FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.265.506
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
Sinoc tj popodne igram WL, 10 pobjeda, 11 mi ostalo za odigrati. Mislim se da me jebes tih 4 cu nagurat nekako, kurac, na kraju jednu pobjedio, i ostavio. Di su mi davali glupe golove sam gasio, nisam imo ni zelje ni volje. Sad u cetvrtak S1 izvlacim debelog Ronalda i ostavljam se fife.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Ne mogu vjerovati da rijetko vidjam Modrica u drugim ekipama, a kartica je fenomenalna. Osim sto obavljaju zadatke CM-a, on i IF Saul zabijaju dosta golova. Mislim da mi ove sezone najvise lezi La Liga, jer imam jako dobar izbor igraca za ono sto meni treba.

Jedina zamjerka je vizualna, jer nemam onaj osjecaj Modrica na terenu (tjelesni gabariti) kao npr. u PES-u.

Bale je takodjer top i dugo nisam tako mnogo zabijao s igracem na RM poziciji.

The Commissioner of Football

0 0 hvala 0
8 godina
TheMaverick kaže...

Ne mogu vjerovati da rijetko vidjam Modrica u drugim ekipama, a kartica je fenomenalna. Osim sto obavljaju zadatke CM-a, on i IF Saul zabijaju dosta golova. Mislim da mi ove sezone najvise lezi La Liga, jer imam jako dobar izbor igraca za ono sto meni treba.

Jedina zamjerka je vizualna, jer nemam onaj osjecaj Modrica na terenu (tjelesni gabariti) kao npr. u PES-u.

A fali mu ili Defenzivnih statova + Agresije ili Finishing :/

Zasto bi imao Modrica kad mogu npr imati Matu ili Coutinha? Mos ga jebat ali Luka nije Meta igrac a za one koji ne igraju metu, fali mu na obe strane taman toliko koliko se ne moze chem styleom popraviti

15 godina
FIFA 20

Koji su meta igrači?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...
TheMaverick kaže...

A fali mu ili Defenzivnih statova + Agresije ili Finishing :/

Zasto bi imao Modrica kad mogu npr imati Matu ili Coutinha? Mos ga jebat ali Luka nije Meta igrac a za one koji ne igraju metu, fali mu na obe strane taman toliko koliko se ne moze chem styleom popraviti

Ja nemam osjecaj da njemu fali bilo sto, naprotiv.

8 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Koji su meta igrači?

Brzi, agilni, laki za povezati sa drugim meta igracima. Npr, jedna od standardnih kombinacija ti je 

Martial - Rahsford - Dembele

Ben Yedder - Sissoko - Ndombele

Roussillion/F. Mendy - Hernandez - Lenglent - Semedo

Neto/Ter Stegen/Lloris

4-3-2-1. Svi su povezani medusobno, jedini koji nisu su Rashford - Dembele i Ndombele - Semedo ali ce oba imati max chem zbog drugih viseg chema sa drugim igracima.

Svi su brzi, Sissoko i Ndombele su popularni kao CDM u 4231 formaciji i onda se ekipa postavi u duboki blok koji je jebada probiti a na drugu stranu mogu slati lopte na Ben Yeddera, Martiala, Rashforda i Dembelea.

17 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...
cicek kaže...

Evo wcpapiru i onda ti meni tvrdi da nema skripte. Jednostavno nisam smio zabiti gol. Ni jednom nisam pucao van 16 jer lik izletavao iz obrane ko macke pred auto, ali jebiga dok visa sila ne da gol tad se  komentatori ne mogu nacuditi kako ter stegen brani. Fuj.

Još mi istroseni de jong dostigne onog adamu ili koji kurac vec je na desnom boku. A adama jedan od najbrzih igraca na igrici i jos je taman usao umjesto carvajala.

Gle, sto da ti kazem? Delay je najvece zlo u ovoj igri. Sve si mislim da utjece na same igrace. Ter Stegen je bio stravicno los ovu WL, bas smece. Po tekmi sam primao 3,1 suta na gol, 1,7 bi usao. 54,8% dakle ulazi, a da ne pricamo iz kakvih situacija, nista nije lik skidao. Na drugu stranu, ja pucam prakticki uvijek samo iz 16erca, od 7,9 suteva po tekmi, 5 ide prema golu i 2,6 ulazi.

Mos ga jebat, kad igras sa delayom hendikepiran si da je to blesavo.

Jednu tekmu mi je frajer iz 6 suteva zabio 6 golova, sve situacije izvan 16 ili sa ruba, ja sam pucao 7 puta po golu, Neto je skidao sve sto se moglo i ono sto nije.

Eeh taman sam se vratio iz nocne i reko odigram do 6 3 tekme do gold3 i amen. Al nisam uspio prvu sam muku mucio ali sam nekako uspio pobjediti. Ista prica i drugu i odlucio sam da je vrijeme za spavanje.

12 godina
FIFA 20

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2019 18:20 (toma20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2019 18:20 (toma20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Jebi me u glavu da rijetko tko ima Eriksena a mrni je najjaci igrac. Tak neko rastura sa Modrocem. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2019 18:21 (toma20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2019 18:21 (toma20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Moj tim trenutno,sta uzeti od veznjak do 50k mislio sam mozda Williama Carvalha 86 rated ili mozda nekoga drugoga?

https://imgur.com/a/CLOW1AO

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Prvi online draft u fifi 20 i 4 podijede odmah 😂😂 i kao nagradu dobio rere mega pack i jumbo player pack i nista sve ukupno sa prodajom 20k coinsa.PIII pa zar ovako male nagrade za 4 osvojene u draftu

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Ekipa, mozda nekim totalno nevazno, ali maloprije sam saznao da onaj tko ima karticu "no tifo", a koristi stadion i grb od npr. Arsenala, u svakoj domacoj tekmi, navijaci bi trebali podici tifo nekog od Arsenalovih legendi.

To je vec nesto, u odnosu na 90% gluposti koje nam serviraju.

Neki to nisu znali, pa su odbacili tu karticu, koju je izgleda nemoguce nabaviti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2019 19:24 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Digne ti tifo od najboljeg igraca u timu. Odnosno od igraca sa najevcin ratingom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Digne ti tifo od najboljeg igraca u timu. Odnosno od igraca sa najevcin ratingom. 

Znaci, Modric bi mogao u visine. 

Sumnjam, jer kod mene je ta kartica aktivna od samog pocetka i nista se nije desavalo. Mislim da se moraju uskladiti 3 stvari: grb, stadion i odredjeni igrac (Ronaldo, Neymar i sl.).

13 godina
FIFA 20

Moras bit bez tifosa i to je to. To je spika ko prosle godine kad su dizali sliku od najboljeg igraca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Kad već pričamo o nevažnim stvarima, čemu služe one kartice celebrationas? Koju god da stavim da je aktivna ništa se ne događa nakon gola?

Već kada daješ TD daj mi objasni čemu služi ta kartica tj. kako da je koristim? Smeta ti što god da se pita a nikada ne nudiš konstruktivno rješenje već samo kenjaš po postovima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2019 21:23 (movie).
Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Kad već pričamo o nevažnim stvarima, čemu služe one kartice celebrationas? Koju god da stavim da je aktivna ništa se ne događa nakon gola?

Već kada daješ TD daj mi objasni čemu služi ta kartica tj. kako da je koristim? Smeta ti što god da se pita a nikada ne nudiš konstruktivno rješenje već samo kenjaš po postovima.

Izaberes odredjenu proslavu i kada zabijes gol, stisni "O" i igrac ce izvesti proslavu koju si izabrao.

15 godina
FIFA 20

Kakvih panjeva ima nisu istine lik ima onog SBC Villu i igra samo na njega duge lopte radis mu tackle i prolazi kroz stopera ali ajde zabije on do 4 0 iz 4 sanse od kojih je jedna dobra al ajde vidim da ga igra gura ali necu van cisto da vidim. Lik okrene igrat samo u svojoj polovici terena kao da igra wl pa cuva rez. Dodem do 4 3 nekako i jos 10min naravno igra opet okrene neulaze moji pokusaji dok opet mu kontra nije prosla da povisi na 5 3. pogodio sam 6 puta okvir gola iz cistih prilka njegov Buffon je skino cuda kao da ima 2 golmana.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Mene danas sve jebe. Povedem i odmah nakon toga primam gol na način da liku uzmem loptu ispred svog gola i krivo se dodam točno njemu za gol šansu. Drugi način opet uzmem loptu ali lik s leđa baca mog igrača i ponovno uzima loptu i zabija gol. Nema šanse da bi mi svirao faul koji je i više nego evidentan ili da se uspijem othrvati bacačkom zahvatu. U jednoj situaciji dobijem penal a onaj krug što šeće po golu luduje da ga ne mogu smiriti. Samo bježi od vrha do dna. Nema šanse da ga kontroliram. Na kraju puknem bezveze i pogodim gol i zabijem. Kaj se to dogodilo da ga ne mogu niti malo smiriti i kontrolirati? To sam danas prvi put vidio. Uglavnom danas su mi dodavanja toplo hladno.

Ne bi se točno dodao da dubim na glavi a na kraju tekme statistika točnih dodavanja mi je 90% što je notorna laž. Nisam gubio ali nisam niti pobjeđivao. Velika većina tekmi mi je danas završavala neriješeno. U svakoj sam vodio i svaku su me stizali uglavnom u zadnjih par minuta. To je fifa. Ne živciram se. Skupljam bodove i rješavam zadatke. Usput, što je low cross. Negdje piše da je to R1 + X a negdje da je to dva puta stiskanje kvadrata? Što je na kraju istina. Nisam bio u situaciji da isprobam i zabijem na oba načina pa da utvrdim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Upravo sam pun ko brod

prodao mi se Blanc za 2 milje sad kreće rekonstrukcija momčadi.

Gledam Ramosa,Ter stegena ,Hazarda,Sona, Sterlinga/Bale,Mane/Sane, Modrić....

jaooo sad nemrem dočekat doći doma pošto nisam u mogucnosti kupovat prek moba jer dečko od sestre igra na kompu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Usput, što je low cross. Negdje piše da je to R1 + X a negdje da je to dva puta stiskanje kvadrata? Što je na kraju istina. Nisam bio u situaciji da isprobam i zabijem na oba načina pa da utvrdim.

Ja inače volim rješavat te zadatke, ali brate mili počeli su kenjat s tim udarcima koje nitko ne zna izvest, a kad ih izvede onda mu ih igra ne prizna.

Onaj flare shot sam probao i meni to govno ne radi ili imam krivi info o tome kako se taj udarac izvodi.

Ovaj cross sam dodavao sa R1 i uspijem dati gol, ali mi đubre nije priznalo.

Ne znam zašto jer svi zahtjevi su ispunjeni s moje strane, osim ako nije neka druga kombinacija tipki, a onda ih nabijem na kurac jer sam ionako već odustao od ta dva zadatka.

[19xx] 4ntraks
15 godina
FIFA 20

Opet update na PC 

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo ja danas odigrao 3 tekme jedva jednu pobjedio 1:0 i to ni sam neznam kako. Zadnju sam prekinuo dok sam gubio 7:1. Pogodio sam 4 precke i barem sam 8 lopti ispucal u tribine. 

A kako danas svi igraju doslovno lete po terenu ne stignem ih pratiti. Ja ne znam koja je to fora ali da ti svi igraci trce, grade se, traze sansu i sve ostale picke materine koje ne bi smjeli raditi s obzirom na njihove ocjene, oni rade jos vise. Pa imam u obrani ramosa i piquea i meni je problem loptu s glavom osvojiti. Pa je to normalno? 

0 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Upravo sam pun ko brod

jaooo sad nemrem dočekat doći doma pošto nisam u mogucnosti kupovat prek moba jer dečko od sestre igra na kompu.

Ja bi na tvom mjestu cekao do cet ili pet. jel bi cijene mogle masivno pasti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
8 godina
CroVandal kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Upravo sam pun ko brod

Ako se ne varam, i Movie je pricao da je cetvrtak ujutro fantasticno vrijeme za ubadati igrace.

17 godina
sexytoiletpaper kaže...
CroVandal kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Upravo sam pun ko brod

Ako se ne varam, i Movie je pricao da je cetvrtak ujutro fantasticno vrijeme za ubadati igrace.

Jučer je bilo fantastično vrijeme za kupovinu. Kanea sam kupovao po 100k s hunter che a noćas i danas ujutro sam ih prodavao po 127k. Zadnja tri dana sam samo oko bacao na IF de bruynea. Znao sam ga naći po 510k a prodavao sam ga po 585k.  Icone sbc je srušio cijene da boli glava. U četvrtak je najbolje oko baciti na market između 9 i 10h. Kako vrijeme odmiće tako i cijene rastu. Što će biti ovaj vikend, tko zna s obzirom kako je ove godine market nepredvidljiv. Uglavnom ne zamaram se marketom već oko bacim samo na ove skuplje kartice i kada okrenem njih par to je preko 100k zarade. Sasvim dovoljno da si složim solidnu momčad. Odlična mi ne treba jer nisam niti ja odličan.

15 godina
FIFA 20

A kupio sam već par igrača ali ostalo mi je cca 850k tak da ću to ostavit onda do četvrtka pa možda nekaj uleti.

ovak sam sad nabrzaka kupio Hazarda,Griezmana,Ramosa,Ter Stegena,Erikksena i Sterlinga ali trebam se još malo bolje poigrat i pogledat kaj da kupim da mi ocjene budu bolje.

još možda kupim danas i Varana jer nije cijena visoka ,a dobro bi mi došao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice