FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.207.388
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 20
Gerro kaže...
@movie, uzmi Sona CF ako imas, ja ga danas uzeo, WBY mu nije do koljena. Ubojica djecjeg osmjeha

Imao sam ovog ST 90 i prodao jer mi nije odgovarao uz Griezmanna. Griezmann mi odličan i ne bih ga prodavao a da bi bio na full che moram pored njega imati jednu Iconu. Imao sam Drogbu i kad je veza ok i drogba je ok. Sad sam popizdio i prodao sam tri kartice i skupio novce za Henrya pa njega pikam. Volio bih ga probati. Došao jedan po najboljoj cijeni danas ali nisam ga uzeo jer je imao previše tekmi u nogoma. Dok sam razmišljao, otišao je. Imam feler u glavi tako da uvijek kupujem kartice s nula tekmi a ako je već igrana gledam da ima ispod 100 tekmi u nogama. Jebi ga, greška u programu i ne mogu to ispraviti.

17 godina
neaktivan
Gerro kaže...
@movie, uzmi Sona CF ako imas, ja ga danas uzeo, WBY mu nije do koljena. Ubojica djecjeg osmjeha

To sam vam ja pisao od kad sam dobio tog ben konja u onom packu... smece ja ne znam kak nekom on moze bit prvi izbor u napadu al dok se sjetim od kad sam njega stavio u napad tad sam prestao vjerovati da bilo tko moze pobjediti i rec da je bio bolji... sve se svodi na to dal mozes zabit gol ili ces pogodit 15 stativa. 

8 godina
neaktivan
FIFA 20

Ko na ovakvim serverima odigra vikend ligu treba mu čestitat na psihičkoj jačini. I općenito igranje bilo kojeg moda je smrt teška koliko kasni sve. Al ide doktorski slogan-Stay home and play. Kaže već kad se zakucate u četri zida da vam mi još sa kvalitetom od servera navućemo košulju po mjeri.

Uđem da riješim SBC-ove, odem submit, izbaci me sa servera. Pa ima li igre u historiji gaminga sa gorim serverima. Nema. I nikad neće bit.

3 0 hvala 0
11 godina
Black and white kaže...

Ko na ovakvim serverima odigra vikend ligu treba mu čestitat na psihičkoj jačini. I općenito igranje bilo kojeg moda je smrt teška koliko kasni sve. Al ide doktorski slogan-Stay home and play. Kaže već kad se zakucate u četri zida da vam mi još sa kvalitetom od servera navućemo košulju po mjeri.

Uđem da riješim SBC-ove, odem submit, izbaci me sa servera. Pa ima li igre u historiji gaminga sa gorim serverima. Nema. I nikad neće bit.

Malo si preostar za igru koju je napravio indie studio. Nemaju oni dovoljno resursa i para da pokriju servere

17 godina
FIFA 20
Otvorio 8 packova i najbolja kartica Gimenez koji vrijedi oko 30k coinsa, uz dosta sreće. Ostalo nije vrijedno spomena. Na marektu sam bio bolje sreće pa sam uhvatio Henrya po najboljoj cijeni koju sam vidio zadnjih par dana kako ga pratim. Nadam se da je ovo kartica za mene.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

ajde meni je pao matuidi za pick i kane ucl i koulibaly koje sam odmah prodao

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
FIFA 20

Može mi netko objasniti koje taktike ljudi koriste u ovoj faking igri da im igrači šprintaju svih 90 min da potroše manje stamine nego ja koji igram na balanced.. i da koriste takav presing da čim moj igrač dobije loptu da je protivnički odmah zalijepljen na njega.. a braniči rade prekršaje koji su u rukometu za isključenje i ne dobijem faul a ja za lagano guranje odmah žuti..

A najgore mi je od svega što u skoro 90% slučajeva prvo poluvrijeme povedem a onda dođe drugo i tu nastupa raspad sistema, moji ne mogu sastaviti 2 točna dodavanja, protivnički presijecaju apsolutno sve i moji postanu tako spori i teški a protivnički lete i zabijaju iz koje god pozicije da opucaju.. a ono što ne zabiju od prve, lopta im se odbija sve dok me uđe u gol

1 0 hvala 0
15 godina

Nevjerovatno je da svaki post koji citam, kao da sebe slusam. Svi dozivljavamo i prozivljavamo ista govna.

Nema taktike, ako je EA odlucio da izgubis, gubis.

You better run, you better take cover!
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Dobijem Courtoisa 88 prodam ga za 38k, idem otvarat 45k promo prime players pack i naravno nista, Donnaruma... Znaci na svakom packu gubim dvostruko

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
11 godina
Bash kaže...

Dobijem Courtoisa 88 prodam ga za 38k, idem otvarat 45k promo prime players pack i naravno nista, Donnaruma... Znaci na svakom packu gubim dvostruko

Zato nikad ne kupujes packove vec ih samo otvaras od draftova, nagrada, objektiva i sbc-a. Mislim da u zadnje dvije tri godine nisam kupio ni 10 packova sa coinsima jer se jednostavno ne isplati naravno ne racunajuci bronce i silver pakete koje sam znao otvarati prije kad sam isao da nesto zaradim coinsa. Naravno nikad u 7 godina igranja futa nisam kupio pointse da ne bi pomislili da sam umjesto coinsa trosio njih.

13 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja samo draft rokam i pakete, ja nemam mozda ekipu od 10k coinsa, sve potrosim na to... Kad me pukne nesto vrijedno onda slozim momcad odigram par tekmi i rasprodam i opet sve izrokam u draft...

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Završit ću s ovim smećem ovim komentarom za ovu godinu. Dakle, to kaj se danas događa nema veze sa zdravim mozgom. Ja sam svaki drugi gol danas dobio iz prekršaja ili se lik zabije u mene i srušime i ode dalje i zabije, ili mi lik ukliže s leđa u igrača, ubije ga i uzme loptu i zabije. Drukčije golove nisam dobijao. Danas sam išao bar desetak puta na golmana i lik brani kako god pucao. Finesse, jako, slabo, u prvi kut, u daljnji kut, nebitno. Sve golman brani. S druge strane meni likovi zabijaju iz prvog pokušaja iz nemogućih situacija. Primjer jedne tekme. Vodim 1-o u 40 minuti. Lika nema nigdje. Puca s 16m ravno u blok, lopta se odbija drugom igraču koji opet puca ravno u blok, lopta se ponovno odbija njegovom igraču koji opet puca u blok, opet se lopta odbija igraču njegovom igraču koji puca ravno u blok i onda se konačno lopta odbija čudesno njegovom igraču koji stoji sam oko penala i zabija. Ja sam nemoćan, ne mogu do lopte jer uvijek puca u mog igrača i uvijek se lopta odbija njemu. Ja krećem s centra, lik ulijeće u mog igrača s leđa, lomi ga, uzima loptu i sam šprinta na gol i vodi 2-1. Ja opet krećem s centra i dodajem svom igraču desno no igra dodaje njegovom u noge i opet kontra i do 45 minute lik vodi 3-1. Znači, ovo nema veze s mozgom. Do kraja tekme sam zabio 4 stative a lik još dva gola i na kraju izgubim 5-3 da mi još uvijek nije jasno kako. Od deset puta kada protivnički igrač stoji ispred mene jedno 2m a ja pokušam dodati pored njega lijevo ili desno, ja 9 puta dodam točno loptu njemu u noge. S druge strane ljudi se dodaju petom kao na treningu. Kontra svakog zakona fizike te lopte dolaze do njegovih igrača.

Danas uopće ne mogu pogoditi okvir gola u većini tekmi. Završavam tekme s omjerom udaraca 16-5, 14-3, 18-6. Znači to mi se nikada nije događalo? Što god napravio ispadalo je krivo, što god protivnik napravio ispadalo je savršeno. Pa nemoguće da su svi protivnici danas bili savršeni i bolji. Stvarno nemam problem s tim i priznam kada je netko bolji ali ovo danas, užas. Posebna priča su prekršaji koji nakon zadnjeg patcha dobijaju novu dimenziju. To kako ljudi ulaze u moje igrače bez prekršaja nema smisla. Ja ne mogu tako igrati kada je svaki kontakt u meso a ne na loptu. Ljudi mi siluju pogbu ili henrya koji su više na travi nego na nogama a prekršaja nigdje. Stvarno mi nije jasno zašto si ovo malo zdravlja upropaštavam ovim sranjem koji je uvreda za zdrav razum. Sam princ tame ne bi smislio bolji način kako razjebati ljude i izvući iz njih ono najgore. Ova igra ostavlja ozbiljne posljedice na psihu i zdravlje igrača. To je to, možemo se družiti i pričati o picama, jesu li bolje plave ili crne, je li bolji ovaj ili onaj film, tv, telefon ali s ovom igrom sam završio i neću se više uvlačiti u bilo kakve rasprave jer to nema smisla. Od govna nitko nije napravio pitu. Ova igra je govno i to će ostati.
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Bash kaže...

Ja samo draft rokam i pakete, ja nemam mozda ekipu od 10k coinsa, sve potrosim na to... Kad me pukne nesto vrijedno onda slozim momcad odigram par tekmi i rasprodam i opet sve izrokam u draft...

Mislim da je draft najgora povratna vrijednist u smislu ulog-nagrada. Ako se ne varam najbolje sto se moze dobiti je rare gold pack... serveri su katastrofa jer te tekme imaju valjda low priority. Draft je otisao k vragu prosle godine kad su cjele godine imali citere na draftu i apsolutno nista nisu poduzeli osim sto su srozali nagrade maksinalno. Po meni je bolje dat 45k coinsa nego se patit po draftu. Jedino ako imas zelje odigrat s nekim ikonama koje si nitko normalan ne moze priustiti tad je malo za odigrat, ostala sva ocekivanja od drafta su ravna teoriji ludila AE-a. 

15 godina
FIFA 20

koji gamepad koristite u FIFI ? i jel se razlikuju zicni bezicni, ono da mozda bezicni reagira sa zakasnjenjem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
intelpro kaže...

koji gamepad koristite u FIFI ? i jel se razlikuju zicni bezicni, ono da mozda bezicni reagira sa zakasnjenjem?

Ja sam koristio ps4 kontroler i delay je bio nezamjetan barem meni, ak se ne varam od 1-3ms. Kupis? 

13 godina
intelpro kaže...

Ja imam xbox one bežični, ali mi se ne da svako malo punit baterije pa ga imam stalno spojenog na PC tako da ispada da koristim žični :)

Prije sam koristio neke no-name kontrolere, al samo zajebancija s njima i kratko traju jer ja jako stišćem.

Nakon toga sam prešao na xbox 360 i ti kontroleri su bili stvarno izdržljivi, čuda sam im radio i dugo igrao s njima... još uvijek ih mogu koristiti ako ovaj krepa.

Xbox one mi je najugodniji za igranje, a ovaj što trenutno koristim prilično dugo i traje.

Mislim da nema razlike žični-bežični, barem ja nisam primjetio.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
intelpro kaže...

Ja imam xbox one bežični, ali mi se ne da svako malo punit baterije pa ga imam stalno spojenog na PC tako da ispada da koristim žični :)

Prije sam koristio neke no-name kontrolere, al samo zajebancija s njima i kratko traju jer ja jako stišćem.

Nakon toga sam prešao na xbox 360 i ti kontroleri su bili stvarno izdržljivi, čuda sam im radio i dugo igrao s njima... još uvijek ih mogu koristiti ako ovaj krepa.

Xbox one mi je najugodniji za igranje, a ovaj što trenutno koristim prilično dugo i traje.

Mislim da nema razlike žični-bežični, barem ja nisam primjetio.

a kak se puni?ja sam ga kupio ,koristio na batertije i kak su se istrošile spojen sam na kabel i tak igram ,

7 godina
neaktivan
FIFA 20

2 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a kak se puni?ja sam ga kupio ,koristio na batertije i kak su se istrošile spojen sam na kabel i tak igram ,

Moraš kupiti punjač i baterije koje se mogu puniti.

[19xx] 4ntraks
17 godina
shtifke kaže...

Već viđeno. Često mi se to dogodi da se lik zabije u mene a prekršaj se svira meni kao da sam ga ja napravio? Nakon zadnjeg patcha česta pojava. Ja ne znam kakvi idioti sjede u toj firmi da su im ovakve situacije normalne?

13 godina
FIFA 20

Di ste piceki... evo me nazad 

Htio bi se otarasit Sanea i Gattusa. Ubacit Mbabua i Da Costu... al to nikako nece funkcionirat. Treba mi netko umjesto Sanea, jer sam presao u 4312 i Sane ko druga spica je previse ocit sa svojom lijevom nogom. Razmisljao sam prodati Kondgobiu, pa bi imal oko 500k. No, opet nemam ideje koga uzet. Ako netko ima kakvu ideju, neka puca. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
shtifke kaže...

Zbog takvih stvari se bojim igrati ovo smece. To je meni cisti alt+f4. Inace igre svremenom postaju sve bolje jedino EA cini igre svremenom sve gore. Kako? To samo oni znaju

11 godina
SimeKZ kaže...

Htio bi se otarasit Sanea i Gattusa. Ubacit Mbabua i Da Costu... al to nikako nece funkcionirat. Treba mi netko umjesto Sanea, jer sam presao u 4312 i Sane ko druga spica je previse ocit sa svojom lijevom nogom. Razmisljao sam prodati Kondgobiu, pa bi imal oko 500k. No, opet nemam ideje koga uzet. Ako netko ima kakvu ideju, neka puca. 

Ja bi ti preporucio da ides raditi odlicni stari Milan posto navijas za njih, zadrzati Gatussa, kupit Pirla, Maldinija, Baresija, Shevu i uzivat u necem svojem

13 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Ja bi ti preporucio da ides raditi odlicni stari Milan posto navijas za njih, zadrzati Gatussa, kupit Pirla, Maldinija, Baresija, Shevu i uzivat u necem svojem

Shevu sam imal. Dobar, zapravo odlican... Al ne mpgu uzuvat u njemu pri losem gameplayu. Stvarno je tlaka, isto kao i gattuso. Cim me zahvati losi gameplay, to je patnja. Ne mogu zako uzivat, jedino mogu ispalit. Vec sam gledal uzet Baresia jer stvarno nije los. Cesto sam ga znal dobit u Draftu i bio je odlican. To je mozda jedina kartica kaj bi piknul. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Neymar najjaca kartica u igri, igrao je uz 98 Pelea i zasjenio ga. 

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Mora se potrositi stari godisnji... idem predam prijavu da mi je neko prodao sve igrace pa ako vrate okej ako ne idemo s jesusom, ali... morat cu biti jako toksican u proslavama da vratim ono sto sam ostao duzan. :D

Ubiti ne vratit cu jovica i idem po top 100. :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2020 23:47 (cicek).

0 0 hvala 0
11 godina
cicek kaže...

Mora se potrositi stari godisnji... idem predam prijavu da mi je neko prodao sve igrace pa ako vrate okej ako ne idemo s jesusom, ali... morat cu biti jako toksican u proslavama da vratim ono sto sam ostao duzan. :D

Mislim da te ova slika najbolje opisuje haha

16 godina
FIFA 20

Ja sam upravo odigrao najčudniju utakmicu u zadnjih tjedan dva. Završio ove sve zadatke za ova dva packa, dobio k.labudovu naravno, jutros u packovima isto tako, pa reko šta sad, ajmo bacit koju rivalsa. Prva tekma, spušim, moji ko tenkovi na terenu, yedder posebno, ko da igram sa jo-om. Krenem drugu, opet sve isto. ALI, lik mi ukliže ko majmun na yeddera, ja nekak skupim u trku loptu sa mbappeom, žuto gore svijetli da mi je pustio prednost, napravim dva koraka, lik uleti u tackle i odnese me. Faul, na 17-18m od gola, reko to je to, gol. KAAAAAD, animacija za davanje kartona, lik uredno popije žuti, i ide čudo - NJEMU lopta?!?!?!?!? Točno na tih 17-18m od gola gdje mi je odneo mbappea nakon što sam krenuo u 16. Počnem se trest i kontam opalit alttab, al reko neću, da vidim do kud ide. Nakon 10ak min igre, odigram 1-2 pass, ispadne mu pol obrane jer je glup, i zabijem gol s yedderom. Krene panj s centra, ja presiječem, odigram dugu na mbappea, on opet ukliže s leđa, ja opet natrčavam iz pozadine sa cam-om, kupim loptu, žuto gore opet za prednost, odigram u for yedderu, lik ukliže, sruši ga, ova kretenska igra sudi kontra faul!?!? 

Ni a od faula na meni, 2 krvoločna u 5 sekundi igre. Lud, živčan, kontam izać van je najpametnije, a opet, vodim, 100x sam već izišao od sile dok vodim, reko sad baš neću, ajmo terat inat. Završilo je 6-1 za mene jer je nakon prvog poluvremena morona prestala gurat igra, i moji su prestali trčat ko slonovi u trgovini porculanom.

Ali fascinantno mi je do koje granice je igra u stanju krast, znači nema tu neke realnosti/logike, jednostavno igra kad odluči krast na jednu stranu, to ide u beskraj, naočigled brutalno krade. Zato, su-paćenici moji u ovoj temi, samo zen mode, kad vidite da vas igra jebe, zanemarite skor, bodove, sve, altf4 ili alttab i duševni mir. I slijedeću tako ako krene, pa još, pa sve dok se zlo ne prekrene. Nema druge, jedino tako se mogu sačuvat preostali živci od ovog smeća.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The_K kaže...
cicek kaže...

Mislim da te ova slika najbolje opisuje haha

Haha bome. :D Nadam se samo da ce se skripta okrenuti protiv mene kad dubnem onima koji to nisu zasluzili pa da bude sve fer i posteno. Neidemo na pobjedu nego na broj razbijenih kontrolera. :D

5 godina
neaktivan
Di je najbolje prodat ovo smece od igre,iman odlicnu momcad i oko milion love,dosta mi je vise ove povrsne i poluretardirane igre od ea lopova.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice