FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.198.804
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 20
Gerro kaže...
Koji chem mu staviti? Sad ga budem probo

Samo marksman. Jedino mi on ima smisla jer podiže sve ono što mu nedostaje.  Dovoljno je brz a s marksmanom mu podižeš ono što nema. Npr. reakciju pa onda kontrolu lopte koja je sada još bolja a o driblingu da ne pričam. Podižeš mu i long shots koji je sada sasvim pristojan baš kao i positioning i finishing. Znači, s marksmanom kartica dobije sve ono što meni treba.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2019 21:34 (movie).
13 godina
FIFA 20

Najjaca dva zadnja vezna protiv kojih sam imal priliku igrat. Messiem mi je stisnul 6 komada. 

Bobi i de jong na cdm i nemas brige. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

wtf

15 godina

Meni je bila najjaca kad sam dobio 12 na prema 11 sve je ulazilo kao da nema golmana i obrane. Neznam zasto ali POTM Auba je bar 2x bolji od obicnog mozda igra dopusta da lakse ulazi kad on puca znaci zabija iz mrtvog kuta kroz glavu i opcenito sve unutar 16m sa obicnim to nisam mogao. Agility mu je mana ali ostalo je top.mozda me i skripta mazila kroz 7 tekmi ali nikad nisam lakse dao golove.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
FIFA 20

Upravo igral protiv cheatera na PS4. Odnosno no loss glitch noobine. Nutella-Hanning se zove. na 1-1 lik izlazi iz igre i ja ne dobivam pobjedu. 

Sad takoder... 2-2, udemo u produzetke i pukne veza. Nista. 

Svaka cast EA. Svaka jebena cast.

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

Upravo igral protiv cheatera na PS4. Odnosno no loss glitch noobine. Nutella-Hanning se zove. na 1-1 lik izlazi iz igre i ja ne dobivam pobjedu. 

Nikad se nije ni dobivala pobjeda kod nerijesenog rezultata. Morasi voditi da bi dobio pobjedu ako protivnik izadje

15 godina
FIFA 20

Napokon upeco jos jednu nisu istine koliko je tesko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Molim Vas pomoć 

Naime odlučio sam prodat special Bernarda za 266.000 te sam kupio dosta novih igrača i sad nikako ukombinirati Dembeelea da paše u prvu. Kupio Sisooka,Carvajala,Martiala, Rashforda,Mendya,....

kaj da uzmem (imam cca 60k coinsa) da mi u prvoj mogu odmah zaigrat LM-Martial,ST-Rashford i RM Dembeele?

najbolje bi pasao Kante ali za to se nema para 

mora mi Dembeele igrat jer je frajer OP-za te pare predobra kartica isto kao i Rashford u špici,vrh!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Semedo desno i to je to. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
FIFA 20

E to!hvala! Znači jučer sam toliko mozgao da mi je mozak valjda ispario od raznoraznih kombinacija 

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Probo sam Zahu, 2 tekme 4 gola.. vjerojatno ce Lacazete na CAM, a Sony Eriksena cu prodati, ili ga ostavit, ne znam jos..

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Šime, jebu te osnovne stvari. Pobjedu dobiješ samo ako vodiš a  lik ti izađe ili njemu pukne veza dok onom tko izlazi u svim kombinacijama se piše poraz.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Šime, jebu te osnovne stvari. Pobjedu dobiješ samo ako vodiš a  lik ti izađe ili njemu pukne veza dok onom tko izlazi u svim kombinacijama se piše poraz.

Pa to je onaj no loss glitch o cemu trube na YT kaj svih top 100 ima 30-0 ili 29-1?

13 godina
SimeKZ kaže...

Pa to je onaj no loss glitch o cemu trube na YT kaj svih top 100 ima 30-0 ili 29-1?

Ako je neriješen razultat onaj koji izađe iz igre ili mu pukne veza dobije poraz, a drugi kao da nije igrao osim što mu igrači izgube staminu za tu utakmicu.

Ako drugi vodi onda dobije pobjedu u slučaju da prvi kihne iz partije.

Ne znam o kakvom gliču pišeš?

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 20

Ok, onda sam zamijenio za situacije iz proslog tjedna gdje je vecina top 100 igraca imala 30-0 pa se otkrilo da udaraju neki no loss glitch... Mislio sam da je isto ovo posto mi se prvi puta ovo dogodilo od kad igram. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 20

Ovaj vikend WL prosla laganini, osigurao 14 pobjeda sa 5 tekmi ostatka.

Sljedece tekme sam isprobavao sve i svasta pa sam i jednu tekmu na 0-0 piknuo ethernet kabel van iz kompa kad mi se protivnik nije svidio i nije se nista dogodilo.

Gledao sam ostao mi isti broj tekmi za odigrat i nisam dobio poraz, fino.

Skuzio sam kako god okrenem cu vjerovatno zavrsit sa gold3 pa sam prodao sve igrace i pridodao sissoku i digneu neke jeftine opcije.

Ne vidim da sam previse slabiji i ovako, mislim da ce mi bit veći gust i izazov a pare coinsi nek se gomilaju pa cu ih potrosit kada budem dobio ideju sta s njima.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 20

Stvarno ti Maximin igra na 3 chemu ili ga vadis na pocetku?

Ja od danas skupljanje za Gullita, lik je game changer

https://youtu.be/2ZXQEEm__yc Novi Fifa youtuberi!!

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Danas je bilo neigrivo. Cijelo jutro je igra kenjala. Sve ide normalno a onda na djelić sekunde zastane pa nakon toga naglo ubrza. Komande su kasnile. Bilo je smiješnih situacija u kojima smo i protivnik i ja zbog toga promašivali nemoguće. Očito je i druga strana imala istih problema kao i ja. Do sada nisam osjetio takvo karanje u online igranju. Ovo je bilo neigirivo. Imam dvije internet linije i isprobao sam na obje bez neke razlike. Izgleda da im se igra doslovce raspada. U 2 rare mega packa i 2 rare packa opet nisam dobio ništa. Najbolja kartica vrijedna 1500 coinsa. Ništa, idemo dalje. Sljedeća prilika mi je u četvrtak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...

Danas je bilo neigrivo. Cijelo jutro je igra kenjala. Sve ide normalno a onda na djelić sekunde zastane pa nakon toga naglo ubrza. Komande su kasnile. Bilo je smiješnih situacija u kojima smo i protivnik i ja zbog toga promašivali nemoguće. Očito je i druga strana imala istih problema kao i ja. Do sada nisam osjetio takvo karanje u online igranju. Ovo je bilo neigirivo. Imam dvije internet linije i isprobao sam na obje bez neke razlike. Izgleda da im se igra doslovce raspada. U 2 rare mega packa i 2 rare packa opet nisam dobio ništa. Najbolja kartica vrijedna 1500 coinsa. Ništa, idemo dalje. Sljedeća prilika mi je u četvrtak.

Meni isto odigrao 2 tekme izgubio obe i odustao. Sve slow motion tackle kasni 1 sec. Stisnem ball roll krene prekasno i tak. U paketima takoder nista sad necu vise nista ni ocekivati fali mi jos malo da kupim KDB poslje toga moram vidjeti hocu li Nestu ili Rio Ferninanda ovisi o zadatcima koje stave ako stave nesto mutavo kao daj sa svakim igracem gol u 90min nema sanse da se zaje... Uzet cu Nestu i gotovo. 

7 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja danas ubo Carvalha... jebiga, par sati prekasno... sad cu ih se nadobijati bezbroj 😁

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
zlurad kaže...

Stvarno ti Maximin igra na 3 chemu ili ga vadis na pocetku?

Ja od danas skupljanje za Gullita, lik je game changer

Ma ne, svi su na full chem sa 433 na pocetku, u toku igre prebacim na ovu formaciju sa tim pozicijama.

Ali da nisam skroz zadovoljan sa maximom, mozda cu probat neko drugo jeftino rjesenje ili ga probat sa nekom drugom chem karticom.

Mozda treba malo vremena dok se privikne covjek na novu ekipu.

14 godina
neaktivan
FIFA 20

Složena momčad i kaj je najbolje danas složim scream sbc i padne tradeable plavi Lenglet 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Prodaj to, slozi Pique ( ne znam jel se jos da). Pique je must have kartica. 

15 godina

Nema vise tko je slozio slozio.

11 godina
FIFA 20

Nikad nisam imao problema sa prethodnim fifama sve novije igre igram bez problema na svom kompu. Evo vec 4 put da mi se igra crasha kad otvaram packove. Jeli se i drugima to desavalo ili mi komp je komp preslab da se nosi sa njihovim animacijama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Smece meni je prosle godine na oba kompa prilikom igranja drafta izbacivalo dx error i svakakve gluposti isto mi se rusila nekada kod otvaranja paketa. Zato sam ovaj put uzeo za PS 4 iako mi je za PC prakticnije mogu igrati svuda ovako sam osuden na boravak. Prije sam Laptop uzeo u nocnu pa igrao preko SB. Jbg.

8 godina
neaktivan
FIFA 20

Najgore je kad vidiš da je delay one sided, a ti si taj koji prolazi kroz te muke. Kad imamo i ja i protivnik nije ugodno, ali bar znaš da niko ne dobija krucijalnu prednost od početka meča. Bude slučajeva, ali vrlo rijetko kad ja imam veliku prednost i vidim da protivnik ide i pokriva gdje sam ja bio prije sekundu i više. Takvi će rage quitat čim prime 2-3 gola jer znaju da se ne mogu prilagodit tom delayu. Znači imam osjećaj da više ovisi koliki će delay bit i ko će imat veći nego koliko dobro igrač igra i koliko dobar tim ima.

Moji igrači sa skoro maksiranim paceom, agilitiyem i drugim statsima se okreću u delay situacijama bar 2-3 puta sporije od njegovog najsporijeg igrača. Jednostavno pri takvim uvijetima toliko kasniš da skill ne postoji. Na to treba dodat da pri tom kad dodaješ igraču on prođe preko lopte par koraka i krene se vraćat svaki drugi ili treći pass, kao zaboravio je. Nema šanse nikakvu kombinatoriku iz toga izvest jer je nemoguće bez obzira na statse, pozicioniranje igrača koji dodaje i sve ostalo. Isto je i za šuteve, igrači kao da natežu luk i strijelu i nikako da odapnu, a kvalitetnim patchom koji je EA uništio finishing i kada opucaju to bude tragično. Znači ljudi su nerfali sve šuteve dalje od 45 feet-a, što je negdje oko 13 metara. Znači unutar 16, tik iznad penala ti imaš manju šansu da pogodiš okvir gola/odnosno veću šansu da pogodiš golmana. Pa realno trebali su nerfat sve izvan peterca što šutaš da ide u publiku kad se baš toliko razumiju. Kanađani trebaju samo da prave hokej, nije za njih fudbal.

Pri uvijetima kašnjenja taktike su skroz izobličene, tipa press after heavy touch ne postoji, protivnik doda, napravi heavy touch, smiri loptu, a tvoj igrač tek krene na njeg iako je heavy touch prošao i lopta je smirena jer kasno dobija informaciju šta se dešava na terenu. Tako je i kod drugog taktiziranja, s tim da drop back i fast build up najmanje pate.

Najgora je stvar kada protivnik vidi da imaš veći delay i krene to zloupotrebljavat. Baca visoke lopte na tvoje štopere iako njegov najbliži tvom štoperu je bar 5-6 metara udaljen, ali zna da usljed delaya tvoj štoper će najmanje 2-3 dodira više da uradi dok prođe input koji mu daš. On tog igrača pusti kao pitbulla na tebe jer zna da će "50-50%" u toj situaciji koju je on izazvao da dobije u 8-10 situacija jer serveri favoriziraju uvijek onog sa manjim delayom.

Serveri su primarna stvar, a šutevi sekundarna koju moraju popravit. Šuteve nisu trebali ni dirati, samo su ih pogoršali. Ali garantujem da do kraja ciklusa fife 20, servere/vezu između dva igrača neće poboljšati niti promil.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2019 20:45 (Black and white).

0 0 hvala 0
14 godina
The_K kaže...

Nikad nisam imao problema sa prethodnim fifama sve novije igre igram bez problema na svom kompu. Evo vec 4 put da mi se igra crasha kad otvaram packove. Jeli se i drugima to desavalo ili mi komp je komp preslab da se nosi sa njihovim animacijama?

Meni se desavalo. Mislim da sam drivere od grafe promjenio.

14 godina
Black and white kaže...

Najgore je kad vidiš da je delay one sided, a ti si taj koji prolazi kroz te muke. Kad imamo i ja i protivnik nije ugodno, ali bar znaš da niko ne dobija krucijalnu prednost od početka meča. Bude slučajeva, ali vrlo rijetko kad ja imam veliku prednost i vidim da protivnik ide i pokriva gdje sam ja bio prije sekundu i više. Takvi će rage quitat čim prime 2-3 gola jer znaju da se ne mogu prilagodit tom delayu. Znači imam osjećaj da više ovisi koliki će delay bit i ko će imat veći nego koliko dobro igrač igra i koliko dobar tim ima.

Moji igrači sa skoro maksiranim paceom, agilitiyem i drugim statsima se okreću u delay situacijama bar 2-3 puta sporije od njegovog najsporijeg igrača. Jednostavno pri takvim uvijetima toliko kasniš da skill ne postoji. Na to treba dodat da pri tom kad dodaješ igraču on prođe preko lopte par koraka i krene se vraćat svaki drugi ili treći pass, kao zaboravio je. Nema šanse nikakvu kombinatoriku iz toga izvest jer je nemoguće bez obzira na statse, pozicioniranje igrača koji dodaje i sve ostalo. Isto je i za šuteve, igrači kao da natežu luk i strijelu i nikako da odapnu, a kvalitetnim patchom koji je EA uništio finishing i kada opucaju to bude tragično. Znači ljudi su nerfali sve šuteve dalje od 45 feet-a, što je negdje oko 13 metara. Znači unutar 16, tik iznad penala ti imaš manju šansu da pogodiš okvir gola/odnosno veću šansu da pogodiš golmana. Pa realno trebali su nerfat sve izvan peterca što šutaš da ide u publiku kad se baš toliko razumiju. Kanađani trebaju samo da prave hokej, nije za njih fudbal.

Pri uvijetima kašnjenja taktike su skroz izobličene, tipa press after heavy touch ne postoji, protivnik doda, napravi heavy touch, smiri loptu, a tvoj igrač tek krene na njeg iako je heavy touch prošao i lopta je smirena jer kasno dobija informaciju šta se dešava na terenu. Tako je i kod drugog taktiziranja, s tim da drop back i fast build up najmanje pate.

Najgora je stvar kada protivnik vidi da imaš veći delay i krene to zloupotrebljavat. Baca visoke lopte na tvoje štopere iako njegov najbliži tvom štoperu je bar 5-6 metara udaljen, ali zna da usljed delaya tvoj štoper će najmanje 2-3 dodira više da uradi dok prođe input koji mu daš. On tog igrača pusti kao pitbulla na tebe jer zna da će "50-50%" u toj situaciji koju je on izazvao da dobije u 8-10 situacija jer serveri favoriziraju uvijek onog sa manjim delayom.

Serveri su primarna stvar, a šutevi sekundarna koju moraju popravit. Šuteve nisu trebali ni dirati, samo su ih pogoršali. Ali garantujem da do kraja ciklusa fife 20, servere/vezu između dva igrača neće poboljšati niti promil.

Probaj svaku utakmicu igrat na domacem terenu. Ima video na yt pa vidi jel ti se lag smanjio. Ja otkako igram svaku domacu imam oko 4-5 pobjeda vise u WL.

13 godina
The_K kaže...

Meni se u zadnjih tjedan dana 4-5 puta crashala i svaki put mi je izbacivalo kao neki directx error, kao driveri da nisu dobri.

Update drivera sam napravio i nije se popravilo jer mi je nakon toga još dvaput to došlo.

I to baš ovo što pišeš kod otvaranja nagrada.

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice