FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.006.037
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
FIFA 19

napravih Seedorfa i....brutalan, stvarno brutalan...22 utakmice, 15 golova i 18 asistencija...strašan igrač..

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2019 15:50 (dr4zh3n).

1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Unpopular opinion: igra je dovoljno dobra da mozes uzivat u njoj :)

Ja sam na skoru 0 trenutno, pokusavam opce ne gledat u statistiku i ne ganjam nikakve zamisljene rankove i nagrade jer mi to zna radit nekad pritisak.

Obicno ispadne da jednu pobjedim, jednu izgubim i guram pomalo. Kad izgubim, u glavi bude mali thumb up protivniku jer u konacnici naso je neki nacin za pobjedit

a to bude uglavnom zbog moje greske u obrani jer mi se neda bit napet i drzat koncentraciju na maximumu i sl. Skriptu slabo osjetim uopce.

Rekao bi da igram mozda jedan rank ispod svog maximuma i tu sam zadovoljan a u konacnici niko me ne placa da bi ja sad trebao svaki vikend jurit neki rank i sl.

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
dr4zh3n kaže...

napravih Seedorfa i....brutalan, stvarno brutalan...22 utakmice, 15 golova i 18 asistencija...strašan igrač..

Ja sam do sada napravio par jeftinijih sbc-a jer nevolim bas igrace koje nemogu prodat, ali o njemu sam razmisljao vec par puta jer mi djeluje zanimljiv.

Znas mozda koliko bi izasao bez igraca u klubu, se isplati inace te ikone napravit radije nego kupit na marketu ako si siguran da zelis?

Edit:

Na PC je oko 1.100.000 sto mi se cini prihvatljivo za ikonu a vidim u zahtjevu da treba i ikona i puno sbc-ova tako da mi se cini da bi ga mogo lagano kupit kad skupim i rjeseno.

Inace nikad nisam igrao sa ikonom nekako mi je to bilo malo bezveze ali kad vidim sve ove future kartice, kartice u milijon boja ikona je jos i ok.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2019 16:18 (Deadeye).
8 godina
neaktivan
Deadeye kaže...
dr4zh3n kaže...

Ja sam do sada napravio par jeftinijih sbc-a jer nevolim bas igrace koje nemogu prodat, ali o njemu sam razmisljao vec par puta jer mi djeluje zanimljiv.

Znas mozda koliko bi izasao bez igraca u klubu, se isplati inace te ikone napravit radije nego kupit na marketu ako si siguran da zelis?

I nisam imao nešto previše igrača u klubu, zadnji sbc sam uspio dovršiti jer sam u untradeable packu izvukao hummelsa...mislim da sam ga počeo slagati sa 600 000 coinsa. I dao Nakatu. Ako bas nemas nijednog igrača u klubu izac ce te oko milijun i 700 000 coinsa. Ali ako imas neku ikonu dosta jeftinije. Ako bas zelis igraca i zns da ti nece dosaditi radije napravi sbc, jer ipak i dobijes neke paketice nazad

8 godina
neaktivan
FIFA 19

Ne može se u ovom uživat kad ne postoje pravila fudbala. Gubim 2:1, dobijam penal, pucam, pogađam stativu, natrčavam sa istim igračem sa kojim sam pucao i zabijam gol. Sudija se oglašava i svira offside. Reko svaki dan je nova prilika za naučit neko novo fudbalsko pravilo kroz EA igru. Drugo poluvreme, protivnik kad god mi priđe tako mi i udari igrača. Ulazim u 16, rješavam se lopte prije me protivnik udara, pojavljuje se ikonica da je sudija pustio prednost i da se moj napad nastavlja. Koja logika da pustiš prednost umjesto da sviraš penal kao što je trebalo.

Nedavno mi se dogodila isto jedna nerealna situacija. Uzimam loptu na svojoj polovini, trčim kontru, njegov golman brani i dobijam korner. Prije nego sam izveo korner sudija daje drugi žuti nekom mom igraču.

Sve ove situacije koje se dese ne mogu da se vide poslije u highlightsima. Uvreda za zdrav razum.

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
dr4zh3n kaže...

Drago mi je da to cujem. Koju poziciju ti igra? Ovo je moja ekipa, mislio sam da igra umesto Payet-a. U stvari brani mi Lloris, ovo smece Van der Sar je na klupi. 

17 godina
neaktivan
Deadeye kaže...

Unpopular opinion: igra je dovoljno dobra da mozes uzivat u njoj :)

Ja sam na skoru 0 trenutno, pokusavam opce ne gledat u statistiku i ne ganjam nikakve zamisljene rankove i nagrade jer mi to zna radit nekad pritisak.

Obicno ispadne da jednu pobjedim, jednu izgubim i guram pomalo. Kad izgubim, u glavi bude mali thumb up protivniku jer u konacnici naso je neki nacin za pobjedit

a to bude uglavnom zbog moje greske u obrani jer mi se neda bit napet i drzat koncentraciju na maximumu i sl. Skriptu slabo osjetim uopce.

Rekao bi da igram mozda jedan rank ispod svog maximuma i tu sam zadovoljan a u konacnici niko me ne placa da bi ja sad trebao svaki vikend jurit neki rank i sl.

U ovoj igri mogu uzivat samo osobe bez trunke samopostovanja.

Ja sam sad odigrao tekmu u kojoj sam ispromasivao zicere a zabivao nekve parabole retardirane. I kako nek ja pokraj zdravog razuma uzivam u nekom polovoleju kojeg mi je ea poklonio a prije mi je oduzeo 7 ili 8 cistih sansi? Kako da uzivam kad mi lik radi iniesta move od centra i ako ga spamma ne mozes mu uzeti loptu jos se krece brze nego moj najbrzi igrac s loptom. Kako da uzivam kad 80% udaraca sto protivnik uputi u okvir de gea je nesposoban obranit?

A ovi ljigavci sto ne zele igrat "gostujuce" tekme mi se gade. Ljudi opce ne razmisljaju svojom glavom samo se povode za necim sto je netko bubnuo kako bi najebao ljude na sto vise klikova. Jebemti takav comunity i takav mentalni sklop.

8 godina
neaktivan
TStefan91 kaže...
dr4zh3n kaže...

Drago mi je da to cujem. Koju poziciju ti igra? Ovo je moja ekipa, mislio sam da igra umesto Payet-a. U stvari brani mi Lloris, ovo smece Van der Sar je na klupi. 

igra CAM-a u 4-1-2-1-2 (2), iza Crespa i POTM Rashforda. Nakačio sam mu maestro chem, i nevjerojatan je...šutina strašna, a proigravanja, ono...pomisliš joj kud sam budala sad tu išao dodat - ali Seedorfove lopte čarobno padnu ravno ispred napdača...ne znam, ja sam oduševljen karticom

13 godina
FIFA 19

Imao sam jutros 10-4, a da bih došao do 11 pobjede morao sam malo krvi ispišat kako to obično biva i dosta mi je jebo im pas više mater u pičku - 11-9 mi je trenutni score - užas.

Prvo su mi dvojica quitala, onaj što sam pisao i još jedan odmah iza njega, ali neće oni quitat odmah nego mi lik u produžecima quita - ne razumijem - čak je i vodio.

A ovo poslije, ovih 5 što sam izgubio sve iste.

Kao da sam uzeo fotokopirni i naštancao 5 istih jebenih partija.

Sva petorica igraju presing po cijelom terenu - sva petorica nemaju pojma o ničemu - svoj petorici zabijem prvi gol ili čak povedem s 2-0 i onda se nekim čudom iza 60-70 minute nešto dogodi kad oni proigraju i rade od mene malog majmuna.

U tih pet partija sam imao, mislim čak triput situaciju da moji promaše mrtvu šansu ili golman obrani čudo i odmah nakon te akcije ja primim gol i moji nestanu s terena.

Jedan mi je posebno ostao u sjećanju... 1-0 vodim od samog početka utakmice i gazim ga do neke 60 minute - on ne može prdnut - nema šanse da mi takav igrač zabije gol - to sam mislio, ali krivo sam mislio.

Prvi gol mi je zabio tako da se lopta odbila njegovom 3 ili 4 puta - ja tackle, lopta njemu ostane na nozi, ja tackle isti kurac - ja na kraju potrošim sve igrače i on 1 na 1 s golmanom.

Povedem ja 2-1 vrlo brzo nakon toga i mislim se opet - nema šanse da ovu izgubim, pa neće ga opet srat kao prošli gol.

Identična situacija kao kod prošlog gola, isto nekih 3-4 odbijanaca i tacklova dok on ne dođe sam pred gol i zabije.

Od toga nema obrane - ja ne igram presing, ne igram drop back obranu, igram jebenu igru u pičku materinu koja me jebe u zdrav mozak - pa dokle više??!!!

Nakon toga lik igra kao da je na turniru u finalu jebote - zabio mi je još 2 komada iz nekih glupih nabačenih lopti koje mu je Ibra pospremio samo tako.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Ovaj trenutni promo traje samo sutra do 19h pa ako ste mislili uzeti neku od kartica sad je trenutak kada su najpovoljnije, zadnja lightning runda sa packovima je danas u 22h.

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ja bas danas posaljem liku poruku i pitam ga jel njemu to normalno da se on zatvori, uzme loptu, raspuca naprijed i zabije gol. U cijeloj tekmi nema vise od 5 tacklea dok ja imam preko 15. 

Kaze on meni da sve radi samo da pobijedi. Na to ga ja pitam jel uopce uzivau igri ili igra cisto radi nagrada. Na to me krene vrijedat i govorit kak sam noob, ovo ono. 

I sad zamisli, imas community koji uopce ne igra jer voli igru, jer uziva u njoj i igracima koje ima... Najbitnije da on ima pobjedu, a sad na koji nacin to nije bitno. 

Pa davno sam rekao da su fifa igrači među najvećim debilima na svijetu i da bi guzice dali samo da pobijede. Svaki put mi je veći gušt u porazu ako sam igrao dobro nego u pobjedi u kojoj mi se sve skrumpiralo. Otkako sam promijenio formaciju volim na početku tekme prebaciti taktiku na attack i deri. Baš mi je onda ok i jebe mi se ako izgubim kada igram kako hoću i veselim se igri. Kažem, igru shvaćam kao zabavu u slobodnim trenucima. Idem se zabaviti a ne u teretanu. Neki bi i ubili za pobjedu kada vidiš što sve rade za vrijeme tekme. Nije to normalno a za većinu stvari krivi su internet i EA sports. Kada se sjetim početaka, tamo negdje 2012, 2013 i 2014, nije bilo ovakvo stanje. Bilo je više igre, pogrešaka, različitih golova, stilova igre, svega, a manje frustracije.

Danas imamo igru i nekoliko debila koji koji putem svojih kanala kreiraju stil igre kompletnoj zajednici. Govore nam što trebamo raditi i što ne trebamo raditi. Kako varati, krasti, opstruirati, zajebavati, uništavati... ukratko, isprali su nam mozak, uvalili lijepo upakirano govno i svakodnevno nam objašnjavaju kako trebamo igrati i što trebamo raditi i sve će biti ok. Kada malo progledamo odmah dolazi nova boja kartica i nakratko zavlada nirvana. Par dana samo se priča kako su kartice lijepo kreirane, daj bože da nešto dobijemo u packu, pa razmjena tko je što ili nije dobio, malo hvale koliko se poteglo na marketu i u što treba ulagati. Jebote, toliko smo oko svega zauzeti da ne stignemo misliti o igranju. Pa to je genijalno!

17 godina
dr4zh3n kaže...

Nemoj sada one fore, imao sam sve u klubu. Dakle, koliiko vrijede kartice na marketu koje si uložio u sbc seedorfa. Baš me interesira. Na marketu sam najjeftinijeg vidio za milju i 750k coinsa.

17 godina
Black and white kaže...

Ne može se u ovom uživat kad ne postoje pravila fudbala. Gubim 2:1, dobijam penal, pucam, pogađam stativu, natrčavam sa istim igračem sa kojim sam pucao i zabijam gol. Sudija se oglašava i svira offside. Reko svaki dan je nova prilika za naučit neko novo fudbalsko pravilo kroz EA igru. Drugo poluvreme, protivnik kad god mi priđe tako mi i udari igrača. Ulazim u 16, rješavam se lopte prije me protivnik udara, pojavljuje se ikonica da je sudija pustio prednost i da se moj napad nastavlja. Koja logika da pustiš prednost umjesto da sviraš penal kao što je trebalo.

Nedavno mi se dogodila isto jedna nerealna situacija. Uzimam loptu na svojoj polovini, trčim kontru, njegov golman brani i dobijam korner. Prije nego sam izveo korner sudija daje drugi žuti nekom mom igraču.

Sve ove situacije koje se dese ne mogu da se vide poslije u highlightsima. Uvreda za zdrav razum.

Stari, nemoj se ljutiti ali otkako igram nogomet to je zaleđe. Zaleđe ne bi bilo da je pucao neki drugi igrač ili da je recimo golman obranio i pucao ponovno igrač koji je izvodio penal. Ovako lopta u stativu i vraća se istom igraču koji zabija je zaleđe. Ako u navedenoj situaciji želiš penal, pusti gamepad i nemoj igrati. Nije se ostvarila prednost i dobijaš penal. Ja to uvijek napravim kada me lik faulira oko 16m. Ne želim igrati već želim prekršaj. Druga stvar je ako imam nekog zicera.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2019 21:51 (movie).
13 godina
FIFA 19

Nije mi vrag dao mira pa sam sad nevečer išao baciti da dođem do golda.

Odigrao 4, dobio 3 i to je to - bez problema, a popodne za jednu pobjedu sam krv pišao.

I prvi put sam u vikend ligi okrenuo 0-3 u 4-3 :)

Tip je u prvom poluvremenu imao 3 udarca na gol i 3 gola, a ja 5/4 bez gola.

Drugo poluvrijeme stavio naredebu napad i samo sam mu trpao jedan za drugim.

Bilo je na kraju povuci-potegnu jer je lik upro svim snagama, ali sam izdržao bez da primim gol.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Isao sam testirati da li ako igras samo kao domacin ista pomaze eto mogu reci cijelom communityu da ne pomaze isti je k bio domacin ili gost igrica ce te jebat u zdrav mozak. Kad sam igrao normalno u 20 utakmica sam imao 14 pobjeda i sada kad sam igrao kao supak imao sam isto 14 pobjeda u 20 utakmica.

Promasivao sam prazne golove sa 2m, protivnici su se dodavali iz prve bilo gledali u svoje igrace ili iz okreta sve savrseno da bi na kraju zapucali iz prve tako sto se napadac namjesti tako sto mu lopta prodje kroz nogu snimio sam cak jednu situaciju. Korneri su strgrani u 50% slucajeva ja sa desnom gljivicom ne mogu odabrati zeljenog igraca uvijek mi napocetku odabere kantea ali ja ne zelim njega jer je mali za korner zelim taha koji je tocno iza njega i koji je ogroman i ja pomaknem gljivicu prema iza i meni odabere malog terreiru koji se nalazi iza taha jebe lud zbunjenoga i tako se ja vrtim izmedju kantea i terreire sve dok on ne ubaci i onda mi tek prebaci na taha ali tad je vec kasno jer se njegov napadac vec pozicionirao i ja ne stignem do lopte prije njega i onda lopta u 80% slucajeva zavrsi u golu.

Bila je jedna situacija da su se moj son i njegov ronaldo hrvali za loptu i lopta se odbije od njih i krene prema mom golu i ja stiscem L1, vrtim desnu gljivicu i meni EA NEDA da promijenim igraca ja mogu upravljati samo sa sonom dok on trci za loptom sa ronaldom a moja dva CDMA i dva CBa se razmicu i pustaju ronalda u gol sansu i ja nekako uspijem mu uklizat sledja i dobijem samo zuti karton premda je bio za crveni ali svejedno ta situacija se ne bi nikad smjela dogoditi da igrica radi kako treba. Trebalo se desiti da ja promijenim igraca i iznesem loptu sa jednim od dva CDM igraca.

A o serverima i konekciji necu ni da pricam jedino su dns ujutro bile normalne utakmice ali poslije 12h to je sve katastrofa. Zasto ne stave opciju u igricu da umjesto da kupio pointse mi doniramo jadnoj siromasnoj firmi tako da ona moze nadograditi te jadne servere.

Igrao sam protiv jednog tutleka koji je toliko volio igrati obranu da mu je u spici bio Pogba to mu je bio igrac sa najmanjim defendingom  jedva sam ga pobjedio u produzecima nakon xy sansi. Kick off glitch i dalje pre op nije prosla utakmica a da nije pao gol iz njega ili ga ja zabijem ili protivnik ili oboje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2019 0:41 (The_K).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Kako je dns losa konekcija, s mukom odigrao do G1.

Ovaj vikend sam imao nekoliko preokreta, nemojte rage quitat tekme. 2-3 gola stici u ovoj igri je pic**n dim

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

G3 i dalje ne mislim. Steta, jer imam dobar skor. 14-4. Al' jednostavno ovaj vikend nisam nista stigel kak treba. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
movie kaže...
dr4zh3n kaže...

Nemoj sada one fore, imao sam sve u klubu. Dakle, koliiko vrijede kartice na marketu koje si uložio u sbc seedorfa. Baš me interesira. Na marketu sam najjeftinijeg vidio za milju i 750k coinsa.

uopće nisam imao sve u klubu...imao nešto sitno crvenih koji mi ničem ne služe, ti su recimo bili dobri za 83, 84, rating, pa povratak iz packova, ništa preveliko..za kupovinu igrača da dovršim SBC potrošio sam oko milju coinsa..kako god okreneš, ispadne ti jeftiniji da ga slažeš nego da ga uzimaš s marketa, a k tome je i odlična kartica

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2019 6:20 (dr4zh3n).
13 godina
FIFA 19

Ako te kartica zanima, dobra je i link daje svakome kakve veze kolko kosta. Igra je ziva jos 3-4mj i poslije toga ce se svaka kartica moc upecat za kikiriki. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Ajde da jedan youtuber prica normalno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ako te kartica zanima, dobra je i link daje svakome kakve veze kolko kosta. Igra je ziva jos 3-4mj i poslije toga ce se svaka kartica moc upecat za kikiriki. 

Rađe kupim karticu nego da je slažem. Poslije je lako prodam i za tots skupim bar 7 milja coinsa, ovako imam složeno par icona i mogu s njima dupe obtisati kada krenu tots kartice.  Prošle godine sam složio tri icone i kada su krenule tots kartice stajale su mi u klubu bezveze a recimo da sam imao te coinse mogao sam kupiti nekoliko tots kartica. Zato ove godine ne dajem više od 200k za sbc igrača. Pametno su sve ovo osmislili kako bi smanjili količinu coinsa u igri. Kada dođu totsi većina više nema coinsa pa posegnu za fifa pointsima. 

13 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Rađe kupim karticu nego da je slažem. Poslije je lako prodam i za tots skupim bar 7 milja coinsa, ovako imam složeno par icona i mogu s njima dupe obtisati kada krenu tots kartice.  Prošle godine sam složio tri icone i kada su krenule tots kartice stajale su mi u klubu bezveze a recimo da sam imao te coinse mogao sam kupiti nekoliko tots kartica. Zato ove godine ne dajem više od 200k za sbc igrača. Pametno su sve ovo osmislili kako bi smanjili količinu coinsa u igri. Kada dođu totsi većina više nema coinsa pa posegnu za fifa pointsima. 

ma kakvi tots i kurci i palci, igram jos maks mjesec dana, dolazi sunce, vadim motor iz garaze, dosta je bilo.

13 godina
C3c1l kaže...

ma kakvi tots i kurci i palci, igram jos maks mjesec dana, dolazi sunce, vadim motor iz garaze, dosta je bilo.

Ja nemam motor :(

Da li se računa i bicikl?

To imam!

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
movie kaže...
Black and white kaže...

Stari, nemoj se ljutiti ali otkako igram nogomet to je zaleđe. Zaleđe ne bi bilo da je pucao neki drugi igrač ili da je recimo golman obranio i pucao ponovno igrač koji je izvodio penal. Ovako lopta u stativu i vraća se istom igraču koji zabija je zaleđe. Ako u navedenoj situaciji želiš penal, pusti gamepad i nemoj igrati. Nije se ostvarila prednost i dobijaš penal. Ja to uvijek napravim kada me lik faulira oko 16m. Ne želim igrati već želim prekršaj. Druga stvar je ako imam nekog zicera.

Nije zaleđe, ali je indirekt. Fifa to ne zna drugačije protumačit, ali u svakom slučaju je lopta za obranu pa mislim da je fer. Svakako lopta za obrambenog.

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Ja nemam motor :(

Da li se računa i bicikl?

To imam!

ma bilo sto se racuna samo da ne dobijes mozdani ili srcani doma na stolici

6 godina
FIFA 19

Od kad igram najvrijedniji igrac kojeg sam dobio u paketicu je bio neki TOTW Talijan (81) i prodo sam ga za 14000 coinsa. Jucer otvaram 2 rare mega pack-a koji sadrzi 30 kartica i najbolji igrac Savic. Samo mogu dobit kitu u tim paketicima, nis konkretno. I ide mi na zivce kaj momcad 3 dana igra super, onda 3 dana igra zakurac, mislim koja je svrha toga, opce ne cini igru zabavnom nego se samo covjek raspizdi. Od ove glupe FIFE nisam stigo zaigrat ni Red Dead Redemption 2, niti Gran Turismo, tak da ce dobit odjeb uskoro. Jos lijepo vrijeme dolazi, nema smisla trosit zivce na taj EA drek koji je napravljen da prca ekipu. 

To prcanje igraca u mozak je ustvari narkotik koji te vuce da igras. Igra ti nastima da izgubis dvije, tri zaredom da dobis potrebu vratit izgubljeno jer se ne mozes s tim pomirit. Kad pocnes pobjedjivat opet te hvata delirij i mislis sad je to to. I tako cijelo vrijeme u krug. Sami koncept igre je odlican, puno modova, fora kartice i slicno, ali nogometa tu nema, to je arkada koja te mora jebat da ti igru napravi dovoljno kompetitivnom.

Jedan dan pasevi prolaze ko iz pi*ke, sutevi idu u raslje s 30m, a onda drugi dan 1 na 1 lopta ode u pm, pasevi postanu teski, sve prolazi na knap.

I ne znam jel ste primjetili, ova tema poprilicno sluzi da dijeljenje frustracija, to je samo dokaz koliko se gube zivci i koliko tu nema konzistentnosti u gameplay-u.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2019 12:07 (Tkozna).

1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Pogledao sam ovaj video runthefutmarket-a i covjek dobro govori.

Koliko sam skuzio on hoce i neki novi casual mod i spominje rivals al meni je bas on casual.

Pretpostavljam da u njegovim divizijama ljudi bi se poubijali samo da pobjede, u diviziji 5 meni vecina igra korektno.

Zavrsio sam jucer WL sa 18-12 skorom jer je vrag uso u mene pa sam zadnjih 10 tekmi dosta pojacao tempo iako sam reko da to necu radit. 

Jednostavno poceli su se pojavljivat sve vise drop back defanzivaca koji su ginuli za pobjedu i to onda bas i nije bila zabava kad oba krenete forsirat.

Pokusao sam obratit pozornost al opet nisam primjetio nikakav lag, neke promjenjivosti u gameplayu i drugo.

Jeli moguce da te neke stvari vise dođu do izrazaja na konzoli, usljed loseg neta ili neceg treceg neznam.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Deadeye kaže...

Pogledao sam ovaj video runthefutmarket-a i covjek dobro govori.

Koliko sam skuzio on hoce i neki novi casual mod i spominje rivals al meni je bas on casual.

Pretpostavljam da u njegovim divizijama ljudi bi se poubijali samo da pobjede, u diviziji 5 meni vecina igra korektno.

Zavrsio sam jucer WL sa 18-12 skorom jer je vrag uso u mene pa sam zadnjih 10 tekmi dosta pojacao tempo iako sam reko da to necu radit. 

Jednostavno poceli su se pojavljivat sve vise drop back defanzivaca koji su ginuli za pobjedu i to onda bas i nije bila zabava kad oba krenete forsirat.

Pokusao sam obratit pozornost al opet nisam primjetio nikakav lag, neke promjenjivosti u gameplayu i drugo.

Jeli moguce da te neke stvari vise dođu do izrazaja na konzoli, usljed loseg neta ili neceg treceg neznam.

Kad povedes protiv tih likova koji igraju drop back 1 depth, samo dodajes iza se u obrani. Nema smisla napadati jer ce te iskontrirat, ja cekam da krenu igrat normalno i kad izađu van i naprave neki pressing dobiju drugi gol jer neznaju igrat obranu i doviđenja.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Koje ikone si slozio prosle godine? 

Pitam jer su mene Gullit,Ronaldinho i Maldini sluzili do kraja godine.

Meni je sada kasno za slagati ikone, jer je tots blizu, no prije 3 mjeseca mi je imalo smisla. Pogotovo Raula koji predvodi napad otkad je dosao.

11 godina
FIFA 19

Ekipa imam u klubu oko 350 igraca,da ih prodajem sada ili da cekam jos neki sbc ako ce bit?

Nemam coinsa,ali nije ni da imam koga kupit,za neki upgrade veci treba milioncic ili tako nesto.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice