Identican problem imam i ja. Tocno tockaj si napisal. Ja igram on nabija naprijed. Imo sam situacije gdje mi Aguero ili neki niski igrace uzimaju skokove Koulibaliu i Witselu. Onak, nigdje veze. Protivnikova taktika je vrlo jasna, cim osvoji loptu odma deri naprijed jer mova igra radi na principu vjerovatnosti... A vjerovatnost je da ce se 3 do 5 lopti sigurno odbit njemu u korist a on ce 50% toga pospremit ako uspije pobjec.
Prosli tjedan krenem sa 8-2. Diskonekt i jedan poraz. Cim mi je elo skocio nailazim na pacijente iz gornjeg sazetka. Ulazin u tekme opterecen i onda sam sebi stetim jer idem ganjat neki kurac a ne trebam. Ako treba imat cu posjed 90% al mu necu dat sansu da me kontrira na tako glupav nacin.
Isto tako jako grijesim u tome kaj zurim sa dodavanjima. Treba prestat to radit i doslovno dodat onda kad ima smisla i kad ce 99,99% bit tocno... Hrpu golova primim jer idem napravit brzu tranziciju pa pojedem govno jer lopta ide u gospinu mater.
Sad sam si uzel Lewandowskog naprijed jer mi je trebal neki "egzekutor" i to sad funkcionira 80% tpg on pospremi ko od sale.
Svaku WL si govorim, igraj svoj nogomet... Briga te kak on igra. Al uvijek kontra odradim, uvijek idem ganjat neki kurac, zurit i popijem par bzvz golova za nista.
O delayu necu ni pisat, sve se zna.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24