FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.265.514
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 20
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Upravo sam pun ko brod

prodao mi se Blanc za 2 milje sad kreće rekonstrukcija momčadi.

Gledam Ramosa,Ter stegena ,Hazarda,Sona, Sterlinga/Bale,Mane/Sane, Modrić....

jaooo sad nemrem dočekat doći doma pošto nisam u mogucnosti kupovat prek moba jer dečko od sestre igra na kompu.

Ja bi na tvom mjestu cekao do cet ili pet. jel bi cijene mogle masivno pasti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
FIFA 20

Budem ,budem,pričekat ću jer mi se sad ne žuri   

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Budem ,budem,pričekat ću jer mi se sad ne žuri   

Onda radje cekaj do nedjelje. Ako pogledas futbin i grafove cijena meta igraca, znat ces zasto.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
15 godina

Moze i tako bitno da sad nekupuje jel ce cijene ici dolje a ako kupi sve izgubit ce dosta coinsa bez veze

13 godina
FIFA 20

Buraz moj kupi kaj god hoces. Svejedno ce ti coinsi bit kurac za manje od 5-6mj. To kaj ces ustedit 50-60k doslovno ne igra nikakvu ulogu. Ako ti se igra odmah sa odredenom ekipom, igraj. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 20

Neki savjet sta mjenjat?

Razmisljao sam umjesto doucurea uzeti sissoka ili kantea...

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Kakav paketic. Uz boga igre Girouda, stoji maleni Argentinac. Mislim da cu ga sacuvat i koristit kao super sub. Posto ga se sad nikako ne isplati prodat. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Kakav paketic. Uz boga igre Girouda, stoji maleni Argentinac. Mislim da cu ga sacuvat i koristit kao super sub. Posto ga se sad nikako ne isplati prodat. 

Ja odradio sbc, 4 packa i najbolji igrač milk.

11 godina
protjeran
FIFA 20

Kako kad se ide u sprintu nabit loptu ispred sebe...cini mi se da je prosle godine bilo klikanje R2.

Kako je ove?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Kako kad se ide u sprintu nabit loptu ispred sebe...cini mi se da je prosle godine bilo klikanje R2.

Kako je ove?

To sto ti pricas tako se u pesu salje lopta ispred sebe u fifi je uvijek bilo da desnu gljivu fliknes u smjer trcanja

11 godina
protjeran

Nisam igrao pes 10 godina...Dao bih ruku u vatru da je tako bilo...Očito nije.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
FIFA 20

Kad u FIFAi dva puta kliknes R2, onda dobije blago ubrzanje... sa desnom gljivom dobijes bas full iskoristenje pacea.

Odigral sam draft i dobijem ga. Uz dvije tekme koje su bila katastrofalne kaj se tice delaya. 

Ono kaj hocu spomenut je par igraca koji su strasno OP za mene bili. Idem od zadnje linije. 

Digne - Obicna 83 kartica, jbt led kako majstor ide. Za svakog ko pocinje neki starter squad i to EPL... odma njega na bok. 

Gabriel Paulista - Bilo je vec govora o njemu, al sad kad sam ga koristil... lik je stvarno fantastican. Igral je uz Rudigera kao stoperski par. Nista ne prolazi kraj tog covjeka.

Hagi - Mid ikona Hagi sa powerhouse chemom je bio jebeni tenk u sredini. Ono kaj me najvise fasciniralo je njegova prisutnost. Lik je doslovno svugdje bio, a kad treba uzet loptu nije se dogadalo ono da izleti pred igraca pa lopta samo produzi. Jednostavno mu ostane lopta u nogama. Mozda je to do ''icon tier'' igraca, al meni odlican. 

Scream Kroos - I dalje onakav nezgrapan ko i obicna Kroosova kartica. Makar mu je passing vanserijski. Odlican se pokazao sa Shadow chemom jer je dosta stabilan na lopti i tesko mu je oduzet loptu. 

Messi - Svi ga hvale, a meni jedino ima šut. Mozda mi nije bio najbolji radi delaya, al opet. Nista posebno. Dembele je i dalje po meni ok odabir. 

IF Harry Kane - Fenomenalan. Kaj treba zabije, duel dobije, skok dobije. Vecinom sam ga koristil ko nekog F9 pa samo slal lopte na Manea ili Messia ( kasnije IF Mbappe ili Neymar ). Perfektan u toj ulozi. 

IF Mbappe - STROJ! 

Neymar - Fenomenalan na lopti, šut perfektan. 

Za osvojen draft Premium gold pack i 2 rare gold packa - KATASTROFA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Nisam igrao pes 10 godina...Dao bih ruku u vatru da je tako bilo...Očito nije.

A se sjecas kad je na pesu bilo tapkanje trokuta za sprint? Aaah simplier times 

15 godina
FIFA 20

Draft je najpokvareniji mod u igri. Sta se tamo desava i kakvi golovi padaju nema nigdje u jednoj tekmi mi crni walker zabije 2 auto gola na najsmijesniji nacin. I jos hrpu takvih cuda. I sto najgore ako se probijes i osvojis draft na kraju dobije k... Iz paketa bar da vrate 15k coinsa plus paketi ili draft token dobijes neka 2 paketa iz kojih ako nakupis 15k je ravno cudu. Uglavnom igrao 3 drafta 1 osvojio ostale izgubio na 2. i 3. tekmi najbolja kartica 83 david luiz. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Došao patch na PS4 težak oko 2GB. Nakon njega svaka utakmica mi završava 4-3, 5-4, 6-3. UŽasno mi je prebacivanje igrača u obrani. Lik mi stoji između dva stopera a igra mi prebaci na bočnog, dok vrati  ode lik u gol. Vidim da i protivnici imaju s tim problema. Je li sada to do patcha ili laga ne znam ali smiješno je kako lako padaju golovi na obje strane. Drugo nisam ništa primjetio da je drukčije nego jučer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kao boljo je finishing unutar 16m ali nije bas kad sa Ronaldom 4x na tekmi iz gadam stativu. Ronaldo opcenito nije dobar pogodi sa 20m finesu ali prazan gol fula. Kartica koju bi mogao nabaviti je Hagi ikona zabija finese ko lud izvan 16m stvarno me iznenadio. 

9 godina
neaktivan
FIFA 20

Kome vjerovati sada? Movie-u ili crovandalu? movie-u u 3 tekme palo 25 golova, a crovandalu ni Ronaldo ne pomaze. 

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2019 16:54 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
17 godina
TheMaverick kaže...

Kome vjerovati sada? Movie-u ili crovandalu? movie-u u 3 tekme palo 25 golova, a crovandalu ni Ronaldo ne pomaze. 

Ali doslovno je tako, samo ne znam je li do laga ili do patcha no imam problema s prebacivanjem na igrača kojim želim upravljati. Ujutro je sve bilo normalno. Napete tekme, malo golova i onda samo odjednom pada preko 7 golova po tekmi. Primam i zabijam smiješne golove. Samo se zabi po sredini okomito na gol i stoperi se razmiču.

edit: ne znam ali meni je ovo loš TOTW

https://www.futhead.com/20/totw/totw11/

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2019 17:10 (movie).
13 godina
movie kaže...

edit: ne znam ali meni je ovo loš TOTW

https://www.futhead.com/20/totw/totw11/

Ovo je takav TOTW da će EA morati smisliti neki gadan SBC ili slično u petak da natjeraju ljude da kupuju pointse.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Ovo je takav TOTW da će EA morati smisliti neki gadan SBC ili slično u petak da natjeraju ljude da kupuju pointse.

Kako neki kažu, možda ubace najbolje od TOTW u dosadašnja dva mjeseca? Ako to naprave bit će svega...

15 godina
TheMaverick kaže...

Ma to je bilo u draftu rivale nisam jos probao sa patchem. U draftu Ronaldo fula takve prilike opcenito nakon Patcha sam igrao opet i dalje je fulao unutar 16m ciste prilike a zabije neke koje mislim da nece. IF Mbape je isto cheat code mozes ga tacklat do sutra kao da ima magnet za loptu uvijek se njemu odbije. Ovaj Hagi 85 je bas otkrice u svakom draftu sam ga izvukao i igrao sa njime finessa sa lijevom nogom gotovo uvijek ulazi bez obzira na golmana. A agilan je i dodavanja su mu dobra mogao bi ga umjesto KDB a staviti za probu u WL ovaj vikend

Malo off topic jeste li vidjeli koji je slobodnjak zakucao Dybala pre dobar sut i jos se smijeskao prije pucanja tocno je znao da ce ga zakucat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2019 18:46 (CroVandal).
13 godina
FIFA 20

Auba me vratio u prvu diviziju, strasan igrac. Ne vidim previse razlike nakon patcha, ali me danas islo bez obzira na velik delay. 6-1-2 score.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Jel velika razlika u paketima ako si drugi, ili prvi rank u DR? Jer mi treba ca 2000 bodova, a gledam LP :)

0 0 hvala 0
12 godina
Gerro kaže...
Jel velika razlika u paketima ako si drugi, ili prvi rank u DR? Jer mi treba ca 2000 bodova, a gledam LP :)

Nema tu nikakvih pravila netko moze otvoriti jedan obicni gold pack i dobiti ronalda a netko moze otvoriti 100 jumbo gold rare players packa i ne dobiti igraca vise od 84 rating. Cista je sreca to sve ja bi ti preporucio da uzivas u ligi prvaka

17 godina
FIFA 20

Čuvati packove pa otvarat u petak ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ovisi koje igrace prodajes

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Red pickovi - Promes i De Vrij 

2x Rare gold pack, 2x Rare players pack, 2x Jumbo Rare players pack = Thiago Silva i Skriniar. Ostalo discard. 

prokleta tuga od nagrada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
SimeKZ kaže...

Red pickovi - Promes i De Vrij 

2x Rare gold pack, 2x Rare players pack, 2x Jumbo Rare players pack = Thiago Silva i Skriniar. Ostalo discard. 

prokleta tuga od nagrada.

De Vrij i Forsberg, dodatno plavi Vertonghen i Cancelo.

A drzao sam fige barem za Mahreza.

15 godina
FIFA 20

Ništa pametnog nije palo ali zato sam kupio hrpu igrača i još mi je ostalo cca 350k da uzmem nekog tko bi se uklopio u ovu momčad.

aubu nikak složit sa ovim svojim igračima da starta u prvoj premali je chem i lvl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Jučer sam igrao protiv tipa koji u ekipi ima crvenog Mbappea.

Osim njega je imao zlatnog Messija i Neymara, ali to za ovu priču nije bitno.

Bitno je to da lik ne zna igrat i nije mi jasno kako je uopće došao do silvera ili čak golda u WL, ali aj nek je i došao, ali nije s onakvom igrom mogao dalje od gold 3 - još sam mu puno i dao.

Znači da je vrlo vjerojatno izvukao tog Mbappea iz silver 1 ili eventualno gold 3 nagrada.

Onda gledam Kurta i Nicka koji s 28-29 pobjeda otvaraju govna, a oni bi makar znali tog Mbappea upogonit kako spada.

Kako kaže Kurt... Superflash :)

Ja čekam da dođem doma pa da u miru otvorim Sona :P

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice