FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.011.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FIFA 19

Hahahahahaha kako ga je dobro skinuo samo da je malo bolje naglasak sredio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Tko je jučer pisao o jebanju od strane ea nakon chatanja sa kojekakvim prakashima i retardashima iz indijskog supporta?

Ja od jučer nemam pobjede u WL -.- Točno nakon chatanja sa retardom iz indije i whinea kako ekipa quita igre nekažnjeno.

I to jebanje ide to te mjere da me namjerno spaja cijeli dan sa ekipama sa 81-84 momčadima, koje inače prepišam ko plitak potok, danas gubim sa 5-6 golova u mreži, neovisno jesam ja vodio 2-0, 3-0 ili od prve minute, ali minimum je 5 komada u mreži, obrane nemam, golman zaboravio branit preko noći, veznjaci sa 90 dodavanjem, ne znaju više dodat loptu, napadači sa 90+ šutom pucaju 5m preko gola....

Uz to igrači su dno dna, igra 0, samo finese iz mrtvog kuta sa 20m sa istih par igrača, i ona dva retardirana driblinga, lijevo desno i pirueta. Jad jad i bijeda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Odradim veceras oko 20h ToTT SBC, onaj dnevni, i to preko mobitela, kad gle iznenadjenja... 

You better run, you better take cover!
Moj PC  
5 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Gold 1 po prvi put..ravno 20-10 😂

1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Skinuo igru opet nakon dva tjedna jer sam se zazelio nogometa odigrao dvije utakmice nije mi htjelo uklizat da blokiram udarce vec mi samo igrac protrci nije mi htjelo pucat kad sam htio, protivnik mi zabio gol kroz nogu mog obranbenog i zabio je tako sto prije nego sto je pucao lopta mu prosla kroz nogu tako da mu sjedne lijepo na drugu nogu. Isao sam testirati joystick da vidim jeli strgan posto tijekom utakmice mi nije radio kako treba uglavnom joystick uredno radi i reagira na vrijeme i izbrisao sam opet igricu jer je cisto smece koje ne vrijedi ni 5 eura a kamoli 60 za koliko oni prodaju. Tolika cijena a nisu u stanju popraviti niti jedan bug i glitch u 8 mjeseci igre.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
FIFA 19

Dobijem u sbc jebenog trappa 81, znači od toga gore ne može. Da sam prodao sve kartice dobio bih 40k coinsa. Ovako ne mogu dobiti niti 3k coinsa.  Pa dokle....

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

81+ paketic i ja povucem 81. Koja komedija 😂😂😂😂 i jos ti zahtjevi sa 82 rating. Kakve debilcine tamo rade 😂😂😂😂

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Onda sam ja još dobro i prošao, dobio 82 rw Salvia.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Ja dobio 82 Burkia bas smo glupi jer smo radili taj sbc neka zasluzili smo. Nekako si mislim da je ova godina prekratnica da je ove godine vecini ljudi puko film da vise ne mogu trpiti sranja od EA i da je vise ljudi odustalo od fife 19 nego sto su prije odustajali ja nikad tako rano nisam odustao od fife. Nekako ove godine ljudi najvise seru po igrici nikad nisam vidio toliko youtubera da pljuju, da pricaj istinu i govore realno stanje igre prije toga nije bilo osim par youtubera koji su redovno crnili EA.Nadam se da ce vecina probati na originu za 4 eura 10 sati fife 20 i onda tek odluciti hoce li kupiti ili ne ako primjetim da je igra smece definitvno je necu kupovati necu se zajebati kao sa fifom 19 sjecam se kako sam odmah nakon tri utakmice rekao da je igrica cisto smece a svejedno sam je kupio jer sam glup jer sam mislio da ce je popraviti jer je kao bila pocetna faza igrice.Jedino mi zao ovog foruma i one grupe na faceu sto necu vise moci prisustvovati. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 19
SimeKZ kaže...

81+ paketic i ja povucem 81. Koja komedija 😂😂😂😂 i jos ti zahtjevi sa 82 rating. Kakve debilcine tamo rade 😂😂😂😂

Većinu igrača si mogao prodati po najmanje 3k, neke i preko 4k a rijetke oko 2k. Znači te igrače koje smo stavili mogli smo prodati za bar 40k coinsa a dobili smo igrača koji ne vrijedi niti 3k coinsa. No želja da vidim mogi li opet izvući karu jača je od logike iako sam odmah zbrojio što dajem i pretpostavljao što ću dobiti. Počeo sam vjerovati da ću prije dobiti na namještenom lotu ne u ovoj igri.

15 godina

Ja dobio 83 karticu al utopio sam 8 untradable igraca. Uglavnom malo izgubio ovu karticu cu ili u sbc ili prodat kad dode premium ucl. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Većinu igrača si mogao prodati po najmanje 3k, neke i preko 4k a rijetke oko 2k. Znači te igrače koje smo stavili mogli smo prodati za bar 40k coinsa a dobili smo igrača koji ne vrijedi niti 3k coinsa. No želja da vidim mogi li opet izvući karu jača je od logike iako sam odmah zbrojio što dajem i pretpostavljao što ću dobiti. Počeo sam vjerovati da ću prije dobiti na namještenom lotu ne u ovoj igri.

Loto je goli kurac za ovo. Vise puta sam pogodil par brojeva u eurojackpotu nego izvukel karticu kak treba.

Pa ova igra da je slozena da nema marketa, sad bi imal 80 rating ekipu. 

6 godina
neaktivan
FIFA 19

Kakav je ovo update novi???

0 0 hvala 0
12 godina

Nista novo, sve po starom, odvratna sugava igra...

Kovačić
13 godina
dinamozg95 kaže...

Brijem da je bilo jedno 10s guglanja - https://www.dailystar.co.uk/tech/gaming/774027/FIFA-19-Update-1-13-Patch-Notes-revealed-for-next-BIG-game-changes-on-PS4-Xbox-One

16 godina
neaktivan
FIFA 19

rokam ovaj squad battle dok se malo neuštosam navukao sam kemistri na 97 vecinom gold igraci do 85, dali je uopce moguce dobit ove igrace na karticama recimo pele, maradona, ronaldinho, vidim neki ih imaju ili kupe to? Na ovim karticama mi slabo daju neke kvalitetne igrace, zadnjeg kojeg sam dobio dobrog je lemar hahah

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
dinamozg95 kaže...

Brijem da je bilo jedno 10s guglanja - https://www.dailystar.co.uk/tech/gaming/774027/FIFA-19-Update-1-13-Patch-Notes-revealed-for-next-BIG-game-changes-on-PS4-Xbox-One

Jako mi se da googlat..za sta sluzi ovaj forum ak ne za pitat nesto..ocito samo za kukanja o sugavoj igri i sugavim packovima..dvoje, troje ljudi ...

13 godina
dinamozg95 kaže...

Jako mi se da googlat..za sta sluzi ovaj forum ak ne za pitat nesto..ocito samo za kukanja o sugavoj igri i sugavim packovima..dvoje, troje ljudi ...

Da pratiš forum kako spada onda bi još prošli tjedan pročitao moj post i patch notes.

Zato nemoj biti bezobrazan i kenjat bezveze jer za to nemaš nikakve osnove.

[19xx] 4ntraks
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Opusti se

0 0 hvala 0
17 godina
dinamozg95 kaže...

Opusti se

Ja se opustio ali ne pomaže. U SBC danas Seri... Da imaju novi SBC svakih sat vremena ja nakon 6 mjeseci opet ne bih ništa dobio.

13 godina
dinamozg95 kaže...
SimeKZ kaže...
dinamozg95 kaže...

Ako ti se neda guglat, zakaj te onda zanima? Jbt led, isto kolko si pisal ovdje pitanje i cekal odgovor 5x krace te kosta guglanje. 

17 godina
FIFA 19

Ha, ha... u 8 player picka najjača kartica 82 koju sam dobio. Kada na netu vidim kaj ekipa dobija dođe mi slabo i nevjerica koliki sam luzer.

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Ha, ha... u 8 player picka najjača kartica 82 koju sam dobio. Kada na netu vidim kaj ekipa dobija dođe mi slabo i nevjerica koliki sam luzer.

Imas bar coinse pa mozes da kupis koga zelis. 

13 godina
FIFA 19

Svake godine je bilo degenerika u FIFI, ali ove ih ima najviše.

Dakle, svi su vidjeli 2-3 tutorijala na jubitu i velika većina tako igra mada nemaju blage veze ni kako, a bogami ni zašto tako igraju.

Drop back i presing uključe valjda prije nego instaliraju igru, ali već sam naviko na to pa me više ne jebe.

Sad mi je to postalo smiješno pa se često smijem k'o budala dok igram.

Osim taktičkih postavki, čuli su - vidjeli da treba izvoditi tornado i ono epileptično klimanje lijevo desno i to rade s kim god stignu i gdje god se nalazili - valjda samo da pokažu da znaju??!

I na kraju šlag - vađenje golmana kod kornera... to ne rade mnogi, a kad mi to naprave i kad im zabijem gol onda se posebno naslađujem i smijem.

Sad sam igrao protiv upravo takvog lika kakvog sam opisao i zabio sam mu gol iz kornera.

Samo ne bilo kakav gol nego direktan gol s korner zastavice sa Socratesom HAHAHAHAAHAH

Nakon toga, klipan više nije vadio golmana van HAHAHAHAHHA

Crkavao sam svaki put kad bih izvodio korner pa sam ga palio kao da opet namiještam gol iz kornera, a on De Geu lagano miče mic po mic, ali vrlo malo naprijed.

Onda uzima sve igrače i dovodi ih na prvu stativu da se brani - dakle, za krepat HAHAHAAH

BTW

Inače kad mi vade golmane onda im pucam duboko na prvu stativu jer uvijek neki kurac ispadne iz toga.

Probavao sam svašta, daleko, blizu, dodavanja, ali ovo mi se pokazalo kao najbolje, a ovo danas da zabijem direktno gol iz kornera prvi put.

Sad ću morat češće vježbat taj udarac - nisam ni znao da Socrates ima to u sebi :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Imam ali nisam cijelu godinu osjetio gušt otvaranja packa i izlaska vrijedne kartice. Zato otvaram packove, slažem sbc. Večeras opet karina u sbc. Sve što imam zaradio sam na marketu, potrošio neko vrijeme, nešto živaca, znojio se... Volio bih jednom otvoriti pack i nešto dobiti. Zaboravio sam kakav je to osjećaj.

12 godina
movie kaže...
goust78 kaže...

Imam ali nisam cijelu godinu osjetio gušt otvaranja packa i izlaska vrijedne kartice. Zato otvaram packove, slažem sbc. Večeras opet karina u sbc. Sve što imam zaradio sam na marketu, potrošio neko vrijeme, nešto živaca, znojio se... Volio bih jednom otvoriti pack i nešto dobiti. Zaboravio sam kakav je to osjećaj.

Ja jedino što sam dobio je Messi  i to sam bio stvarno iznenađen jer inače ne pustam one animacije samo x picim. Taj me sbc koštao oko 6000 coinsa.

Ne prakticiram zadržavati igrače koji nisu mi u squadu tako da ih odma sve prodam a kad treba za sbc odem na YouTube, ima ovaj jedan sat vremena nakon što izadje odma izbaci koliko košta, kupim složim i ajmo dalje. 

Jednostavno nemam vremena jer nemos doći za ps od malog koji igra stalno nfs..

Ode sad složit taj sbc da vidim kakve sam sreće danas .. 

12 godina
FIFA 19

I naravno već treći puta dobijem Gayu. Lb

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 19
Novi OP korneri,kaze Ovvy.
100% gol. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Untradeable Sane u rivalsima, steta sto tu imam Ronaldinha, ali bice dobar za zamenu. Mada mozda ga prebacim na RW umesto Figa.

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Kreten .. Došla nagrada za rivalse, i umjesto opcije 56 tisuća coinsa da uzmem kao i svaki puta,ovaj puta se odlučim za packove... 

Naravno najveća kartica Milinkovic Savic obicna, ostali nisu ni vrijedni spomena, ukupno možda sve 20 tisuća .. 

Reko ajd možda nešto uleti, ali naravno ništa, meni moze uletit samo muha kroz prozor izgleda .  :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice