FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.200.251
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FIFA 20

TOTW je sranje.

Dobio Donaruku i Hendersona koji neve dalje od SBCa.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Red pickovi = no comment. Cak nisu ni SBC fodderi po ratingu. Presmijesno. Skupljam ih u upgrade packu. 

2x rare gold pack, 2x rare players pack i 2x jumbo rare players pack = David Silva, Benzema, Rodri, Lopes ( 85 golman), Vidal. SBC fodderi. 

Najgore kaj je igra dosla u takav stadij da doslovno imas cirka 20-30 igraca koji ti mogu pojacat ekipu. 

Meni osim high end ikone ili neka ultra special kartica ne pojacava ekipu. Imam Sona vec 400 tekmi i lik doslovno nema zamjenu. 346 golova i 204 asista u 422 tekme. Gledam sad ovog Jovica, kolko sam bil nabrijan na njega, toliko uvijek cekam neki bogovski SBC poput Bernard Silve i tu utucem sav Fodder koji imam.

Nisam trader i ne trosim novce na igru da mogu svaki drugi SBC slagat i to malo frustrira jer bi htio probat te igrace. Gledam reviewove i vidim da su svi ultra zadovoljni Jovicem. Ima top u nogama, 5* WF, odlicne dribling statse i lik mete. Al onda Son mora van. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 20

Gledam jucer kako bi mi sjeo ovaj Goretzka i dobijem ga u pickovima danas haha. Spremio sam za ovu WL 5-2-2-1 sa starom taktikom Chelsea iz fife 17.

13 godina
JohnnyBlaze kaže...

Gledam jucer kako bi mi sjeo ovaj Goretzka i dobijem ga u pickovima danas haha. Spremio sam za ovu WL 5-2-2-1 sa starom taktikom Chelsea iz fife 17.

Ajde, barem neko ovaj tjedan. 

Ja od Kantea crvenog nisam dobio red pick koji vrijedi. Niti prije niti poslije njega.

12 godina
Skilledžija kaže...

Ubacio jučer Oršića u 2-3 utakmice kao supersuba da ga malo probam i sviđa mi se.

Mislim da je zabio 2 gola i to s obje noge, pogotovo onaj s ljevicom mi je ostao u pamćenju jer je probušio TOTY Alisona.

BTW

Nešto kontam zadnjih dana da uzmem TOTY de Jonga jer nikad u svojoj FIFA karijeri nisam imao TOTY igrača u klubu, a to mi je želja.

Kod nas na PC-u ide za 2.3 milijuna... imam nekih 1.2 milijuna i kad prodam Ronalda to je taman koliko mi treba.

Čak bih mogao složiti Jovića u tom slučaju jer bih ga onda mogao spojiti s njim i eventualno još nekim iz španjolske.

Zato molim tko je probao TOTY de Jonga i Jovića da napiše par dojmova i olakša mi donošenje odluke :)

Toty De Jong je odličan ali 1.8 milijuna coinsa, ili 2,jos nešto na pc je previše za jednu karticu da budem iskren. Za te coinse uznes Messija i Neymara npr.

Ja osobno nemam više ideje šta da sastavim. Ovaj Mbape i Maradona koliko god su dobri su untreadables i uvijek moram gledati da oko njih pravim tim.

Probao sam sve igrače koje sam mogao, najbolja kartica Cruyff definitivno. Jedina još želja mi je Eusebio i to je to. 

Da budem iskren i zasitio sam se ove igre više a reward system je kurcina teška, ne daje ti motivaciju da budeš veći rang ni u rivalsima, niti u wl. 

Znači Rivalsi Division 2 rank 1 0 bodova nagrade

Wl elite 3, plea i još neki kikiriki igrač  od packova ništa. 

Probao sam ovaj tjedan Hierra 86 kao cb uz Militao RTF .Kartica košta oko 350 k sa shadow ,ali je odličan da budem iskren. Bolji mi je od Van Dijka.  

13 godina
manipulator kaže...
 Za te coinse uznes Messija i Neymara npr.

Pa s de Jongom otvaram poziciju jednog dana za Messija :)

A cijene, jbga, na PC-u je sve skuplje tako da dođeš na isto na kraju.

Jesi probao Jovića?

Gledao sam jučer fuji i inception ga hvale jako pa ako bih išao na tu španjolsku varijantu bi mi možda trebao za napad?

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
FIFA 20

moji španjolci 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Bljuje mi se. Bljuje mi se od njih tamo u EA. 

Igram draft. Prva tekma, enorman delay. Uspijem nekako zabit prvi gol i frajer izade. Druga tekma, isti scenarij. Brzi gol i lik odma van. Treca tekma. Ne da je bio delay, nego koda sam imal 3 FPSa. Tak mi ke slika ispred mene isla. Lik uredno trpa mene, ja ne mogu izvest centar. Odnosno izvedem ja njega... Al ne znam da sam izvel. 

Ako takva bude WL. Pa kaj napravit vise jbt. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ma mi smo svi mazohiste, ne vrijedi ovo ni igrati više... Fale mi 3 boda do div 2 na pc i hajde da odigram koju. Jedno 7-8 utskmica već u 20 min gubim 3-0... :D

U životu ne pamtim veće stajanje mojih igrača... Skill pade na 1400. Nije to ni problem, nabit ću ja to brzo opet na granicu div 2, ali stvarno fuj šta se dešava...

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ja isto igram u zadnje vrijeme preko kurca.

Pogotovo što u nagradama ne dobivam apsolutno ništa, nikakve nove kartice koje bih isprobavao, igrao se, ništa, jebeno ništa.

Danas sam od svih mogućih packova što sam otvorio izvukao 2 kartice 83 i ovo ostalo teška govna.

Crveni pickovi dva panja 84 rejtinga.

Onda sad igram rivalse da isprobam novu akviziciju u klubu pa naletim na panjinu koja ima crvenog Neymara - ubio sam ga dok nije kvitao na kraju.

Pa jebem ti mater da ti jebem mater kakvi idioti dobivaju crvene kartice s kojima mogu igrati, a ja krv pišam zakurac.

Zbog toga što mi se igra preko kurca, pogotovo kad nemam više zadataka za rješavati sam odlučio kupovati kartice koje želim pa dok ih ispočetka testiram mi je zanimljivo.

Prodao sam Ronalda i Kantea i uzeo TOTY de Jonga - boli me kurac koliko košta, glavno da sam imao dovoljno da ga kupim.

Ionako svi ti coinsi koje skupljam odu u vjetar kad izađe nova FIFA.

Sad makar imam karticu kakvu nikad nisam imao, a bila mi je želja.

Recenzija: odlična kartica!

Još da ja bolje znam igrat s njom bila bi i bolja, ali i ovo što znam je zadovoljavajuće.

Sam radi mačak, točno ima nos za ući u prostor kad treba, u obrani isto se dobro postavlja, a pas ima vrhunski.

Zabio je par golova jer sam ga forisrao u napad, a inače gleda ako treba onda dođe u napad, tj. ako drugi CDM ostane ostraga onda on ide, a ako drugi CDM krene u napad onda ostane na sredini i vreba.

Morao sam kemijati sa Guardiolom i Aouarom zbog chema, ali njih dvojica su definitivno višak ili barem jedan od njih dvojice mora biti zamijenjen, ali ne znam još s kim.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2020 22:05 (Skilledžija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Mislim da sam na putu izliječenja od ove igre. Ovaj tjedan po prvi put nisam imao packove od rivalsa jer nisam niti igrao. Tlak mi odličan i osjećam se odlično. Kada zavrtim film nije mi jasno kako sam si dopustio zadnjih desetak godina da mi ovakvo govno naruši kvalitetu života? Kupio sam prije par dana SIF Van Dijka i još ga nisam isprobao. Pričekat ću da prođu i ove ljubice od kartica i kada se market vrati u neku normalu sve ću staviti na market. Po prvi put ne vidim nikakav gušt u igri. Mjesecima nisam dobio ništa u packu a otvorio sam ih more. Već jako dugo nisam ništa ozbiljnog zaradio niti na marketu. Jednostavno mi se ne da i sve mi je bezveze. Uspjeli su me otjerati od igre i na tome im zahvaljujem.

13 godina
FIFA 20

Vidim tu Moviea koji nije kurca povuko u paketima. A neki zvaljo na fejsu se hvali kak je u 2tjedna u Rare mixed packu povukao 2x ikonu. To mi nije jasno. Ljudi koji imaju omjer pobjeda i poraza u teskom minusu, dobivaju sve samo da bi ih ostavili u igri. Doslovno me jos ta WL i neka kompeticija unutar tog moda drzi u ovoj igri... Brijem da cu tamo negdje poslije TOTSa prodat sve, coinse prodat i vozi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Vidim tu Moviea koji nije kurca povuko u paketima. A neki zvaljo na fejsu se hvali kak je u 2tjedna u Rare mixed packu povukao 2x ikonu. To mi nije jasno. Ljudi koji imaju omjer pobjeda i poraza u teskom minusu, dobivaju sve samo da bi ih ostavili u igri. Doslovno me jos ta WL i neka kompeticija unutar tog moda drzi u ovoj igri... Brijem da cu tamo negdje poslije TOTSa prodat sve, coinse prodat i vozi.

Stari, imam nekog talijana na frend listi. Znali smo prije više igrati, sada rijetko. Već sam pisao. Prije mjesec dana, tamo negdje oko totya u packovima je dobio oko  12 milja coinsa. Prošli tjedan je dobio još oko 5 milja coinsa. Pazi, lik dobije u packu headliners Lewa, Salaha i Dignea. Prije mjesec dana ja sam imao zaradu na marketu od 6 milja a on od 3 milje. Danas ja imam zaradu od 9.5 milja a on preko 19 milja. Jedina je razlika što ja tu i tamo trgujem na marketu a on samo otvara packove. Naravno, otvara ih s fifa pointsima. Prošle godine je spizdio oko 2500 eura na fifa pointse. Koliko je ove, ne znam. Eto. Omjer pobjeda i poraza mu je 150 dobijenih tekmi i 450 izgubljenih tekmi, otprilike mu je takav omjer. Sad me samo interesira što će u packovima dobiti od sutra navečer.

Opet web app poludio. Jučer izašla nova verzija koja popravlja puno stvari a danas mi sve kartice preko web appa imaju znak koji ne odgovara che kartici koju imam na pojedinom igraču. Ne mogu vjerovati da osnovne stvari ne mogu posložiti.

10 godina
neaktivan
FIFA 20

Imam pitanje, igram samo carier mod i oni mi danas banuju account, kao zbog čitova, a i neigram FUT neznam zasto i zbog čega, kazu mi da necu vise biti spojen na internet na njihov server, jel moguce da su napravili gresku, i šta da sad radim??

miki12345

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 20

Evo ja dobio Robertsona iz marquee matchupsa 25k coinsa najvrjedniji igrac ove godine.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Cak i okej za ovaj shit totw. msm nez sta da kazem vise nadam se da ce se vratiti onaj reward sistem iz fife 17 kad si sa t100 ili bilo kojim rankom dobivao masu para..

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Ja dobio crnog Goretzku. Vidim da je extinct, nema ga uopce na marketu, a cijena max 190k. Valjda ce dignut price range pa da zaradim nesto vise. 

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
FIFA 20

8-2, ovo su porazi

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2020 12:54 (Arminho).

0 0 hvala 0
13 godina
Arminho kaže...

8-2, ovo su porazi

Rutinski

13 godina
neaktivan
FIFA 20

Brijem da će ovaj Renan iz Atletica biti od 19 večeras "future" star

Sad mi je izletio u paketu od MM, trolaju me u paketima :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

Ja dobio crnog Goretzku. Vidim da je extinct, nema ga uopce na marketu, a cijena max 190k. Valjda ce dignut price range pa da zaradim nesto vise. 

Sumnjivo mi je što mu ne podignu max cijenu? Valjda čekaju future kartice i današnje otvaranje packova pa se nadaju da će market preplaviti kartice goretzke a samim time da će mu i cijena pasti. Obično isti dan po objavi totw ako vide da je max cijena preniska tijekom noći podignu istu. Sada dva dana ne diraju ništa? Ne znam što je bolje. Čekati i riskirati ili ga odmah prodati? Imaj na umu da u 19h startaju future stars kartice i promet na marketu će biti pojačan.

13 godina
Arminho kaže...

8-2, ovo su porazi

Sad batali vikend ligu i u arenu vježbat pucanje.

[19xx] 4ntraks
8 godina
neaktivan
Arminho kaže...

8-2, ovo su porazi

Odgovor imaš na 161. stranici teme.

Arminho kaže...

Loši udarci.

12 godina
movie kaže...
Cofinho kaže...

Sumnjivo mi je što mu ne podignu max cijenu? Valjda čekaju future kartice i današnje otvaranje packova pa se nadaju da će market preplaviti kartice goretzke a samim time da će mu i cijena pasti. Obično isti dan po objavi totw ako vide da je max cijena preniska tijekom noći podignu istu. Sada dva dana ne diraju ništa? Ne znam što je bolje. Čekati i riskirati ili ga odmah prodati? Imaj na umu da u 19h startaju future stars kartice i promet na marketu će biti pojačan.

A znam da. Zadnji put sam u slicnoj situaciji bio u fifi 19 kad sam imao If Robertsona kojeg sam prodo odmah, a dan kasnije digli price ranges i isao je za jedno bar 30-40k vise. Nez sad kaj da radim.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
5 godina
protjeran
Black and white kaže...
Arminho kaže...

8-2, ovo su porazi

Odgovor imaš na 161. stranici teme.

Arminho kaže...

Loši udarci.

Pa znam, nisam kukao. Bilo je i malo nesreće da u situacijama gdje mi treba Aguero, ja se nađem s Maneom ili Forrestom. Odnosno, kukam na obranu koja iz šest udaraca primi pet golova. Morat će se dovesti neki klasan stoper, Puyol i Diego Carlos su dali svoje.

13-2, u svih 15 utakmica za klasu bolji od protivnika.

13 godina
FIFA 20

Jbt led... 3 tekme odigram toliko smooth da to nije normalno. Udem u cetvrtu i jedva izvucem 3-2. Tocno se postepeno kroz tekmu pogorsavao delay, dok zadnjih 10min ingame timea nisam pocel imat slide show. Jedva sacuvam 3-2. Nisu mi jasni, nikako mi nisu jasni. Jos 3 pobjede do Ultimate packa. 

Ocekujem ikonu, 3 FFSa i jedan IF. Tako Castro dobiva... i ja bi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2020 15:49 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
movie kaže...
Skilledžija kaže...

Po prvi put ne vidim nikakav gušt u igri. Mjesecima nisam dobio ništa u packu a otvorio sam ih more. Već jako dugo nisam ništa ozbiljnog zaradio niti na marketu. Jednostavno mi se ne da i sve mi je bezveze. Uspjeli su me otjerati od igre i na tome im zahvaljujem.

Nestala je ona romantika iz fifa-e 12 i sve je postalo cisto gamersko sranje za koje takodjer vise nemam volje.

Pregorio sam kao zarulja.

The Commissioner of Football
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Odigram ja prvu bez vpna. Jedva sam izvukao 2:1 Lik je bio toliko los da je to smijesno bilo. Ali, ali njemu pasevi prolaze. Imao je u napadu prime drogbu i onog nebitnog abraham headlinera iz chelsea. Jbg moji branici su brzi od te dvojice s shadow chemom. Ali ja pretrcim njega i dodem u posjed lopti, barem sam mislio da dodem. Pritisnem x da dodam i igrac mi nikad agilnije i brze ne ode us stranu naravno bez lopte. Komedije zesce. 

A sad vpn here we go. 

Edit: e da zaboravio sam dodati da ona aplikacija koja provjerava portove, svaki put izbaci neki drugi port kad se ulogiram :)

Edit2: vpn me jebe previse laga, serveri su trenutno prenatrpani. Dosao sam na 1:3 zbog testiranja pizdarija. Ovaj najbolji vpn kosta 120e 3 godine, a bome zbog fife to necu placat. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2020 19:11 (cicek).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arminho kaže...

8-2, ovo su porazi

Naljutio se ti ili ne ali ja moram pitat... Nisi uspio izjednaciti da lupis no loss glitch?

5 godina
protjeran
cicek kaže...
Arminho kaže...

8-2, ovo su porazi

Naljutio se ti ili ne ali ja moram pitat... Nisi uspio izjednaciti da lupis no loss glitch?

Ja jedva spojio PS na internet, ne znam šta je IP adresa, a ti mi pišeš o no loss glitchu. Imao sam 2 iz informatike samo zato što je profesor Drago bio dobrica pa mu je početna ocjena bila 2. 

P.S. Kako misliš nisi izjednačio da lupiš no loss glitch? Morat ćeš mi objasniti kako to funkcionira. Kad se radi taj no loss glitch? Pretpostavljam po tvom pitanju da tako izlaziš neporažen iz igre u utakmici u kojoj si lošiji, a imaš neriješen rezultat? Pa jel ti u ovim slikama vidiš mogućnost da sam ja bio lošiji od protivnika? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2020 19:36 (Arminho).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice