Ma ja bi zbog Umtitija napravia jer bi mi vrhunski doša, al kada san ovo vidia loše mi bilo. Sad mi se više isplati uzet Varanea običnog, a ne ovo radit i potrošit masu coinsa. Jedino šta sam u paketima dobia Coulibalya pa mi ne pada teško ovo šta sam dosada potrošia nekih 80k na 10 ekipa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
4 rare mega packa, 2 rare players electrum packa, 2 jumbo rare players packa. Niti jedan walkout ( smeh ), Mahrez, Benzema i Diego Costa je vrijedno spomena.

Ja sam u pickovima dobio Subasica kojeg vec imam bozicnu verziju i onog spanjolca iz milana. A u packovima nisam dobio ni board
Najjača kartica do sada koju sam dobio u packovima od rivalsa. Uletio mi vidal. Skoro 10k coinsa. Ne mogu doći sebi od sreće. Konačno. Hvala mami što me rodila i svima koji su vjerovali u mene.
Jel moze de gea ulovit loptu kad je ubacaj iz kornera? Je to ko od vas dozivio?
Jel moze de gea ulovit loptu kad je ubacaj iz kornera? Je to ko od vas dozivio?
Prije patcha kad nisu dirali pokrete golmana moj neuer je uredno hvatao lopte iz kornera ali nakon patcha kad su dirali pokrete golmana oni su sjebali i njihovo hvatanje jer moj neuer od tada vise nije htio hvatati loptu vec je samo stajao na mjestu ne radeci nista umjesto da skoci sa rukama u zraku i uhvati loptu.
Prije patcha kad nisu dirali pokrete golmana moj neuer je uredno hvatao lopte iz kornera ali nakon patcha kad su dirali pokrete golmana oni su sjebali i njihovo hvatanje jer moj neuer od tada vise nije htio hvatati loptu vec je samo stajao na mjestu ne radeci nista umjesto da skoci sa rukama u zraku i uhvati loptu.
Meni ovaj ili boksa ili zapliva, treceg nema.
Evo da se i ja pohvalim najskupljim igracem iz packa danas. Golman Cardiffa iz bronze packa koji se prodao za 15k.
Krenio sam sa pripremom za tots (znam da je tek za desetak tjedana), otvaram bronze packove prodam sto se da prodat, sto se ne proda upgradeam u silvere, kasnije za sbc-e. Silvere koji nisu iz liga sa sbc-evima upgradeam u gold kartice.
I dalje se zaradi na bronze packovima pa u neku ruku i farmam coinse, 10k coinsa u prosjeku po popunjenoj transfer listi + ako vas posere neka kartica kao golman cardiffa bude i 20tak tisuca.
Prosle godine sam krenio s time 2 tjedna prije totsa i odradio sve league sbc-eve za profit od 200k + igrace od tih liga + nekoliko tots kartica koje su ostale u ekipi.
Ove godine su nagrade malo losije, no krenio sam ranije pa se nadam da cu imati dosta vise kartica, tj da cu ih manje morati kupiti.
Tuzno je malo sto mi je zabavnije tako grindat nego igrati utakmice...
Dobro je danas,2 paketica u oba walkout i to oba golamana.
Lloris i Terstegen.
Meni se to ne da. Vratio sam se staroj formuli visokih uloga. Preko tjedna kupim recimo sona za 760k a pred tekmu ga prodam za 860k. Zadnjih dana sam uzimao motm ramosa i po 480k a prodavao ga za 580k. Sada je malo skočio ali opet se da uhvatiti za 540k i prodat ga za 610k coinsa. Dobro je što se zna dogoditi da na marketu ostanu samo tri kartice, onda ubaciš svoju i ode. I tako. Imam desetak skupljih kartica koje pratim i kada ulete po povoljnoj cijeni uzimam ih. Nije mi dao vrag mira i ponovno kupim toty de bruynea sada kada mu je cijena najveća u zadnja dva tjedna. Probat ću ga se riješiti ovaj vikend, uz malo sreće možda budem na nuli. Sada imam solidnu momčad ali vrag mi ne da mira i najrađe bih ih sve prodao dok su cijene ovakve.
80% mečeva zadnjih par dana u divisionsu me izbaci tokom utakmice i većinom bude da sam ja izašao, a nekada da je protivnik. Igram na PC-u. Provjerim net, sve u redu, testiram u nekoj drugoj online igri, sve u redu. Uđem u seasons koji su peer to peer, sve u redu. Ne znam da li je do servera ili mene, ali ako je do mene imao bih problema i na drugim mjestima. Da napomenem da dok traje meč imam osjećaj da igram offline kako je dobar odziv komandi, tako nešto ne znam da se mogu pohvalit tokom cijele godine. Prije imam deley, ali me nikad nije izbacilo, sad nemam deleya, ali me često izbaci.
Pacing je next level idiotarija koju će teško tko nadmašiti, jer sa Saneom nemogu pobjeći krkanu iz treće lige.

Pacing je next level idiotarija koju će teško tko nadmašiti, jer sa Saneom nemogu pobjeći krkanu iz treće lige.
To si prekrizi jer ne trebas placati da bi pobjedivao tekme u FUTu. Pogledaj ekipu od Nepentheza i pola ovog foruma. Nitko ovdje nije lipe dao a imamo ekipe po 1m coinsa +... cak i vise.
U pravu je za FUT. Moraš se potrudit da ne vidiš pay to win elemente. Neke kartice je bez ulaganja prave valute nemoguće izgrindat, a onda kako to drugačije opisat nego pay to win. Dovoljno je vidjet da igrači poput castra i batesona dođu u top 100 da ti bude jasno koliko određene kartice odudaraju od sirotinjskih kartica. Ako trenutno imaš npr. 50% winrate sa squadom od 10-20-30 miliona bi taj winrate bio osjetno bolji npr. 70% i više.
Uzmi za primjer da svako određeni period EA mijenja statse i npr. stamina prije 2 mjeseca od 70 je npr. ekvivalentna trenutnoj od 80. Isto tako važi za ostale statse. Razlog, pojava sve jačih i jačih kartica i dostupnost boljih kartica široj masi zbog vijeka igre. Većina igrača normalnom igrom ne može taj trend da isprati i tu se pojavljuje razlika u jačini koju se ne može kompenzovat bez kupovine fifa pointsa.
Da li pobijediš dosta jače timove, da. Da li izgubiš od slabijeg tima, da. Ali akcenat je na jednom te istom igraču koji u rukama ima slab i jak tim. Da li će njegove preformanse bit različite, hoće. Značajno. Gdje je tu skill, u fifa pointsima.
U pravu je za FUT. Moraš se potrudit da ne vidiš pay to win elemente. Neke kartice je bez ulaganja prave valute nemoguće izgrindat, a onda kako to drugačije opisat nego pay to win. Dovoljno je vidjet da igrači poput castra i batesona dođu u top 100 da ti bude jasno koliko određene kartice odudaraju od sirotinjskih kartica. Ako trenutno imaš npr. 50% winrate sa squadom od 10-20-30 miliona bi taj winrate bio osjetno bolji npr. 70% i više.
Uzmi za primjer da svako određeni period EA mijenja statse i npr. stamina prije 2 mjeseca od 70 je npr. ekvivalentna trenutnoj od 80. Isto tako važi za ostale statse. Razlog, pojava sve jačih i jačih kartica i dostupnost boljih kartica široj masi zbog vijeka igre. Većina igrača normalnom igrom ne može taj trend da isprati i tu se pojavljuje razlika u jačini koju se ne može kompenzovat bez kupovine fifa pointsa.
Da li pobijediš dosta jače timove, da. Da li izgubiš od slabijeg tima, da. Ali akcenat je na jednom te istom igraču koji u rukama ima slab i jak tim. Da li će njegove preformanse bit različite, hoće. Značajno. Gdje je tu skill, u fifa pointsima.
I ono sto sam primjetio kako igra nateze za onog tko ima jacu ekipu (ikone i ostale picke materine), oces od momentuma pa sve do sudaca.
Kad god sam igrao protiv jacih sudilo mi se sve i svasta, a protivniku nista. Primjer je bio jucer gdje sam napravio 10 faulova, a doslovno nisam koristio stand tackle nego sam cekao igraca, pokupio lotpu i ako su se dotakli, faul. Mene lik spicka s leda, ali ne, jos dobije aut jer nije dirao loptu
A igrica je pay to win ako nisi poceo igrat od izlaska nema sanse da sustignes ekipu a da ne platis osim ako imas ogromne srece cak i kad igras od pocetka mozes kasniti za ostalima. Evo ja u drugoj diviziji imam jednu ikonu i to Shevu koji je medju jeftinijim ikonama dok svaki moj protivnik ima po 3,4 ikone+ Ronalda ja nezz kako su oni uspijeli sve to skupiti ili su proveli dan noc na marketu ili imali ogromne srece ili su jednostavno kupili pointse a posto EA kaze da ljudi kupe isto toliko pointsa koliko i zarade na igri znaci da su najvjerojatnije kupili pointse.
Evo skuzio sam koja je fora s "igranjem" obrane. 1 crtica, drop back i to je to. Boli te đon ko puca i kako puca dok 90% udaraca ide u blok a ostalo golman skida. Iskreno neznam koja je moja uloga u igraju obrane al sad se i moji branici bacaju po svuda i desilo se par puta da mi je srednji igrac usput slucajno pokupio loptu kad se vracao u obranu. Znaci uopce nema smisla igrat druge taktike osim drop back, naravno ako ti je stalo do zivaca, ako nije onda igraj ostalo pa se cudi ko sto sam se ja cudio kad su mi se sranja dogadala.
Prodao sam OTW sokratisa i VVD-a i stavio u obranu obicne gold kartice sancheza i baillya. Sta ce mi skupa obrana kad jednako dobro znaju i obicni gold igraci blokirati lopte ako koristis op taktiku. Sancheza sam imao untreadable i baillya sam kupio s shadow chemom za 2400coinsa. Znaci profitirao sam oko 190k coinsa "downgrejdanjem" obrane. Odigrao sam 5 tekmi i primio samo 1 gol i to u zadnjoj jer sam htio dodati golmanu glavom u 90' pa je lopta bila prekratka.
Znaci poanta fife je sto manje igras to imas bolje rezultate. To jos nisam dozivio ni u jednoj igri, je-be-no.
Odigram marquee i što reći? Svaki tjedan isto. 95% kartica koje dobijem mogu odmah obrisati jer ih ne mogu prodati niti po početnoj cijeni. Ostale kartice vrijede nešto ispod ili nešto iznad 1000 coinsa. Jedina kartica koju sam dobio a da vrijedi nekih 5k coinsa je anderson. Kada sve zbrojim skupio bih 20k coinsa. Da sam prodavao kartice koje sam uložio u sbc dobio bih osjetno više. Ovo je treći tjedan za redom da dolazim do istog zaključka. Znači totalno neisplativo. Odigrao sam 90% svih sbc do sada i nisam dobio ništa vrijednog. Pa dokle?
https://www.youtube.com/watch?v=MeuxwPJyddI
Nije mi ovaj Kurt drag ali jedini koji ima muda, od pro igraca, reci da je igra sranje... Skripta ih ubija i na "pro" eventima. Opet ce ga EA bannat.
Dobijaju golove od AI koji sam opali po golu, cirkus od igre.
Odigram marquee i što reći? Svaki tjedan isto. 95% kartica koje dobijem mogu odmah obrisati jer ih ne mogu prodati niti po početnoj cijeni. Ostale kartice vrijede nešto ispod ili nešto iznad 1000 coinsa. Jedina kartica koju sam dobio a da vrijedi nekih 5k coinsa je anderson. Kada sve zbrojim skupio bih 20k coinsa. Da sam prodavao kartice koje sam uložio u sbc dobio bih osjetno više. Ovo je treći tjedan za redom da dolazim do istog zaključka. Znači totalno neisplativo. Odigrao sam 90% svih sbc do sada i nisam dobio ništa vrijednog. Pa dokle?
Ja sam cak dobio ovog alzirca u obrani i vidim za ide za malo vise od 20k. Ali svejedno vec dva mj postim s walkoutom. Doduse ovaj cet nisam ni bio u konkurenciji kad sam odigrao mozda 15 tekmi u 7 dana.
https://www.youtube.com/watch?v=MeuxwPJyddI
Nije mi ovaj Kurt drag ali jedini koji ima muda, od pro igraca, reci da je igra sranje... Skripta ih ubija i na "pro" eventima. Opet ce ga EA bannat.
Dobijaju golove od AI koji sam opali po golu, cirkus od igre.
Taj kurt ako nije obolio na zivce onda neznam ko je. Pogledao sam jedan video di prica nesto o tome da fifa radi s cia-om ili tako nesto... Bolestan lik, izgubio konce...
Samo igranje.
A lobiranje i takve stvari? To ne računaš?
Samo igranje.
A lobiranje i takve stvari? To ne računaš?
To sam ulozio da ti ne dobijes nista 🤣

Ove godine i ja u MM nikad nisam dobio nista vrijedno. Odigrao sam svaki do sada sto je bio i uvijek je slucaj da sve igrace imam i stavim ih u sbc i dobijem iz paketica igrace koji uglavnom idu po discardu i spremim ih u klub koji ce najvjerojatnije ici u sljedeci MM.
Samo igranje.
Lako doci do tog tima kad dobijes dvije godine za redom ikonu u paketicu
Samo igranje.
Svejedno nije kupio paketić.
Grind, samo grind. :)
Samo igranje.
I niti jednu ne prodas... Nesta slozen, Makelele kupljen, Maldini slozen.
Tako da bas i nije lako...

Samo igranje.
Svejedno nije kupio paketić.
Grind, samo grind. :)
U ovoj igrici je najteze grindat jer je gameplay prelos. A to sto grindas ne mora znaciti da ces imati dobru momcad ja imam vise utakmica od njega pa imam puno losiju momcad od njega. Ljudi zavrse u silveru pa znaju dobivati bolesnoce u paketima na kraju se opet sve svodi na paketice a ne na igru. Sve je to sreca jer netko moze igrat 6 godina i ne dobit igraca koji kosta vise od 250k a netko igra 3 mjeseca i u ta tri mjeseca dobije 3 ikone karikiram samo. Ja nisam imao walkout od 11mjeseca pa do negdje prvog mjeseca dok je ekipa na faceu kojima je ovo prva fifa dobivali bolesnoce da zbrojim vrijednost paketica sto sam dobio u 6 godina igranja to se ne bi moglo mjeriti sa njihovim jednim paketom u kojem su dobili milju ili dvije u coinsima. Uglavnom nema to veze sa grindanjem vec je samo sreca u pitanju.
Onaj tko hoće imati dobru ekipu bez da uloži prave novce će imati dobru ekipu na ovaj ili onaj način.
Movie ima vjerojatno najjaču ekipu, odnosno najviše coinsa ovdje na forumu, a u paketima nije dobio ništa.
Mene sere ove godine, ali i prošle godine kad me nije sralo sam nagrindao Ronalda vrlo brzo.
Uvijek postoji ovaj ili onaj način.
Najlakše je dići ruke i kukati kako nema ništa u paketima, a igra ti nudi toliko načina da zaradiš coinse odnosno kartice koje želiš.