15k coinsa kada mi to više ništa ne znači. Otvorio sam si danas novi origin acc i počeo sam igrati ispočetka. Čisto da pripremim acc za fifu 21 kako bih imao odmah pristup web appu kada igra starta. baš me interesira hoće li se što promijeniti u packovima sljedeću sezonu ili je to sve ista kita.

edit: 6 packova od današnjih sbc i najbolja kartica keita.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2020 21:23 (movie).
14 godina
neaktivan
FIFA 20

koje sam sreće  padne mi duplić Griezman untr tak da sam ga odmah stavio u sbc i riješio militao i sad komplet obranu imam do kraja igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

ako ste vidjeli na youtube channel od playstationa, izaslo je puno trailera za nadolazeci ps5...fifa i pes jos nista koliko vidim (nba i gt su vec tu)

0 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

koje sam sreće  padne mi duplić Griezman untr tak da sam ga odmah stavio u sbc i riješio militao i sad komplet obranu imam do kraja igre.

Bravo ti. Ja sam dao 92 tots brazilca, 91 hradeckog, 89 griezmana, itd., da bih dobio ovog smećara danas.

Tak mi i treba kad sam želio napadača iz totsf packa.

13 godina
FIFA 20

Prva tekma. 6mj je. Ljudi i dalje zavuceni u svojih 16m i kontriraju. Nema spasa za ovaj kretenski community, jednsotavno nema. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Da li se zna koje kartice će biti u red pickovima za ovu WL?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Da li se zna koje kartice će biti u red pickovima za ovu WL?

Ultimate tots.

Daleko najjaca igra. 

17 godina
Mortiis kaže...

ako ste vidjeli na youtube channel od playstationa, izaslo je puno trailera za nadolazeci ps5...fifa i pes jos nista koliko vidim (nba i gt su vec tu)

18.06. 2020. je predstavljanje next gen fife i ostalih EA igri na njihovoj prezentaciji nazvanoj EA play live. Zato sinoć nije bilo govora o EA igrama kada će oni sami organizirati predstavljanje.

https://www.ea.com/ea-play-live

13 godina
movie kaže...
Mortiis kaže...

18.06. 2020. je predstavljanje next gen fife i ostalih EA igri na njihovoj prezentaciji nazvanoj EA play live. Zato sinoć nije bilo govora o EA igrama kada će oni sami organizirati predstavljanje.

Zelim im da eksplodira bomba, antrax ili komet da ih pogodi direktno tamo gdje ce bit svi oni. Zalosna skupina developera i ljudi koji ne znaju 10g napravit normalnu nogometnu igru. 

Krenuo sam sa 4-0. Zavrsio 4-2. I tu stajem. Necu vise igrat nema teoretske sanse. 6 jebenih protivnika, 6 identicnih debila. Danas je 12.06.2020 ljudi i dalje igraju koda im zivot ovisi o ovoj igri. To je jednostavno nevjerovatno da je svaka utakmica ista. Doslovno svaka. Cak i iste zamjene rade, isti igraci. Koja je to jebena sramota od igre, to nije normalno. 

Drop back, sjedi iza i ceka. 6 tekmi sam odigral, od toga sam 4 otiso u produzetke nakon kaj je protivnik od 4 udarca zabio 2 gola da izjednaci. Popio sam u 45+3 gol iz voleja od mrtvog NIF Kantea. Gdje tog ima majku ti milu jebem. Kante ima 56 Volleys. ALOOOOOO 56. Zadnja tekma danas. Vodim 1-0. Jos imam brdo prilika. Pocne drugo poluvrijeme, ja ne mogu dodat na 2m svojem igracu u noge. Vec je njegov na meni. Constant Pressure cijelu tekmu, ima stamine jos na pretek. Kaj mi igramo? Simulator maratona sa 56 kenijaca? 

Divim se ljudima kojima je ova igra kruh. Doslovno se divim. Sve je jasno koliko je ova igra smece kad je najveci streamer ove igre nista drugo nego ''Otvarac Paketa''. Nije bitan gameplay, serveri, sama igra... ne... paketi su bitni. Jedva cekam tamo 1-2mj pred izlazak, kad ih pozovu u EA HQ pa nam nasnime 901 video otvaranja paketa. 

Mislim da je sad fakat dosta.

16 godina

Zato ja ovu wl neću igrat iz principa. Nabijem i njih i njihove red pickove i kancerogene igrače iz rusije, bugarske, rumunjske, a da ne zaboravimo i poljsku. Vrh vrhova ovaj tjedan mi je u kasnim satima 4 tekme za redom igram s jebenim saudijcima. To je to, baš spajanje sa najbližim mogućim protivnicima. Lik se warpa po terenu, a ja nek igram protiv morona sa pitaj boga kolkim pingom. Aha, kak da ne, nisam ja svoje živce na cesti našao.

17 godina
FIFA 20

Dečki, bezveze ganjate elite i živcirate se kada je dovoljno silver 1 za pun pogodak

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...

Dečki, bezveze ganjate elite i živcirate se kada je dovoljno silver 1 za pun pogodak

Sve je to relativno, ja sam ove zime digao iz 631 packa desaillya i iz 1261 packa makelelea. Znači po 1 rare igrač u svakom packu, ulete dve opake ikone. A otvorio sam 24 i 30 rare player packova za 10 milijuna u fifi 20, dobio sam jednog ili dva bitna igrača....

Tak neko i u s1 ubode tots kristinu, a neko u eliteu 89 cba beskorisnog ko slon u tvornici stakla.

13 godina
movie kaže...

Nema pravila. Doslovno nema. 

17 godina
SimeKZ kaže...

Pa trebalo bi ga biti. Ne može lik u silveru dobiti bolje pickove od onog u elite rangu. Trebalo bi ograničiti za pojedini rank maksimalni dobitak jer ovako nema svrhe igrati i težiti boljem kada lošiji dobije bolje od recimo borasa koji je uredno u top 20

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Pa trebalo bi ga biti. Ne može lik u silveru dobiti bolje pickove od onog u elite rangu. Trebalo bi ograničiti za pojedini rank maksimalni dobitak jer ovako nema svrhe igrati i težiti boljem kada lošiji dobije bolje od recimo borasa koji je uredno u top 20

Gurao sam Elite rank. Dobio sam kurac.

Zavrsavam uredno G1. Dobivam kurac

Grindam DR do Rank 1 - 2x Ultimate pack. Dobivam kurac.

Zasto da igram? Gledam onu grupu na fejsu. Ekipa uredno vadi van Messie, VVDove, Ronaldo dolazi ko meni Savic. I kaj sad? Skupim coinse, untrad. fenomenalne igrace da bi mi taj isti igrac promasivao cuda. Lik ubaci sa boka na Kantea, Kante podrobi 90 iz voleja sa 17m. Ma mars u tri pizde materine. 3x dode pred gol, 3 gola mi zabije. Izletim sa TSom na loptu, pred loptom frajer stane i Haaland pukne kroz njega. Doslovno mu lopta prode kroz desno rame. Ma jebem ti krvavu mater i igri. 

Blesav sam kaj nisam prije odustal, al jbg, uvijek se nadas necem. A svi znamo kaj je nada.

16 godina
FIFA 20

Labanjam malo po rivalsima bzvz da unlockam ovog brazilca iz ligue1. SVAKI tim je full tots tim. Još nisam odigrao tekmu danas protiv nekog da ima barem jednog rare gold igrača.

ALI. Opet, po stoti put ponavljam pitanje.

KAKO? Mjesec dana star account, ima tim kakav ljudi koji igraju od prvog dana ne mogu sastavit. MJESEC dana, hej. Pa koliko novaca moraš ulupat u faking igru u mjesec dana da izvučeš ovakve igrače? I još je jadan nema veze s vezom o igri nego nabij u sredinu, odbit će se. Kad sam uveo M.Perreiru i počeo ga trpat njegovom ljevicom, i Besta zavuko malo u sredinu, rage kvito je u sekundi kad je išla lopta u još jedan gol. Jazavac krvavi talijanski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Gurao sam Elite rank. Dobio sam kurac.

Zavrsavam uredno G1. Dobivam kurac

Grindam DR do Rank 1 - 2x Ultimate pack. Dobivam kurac.

Zasto da igram? Gledam onu grupu na fejsu. Ekipa uredno vadi van Messie, VVDove, Ronaldo dolazi ko meni Savic. I kaj sad? Skupim coinse, untrad. fenomenalne igrace da bi mi taj isti igrac promasivao cuda. Lik ubaci sa boka na Kantea, Kante podrobi 90 iz voleja sa 17m. Ma mars u tri pizde materine. 3x dode pred gol, 3 gola mi zabije. Izletim sa TSom na loptu, pred loptom frajer stane i Haaland pukne kroz njega. Doslovno mu lopta prode kroz desno rame. Ma jebem ti krvavu mater i igri. 

Blesav sam kaj nisam prije odustal, al jbg, uvijek se nadas necem. A svi znamo kaj je nada.

A gle to je sve regularno. Kocka je kurva se veli. To sto netko izvuce iz s1 ronalda jebiga... veci problem je kad drmas stativu na prazan gol iz peterca. Zato ja nikad nisam imao problema u meniu i s paketima, boli me kurac nisu mi norali nikad nista dat, al jebemu mater da gol moram zabiti kad ga "zasluzim". Nek i nekad vidim pokoje cudo al ne moraju se sva cuda dogoditi u jednoj sekvenci. 

13 godina
jopis kaže...

Labanjam malo po rivalsima bzvz da unlockam ovog brazilca iz ligue1. SVAKI tim je full tots tim. Još nisam odigrao tekmu danas protiv nekog da ima barem jednog rare gold igrača.

ALI. Opet, po stoti put ponavljam pitanje.

KAKO? Mjesec dana star account, ima tim kakav ljudi koji igraju od prvog dana ne mogu sastavit. MJESEC dana, hej. Pa koliko novaca moraš ulupat u faking igru u mjesec dana da izvučeš ovakve igrače? I još je jadan nema veze s vezom o igri nego nabij u sredinu, odbit će se. Kad sam uveo M.Perreiru i počeo ga trpat njegovom ljevicom, i Besta zavuko malo u sredinu, rage kvito je u sekundi kad je išla lopta u još jedan gol. Jazavac krvavi talijanski.

Kupio coinse. I ja sam se zacudio koliko ekipe zapravo zna kako prodat coinse bez bana. Nevjerovatno al po par milja prode bez beda.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
movie kaže...
Mortiis kaže...

Zelim im da eksplodira bomba, antrax ili komet da ih pogodi direktno tamo gdje ce bit svi oni. Zalosna skupina developera i ljudi koji ne znaju 10g napravit normalnu nogometnu igru. 

Krenuo sam sa 4-0. Zavrsio 4-2. I tu stajem. Necu vise igrat nema teoretske sanse. 6 jebenih protivnika, 6 identicnih debila. Danas je 12.06.2020 ljudi i dalje igraju koda im zivot ovisi o ovoj igri. To je jednostavno nevjerovatno da je svaka utakmica ista. Doslovno svaka. Cak i iste zamjene rade, isti igraci. Koja je to jebena sramota od igre, to nije normalno. 

Drop back, sjedi iza i ceka. 6 tekmi sam odigral, od toga sam 4 otiso u produzetke nakon kaj je protivnik od 4 udarca zabio 2 gola da izjednaci. Popio sam u 45+3 gol iz voleja od mrtvog NIF Kantea. Gdje tog ima majku ti milu jebem. Kante ima 56 Volleys. ALOOOOOO 56. Zadnja tekma danas. Vodim 1-0. Jos imam brdo prilika. Pocne drugo poluvrijeme, ja ne mogu dodat na 2m svojem igracu u noge. Vec je njegov na meni. Constant Pressure cijelu tekmu, ima stamine jos na pretek. Kaj mi igramo? Simulator maratona sa 56 kenijaca? 

Divim se ljudima kojima je ova igra kruh. Doslovno se divim. Sve je jasno koliko je ova igra smece kad je najveci streamer ove igre nista drugo nego ''Otvarac Paketa''. Nije bitan gameplay, serveri, sama igra... ne... paketi su bitni. Jedva cekam tamo 1-2mj pred izlazak, kad ih pozovu u EA HQ pa nam nasnime 901 video otvaranja paketa. 

Mislim da je sad fakat dosta.

pa to su krivi upravo ovi koji samo navlace kozicu na FUT i otvaranje paketica...zato i imamo sranje koje imamo...

i mi normalni igraci patimo zbog takvih...ali eto

16 godina
FIFA 20

Kako dalje igrat ovo smeće? Kako naći ikakav razlog za igranje?

DVA crvena, namjerna, u 30min igre, 8 žutih do poluvremena. 

I šta slijedi, ide pauza+pauza do isteka, pale se asistovi, i to je to, kraj igrivosti. Nijedan faul mu više nije sudilo, a nastavio je istim tempom krkanluka. Veze nema s igrom, u špici su mu Maja iz ligue1 totsf i wiliams neki šareni iz lalige, ali svaka kontra je gol, jer njegovi asistovi rade, moja obrana se izmiče i od lopte i bježi od njegovih igrača na full pressingu upaljenom, moj 95 retard stegen ide u lijevo nekud s gola kad on puca, itd. Vrlo zanimljiv gospodin, ne znam jel mi veći vrhunac to što nikad nisam igrao protiv debila koji samo uklizava cijelu utakmicu, ili protiv nekog ko ima toliko dobar kancerogeni čit da i s crvenim kartonima opet može igrat kako on želi. Na početku 20ke sam par puta nailazio na kancerogena smeća koji imaju čit da mi zaustavi igrače tj da stoje na terenu i ne rade ništa, ali takva govna su bila prvih mjesec dana. Do sad, ovaj je vrh, kompletni paket ima.... Dabog da pokrepali svi koji to koriste i oni koji to prave skupa u devetom krugu pakla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 20

Igra nije pravljena da bude dobra i balansirana, igra je pravljena da zadovolji masu. Pod masom podrazumijevam što je mogući veći broj ljudi, a sve zbog što veće zarade. To se nikad neće promijenit jer je profit kompanije najbitniji, a što više ljudi igra igru veća je šansa za novim konzumentima fifa pointsa. Osiguravanje određenih mehanika koje pogoduju početnicima je cilj ove igre. Omogućit slabim igračima da mogu zabit gol, pobijedit, da ne budu rastavljeni sa 5+ golova, već nekom prihvatljivijom razlikom. (Čitaj depth 1, presing koji ne troši staminu kako bi trebao, stative koje kad te krenu zapitaš se postoji li mogućnost pogodit šta drugo osim njih, odbici koji prkose fizici, tacklovi koji se odbijaju i postaju bolji pasovi od samih pasova koje igrači mogu uradit i da ne nabrajam dalje). Mehanika gdje se 3-4 uzastopna tacklea  odbijaju protivniku, a njegovi igrači imaju prosječne dribling statse, a tvoji igrači imaju maksirane defending statse.

To više nije random number generation, već klasično favoriziranje jedne strane, slabije strane. Ti ćeš dobit tu utakmicu u velikom broju slučajeva, ali igra pokušava balansirati odnos snaga. Zašto, pa zarad neizvjestnoti. Igrač tad misli da mu fali malo da dobije tu utakmicu i uvlači mu se crv sumnje u glavu da mora pojačat tim da to malo dostigne. To je suština EA, nemaš coinsa da uradiš upgrade, nagrade te ne paze, jedino instant generisanje coinsa je kroz fifa pointse. Psihologija na djelu koja te kanališe u jednom smjeru. Po logici EA nije svrha lošijeg igrača natrpat do vrha, a isto tako da puno bolji igrač tebe natrpa. Ubijaš igračevu želju da se zadrži u igri, a na kraju krajeva to se odrazi na trošenje novca na fifa pointe.

Na stranu što su ove godine uveli desetke stvari koje štete igračima koji teže čistom grindu bez ulaganja pravog novca.

Izbacili su ICON SBC-ove, a ubacili ICON swapse koji su 10 puta lošija opcija.

U liga SBC-ovima su stavili baš loše packove, a izbor igrači koji su u istim su takvi da postoji hrpa boljih opcija na toj poziciji iz iste lige.

Dosta sedmičnih i dnevnih SBC-ova su stavili da budu untradeble, što opet šteti igračima koji ne ulažu ništa u igru.

Loši seasons objectivi puni nebitnih i beskoristnih stvari.

Neiskorišten potencijal dijela gdje se nalazi Politano i drugi igrači. Opet grindabilni dio igre.

Ne bi me čudilo da od sljedeće godine uvedu i plaćene sezone sa nagradama pored dijela kao što je ovogodišnji.

Ova igra je primjer kako izgleda kancer gaming industrije. Nije jedina, ali prikaz je onog svega što ne bi trebalo da bude consumer friendly gdje bi cilj bio da postoji pošten odnos korisnika i kompanije. A šlag svega je što izuzetno velik % su maloljetnici kojima se ovo servira kao zlatni standard gaming industrije. Kako očekivat bolju fifu kad iste te generacije odrastaju i bivaju odgajane da je sve ovo normalno.

Fifa 21 nema apsolutno nikakve šanse da bude drugačije, ali će dobar marketing po ko zna koji put da bude legalna prevara.

4 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Fifa 21 je najvjerovatnije zadnja kakvu smo poznavali. Odnosno FUT kakav smo poznavali. 

Posto dosta drzava krece u istragu njihovog kasina. Morat ce smislit nesto drugo. A to vjerujem da planiraju bolje odradit nego gameplay.

Pazi sad ovo. Nema fifa pointsa vec imas fifa tokene. Uz pakete imas igrace. Igrace kupujes pomocu tokena. Tokene mozes kupit a mozes i grindat za njih. Zamisli sad da svaka 2mj ti igraci se mijenjaju. Hoces Neymara, grindaj mjesec i okl ili kupi tokene.

Ubiju dvije muhe jednim šutom. Ostave "suprise mehaniku po strani", znas kaj ces dobit za svoje novce i to je to. Automatski si svaki zakon mozes uzet i obrisat rit. 

Zamisli tako za svaki promo. Mozes grindat tokene, pakete ili mozes jednostavno sve kupit. 2000$ i slozis ekipu. Za 2mj power curve se povecava, 4000$ i opet si bog. 

Daj nek mi daju posao tam, bit ce keša za sve. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice