FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.040.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 19
CroVandal kaže...

Rijesio totts sbc i evo sto sam dobio. Znaci jebe me danas nema kraja. Sad ae moram sa supportom svadat. Ocito je svima tako srusila se support stranica 😂😂😂😂😂

Nešto im je zbrejkano sa tim sbc-om, ti si dobro prošao, vidi šta sam ja dobio...

12 godina
FIFA 19

Koji je ovo k idem otvarati turski tots dobijem nekog skota iz celtica 75 rating. Nit je plav nit je turcin nista nisu pogodili sto su obecali

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Svima je tako vjerovatno cemo svi dobiti paket opet ili nešto. Sad vidio neki dobio ronalda iz paketa. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
FIFA 19

Izgleda da su ga maknuli, ja ne vidim nikakav novi sbc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
movie kaže...

Makli su ga, imaš na twitteru tweet, riješit će oni to sutra. EA, it's in the game....

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1135255240490594305

17 godina
jopis kaže...
movie kaže...

Makli su ga, imaš na twitteru tweet, riješit će oni to sutra. EA, it's in the game....

Koji su bili zahtjevi? Da se znam pripremiti za sutra jer sam na knap s karticama. Sve sam uložio u ramosa i tots španjolce sbc.

17 godina
movie kaže...
jopis kaže...
movie kaže...

Koji su bili zahtjevi? Da se znam pripremiti za sutra jer sam na knap s karticama. Sve sam uložio u ramosa i tots španjolce sbc.

Ma ništ, bezveze totalno, 82 rated, mislim 40 chemistry. Vjerovatno su zato i dali kao slučajno crap kartice, smislit će oni za sutra nešto teže.

17 godina
FIFA 19

Ovi debili su vrh danas. Disconnecta me cijeli dan random, neovisno koji mod igram, ali ovo sa age restrictionom, to još nisam vidio, majko sveta...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Nama koji smo slozili bi trebali dati paket besplatno. Inace iz sb gold 1 dobio davida silvu i if 87 karticu u jednom paketu. 

17 godina
neaktivan
FIFA 19

Produzili au trajanje wl posto su ih serveri zezali ili se opet prave idiotima?

0 0 hvala 0
15 godina

Do kada su produzili ja odigrao samo 10 tekmi, lijepo vrijeme pa mi se nije dalo igrati

17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Do kada su produzili ja odigrao samo 10 tekmi, lijepo vrijeme pa mi se nije dalo igrati

Ne znam ako jesu. Pitam, jer su navodno serveri bili nedistupni ili poludostopnu nekih 4h. Pa mozda su produzili, al sumnjam.

11 godina
neaktivan
FIFA 19

Produženo za 24 sata (Ako je vjerovat ovom)

https://i.gyazo.com/bf89def002419b587208cc2540e9426c.png

EDIT: Ne slušajte me  

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2019 14:21 (blowfish_cro).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Izgleda da smo ga fafnuli mi koji smo krenuli slagat UCL Marquee, osim ako, danas navecer me izbace upgrade packove.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Slozio ramosa i upecao Marca po dobroj cijeni u paketima od ramosa nista nije uletilo znacajno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Slozio 10 obicnih upgradea i na zadnja 2 prvo dobijem Cortuisa i sad ovog samo mu ja pace los

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Slozio 10 obicnih upgradea i na zadnja 2 prvo dobijem Cortuisa i sad ovog samo mu ja pace los

Ja sam dobio 4x onog argentinca iz betisa lo celso ili kak vec na onim 81+ xD vrijedilo je pokusati 

17 godina
FIFA 19

Danas sam dobio čudan pack. Ne vrijedi previše ali veseli. Inaće po meni ovo nije ok. Vidio sam slične packove ali s ozbiljnim karticama. Nije fer ovakva raspodjela.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
movie kaže...

Danas sam dobio čudan pack. Ne vrijedi previše ali veseli. Inaće po meni ovo nije ok. Vidio sam slične packove ali s ozbiljnim karticama. Nije fer ovakva raspodjela.

Nešto jebu po packovima danas, nakon onog debakla jučer sa super lig sbcom.

I ja sam dobio hero-a u 12/3 rare gold player packu, al nekog jadnog da jadniji nije valjda mogao bit... i još je untrejdable pack, to je za onaj weekly challenge sa 5 golova asistanih od uefa common playera. Bzvz nagrada skroz, al ajd, to mi je jedini hero u klubu, nek imam sad i tu šarenu karticu... Još moram jednog screama kupit da upotpunim šarenilo.

17 godina
jopis kaže...

I ja sam dobio hero-a u 12/3 rare gold player packu, al nekog jadnog da jadniji nije valjda mogao bit... i još je untrejdable pack, to je za onaj weekly challenge sa 5 golova asistanih od uefa common playera. Bzvz nagrada skroz, al ajd, to mi je jedini hero u klubu, nek imam sad i tu šarenu karticu... Još moram jednog screama kupit da upotpunim šarenilo.

Ja svoga obrisao i dobio 13750 coinsa. Prodat ga nisam mogao a glupo mi ga staviti po početnoj cijeni jer kada mi odbiju porez ako bih ga uspio prodati dobio bih manje. Nego, golmani me idu. Od pet prvih kartica u packu, 4 kartice su golmani plus svaki tots sbc dobijem golmana. Nije to slučajno. Ako sutra dobijem u tots sbc opet golmana brišem igru.

12 godina
movie kaže...
jopis kaže...

Ja svoga obrisao i dobio 13750 coinsa. Prodat ga nisam mogao a glupo mi ga staviti po početnoj cijeni jer kada mi odbiju porez ako bih ga uspio prodati dobio bih manje. Nego, golmani me idu. Od pet prvih kartica u packu, 4 kartice su golmani plus svaki tots sbc dobijem golmana. Nije to slučajno. Ako sutra dobijem u tots sbc opet golmana brišem igru.

To je zato jer si u stvarnosti golman pa EA misli da bi tebe golmani najvise razveselili. EA sve zna

17 godina
movie kaže...
jopis kaže...

Vidiš, a ja još otkad sam prodao Curtois-a i DeGeu muku mučim s golmanima, u packovima ne bi dobio preko 84 rated golmana nema tog Boga, da nisam sklepao ovog Ajaxovog Onanu TOTS, još bi bio na WL Pepe Reini.

Nego, aj koju pametnu, slika u prilogu, znači maltene od početka 19ice ga imam, 875 tekmi je igrao, sad sam ga se već zasitio a opet ko malo dijete sam, žao mi ga prodat nakon svih tih tekmi. Prodat ga za par milja pa slagat od te love neku drugu triper kombinaciju il ga ostavit?

Jer može se dosta dobit a vidim brutalnih tots kartica jučer i danas po 500-600.000, znači da ga prodam za 2 milje, mogu kupit za tu lovu i njemu adekvatnu zamjenu, i golmana hebeno dobrog i još ostane milju ak ne i više za upgrejd ekipe....

13 godina
FIFA 19

Iste probleme i ja imam. Nebi prodal Stoickhova i Mbappea da je ne znam kaj. Uvijek me izvuku kad treba a opet bu htel probat nekaj novog. Osjecam se nekad ko zrtva svog mentaliteta. 

Sutra ako uleti Grizi, Suarez ili Messi u red pickovima. Moglo bi doc do promjena. Sjecam se Griezmanna obicnog, lijrva noga mu je show. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
FIFA 19

Jel netko probao ovog lika? Dobit ću ga večeras u guaranteed SBC pa da znam kakav je...

4 0 hvala 0
12 godina
blowfish_cro kaže...

Jel netko probao ovog lika? Dobit ću ga večeras u guaranteed SBC pa da znam kakav je...

Sad u inat ti zelim da dobijes Messia samo da Hermosa ne dobijes 

12 godina
FIFA 19

Eto dobio sam ter stegena koji mi uopce ne treba a u red pickovima mogu ocekivati da cu ga opet dobiti. Sto je sa onim tots turcima meni jos uvijek nisu dali tots karticu a napravio sam sbc u nedjelju kad su mi dali skota umjesto totsa iz turske lige

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The_K kaže...
blowfish_cro kaže...

Sad u inat ti zelim da dobijes Messia samo da Hermosa ne dobijes 

Parejo. 

Nije najgore, al je drugo najgore. Nek se napuše. 

Uninstall.

17 godina
SimeKZ kaže...

Iste probleme i ja imam. Nebi prodal Stoickhova i Mbappea da je ne znam kaj. Uvijek me izvuku kad treba a opet bu htel probat nekaj novog. Osjecam se nekad ko zrtva svog mentaliteta. 

Sutra ako uleti Grizi, Suarez ili Messi u red pickovima. Moglo bi doc do promjena. Sjecam se Griezmanna obicnog, lijrva noga mu je show. 

Ooo da. 89 Grizi je lud. Kod mene se zadržao 200 tekmi, 150 golova i 100 asistova. Zvijer samo takva. Prodao ga za preko 100.000 i dan danas mi žao.

13 godina
FIFA 19

Gledam onu, fejs grupu... Uvijek neko potegne jebacku karticu. Eno, neki lik izvuce Messia... Pa jebi si mater covjece... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Meni izaso oblak. Ne znam ni ko je sve u tots, al za neki sbc ce valjda bit dobar.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice