FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.201.300
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
FIFA 20

Meni se igra skinula nocas. Pa kad dodem s posla bas cu probati odigrati koju tekmu. U paketicima sam dobio (od jacih) Rakitica i Oblaka. 

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...
ParaNO1d kaže...

Nisam još igrao ni PES 20 ni FIFA-u 20, ali smeta mi da toliko godina prolazi s mizernim promjenama i onda nisu u stanju lice igrača dovesti do savršenstva. Daj barem to odradite za 20 najboljih klubova svijeta, ako ne već za sve. Samo štancaiju igru jednom godišnje, a na kraju mizerne promjene. PES barem ima one data packove pa tokom sezone i frizure mijenja igračima i neke promjene pa ti izgleda je sve up to date, a FIFA ni to. Nadam se da će se to jednom promjeniti pa da nova verzija stvarno bude kao nova igra, a ne samo s drugim UI-om i novim brojem pored imena...

Puno nas boli kuki za to jel se frajeru vidi madez na desnom, guzu ili ne. Jebo me svako ako ste cisti kad vas to smeta... A gameplay kakav je da je... Samo neka je zuza u špic i madez na guzu. 

Nije u tome stvar, nego kad već ne rade na drugim stvarima kako treba, mogli su se barem potruditi da vizualno izgleda sve savršeno. No dobro. Ako već postoje pravi igrači, smatram da bi bilo dobro da i liče na iste te igrače koje predstavljaju.

Every man dies, not every man really lives. William Wallace (1272 - 1305)
13 godina
neaktivan
mirkossam kaže...
Zna li neko kada ce na ps4 poceti preload za standard verziju?

meni se pocelo skidat sinoc u ponoc...oko 45GB mislim da je bilo...

igra je eto nocas skinuta sa ps store, sad se ceka petak da ju aktiviraju

14 godina
neaktivan
Kod mene spor internet skinuce za 10 dana 😂
6 godina
neaktivan
FIFA 20

znaci primim gol u 7oj minuti i samo me izbaci i pise mi se poraz, msm stvarno...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Zna li neko hoće li cijena igrača pasti ili će se povećati kada izađe standard verzija? Ako će pasti prodao bi sad sve i kupio kad izađe cijelu ekipu.

Svojih 10h jos nisam iskoristio, ostalo mi još 2h. Samo sam rokao squad battles i 3 utakmice rivalsa u kojoj sam 2 dobio i jednu remi. U paketicima apsolutno ništa, najbolji igrač Gundogan. A igra je Fifa ko Fifa, klasika, nema se potrebe zivcirat, sjednes uzivas, pokusavaj nadmudrit protivnika i to je to. Opsujem i ja ponekad al da cu se derat ko budala i razbijat po sobi e to necu, sa jos prakse bit ce to odlično. 

0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Mislim da je to bilo jučer, bio je nekakav update... tko zna što su čačkali jer igra je sve sličnija FIFI 19.

Prva dva-tri dana sam u 1 na 1 situacijama zabijao 80% šansi.

Ne bih zabio samo ako sam ja pogriješio i prejako opalio ili s krivom nogom.

Ali ne bi EA bio EA da nešto u mraku ne čačka, golmani poludiše.... šta mi je Kepa branio... s 5m dvaput mi lik obrani šut, k'o mačka se bacao.

Ja odem na market da ga kupim, a vidim brzinu ima manju od silver golmana - pa tko je tu lud?

Daj molim te pogledaj drugi gol koji je primio ovvy na 6min 27 sek? O tome pričam. Pa je li to normalno? S druge strane sve će braniti s dva metra i još loptu uhvatiti. Meni ovo nije jasno. Na kraju te tekme poveća situaciju da je bolje vidiš pa pogledaj u miru kako oni od nas prave budale. I onda mi netko na onom forumu objašnjava kako se to događa i u stvarnom nogometu. Na tu argumentaciju popizdim. Da, možda se nešto slično dogodi jednom u setoni. Ovdje se to događa gotovo svaku tekmu svakome od nas.

13 godina
movie kaže...
 Da, možda se nešto slično dogodi jednom u setoni. Ovdje se to događa gotovo svaku tekmu svakome od nas.

Ovo boksanje laganih lopti je standard u FIFI.

Pogotovo me smetalo u FIFI 19 gdje sam na golu imao TOTS Alisona koji je valjda bio najbolje ocijenjena kartica pa je svako malo radio pizdarije.

Vratimo se na FIFU 20.... sad možeš točno vidjeti kako su golmani sjebani kad brane slobodne udarce.

Pošto nitko još nije naučio pucat slobonjake, barem protivnici protiv kojih sam igrao nisu, svi pucaju lagane udarce.

Zato jer treba stiskat dvaput govno za pucanje pa se oni boje i ostave valjda samo prvi put stisnuto, a kad to naprave onda lopta ide lagano u luku na golmana.

I onda moj golman takvu loptu koju bi mogao glavom zaustaviti i nastaviti tehnicirat s njom, boksa u korner skoro svaki drugi put.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 20

Kak stojimo mi koji smo prednarucili igru na eKupi? Ima ko kakvu informaciju. Poslal sam im mail i javil se na fejsu... ali nema odgovora.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 20

Pozdrav ekipa,

Jel bi mogao kako pokrenut Fifu na ovom laptopu? Geforce940m, Core i55200u, 8 GB RAM-a.

Zadnje dvije FIFE sam priskocio ,i opet me uhvatila želja za igrat.Nisan trenutno u mogućnosti da investiram u PC ,jel bi kakav overclock pomagao?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo odigrano nekih petnaestak tekmi. Mislim da sam ja tu zavrsio s fifom. Po meni je igra cista litrija, nigdje veze s vezom. Smeta me ovaj osjecaj usporene snimke izmjesani s brzim isječcima. Npr. Igrac ide u sut doslovno pokreti su usporeni i loptu odapne odjendnom ko raketu, apsolutno bezveze. Mislim da se dda osjeti cak i vise nego na fifi 19 i to kod pasinga. Kad moras dobit odjednom je i 80 i kusur savrseni dodavac, a kad treba izgubiti odjednom igras medicinkom. Sacekat cu prvi update pa ako ode u krivom smjeru ili ne poprave ovo sto mi smeta otkazujem prem acc i to ce bit to od mene.

A mozda se samo miram priviknuti na nove znacajke ali uze fifa 19 svu toleranciju na pizdarije tak da mi smeta i najmanja sitnica koja se desi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
heyHOOO kaže...

Pozdrav ekipa,

Jel bi mogao kako pokrenut Fifu na ovom laptopu? Geforce940m, Core i55200u, 8 GB RAM-a.

Zadnje dvije FIFE sam priskocio ,i opet me uhvatila želja za igrat.Nisan trenutno u mogućnosti da investiram u PC ,jel bi kakav overclock pomagao?

DirectX ti je problem ili? Trebala bi radit na minimalnim postavkama svakako.

13 godina
cicek kaže...

Evo odigrano nekih petnaestak tekmi. Mislim da sam ja tu zavrsio s fifom. Po meni je igra cista litrija, nigdje veze s vezom. Smeta me ovaj osjecaj usporene snimke izmjesani s brzim isječcima. Npr. Igrac ide u sut doslovno pokreti su usporeni i loptu odapne odjendnom ko raketu, apsolutno bezveze. Mislim da se dda osjeti cak i vise nego na fifi 19 i to kod pasinga. Kad moras dobit odjednom je i 80 i kusur savrseni dodavac, a kad treba izgubiti odjednom igras medicinkom. Sacekat cu prvi update pa ako ode u krivom smjeru ili ne poprave ovo sto mi smeta otkazujem prem acc i to ce bit to od mene.

A mozda se samo miram priviknuti na nove znacajke ali uze fifa 19 svu toleranciju na pizdarije tak da mi smeta i najmanja sitnica koja se desi.

Smatram da previse frustriran ulazis u ovu FIFAu od FIFAe 19. Meni nista od ovoga nema smisla kaj pricas. Jednostavno po cemu je ovo cista lutrija? Pas igra vise nije fliper jer je usporeno, neprecizno i moras dosta puta bit savrseno okrenut prema svom igracu da ona dode do njega. Udarci jesu malo prenaglaseni, ali nista pretjerano. Po meni udarac izgleda tako jer su pokreti i ostatak usporeni... pa udarac izgleda ko projektil. No ako ima igrac ima 80+ shot power, ne znam kak bi drugacije trebalo izgledat. 
Igra nije savrsena, daleko od toga... bolja od 19? Sigurno. 

Ulazi se u igru od pocetka sa misljenjem '' aha, sad ako krivo dodam ili promasim 1v1 EA skripting, ako dobijem to je to''. Ako ne znas ( ne ti osobno ) uzivat u igri, onda nema toga kaj ce ti poboljsat osjecaj u njoj... uvijek ces nest nac za srat.

10 godina
neaktivan

A mislim na općenito sve , jel bi moglo vrtit.

Skidam demo pa vam javim.

Demo će mi vrtit kao što bi i normalnu verziju?

6 godina
neaktivan
FIFA 20

neko da igra na PC? Neka me doda pa da igramo: Nedac96

0 0 hvala 0
10 godina
SimeKZ kaže...

Kak stojimo mi koji smo prednarucili igru na eKupi? Ima ko kakvu informaciju. Poslal sam im mail i javil se na fejsu... ali nema odgovora.

sutra im stiže na lager fifa i onda kreće slanje na adrese..trebalo bi biti u petak biti sve po planu

origin id: guzda2 / steam id: guzda22 /
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Smatram da previse frustriran ulazis u ovu FIFAu od FIFAe 19. Meni nista od ovoga nema smisla kaj pricas. Jednostavno po cemu je ovo cista lutrija? Pas igra vise nije fliper jer je usporeno, neprecizno i moras dosta puta bit savrseno okrenut prema svom igracu da ona dode do njega. Udarci jesu malo prenaglaseni, ali nista pretjerano. Po meni udarac izgleda tako jer su pokreti i ostatak usporeni... pa udarac izgleda ko projektil. No ako ima igrac ima 80+ shot power, ne znam kak bi drugacije trebalo izgledat. 
Igra nije savrsena, daleko od toga... bolja od 19? Sigurno. 

Ulazi se u igru od pocetka sa misljenjem '' aha, sad ako krivo dodam ili promasim 1v1 EA skripting, ako dobijem to je to''. Ako ne znas ( ne ti osobno ) uzivat u igri, onda nema toga kaj ce ti poboljsat osjecaj u njoj... uvijek ces nest nac za srat.

Evo bas kad si spomenuo pas. Lutrija je kojom brzinom ce pas ici. Punjeje je u velikoj vecini slucajeva samo distanca kojeg igraca gadas a ovaj kratki pas je brzinom na random(govorim o savrsenoj poziciji, igrac gleda u smjeru pasa i jacom nogom. 

Kada jockeyas u obrani i protivnik se zaleti ravno u tebe ili ga procitas u 2od5 situacija se desava fliper po nogama i lopta zavrsava u nogama igraca koji igrom slucaja prekine animaciju spoticanja i sudara(obicno igrac a vecim paceom jer su mu pokreti brzi).  

Lopta pocinje skakati bez razloga kod nekih dugih prizemnih paseva i desi se da je igrac pretrci.

Bolja je i meni od fife19, al realno gledajuci jako je tesko napraviti slucajno goru fifu od ove koja je bila. Dal sam frustriran jos od fife19? jesam i imam svako pravo biti i ne tolerirati pizdarije samo zato jer je to nova fifa. Ova fifa20 me dosta podsjeca na pes16(ako se ne varam), tamo je bio usporen gameplay na slican nacin i u pocetku mi se cinilo da ce takav sveokupni gameplay biti bolji, al je vrijeme pokazalo samo sve vise gresaka koje su neobjasnjive bile za 2016. 

Sveukupno mi je nekako bljutav dojam s obzirom na hype koji je prstio iz svih izvora. Nakon svakog hypa ostaje gorak okus u ustima al ovdje mi je kisel, slikovito opisano. Mozda se varam, dat cu si jos vremena do sljedeceg prem acc renewala, al trenutno nisam bas odusevljen. I da, meni mi dize zivce sam po sebi, za svaku stavku moras napraviti duzi put da dodes do te opcije. 

I score mi je trenutno 7-1-4, da nebi bilo sere jer pusi...

E da i jos da se nadovezem za ovo uzivanje u igri. Ne mogu uzivati ako se opet osjecam najeben i izjeben od strane ea sa mi prodaju muda pod bubrege. To ti je isto ko da si nesretan u vezi jer te zenska vara, a neko ti veli jebiga sam si si kriv kaj neznas uzivati, pa ona samo vjezba za tebe. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2019 20:04 (cicek).
13 godina
FIFA 20

Jel se jos nekom pojavilo na ulasku u FIFAu kao nagrada za dugogodisnje igranje + oni EA Coinsi pa na sljedecem ''news'' prozoru kako te nagrade cekaju unutar FUTa. Udem u FUT i nema nista tamo. Gledo sam po redditu, al nisam na nista naisel.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

Jel se jos nekom pojavilo na ulasku u FIFAu kao nagrada za dugogodisnje igranje + oni EA Coinsi pa na sljedecem ''news'' prozoru kako te nagrade cekaju unutar FUTa. Udem u FUT i nema nista tamo. Gledo sam po redditu, al nisam na nista naisel.

Meni se isto to prikazalo nisam nista dobio

13 godina
FIFA 20

Zanimljivo, mozda dode kad instaliram "cijelu" igru. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 20

Pozdrav ekipa,

Instalirao sam sad demo,i ne stekao i ne trza. Ali igrica ne ide nekako najfluidnije.Nije mi vazno grafika , samo da je igrivo. Sada jel bolje meni stavit lock fps ili? Koje opcije da stavim ,s ovako slabijom konfiguracijlm.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
heyHOOO kaže...

Pozdrav ekipa,

Instalirao sam sad demo,i ne stekao i ne trza. Ali igrica ne ide nekako najfluidnije.Nije mi vazno grafika , samo da je igrivo. Sada jel bolje meni stavit lock fps ili? Koje opcije da stavim ,s ovako slabijom konfiguracijlm.

Lockaj na 60. 

14 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Meni se isto to prikazalo nisam nista dobio

Mislim da je pisalo 29.9. al nisam siguran.

10 godina
neaktivan

Locks sam na 60,

U meniju i dok ucitava mi bude 30, a u matchu varira između 55-65.

Ali većinom 60 stoji. Sto mislite jel ima smisla igtst na tom FPSu? Jer nebi volio ni da meni steka ,tako ni protivniku. Jel imate jos kakav savjet da probam izvuci maks iz laptopa.

Lp

16 godina
protjeran
Nisam baš neki veliki igrač i znalac i koliko god sam za sporiju igru i nesavršenstvo kod dodavanja mislim da su dosta loše sve podesili. Meni ovo sve skupa izgleda kao lag, a ne sporiji gameplay.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Za sve koji misle da igra ima "lag" a igra fut, ako ste tek poceli pricekajte malo dok slozite malo bolji squad jer se i meni igrica tako cinila dok nisam malo bolje igrace nabavio, pogotovo skill moves koji su izgeldali koda imaju delay od 1-2sec dok krene radit move.

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Zanimljivo, mozda dode kad instaliram "cijelu" igru. 

Nisu to coinsi već boost u prvih 20 tekmi. Prije smo to kupovali u katalogu a sad su nas kao nagradili. Dobio sam 10x1000 i 10x500. Na ekranu vidiš malu hrpu coinsa i poveseliš se ali eto, to je to. Bar sam ja to tako shvatio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2019 23:07 (movie).
13 godina
Encyanix kaže...

Za sve koji misle da igra ima "lag" a igra fut, ako ste tek poceli pricekajte malo dok slozite malo bolji squad jer se i meni igrica tako cinila dok nisam malo bolje igrace nabavio, pogotovo skill moves koji su izgeldali koda imaju delay od 1-2sec dok krene radit move.

Tako je, napokon se osjeti razlika izmedu igraca sa visokim agiliti statsom i niskim. Cim dopeljas malo agilnije igrace, druga prica.

Movie... vidis, toga se uopce nisam sjetio, posto sam vec lvl 6 pa sam dobio par coin boostova iz obj. kaj igrajuci dobivam. A neka, barem nekaj. 

15 godina
FIFA 20

Sa 32-xx-12 na 51-16-34 rez osjecam se gnjusno... naigro sam se tekmi i tekmi i neznam sta da mislim.. gotovo svaku tekmu dobijem nekog igraca koji igra possesion i nemoze mi probit obranu ali bome ni ja nemogu njemu loptu uzet i nekuzim jel ja negdje grijesim ili sta? i normalno da mi dopizdi vise pa pocnem bzvz izletavat jer mi je pun k vise... a opet kad idem u napad ja osjecam kod protiv bota igram evo.. ljudi me ful pressaju i obrana im se pozicionira perfektno a tocno vidim da lik neide manualno na mene nego me samo bot containa.. kao sto rekoh fifu 19 skoro pa da nisam ni igrao ali sam odmah skuzio da ljudi samo botove koriste za cijelu obranu a takva vrsta obrane me absolutno ne zanima pa ni tu fifu nisam ni igrao, ali u ovoj fifi sam osjetio da su vratili taj djir igranja sa jockey i manualnog branjenja ali mislim da tu nesto propustam da ipak postoji nesto vise iza toga.. Da skratim pricu moj dojam zadnjih 40tak tekmi je da me ljudi vozaju sa jedne strane na drugu sa 60%+ possesion a ja im nemogu nikako uzet loptu.. dok u napadu imam dojam koda protiv bota igram, a  ne pravog igraca.. Volio bi cut necije misljenje sa bar 60 tekmi odigrnao u futu na ovo sve sto sam napisao da vidim sta misli. 

PSN: Chov1ch
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Za ove koje vec igraju full verziju.. jel se razlikuje od demo verzije? Demo mi je dosta dobar, razlika u paceu se napokon razlikuje za razliku od fife 19 i cak je moguce doci 1 na 1 s golmanom u nekoj kontri a da te stigne obrambeni

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice