FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.266.316
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
manipulator kaže...

Sad još uvijek razmišljam na poslu dal da napravim ta 2 base Icon packs jer će cijene pasti danas pa to više neće bit 600 k nego dosta manje, ili da prodam mane if i kupim Drogbu 87 .Jel ga netko koristio ?

Gledam baš sad agility 71 nije dobro baš, balance 72 i dribling 79 samo.. 

Recimo mene bi kopkalo ono pitanje a sto bi bilo da jesam. Iako znam da bih van izvukao onog branica engkeskog i nekog golmana. 

Recimo mene bi previse kopkao ronaldo da barem jedan ne napravim. 

Na kraju krajeva igramo se... i tako sve sto sad imas i stedis ti za godinu dana nece imati veze. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2019 14:54 (cicek).
8 godina
cicek kaže...
manipulator kaže...

Sad još uvijek razmišljam na poslu dal da napravim ta 2 base Icon packs jer će cijene pasti danas pa to više neće bit 600 k nego dosta manje, ili da prodam mane if i kupim Drogbu 87 .Jel ga netko koristio ?

Gledam baš sad agility 71 nije dobro baš, balance 72 i dribling 79 samo.. 

Recimo mene bi kopkalo ono pitanje a sto bi bilo da jesam. Iako znam da bih van izvukao onog branica engkeskog i nekog golmana. 

Recimo mene bi previse kopkao ronaldo da barem jedan ne napravim. 

Na kraju krajeva igramo se... i tako sve sto sad imas i stedis ti za godinu dana nece imati veze. 

Gle, ako ti se kocka, kockaj se, ali nemoj nikoga kriviti ako okinemo od smijeha kada dobijes duplice Inzaghia :P

17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Gle, ako ti se kocka, kockaj se, ali nemoj nikoga kriviti ako okinemo od smijeha kada dobijes duplice Inzaghia :P

Nema šanse, posraće ga nešto dobro, sigurno...

15 godina
movie kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Nema šanse, posraće ga nešto dobro, sigurno...

Ja da izvacim dobio bih golmana 100%

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
CroVandal kaže...

Ja da izvacim dobio bih golmana 100%

Ja sam prošli put, sad se ne sjećam je li to bila fifa 18 ili 19, dobio najgore ocjenjenu i najlošiju moguću iconu. Riječ je o Deco-u. Gore od toga nije moglo. Rekoh, više nikad ne bacam parsto tisuća coinsa kada znam da nema šanse da nešto dobijem. Sada bih se kladio da odigram da bih dobio Carlosa jer sam ga složio iz ovog swaps icon sbc. Hvala lijepo. Kako kaže Šime, kupi što ti treba a kada ti dosadi prodaj.

6 godina
neaktivan
Dobio jedno veliko nista, LB iz bundeslige. Hvala EA, htio sutra ih uveselit ali sad mogu da ga puse!!

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Prodao sam Manea IF za 1 mil i nesto sitno, imao još oko 360 k u banci..

I odlučim da ipak napravim Icon base pack .  

Iskreno zadovoljan sam, idem sad drugi najvjerojatnije odradit..  :) 

Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
manipulator kaže...

Prodao sam Manea IF za 1 mil i nesto sitno, imao još oko 360 k u banci..

I odlučim da ipak napravim Icon base pack .  

Iskreno zadovoljan sam, idem sad drugi najvjerojatnije odradit..  :) 

Lik, udarilo te ko samar budalu, prestani dok si u profitu.

8 godina
FIFA 20

Idem testirati novi tim, kroz dvije utakmice sam odigrao 20 in-game minuta. SBC Villa 2 gola skucao.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Black Friday spike ovo ono i eto tako pogazim ja sam sebe i kupim fifu na ps storu, kao 29.99 dolara pa nek si jebe mater.

Znaci ovako losu fifu nikad u zivotu nisam igrao, pa to je zivo flipersko skriptirano govno.

Ne kuzim od kuda vama svima nakon toliko gadosti svih prijasnjih godina volje i zelje da vas jebe u mozak neki maloumni pristavi debil iz kanade koji ne zna osnovna pravila nogometa.

Ja sam over and out iz ove igre nakon 3 dana, vjerojatno cu se baviti SBC-ima tu i tamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Naspram fife 19 ovo je revolucija.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Jel zna netko jel ima kakvih negativnih strana ovo trpanje igraca kupljenih na marketu u unassigned pile. Ono kad ih uzmes sve i stisnes krug pa odaberes opciju exit and sort items later kako bi se ocistio transfer targets da mogu nastavit kupovat igrace? Pod negativne strane msm da mi poslije neda da otvaram packove dok to sve ne prodam. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cofinho kaže...

Je je, super je. 

12 godina
FIFA 20

Evo napravio sam i drugi base Icon pack, nažalost nije w ali šta je tu je, poslužit će i on isto ... Ali me presjeklo kad sam vidio Portugal zastavu .. Hahaba

Ipak dobio sam Maradonu od 2 mil  a uložio sam oko 900 tisuća ukupno, jer sam neke imao untreadable igrače pa nisam morao kupit 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

Black Friday spike ovo ono i eto tako pogazim ja sam sebe i kupim fifu na ps storu, kao 29.99 dolara pa nek si jebe mater.

Znaci ovako losu fifu nikad u zivotu nisam igrao, pa to je zivo flipersko skriptirano govno.

Ne kuzim od kuda vama svima nakon toliko gadosti svih prijasnjih godina volje i zelje da vas jebe u mozak neki maloumni pristavi debil iz kanade koji ne zna osnovna pravila nogometa.

Ja sam over and out iz ove igre nakon 3 dana, vjerojatno cu se baviti SBC-ima tu i tamo.

Ovo je sve samo nije fliper. Doslovno sve. Kak mozes doc i rec da je fliper a ljudi se ne mogu pogodit na 2m jedan od drugog.

Ja sam prosle godine izvukel LB Maldinia. Od tad ne mislim nista otvarat takvog. Rade za tih 600k kupim ikonu. Ovo je cista navlakusa. On je dobil i sad 50 ljudi poslije njega da otvara nece dobot meda. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2019 19:24 (SimeKZ).
13 godina
FIFA 20

Od WL napokon dobio nešto spomena vrijedno... Sterling i Rodri u istom packu.

Od crvenih De Vrij i neki kurac s tim da mi je u oba packa De Vrij bio nabijem ih nakurac.

I onda sam utrpao te crvene jer mi je taman toliko falilo za champions upgrade i izbaci mi De Vrija opet, Hummelsa i Sona.

Uzeo Sona mada mi nije toliko napet pošto već imam zlatnog untradable, šteta što je untradable majku mu njegovu.

Na kraju sam dobro i prošao sa Sonom, mogao sam dobiti kurac tako da sam čak i zadovoljan današnjim nagradama.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Nisam mislio da mogu ovako nisko pasati? Odradim marquee sbc i najbolja kartica iz 5 packova mi je jebni bakayoko. Ono, infarkt sam skoro dobio. 9 packova danas i najbolja kartica neko golmansko smeće ratinga 83 koji ne vrijedi 1200 coinsa. Osim kaj sam glup, koji bi mi drugi motiv bio da i dalje igram ovo smeće?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...

Nisam mislio da mogu ovako nisko pasati? Odradim marquee sbc i najbolja kartica iz 5 packova mi je jebni bakayoko. Ono, infarkt sam skoro dobio. 9 packova danas i najbolja kartica neko golmansko smeće ratinga 83 koji ne vrijedi 1200 coinsa. Osim kaj sam glup, koji bi mi drugi motiv bio da i dalje igram ovo smeće?

Haha ja sam dobio savica :D stavi sam u sbc ucl savica. I nakon tog smeca koje dobim krenem reciklaza i naoravim 10 2 rare players packa. I najbolje kaj dobim je onaj rm iz intera 81 rated. A njega sam isto stavio u jedan od 2 players packa. Dobro je.  mislio sam malo igrat sad navecer al vidim da nis s tog, nemam vremena idem pljuvacku s lica obrisem. 

13 godina
C3c1l kaže...
Cofinho kaže...

Je je, super je. 

Nije super, ali 19 mi je bila toliko losa da mi je ova sasvim ok.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...

Ovo je sve samo nije fliper. Doslovno sve. Kak mozes doc i rec da je fliper a ljudi se ne mogu pogodit na 2m jedan od drugog.

Ja sam prosle godine izvukel LB Maldinia. Od tad ne mislim nista otvarat takvog. Rade za tih 600k kupim ikonu. Ovo je cista navlakusa. On je dobil i sad 50 ljudi poslije njega da otvara nece dobot meda. 

Jebo ga led sime opet palamudis, rekoh da mi je fliper, sve sto dodam odbija mi se od igraca, ekipa mi sprinta kroz obranu a lopta mu se konstantno vraca u noge?! sto je to?

13 godina
C3c1l kaže...

Jebo ga led sime opet palamudis, rekoh da mi je fliper, sve sto dodam odbija mi se od igraca, ekipa mi sprinta kroz obranu a lopta mu se konstantno vraca u noge?! sto je to?

Pošto si nov pa ne znaš, to sa odbijanjem nazad su kao popravili prije 2-3 patcha HAHAHAHHA

Mi smo se već toliko navikli na to odbijanje da više niti ne spominjemo :P

[19xx] 4ntraks
12 godina
FIFA 20

Znači ovo još nisam doživio.. Imao sam 10 suteva, 4 stative, ter stwgen sve brani. Lik zabije gol i samo se zabija u cosak i gradi loptu .Znači dno dna  .. 

Naravno izgubio sam 1:0 uz 2 crvena kartona i 4 žuta .

E sad mene ovo zanima ,pogledao sam user name, otišao na njegov psn profil i stisnio block user na svome ps4. Sad mene više neće igra spajati sa njime više ili? Mislim da bi to logično trebalo da bude zar ne? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
C3c1l kaže...
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...

Jel ti palo na pamet da nisi igrao mjesecima i da si se odjednom vratio u igru koju ekipa sada vec 3. mjesec igra?

Mislim, ne znam, cini mi se da bi to mogao biti razlog.

17 godina
FIFA 20

Dobro je, Wolfsburg jedva dobio i kolo prije kraja osigurao prolaz. Aj bar nešto, sada će mi Mbabu dobiti nadogradnju. Do sada je bio solidan a sada bi trebao biti valjda i bolji. Nakon sranja u packovima bar nešto dobro za kraj usranog dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 20

Ekipa, Villa se mora raditi. Fantasticna kartica. Ako ste uzeli Guardiolu iz Swapsa biti ce vam pickin dim povezati ga, ako niste, trebati cete mozda dvije ikone ali definitivno vrijedi. Ubojit iz svih situacija, fantastican dribling, 77 agilitya je teska laz na toj kartici, stvarno fantastican. Sve sto Raul nije imao, Villa ima i jos malo na to!

0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...

Ako ti je fliper - ne drzi sprint ko sivonja

ekipa ti sprinta kroz obranu - ne znas igrat obranu

Vrlo jednostavno. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
11 godina
protjeran
FIFA 20

Imam oko 100k...Treba mi LM.Ajde mogu reci 130k.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Imam oko 100k...Treba mi LM.Ajde mogu reci 130k.

Širok pojam. Koja liga? Evo, Perišić je odličan za 5k coinsa. Imam ga u njemačkoj momčadi i nemam razloga tražiti neko bolje rješenje.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Upravo lik prekinuo u 75' kad sam ga poveo 4:1 i mucki sam otrcao u kameru s prstom na ustima. Jebiga, ne mozes imati takav tim i biti tako los. Lik jedino sto radi je salje lopte u napad. Obrana takne moje igrace oni padaju.

Sad za sliku... Kako? Zar je kupio coinse ili sta? Pa toliko srece u paketicima ne mozes imati. A lik ne igra da bi imao takav sastav. Ajde kontre mu prolaze, ima constant press od pocetka, pa ako natrpa 3 gola u startu da protivnik prekine. Nije mi jasno kako.

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Moze mala pomoc..?!

Igram 41212, i ne znam instrukcije namjestiti, a htio bih da mi ST i CAM ostanu naprijed, i ST pretrcavaju na siroko obranu, ali oni uvijek stoje i gledaju me. A zadnji vezni mi ne stoji iza kad napadam vec ide naprijed, iako imam "stay back"

ST-Aguero, Zaha
CAM-Eriksen
CM-Lacazete, Firmino
CDM-Sissoko
LB-Mendy
CB-Pique-Nesta
RB-Walker
GK-Ter Stegen

Neka dobre instrukcije za WL, imam Balanced i Fast Build

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: