FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.250.803
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 20

Meni je isto tako jednostavno nemam skila da takve tekme dobijem. Igrao danas malo wl dosao do silver 2 ali sam izlazio kad me nije islo jel me nerviralo. Jednu tekmu na penale dobio a puco 18 puta u okvir gola od toga 1 gol a on 1 1 omjer. Jednu izgubio protiv Lika sa 4 ikone i Ronaldom neymarom itd... Uglavnom sve sto se kupit moze. Lik zabije 1 0 kick off gol ja okrenem na 3 1 sa time prije 3. gola je lik dobio crveni i ja dao iz slobodnjaka gol. Onda se okrenilo nemozes dodati nemozes radit tackle neymar i ronaldo prolaze kroz moje i sve ulazi. Dok nije poveo. Ovaj Auba me nervira i sutra ide na markt fulao mi je 3 puta prazan gol iako sam pipnuo O on prepuca i to sa sniper kemijom da nekazem da cim ga netko pipne pada i najcesce nije ni faul. Kakav je Aguero jel mi se cini da je osim brzine bolji od Aube. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
SimeKZ kaže...

Topcina od igre. https://mobile.twitter.com/moauba/status/1187690945195761667

Makar je meni genijalan podatak koliko je ljudi zapravo izuzetno nesposobno na normalan nacin doc do pobjede. Sva surovost ljudske sebicnosti i nesposobnosti da svpjim skillom dodu do neceg je opisana i implementirana u ovoj igri. Genijalno.

EDIT: https://mobile.twitter.com/drpoplove/status/1187406261177831424

Zanimljiva informacija. 

Ne kuzim za sto je vezan ovaj prvi tweet?

13 godina
CroVandal kaže...

Ovaj Auba me nervira i sutra ide na markt fulao mi je 3 puta prazan gol. 

Ja sam jako zadovoljan s njim, a sad u vikend ligi me spasio protiv lika kojeg sam se mučio.

Imao sam korner i lopta na 10m u gužvi ja opalim golman brani, krkljanac u šesnaestercu, ja opet dođem do lopte i pucam bezveze, lopta se opet odbije od nekog i Auba s kojim uopće nisam uprvljao uleti i zabije iz voleja gol :)

Ovo je mislim prvi put u ovoj FIFI da mi je igrač sam zabio bez da sam njime upravljao.

Inače, vikend liga jebena katastrofa od laga... ovo ozbiljno nije igrivo... slow motion, kontrole kasne po sekundu, užas jebeni.

Ne znam kako je na PS-u, ali ovo na PC-u u zadnje vrijeme je katastrofa jebena.

Prije je makar vikend liga radila kako treba, a sad pak niti to.

Imam za sada 2 pobjede i poraz, ali muku sam mučio u sve tri utakmice.

Ovu što sam izgubio sam jednostavno morao izgubiti jer me igra tako prcala jebem joj mater.

Ona fora kad ti se obrana raširi taman za njegovog da uđe i neometan zabije gol.

Ne kužim u čemu je štos?

To se jako često događa u ovoj FIFI bez obzira da li igram balanced ili defence, moji CB-ovi kao prate njegove napadače i otvaraju ogromne rupe u obrani.

Nije mi jasno zašto bi moj branič trčao za njegovim napadačem u ofsajdu ili ga pratio po terenu k'o muha bez glave umjesto da drži svoju poziciju?

Onda još jedan gol u toj utakmici što sam dobio... povedem 2-1 i stavim defence, on ima ispucavanje s golmanom, a moja ekipa cijela na njegovoj polovici kao presing rade na njegove igrače???!!!

To mi je isto super kad se dogodi... ja kad je frka i kad povedem pred kraj onda stavim defence, a moji sve igraju samo ne obranu tako da ovo nije prvi put, već sam naviko jebo im ja mater.

Ništa, odmaram do daljnjeg jer ako ovako serveri budu radili, mislim da ovu vikend ligu preskačem.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
CroVandal kaže...

Ovaj Auba me nervira i sutra ide na markt fulao mi je 3 puta prazan gol. 

Ja sam jako zadovoljan s njim, a sad u vikend ligi me spasio protiv lika kojeg sam se mučio.

Imao sam korner i lopta na 10m u gužvi ja opalim golman brani, krkljanac u šesnaestercu, ja opet dođem do lopte i pucam bezveze, lopta se opet odbije od nekog i Auba s kojim uopće nisam uprvljao uleti i zabije iz voleja gol :)

Ovo je mislim prvi put u ovoj FIFI da mi je igrač sam zabio bez da sam njime upravljao.

Inače, vikend liga jebena katastrofa od laga... ovo ozbiljno nije igrivo... slow motion, kontrole kasne po sekundu, užas jebeni.

Imam za sada 2 pobjede i poraz, ali muku sam mučio u sve tri utakmice.

Ovu što sam izgubio sam jednostavno morao izgubiti jer me igra tako prcala jebem joj mater.

Ona fora kad ti se obrana raširi taman za njegovog da uđe i neometan zabije gol.

Ne kužim u čemu je štos?

To se jako često događa u ovoj FIFI bez obzira da li igram balanced ili defence, moji CB-ovi kao prate njegove napadače i otvaraju ogromne rupe u obrani.

Nije mi jasno zašto bi moj branič trčao za njegovim napadačem u ofsajdu ili ga pratio po terenu k'o muha bez glave umjesto da drži svoju poziciju?

Onda još jedan gol u toj utakmici što sam dobio... povedem 2-1 i stavim defence, on ima ispucavanje s golmanom, a moja ekipa cijela na njegovoj polovici kao presing rade na njegove igrače???!!!

To mi je isto super kad se dogodi... ja kad je frka i kad povedem pred kraj onda stavim defence, a moji sve igraju samo ne obranu tako da ovo nije prvi put, već sam naviko jebo im ja mater.

Ništa, odmaram do daljnjeg jer ako ovako serveri budu radili, mislim da ovu vikend ligu preskačem.

Ja imam 2 od 2 i ovu vikend ligu bumed smece. Kad zabijem za dva razlike prelazim na bunker i boli me fifi. Javim kako ce proci. 

13 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Topcina od igre. https://mobile.twitter.com/moauba/status/1187690945195761667

Makar je meni genijalan podatak koliko je ljudi zapravo izuzetno nesposobno na normalan nacin doc do pobjede. Sva surovost ljudske sebicnosti i nesposobnosti da svpjim skillom dodu do neceg je opisana i implementirana u ovoj igri. Genijalno.

EDIT: https://mobile.twitter.com/drpoplove/status/1187406261177831424

Zanimljiva informacija. 

Ne kuzim za sto je vezan ovaj prvi tweet?

Onaj tren kad udes u matchmaking, drzis PS gumb i u trenu kad te spoji mozes vidjet sa kim igras. Doslovno vidis nickname.

Skuzio sam da kad izvodim korner drzeci L2 i postavljen krug na sredinu gola ili prema izvodacu kornera ( izvodac mora bit desnjak na desnom korneru i obrnuto, tal da ju frce prema golu), ubac, i tvoj igrac ju zasilji u mrezu ko torpedo. Probajte. Pogotovo ako imate glavonju ko ja Lewandowskog. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2019 18:40 (SimeKZ).
17 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam odustao sada igrati rivalse. Sve sam odradio, ostali mi samo talijani ali nema smisla. Odem u meni odraditi ove nove SBC i katastrofa. Meniji se smrzavaju, vrti onaj krug, nikako očitati. Ne možeš snipati karticu jer se smrzava. Znači, igra nije funkcionalna u meniju a kamo li u samoj igri. Primjetio sam da je tako svaku večer. Imam doma dvije internet linije i mijenjam ih ali nema veze. Problem je kod njih. Znači, oni nama poberu novce, prave u igri budale od nas a sada su počeli raditi budale od nas i u menijima. Jebeš proizvod koji je veći dio dana neigriv.

17 godina
neaktivan
movie kaže...
Skilledžija kaže...

Ja sam odustao sada igrati rivalse. Sve sam odradio, ostali mi samo talijani ali nema smisla. Odem u meni odraditi ove nove SBC i katastrofa. Meniji se smrzavaju, vrti onaj krug, nikako očitati. Ne možeš snipati karticu jer se smrzava. Znači, igra nije funkcionalna u meniju a kamo li u samoj igri. Primjetio sam da je tako svaku večer. Imam doma dvije internet linije i mijenjam ih ali nema veze. Problem je kod njih. Znači, oni nama poberu novce, prave u igri budale od nas a sada su počeli raditi budale od nas i u menijima. Jebeš proizvod koji je veći dio dana neigriv.

Ja sam isto sad htio malo, al kad sam vidio kako ima delaya u meniu lijepo sam si otvorio dva 80 rated igraca iz sbc-a i ugasio.

13 godina
FIFA 20

Znaci ne vrijed igrat? 

Taman dodem doma iz ZGa i reko hocu si zaigrat. Al ocito cu otvorit paketice i ugasit. Nisam aktiviral 2000 pointsa kaj imam... mislim, G3 mogu i sutra stic... al ono. Pitam se kad :D Jebem im krv nesposobnu.

EDIT: Malo da otvorim paketice 

First owner Bale, IF Martinez i Lewa. Napokon forst owner nece bit problem. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2019 20:41 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Iskreno meni je zao vidit da ljudi kazu da nemogu igrat zbog laga i delaya kad gameplay gluposti i skripta dovoljno zajebavaju napaceni narod.

U zadnje 2 godine na PC-u koliko me sjecanje sluzi ja lag vidio nisam. Jedini put bilo je na nekih mjesec dana i to zbog gamepada starog 2-3 godine.

Neki savjeti sa moje strane su probati sa novim(jim) gamepadom, provjeriti kvalitetu i opterecenost neta doma te obavezno biti spojen zicom na ruter.

Kad sam gledao di mi se komp spaja, doso sam do zakljucka da je za PC lokacija servera london (mislim da su bile 2 IP asrese u pitanju) a meni je ping iznosio nekih 50-60 ms sa jiterom od 0-2 ms do tog servera.

Ping mozes lako mjerit iz one cmd konzole iz windowsa sa naredbom ping te pripaziti i na jitter koji gleda odstupanje, recimo da nije vise od par ms ako je stanje ok. 

Sta se tice PS iako jos nisam preso na konzolu, bilo me strah da nebude delaya, nasao sam jedan video di je tip izlistao valjda masu servera na koje se inace spaja PS

i iz mjerenja mu se lijepo vidilo da su neki serveri bili optereceni u popularnim terminima.

Mislim da je naveo rjesenje problema u vidu da se konzola spaja preko kompa koji u windows firewallu blokira te ip adrese al to bi preporucio samo ocajnima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2019 21:07 (Deadeye).
17 godina
neaktivan
Deadeye kaže...
Skilledžija kaže...

Iskreno meni je zao vidit da ljudi kazu da nemogu igrat zbog laga i delaya kad gameplay gluposti i skripta dovoljno zajebavaju napaceni narod.

U zadnje 2 godine na PC-u koliko me sjecanje sluzi ja lag vidio nisam. Jedini put bilo je na nekih mjesec dana i to zbog gamepada starog 2-3 godine.

Neki savjeti sa moje strane su probati sa novim(jim) gamepadom, provjeriti kvalitetu i opterecenost neta doma te obavezno biti spojen zicom na ruter.

Kad sam gledao di mi se komp spaja, doso sam do zakljucka da je za PC lokacija servera london (mislim da su bile 2 IP asrese u pitanju) a meni je ping iznosio nekih 50-60 ms sa jiterom od 0-2 ms do tog servera.

Ping mozes lako mjerit iz one cmd konzole iz windowsa sa naredbom ping te pripaziti i na jitter koji gleda odstupanje, recimo da nije vise od par ms ako je stanje ok. 

Sta se tice PS iako jos nisam preso na konzolu, bilo me strah da nebude delaya, nasao sam jedan video di je tip izlistao valjda masu servera na koje se inace spaja PS

i iz mjerenja mu se lijepo vidilo da su neki serveri bili optereceni u popularnim terminima.

Mislim da je naveo rjesenje problema u vidu da se konzola spaja preko kompa koji u windows firewallu blokira te ip adrese al to bi preporucio samo ocajnima.

Znaci zelis mi reci da mi skripta neda odmah predati sbc nego treba 10 sec? Ili imas zvjerski itenernet ili zvjersku srecu, prije srecu jer i osrednji internet bi morao biti dosta za fifu

6 godina
neaktivan
cicek kaže...

Znaci zelis mi reci da mi skripta neda odmah predati sbc nego treba 10 sec? Ili imas zvjerski itenernet ili zvjersku srecu, prije srecu jer i osrednji internet bi morao biti dosta za fifu

Ne hvatam bas sta si tio reci.U vezi skripte je sve moguce :)

Govorio sam za lag tijekom online igranja, bar je meni to jedino bitno. SBC i ostale pizdarije ja rjesavam preko web app-a iz browsera.

Sta se tice neta obican vdsl 20-30 mbps, o optici mogu samo sanjat.

13 godina
Deadeye kaže...
cicek kaže...

Govorio sam za lag tijekom online igranja, bar je meni to jedino bitno. SBC i ostale pizdarije ja rjesavam preko web app-a iz browsera.

Lag je do servera i to je to. Dedicated serveri kojih nema puno. Mislim da je apsurdno uopce raspravljat dalje o tome.

15 godina
FIFA 20

Rijesio pola bundesliga sbc a jedino vrijedno silver igraci od ostalih jedna plava 84 rated kartica koja nista nevrijedi trenutno. A otvarao vecinom rare pakete. Sad necu 2 tjedna otvarati pakete samo player pick da vidimo hoce li onda nesto doci... I to cu u srijedu otvoriti kad nitko neotvara jel navodno onda su bolje sanse. Lag nije normalan mislim da zato i dobivam te glupe golove. 

Koji Chem da na Aubu stavim

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2019 21:55 (CroVandal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Deadeye kaže...
cicek kaže...

Lag je do servera i to je to. Dedicated serveri kojih nema puno. Mislim da je apsurdno uopce raspravljat dalje o tome.

Da tocno ti. Skripta postoji i to je cinjenica.

Evo sad sam odigrao najsvrseniju tekmu ove godine. Gubio sam 3:0 do 30'. Reko ili gasim ili probam nac rupu. I odlucim trazit rupu, kreten. I na poluvremenu imam 3 precke i 1 gol, znaci jos mi 2 trebaju za produzetke. Posto je lik igrao drop back i vjerojatno sirina 1, probao sam rasiriti moju bandu. I gle vraga njegovi bokovi se vuku za mojim krilima i tu on gubi koncepciju, al ja pritisnem sut i moj igrac nece pucat, a sam samcat ostao, doduse iz flipera, pred golmanom. I fulam. I tak jos ukljucim team press. I dodem ja do 3:3 do 90' prekrasne razigrane akcije prakticki tap in. I na kraju ga dobijem 6:3 jer je stavio sve u napad sto sam zapravo i cekao nakon 4:3, jer kako sam rekao nesto ranije, ovu wl sam dubre i igram na rezultat. Uglavnom sve savrseno odradeno. Steta sto nemam snimku tekme. Al ima jedna stvar koja me kopka i tesko se tog otarasiti, a to je ono vjecito pitanje. Jel sam to bio ja ili skripta? 

13 godina
CroVandal kaže...

Rijesio pola bundesliga sbc a jedino vrijedno silver igraci od ostalih jedna plava 84 rated kartica koja nista nevrijedi trenutno. A otvarao vecinom rare pakete. Sad necu 2 tjedna otvarati pakete samo player pick da vidimo hoce li onda nesto doci... I to cu u srijedu otvoriti kad nitko neotvara jel navodno onda su bolje sanse. Lag nije normalan mislim da zato i dobivam te glupe golove. 

Bundesligu otvaras radi paketa ili radi igraca? Jer jedino RB Leipzig vrijedi, ostlao ne. A pogotovo ne vrijede ove kartice koje se dobiju. 

Vrijeme otvaranja ne znaci nista. Otvorio sad, za 15 dana ili sljedeci mjesec. Apsolutno nema nikakve veze.

13 godina
Deadeye kaže...

U zadnje 2 godine na PC-u koliko me sjecanje sluzi ja lag vidio nisam. 

Kod mene je sve u redu što se tiče spajanja na net i brzine, odnosno kvalitete istog.

Nemoj me ti sad jebat k'o što me Ahmed jebo kad sam mu srao zbog discconecta na EA chatu (šalim se, nemoj se uvrijediti za ovo).

Pisali su ti kolege, očito je isti kurac na PC-u i PS-u - insfrastruktura im je u debelom kurcu, a njih boli kita jer lova kaplje bez obzira na sve.

Nije samo lag za vrijeme utakmice već je lag u cijeloj jebenoj igri... odigram SB i čekam dok mi vrti krug 10 sekundi pa tek onda pokaže rezultat i mogu ići dalje u meni.

U meniju isti kurac, otvaram SBC, stisnem za otvaranje packa i čekam par sekundi da krene animacija.

Ovo što pišeš za servere u Londonu... primjetio sam da me igra u određenim situacijama uvijek kači na iste ljude, odnosno iste servere.

Kad je loše, onda me stalno kači na loše, a kad je dobro, onda na dobre.

Tu i tamo se zna dogoditi da me usred tih loših spajanja odjednom zakači na protivnika koji je valjda u mojoj blizini i onda bude sve bez problema.

Moje mišljenje je da oni zbog bržeg matchmakinga, tj. da nas čim prije spoje s protivnikom, zapostavljaju regije iz kojih igrači dolaze.

Nerijetko igram protiv Rusa, a to znam po njihovim nickovima i grbovima koje imaju, a to ne može biti kvalitetna kobinacija da ga jebeš.

Ponekad je tako, a ponekad je situacija kao zadnjih dana kad im je kompletno sve u banani.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Sve sto trazim od napadaca. Ne trazim da radi piruete i zabiva, samo da zabije ono sto "mora" u barem 70% slucajeva. On to napravi. "Ne treba" mi vision, ni brzina samo da zabije situacije 1na1 i slicne, i on za sada to radi. Zato sam i prodao suareza i kad sam imao coinse za aubu sam se odlucio na kanea, jer mojem stilu igre vise pase klasicna devetka nego speedster.

Ps. Samo je jedan gol bio glavom.

ps.2

7-1 je wl za sad, s onim pickinskim pristupom.

Edit: e jebiga 7-2, zaboravio sam da mi se ruter resetira u 0:20

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2019 0:29 (cicek).

2 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...
CroVandal kaže...

Bundesligu otvaras radi paketa ili radi igraca? Jer jedino RB Leipzig vrijedi, ostlao ne. A pogotovo ne vrijede ove kartice koje se dobiju. 

Vrijeme otvaranja ne znaci nista. Otvorio sad, za 15 dana ili sljedeci mjesec. Apsolutno nema nikakve veze.

Radim sve gdje se dobije rare player pack a da nije skupo. Iduce cu bvb rijesiti imam 6 igraca u klubu. Ma gle potrosio sam 50k i vec sam nazad dobio 30k a imam jos 50ak igraca na listi tako da cu doci na 0 a nisam prodavao zlatne samo silver i bronze. Prosle godine sam la liga napravio 4 puta komplet samo zbog paketa i znao mi je izletiti de bruyne i pogba itd. I to iz small rare players packa

17 godina
movie kaže...
Skilledžija kaže...

Ja sam do sad mislio da si ti totalni i neviđeni unlucker koliko te igra jebe, al krećem tvojim putem.

400 mi je skill pao za, pazi, samo TREĆI win s francuzima. ČETRISTO. Gubim tekme koje vodim na poluvremenu s tri gola razlike, uvodim igrače s klupe sa 99 staminom koji ne mogu ili ne žele trčat, pucam po golu 15 puta, gađam ili stative ili ide preko gola 10 metara, dodajem prvom do sebe, on dodaje protivniku u noge 10x za redom sve dok ne zabije gol, itd. Ovo da mi netko priča reko bi mu da sere ko foka. Strašno.

Koliko me jebe, strah me uopće odigrat wl.

17 godina
neaktivan
jopis kaže...
movie kaže...
Skilledžija kaže...

Ja sam do sad mislio da si ti totalni i neviđeni unlucker koliko te igra jebe, al krećem tvojim putem.

400 mi je skill pao za, pazi, samo TREĆI win s francuzima. ČETRISTO. Gubim tekme koje vodim na poluvremenu s tri gola razlike, uvodim igrače s klupe sa 99 staminom koji ne mogu ili ne žele trčat, pucam po golu 15 puta, gađam ili stative ili ide preko gola 10 metara, dodajem prvom do sebe, on dodaje protivniku u noge 10x za redom sve dok ne zabije gol, itd. Ovo da mi netko priča reko bi mu da sere ko foka. Strašno.

Zato ja nisam ni pogledao koje opce ikone nude. Zelio bi ikonu al ne po njihovim pravilima, pazi first owned. Dobro da nisu stavili svaki 50. pack imas 50 posto sanse za ikonu. I tak su vise manje za kurac te koje nude, a kad se sjetim kako su me u fifi 19 jebali s tim challengeima povraca mi se. Svaki put kad fali jedan gol/pobjeda/pas/picka materina odjednom filmski scenarij i napetost na kojoj bi zavidjeli nasi, a bome i strani redatelji. Zato ne, hvala, ali igram samo s svojim timom pa ako nesto uleti, uleti, ako ne ko i do sad. Ak ne kupim ikonu necu je imat i amen. Squad battlesima necu ni prismrdjet ko nisam ni prosle godine, nedam im sansu za maksimalnu skriptu uopce, samo real person i nista drugo.

17 godina
FIFA 20

To je to što je netko već spomenuo u temi. Pay2win momčad, 7 igrača u obrani, nabij loptu naprijed, netko od 90+ pace će je uhvatit i čekat sekundu dvije da skripta razmakne obranu i gas ravno kroz sredinu terena i golovi padaju ko na traci. Psovao bih svašta, al neću jer ne vrijedi. NE znam jel jadniji takav jazavac od igrača ili sama igra koja umjesto da hendikepira morona sa bunkerom, još razmiče moje obrambene da si gospodin bunkerica može proć kroz sredinu sam i zabijat golove sa ta tri brzaca naprijed.

Psmtr kanadsku blentavu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Nije ti to pay2win da je naprijed Mbape,neymar i slicni onda bi bilo ali to je klasika tu moras igrat drop back i bekove ostaviti nazad nema druge.

7 godina
neaktivan
FIFA 20

igra izbrisana, pa to je neobjasnjivo zadnja 2 dana kakva se sranja desavaju, ubijes protivnika i on iz jednog suta dadne gol i tjt izgubljena utakmica, pa to je stvarno neobjasnjivo, igra katastrofa... u WL imao 10 od 10 na kraju zadnjih 20 izgubio, gdje ga ubijem i on na kraju zadnjih 5 min krene igrati i tjt pobjeda...

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Kaze narodna... Ma tog ti ima u real life. Samo igraj. 7 tekmi kaj sam igral, svaka je ovakva... Svaka jebena tekma mi je ovakva. Sameljem protivnika al opet nista. Pogledaj kad tek zabijem dva gola. U produzetku. Da ne promijenimo strane na poluvremenu, nebi znal kak mi polovica izgleda. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jopis kaže...

Odradio sam španjolce, francuze i nijemce i skill sam si spustio za 500. Ista stvar, povedem 2-0 i napravim tri izmjene da malo ojačam momčad i onda me igra sjebe i uglavnom sam ili gubio 3-2 ili je završilo 3-3. Usro sam se dok to nisam odradio. Sada sam konačno posložio talijane i to ću probati odraditi u ponedjeljak i onda imam 11 tokena. WL ne igram pa ću bez toga ostati. Razmišljam o Carlosu. LB je uvijek dobro došao s obzirom na ponudu u PL. Danas dođem na objectivesima na 27 lvl i uzmem PL player pack. Što da ti kažem kada mi je Haller najbolja kartica u tom packu koji sve zajedno ne vrijedi 10k coinsa. No ne mogu se prodati pa mi svejedno, ali da mi bar sissokoa nisu mogli dati?

17 godina
jopis kaže...

To je to što je netko već spomenuo u temi. Pay2win momčad, 7 igrača u obrani, nabij loptu naprijed, netko od 90+ pace će je uhvatit i čekat sekundu dvije da skripta razmakne obranu i gas ravno kroz sredinu terena i golovi padaju ko na traci. Psovao bih svašta, al neću jer ne vrijedi. NE znam jel jadniji takav jazavac od igrača ili sama igra koja umjesto da hendikepira morona sa bunkerom, još razmiče moje obrambene da si gospodin bunkerica može proć kroz sredinu sam i zabijat golove sa ta tri brzaca naprijed.

Psmtr kanadsku blentavu.

Znači ovo je klasika koja se proteže kroz sve fife i naravno da to ne treba mijenjati jer se tako zabijaju golovi. Moj igrač skače s protivničkim i naravno gubi skok i lopta dolazi do usamljenog napadača koji stoji po sredini terena. Moja dva stopera s IQ manjim od sobne temperature svaki stoji od njega desetak metara. Lik primi loptu i neometano odšeta do gola i zabije. Je li to normalno? Kada si vidio da u nogometu dva stopera stoje u liniji a jedina opasnost po njihov gol stoji usamljena? Dakle, ovo je pravljenje budale od igrača.

17 godina
FIFA 20

Nema sanse.. jucer fenomenalan dan imao sam sve u svojim rukama danas je save oslo u vrazjui mater... vise necu igrat fut do pred kraj.. ovo nema smisla..

Igraci s manjom brzinom ovdje nemaju uopce sta trazit... rating je nebitan dok igrac ima 90+ pace... napadaci svi do jednog i oni od 2000 coinsa s brzinom su bolji od bilo kakvih super snaznih napadaca... jednostavno je tako...

obrana uopce koliko vidim nije bitna.. bitno je kada ti imas loptu da zabijes inace si popusio...

dakle od super dobrih tekmi do super losih...

vodim lika 3-1 dominiram do bola.. negdje 80 minuta on meni zabija 3 gola za redom 3-5... i na neku foru u tom trenutku ja nako 3-5 dodem na 6-5 ... ako je ovo okey onda ne znam koji racku je okey... najlosiji vikend za mene osobno do sada... svi samo trce po terenu stamina ne nestaje... ja tak ne mogu igrat nogomet da ga hebes .. ne mogu se pomirit s cinjenicom da netko moze letjet po terenut 90 minuita... ja to ne mogu pobjedit.... ja pokusam isto i ne ide... jebes mi sve ne kuzim igru...

e a da ne pricam protiv kakvih ekipa sam igrao... bokte sve i jedna ekipa preko milje coinsa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2019 13:20 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ja sam pauzirao WL jer od nje nemam nikakve koristi samo živce gubim.

U crvenima mi daje govna, a u paketima kurac u šupak tako da ću WL igrati koliko mi se bude dalo.

Neću više forsirati gold 3 i slično, jebe mi se.

Fino sam otključao Ozila jutros, a za Zahu mi fali još nekih 3000 bodova tako da ću i to riješiti danas.

Bolje te kartice otključavat pa imat neki kurac u klubu nego dobivat crvena govna za discardanje.

Sad me jebe što da radim s Aubom jer kad otključam Zahu volio bih igrati s njim.

Mane mi je untradable tako da on mora ostati u ekipi, a Aube mi je žao jer ponekad stvarno čuda radi.

Mislim da je ipak najbolje prodati Aubu dok se još neki coinsi mogu uzet za njega pa skupljat za Ronalda ili ikonu neku?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Ekipa,

molim Vas svu Vasu pomoc...

ovo imam + pogledajte klupu..

Trebam si sloziti ekipu, napraviti upgrade... neovisno o taktici ionako ne igram 4-3-3 stalno

https://www.futbin.com/20/squad/10103477

dakle na ovu ekipu imam jos 290k coinsa za potrositi... ne znam sto i kako dalje...

Vezni red mi se cini najtanji a nemam ideju niti za napadaca..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Jebo im mater kanadsku autisticnu. Zasto mi od igraca rade autiste zasto moj autisticni messi ne moze pogoditi prazan gol a zubo zubati suarez blokira protivnicki gol a lopta isla po praznom dijelu gola. Frajer posalje dodavanje kroz dva moja igraca koda ih ni nema i zabije gol a ja tri puta zaredom promasim prazan gol a lijepo sam ih prije utakmice zamolio molim vas kanadjani nemojte siriti autizam zelim odigrati normalnu utakmicu ali neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice