Orsic dobio IF karticu, nadam mu se u picku od WL, njegova silver kartica mi je bila đoker s klupe. IF mi djeluje odlicno
https://www.futbin.com/20/squad/9971397
Vrijeme je za hrvatsku ekipu u WL ima li netko prijedlog za poboljsati ekipu sa linka
Bas su ga nabrijali 93 pace 84 sut ako mi nedode u picku kupit cu ga i stavim ga na st kao super sub. U ovim UCL SBC bas nista nemoze uletiti a i UCL kartice su im fail ove godine nikakvih poboljsanja nema cak ni plus 1 kao prosle uopce se neisplati praviti SBC.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

. Mjesec dana razbijao glavu šta kupit za ST-a uz Dybalu koji jebe nane otkad sam ga s cam-a bacio u vatru na st-a. Uzeo Kanea za probu, 22 tekme rivalsa, 20 golova, 17 asistova. GG, hvala. Sad gledam s kim da ga sparim bolje, Deloufeu je dobar, al ne toliko koliko mi je lijeva strana dobra sa D.Costom, Dybalom i Gomezom. To je trio ubojica. Kaneu stavim Pukkia na cam-a kad gomezova stamina ode u vjetar nakon 50 minuta, samo još fali rw/rm kak spada, Deloufeu mi igra toplo/hladno, nema konstantu. Sterling maybe? Mogu probat ove supersubove Tellesa i Fabinha i onda imam dosta i za Sterlinga, ako nema boljeg rješenja od njega za 'zbočit' uz Kanea.