Prvo poluvrijeme covjek nema udarca na gol. Uopce. Drugo poluvrijeme ja ne mogu zabit za 3-0 i zakljucat tekmu. On dva puta ritne loptu. A Toto Ekomba i zabiie dva komada niti da je CR7 TOTY.
Lik me izrugo sa karticom. Produzeci, ista prica... Ne mogu gol dat. On opet izljece sam pred mog golmana i ja idem micat golmana i procitam ga. 120:30, izvucem mu stopera, duga lopta na aguera i gol. Jedva, jedva, jedva.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24

Ruku na srce da je bio bolji. Prva dva gola su bila cista sreca na prvu, ali sad na kraju donosim zakljucak da je njegov tim igrao umjesto njega, a kako je uspio bas svaku sansu zabiti to ne znam. Igrao je u formaciji 4231 i igraci su ludovali po terenu... Otkrivali se, gradili, uzimali lotpe... Svih 11 igraca full aktivno cijelu tekmu. To jos nisam dozivio, kako od mojih tako od protivnickih igraca. Steta sto ne mogu iskopirati njegovu custom tact, jebali bi jeza svi... Na 4:0 sam prebacio apsulutno sve u napad i dalje me gazio samo s loptama u for. Cudesno... Treba pronaci custom tact kakvu je on imao i lomit.