FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.265.522
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Ima li trzanja u rivalsima i prijateljskim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Neznam koliko je ovaj community munjen da rade ovaj icon base sbc znaci treba 600k ako se kupuje od 0 za 600k mozes kupiti odlicne ikone sa marketa plus je ova untradable znaci bas coinse bezveze jedino ako imas u klubu sve pa te izade 100k ali opet nebih to slagao.

Sad malo o novim igracima koje koristim

Mertens- odlican kao CAM ili ST dribling mu je vrh vrhova agilnost nenormalna prolazi izmedu stopera ko zmija 9 od 10 sansi unutar 16m sprema u gol. Mana mu je Stamina sto se da Kompenzirati sa stay forward i stnaga znaci bilo koji tackle ce ga odnjeti doduse tu nekad ima prednost jel cesto iznudi penal.

Nainggolan IF 86

Top kartica da je iz PL kostala bi duplo sa Shadowom je dobar kao Kante jedino kante ima bolji dribling i malo bolji tackle ali ovaj presjeca lopta kao lud bori se i fizicki je jaci nego Kante. Veliki plus mu je sto kad krenete sa njime prema naprijed ima bolji passing i sut mu je sa desnicom odlican znaci sa vrha 16m zabija finessu i power shot uglavnom meni odlican.

Rio Ferdinand

Odlican CB i medu najboljim karticama iz Swapsa agresivan i jak na lopti i sto najbitnije ako fulate tackle sa njim ima jos sanse da se vratite i stignete napadaca Pace sa Anchorom je 89 je super i netreba mu Shadow barem ja nevidim. Svakako preporuka.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2019 20:03 (CroVandal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Dosao sam do silvera 2 i ja ne mogu vise igrati NE MOGU to je takvo sranje svaka utakmica jebeni delay od sekunde sve kasni idem dodati ne doda, lopta prolazi kroz stopalo mojih igraca itd itd. U stanju sam da je sad pored mene kanadjanin koji ima bilo kakve veze sa igricom zatuko bi ga joystickom tugo bi ga sve dok mu lubanja ne bi pukla. Pa jeli to normalno takvo smece izbaciti van i 60 eura traziti koja jebena sramota i kao stavili su da se glava ne skrece tijekom pucanja penala ja kad sam pucao penale sve je bilo isto glava skrece tamo gdje ciljas. Smece je u tolikim govnima takva mega kompanija a izda takvo govno van sramota igrica izgleda koda je radio neki indie studio sa budgetom od 100eura. Odigrao sam mozda 12 tekmi i ako sam ja odigrao 2 tekme gdje mi je bilo zabavno mogu se lupat nogama u guzicu. Da mene jebeno smece "igrica" dovede u stanje da ja zamisljam kako ubijam covjeka na brutalan nacin to prelazi sve granice. I ne nije delay do mene jer mogu sada upaliti ow ili csgo i igrica ce kliziti sve ce biti savrseno onako kako treba a i ako onaj krasi koji ima 1000Mbit/s brzinu interneta ne moze igrati ovo smece bez delaya kako bi onda ja sa 60Mbit/s mogao igrati normalno. SRAMOTA 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
The_K kaže...

Dosao sam do silvera 2 i ja ne mogu vise igrati NE MOGU to je takvo sranje svaka utakmica jebeni delay od sekunde sve kasni idem dodati ne doda, lopta prolazi kroz stopalo mojih igraca itd itd. U stanju sam da je sad pored mene kanadjanin koji ima bilo kakve veze sa igricom zatuko bi ga joystickom tugo bi ga sve dok mu lubanja ne bi pukla. Pa jeli to normalno takvo smece izbaciti van i 60 eura traziti koja jebena sramota i kao stavili su da se glava ne skrece tijekom pucanja penala ja kad sam pucao penale sve je bilo isto glava skrece tamo gdje ciljas. Smece je u tolikim govnima takva mega kompanija a izda takvo govno van sramota igrica izgleda koda je radio neki indie studio sa budgetom od 100eura. Odigrao sam mozda 12 tekmi i ako sam ja odigrao 2 tekme gdje mi je bilo zabavno mogu se lupat nogama u guzicu. Da mene jebeno smece "igrica" dovede u stanje da ja zamisljam kako ubijam covjeka na brutalan nacin to prelazi sve granice. I ne nije delay do mene jer mogu sada upaliti ow ili csgo i igrica ce kliziti sve ce biti savrseno onako kako treba a i ako onaj krasi koji ima 1000Mbit/s brzinu interneta ne moze igrati ovo smece bez delaya kako bi onda ja sa 60Mbit/s mogao igrati normalno. SRAMOTA 

Ja sam isto u silver 2 i samo sam jednu nornalnu tekmu bez delaya igrao, kako je bilo protivniku ne znam njt me zanima. To jest odigrao sam je do 38 min i tad je lik prekinuo. 

Famozno mi je to da toliko para zarade, a ne odluce nesto lupiti u servere i rijese 90% problema. Lakse je orozvakat i pizdarije ako barem osnovni gameplay radi kako spada.

8 godina
FIFA 20

Dovukao sam se do 21 pobjede, bilo bi vise da neke tekme nisu bile vjezbe u retardaciji.

Ono sto mogu reci o svojoj momcadi -

Raul je vrhunski kada treba pucati ili dodati iz prve, ostalo je bolje da mu lopta ni ne prilazi.
Gerrard je vrh. Igrao CDMa, sposoban dodati loptu iz mojeg 16erca u protivncki, uz shadow leti po terenu i jos je uz to agresivan, ako niste jos uzeli ikonu, ovo je fantastican igrac.
Mata - fantastican, 10 golova, 15 asistencija sa CM pozicije, dodaje kuda treba i tjera me da se pitam da li je Passing zapravo i bitan stat u ovoj fifi. fantastican

Stvari su se poboljsale kada sam Ben Yeddera vratio u ST poziciju a Raula bacio na krilo sto znaci da ce Raul ici na bubanj pa cu skupljati za iducega. Od 86ice se drzite cim dalje.

Klik za statistike WL ako ikoga interesira

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2019 13:45 (sexytoiletpaper).

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Kako pobjediti bunkerase? Kad me ceka sa stoperom na svojih 16m?

To mi je najveci problem.Znam 5-6 skill mova ali dzabe kad me ceka u jockeyu

This time next year we'll be millionaires
17 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Kako pobjediti bunkerase? Kad me ceka sa stoperom na svojih 16m?

To mi je najveci problem.Znam 5-6 skill mova ali dzabe kad me ceka u jockeyu

Dodaj se na nekih 20m s dva igraca i cekaj ga da popizdi i izleti van i onda imas sut s ruba 16m. 

8 godina
FIFA 20

Ovaj gol Mate je jedini koji sam proslavio u zadnjih valjda mjesec dana :D

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Udem u zadnje 4 tekme sa 19 pobjeda. 

Prva tekma. Protivnik ima mrak ekipu. Neymar, Mbappe, Ronaldo i ostalo kaj ide uz to. Ne mogu gol dat, nema sanse. Nista mi ne prolazi u mrezu. Njegov prvi gol komedija. Oduzmem loptu sa Semedom, dam si u for da osvojim prostor... na to se Pique vraca u obranu i klizecim, pazi, klizecim startom izbija Semedu ( sve moji igraci ) loptu iz nogu, salje na suprotnu stranu protivniku ( odbitak ) i zabija za 1-0. Drugi gol. Frajer je konstantno na jednoj strani sprintal sa Demebelom a na drugoj sa Mbappeom i nabijal na druge stative. U jednoj takvoj situaciji je nabio na drugu stranu. Moj Robi Carlos sam ko duh. Ja odlucim da cu odmah sa glavom proslijedit loptu na krilo do samog Sanea i da mogu krenut gradit napad. Sljedece kaj se dogodilo, Robi skace i daje povratnu loptu njegovom Neymaru na 13-14m iz cega dobivam gol. Uopce ne drzim gljivu u tom smjeru... al eto, lopta je tamo. 

Druga tekma... e ovo je bila epska tekma. 4min, ja klizeci sa bogom obrane, isusom nogometnim VVD. Izbijam loptu i nakon toga Aguero pada preko njega, fucka se cuje, crveni karton i penal. Uvodim Sissoka umjesto wijnalduma, stavljam ga na stopera i nastavljam u 4231 ali bez centralnog CAMa. Po nacinu igranja covjek je cista truba... al koristi taktiku od gore navedenog igraca. Na bok i juris. Na jednoj strani mu Scream Traore na drugoj Mbappe. Da ne pricam kak mi je zabil 2 gola sa Traoerom koji ima 80 shoting iz mrtvog kuta. 
Ulazimo u zadnjih 5min sa 3-3. Ubijam covjeka, jednostavno ne moze meda... al mozes se jebat kad lik ima trkaca grla po strani i jebe me ko budalu. Plus kaj svaki gol slavi onim Griezmann retardiranim proslavama i lagano se ruga. 90+1. Razigram do Sona... ball roll u stranu, fake shot on odleti u prazno a Son vanjskom salje u 90°. Lagana proslava sa <3 od Sona. 

20-8 ova WL. Opet steta jer vidim da imam kapacitet sa Elite. Danas poslije 18h mi je gameplay bio maestralan. Nema delaya, nema laga uopce... doslovno je igra klizila. Kako ova igra moze bit dobra kad nema tog jebenog delaya to nije normalno. Kad ti svaki ball roll uspije, kad ti fake shot sa zasutavljanjem uspije ( a ne da razjebes loptu preko tribine ), kad ti pass ne kasni. Stvarno milina za odigrat. Da mi se spoje dva takva dana, huh. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&amp;page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Eto testirao sam prvu cijelu WL igrajuci na svom novom monitoru odziva 1ms, 144mhz refresh ratea. Msm vjerojatno refresh rate nista ne znaci na plejki, ali odziv ocito znaci u usporedbi s igranjem na tv-u. Odmah sam postigao najbolji rezultat ove godine. 23 pobjede, elite 3 osiguran dvije tekme prije kraja. Isao sam se borit za elite 2, ali me dobio njemac slijedecu tekmu 1-0 u tvrdoj tekmi, pa sam zadnju pustio frajeru jer mi nije nista znacilo. Mrzim igrat protiv njemaca jer tocno vidim da ima blagu prednost u konekciji. Bio je dobar ne mogu rec. Jedan poraz na penale koji sam trebo dobit u regularnom dijelu da je bilo vise srece u zavrsnici, ostali porazi minimalni ali vjerojatno zasluzeni, jer su bili protiv stvarno dobrih igraca s bojlim timovima od mene. Treso sam nekoliko jebenih igraca da ni sam nisam mogo vjerovat da tako dobro igram. 20 tekmi sam sacuvo za nedjelju i to sve sad odigro u komadu. Osjecam se ko da me vlak pregazio. Lagano pauza sad od wl jedno 2-3 tjedna. Ne koriste profici bezveze monitore umjesto tv-e i ima tu nesto. Puno manje lagga, puno manje cudnih situacija i nekakvih cudnih odbijanja. Bilo ih je, ali stvarno puno manje. Jedna od rijetkih wl da nisam skinuo 200 bogova s neba. Evo kaj sam napravio liku u toj odlucujucoj tekmi s cim sam osiguro elite 3. Lik je inace jebeno igrao obranu, ali ovo valjda nije ocekivo. Lagani rainbow flick i chip shot preko golmana.

You don&#39;t choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo wcpapiru i onda ti meni tvrdi da nema skripte. Jednostavno nisam smio zabiti gol. Ni jednom nisam pucao van 16 jer lik izletavao iz obrane ko macke pred auto, ali jebiga dok visa sila ne da gol tad se  komentatori ne mogu nacuditi kako ter stegen brani. Fuj.

Još mi istroseni de jong dostigne onog adamu ili koji kurac vec je na desnom boku. A adama jedan od najbrzih igraca na igrici i jos je taman usao umjesto carvajala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2019 6:02 (cicek).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Sinoc iza ponoci odigrao sam najludju tekmu do sada u WL. 7-7 u 90 min., a u produzetcima konacno povucem neke promjene, presjecem igru i stanem na kraj tom ludilu. 9-7 u 120. min.

On mene filja s Aguerom, a ja njega sa Suarezom. Kao da su dvije kartice vodile neki osobni rat. Kasnije u produzetcima, uvedm Hazarda, s kojim sprzim ta dva gola za pobjedu.

Prije toga, svaka tekma tvrda, u kojim jedva da je palo vise od 3 gola.

The Commissioner of Football

1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Moze mala pomoc, ove sta su na slici imam, te nekih 200K, a htio bih Grizmana u jos neke igrace, Lacazeta u napad.. sta bi vi slozili ze 433(4) s Griziem na CAM

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Evo ih

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Igra je stvarno loša. Iskreno fifa 19 je bila sranje što se tiče nekih stvari, ali ne znam jel lošija ova zbog toga delaya ili pokvarenog sistema dodavanja i pucanja . .Najgore kad dobijem nekog nooba koji nema pojma, ali radi laga ja ne mogu mu ništa i još mu igra pomaže.Imam 10 udaraca na gol,on niti jedan. Zabijem gol, on naravno odma izjednači radi fk glitcha. Onaj tko kaze da to ne postoji je idiot jer je ove godine očigledniji nego u fifi 19.

Kad da protivnik dobije boost 10 do 15 % na svim igračima spram mojih i jednostavno borba za time da mu otmes loptu ili je izbijes u aut.

Što se tiče fut championsa, zaključio sam da je najbolje igrati petkom od 12 do 18 sati, što više to bolje.Jer igrati subotom i nedjeljom popodne, pa to je katastrofa.  Ali nažalost nisam stigao sve u petak odigrati  morao sam i u subotu i nedjelju, u nedjelju je bilo i najgore.. 

Uglavnom 21-9 ovaj vikend, kakav je lagg bio i zadovoljan sam.

Vidim da dosta dobrih i pro igrača odustaje. Sinoć sam bio u streamu kod Nicka (runthefutmarket ) lik je isto rekao da odustaje od toga game mode.

Kurt je zato izdominirao, 29-1,iskreno po meni najbolji igrač, igra lik jebeno..

Moj team trenutno  mijenjao sam neke stvari na 15 utakmica u fut champions  tj prodao sam Raula, Alisona, Van Dijka, Walkera, Guardiolu i Wijnalduma.

Kupio Tellesa IF, baby Rud Gullit,Mane IF, vratio opet Varanea, Ter Stegena.

Sad čekam cijene da vidim kakve će bit da prodam tim, na Guardioli sam zaradio skoro 90 tisuća coinsa

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gerro kaže...
Evo ih

Sa 200k na ovaj tim možeš dodati samo obicne gold igrače

Grizman ti je 150k 

6 godina
neaktivan
Evo dobio neke iz SB, pa bi se moglo navuci na 220/230K. Zlatni me interesirju, jer i nemam previse izbora

Edit: s ovim sta imam na klupi, izaso bih na nekih 300K
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2019 8:03 (Gerro).
12 godina
Gerro kaže...
Evo dobio neke iz SB, pa bi se moglo navuci na 220/230K. Zlatni me interesirju, jer i nemam previse izbora

Jel ti ovaj Kyle Walker if tradable ili untreadable??

Nesta je vjerojatno untreadable 

Ako je Walker tradable  prodat ga i kupit gold  pa onda možemo dalje 

12 godina
Gerro kaže...

Ako je Walker tradable, onda imaš još coinsa za raspolaganje 

Evo na tvoj tim, kad dodaš ove igrače ,košta te oko 239 k 

https://www.futbin.com/20/squad/11238273

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2019 8:21 (manipulator).
6 godina
neaktivan
FIFA 20

Ne mogu vjerovati

5 0 hvala 0
11 godina
Vi koji igrate Fifu me malo asocirate na hrvatsko glasacko tjelo. Nije puno ali opet covjeka veseli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
cicek kaže...

Evo wcpapiru i onda ti meni tvrdi da nema skripte. Jednostavno nisam smio zabiti gol. Ni jednom nisam pucao van 16 jer lik izletavao iz obrane ko macke pred auto, ali jebiga dok visa sila ne da gol tad se  komentatori ne mogu nacuditi kako ter stegen brani. Fuj.

Još mi istroseni de jong dostigne onog adamu ili koji kurac vec je na desnom boku. A adama jedan od najbrzih igraca na igrici i jos je taman usao umjesto carvajala.

Gle, sto da ti kazem? Delay je najvece zlo u ovoj igri. Sve si mislim da utjece na same igrace. Ter Stegen je bio stravicno los ovu WL, bas smece. Po tekmi sam primao 3,1 suta na gol, 1,7 bi usao. 54,8% dakle ulazi, a da ne pricamo iz kakvih situacija, nista nije lik skidao. Na drugu stranu, ja pucam prakticki uvijek samo iz 16erca, od 7,9 suteva po tekmi, 5 ide prema golu i 2,6 ulazi.

Mos ga jebat, kad igras sa delayom hendikepiran si da je to blesavo.

Jednu tekmu mi je frajer iz 6 suteva zabio 6 golova, sve situacije izvan 16 ili sa ruba, ja sam pucao 7 puta po golu, Neto je skidao sve sto se moglo i ono sto nije.

6 godina
neaktivan
@manipulator, Walkera sam dobio iz WL, nazalost ne mogu ga prodati. Uzet cu ovu tvoju ekipu u obzir, hvala ti

0 0 hvala 0
7 godina
FIFA 20

Nabijem im servere. Na 20bodova sam bio da udjem u 2div i vodim 3:0 protib lika koji u napadu ima oba Ronalda,a u timu jos ima Mesija Gulita i Vijeru. On pritisne pauzu i mene skroz izbaci iz FUT-a i upisa izgubljenu uz 34poenq minusa.  

0 0 hvala 0
13 godina
Cofinho kaže...

Eto testirao sam prvu cijelu WL

Vidim da imaš Saint-Maximina u ekipi, vjerojatno kao supersub.

Ja jučer malo rješavao one golove s Englezima i izvadio svog Maximina iz naftalina zbog golova za Newcastle.

Jebeš mi sve, to je nazabavnija kartica u ovoj FIFI, kartica od koje ništa ne očekuješ, a radi čuda.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan

Skilledzijo bas tako stvarno slabe kartice rade cuda juce sam napominjao Schick i Rafael 77 ima pace 62 a prolazi kroz odbranu u kojoj je Ramos i Pique kako neznam ali decko je fantazija

17 godina
Kada u rare mega packu dobijem ovakve ljepotane odmah dobijem novu energiju za jos vise igranja. 4 rare packa i ovaj mi je bio najbolji.

Edit: Odvratan je ovaj novi izgled nefunkcionalnog foruma preko moba. Ne znam zasto fotku nije poslao a sada mi ne nudi mogucnost slanja. Od zadnjeg redizajna nisam procitao niti jedan clanak na bugu jer mi izgleda odvratno. Uspio sam na kompu zadrzati stari izgled foruma ali na mobu je ovaj novi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2019 11:23 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dzem1234 kaže...

Ne mogu vjerovati

Nemoj mi reci da ti je ova igracina uletila od nagrada od SB?

Cestitam, kako god.

EA pogledaj jednom i mene, a i ostale kolege s foruma, ako ista zbog tolikih godina vjernosti serijalu. Na fifu 19 neka zazmure, ali kako god okrenes, kupio sam i nju, a igrao 2mj.

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2019 11:57 (TheMaverick).
13 godina
Skilledžija kaže...
Cofinho kaže...

Eto testirao sam prvu cijelu WL

Vidim da imaš Saint-Maximina u ekipi, vjerojatno kao supersub.

Ja jučer malo rješavao one golove s Englezima i izvadio svog Maximina iz naftalina zbog golova za Newcastle.

Jebeš mi sve, to je nazabavnija kartica u ovoj FIFI, kartica od koje ništa ne očekuješ, a radi čuda.

Da ubacujem ga poslije 60 min umjesto Manea ili Salaha. Ne zabija nista, tu i tamo koja asistencija, ali djeluje opasno i zbog toga mi je supersub. Uzeo sam ovaj vikend Aubu za tih zadnjih 20 tekmi wl-a jer mi je bilo pun k onog Lacazetta. Lacazette mi ima 413 odigranih tekmi lmao. Zasitio sam ga se lagano. Ja sam isto u kurcu sto sam cijelo vrijeme radio upgrade iza i u vezi, a napad slabo. Jbg, Son mi je uvijek bio preskup, a u packovima od wl ove godine samo sranja. Nikad nisam igrao s Aubom do sad i stvarno vrijedi ovoliko vise kolika mu je cijena u odnosu na Lacazetta. Toliko teskih tekmi je rijesio. Statistika u 21 tekmi 23 gola i 10 asistencija.

You don&#39;t choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
6 godina
neaktivan

Da u pitanju su nagrade iz SB-a bio sam elite rank jer sam malo vise igrao zbog icon swaps zahtjeva. Inace u fifi 19 nisam nikad nista dobroga dobio pa cu ovo shvatiti kao ispriku heh

Leo
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice