FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.012.087
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
Sony je super na CAM
7 godina
neaktivan

Eriksen ti je ustvari jedina moguca opcija. Cijena mu je niska, nece puno padati, pa dok ne skupis za KDB biti ce ti taman.

9 godina
neaktivan
Gerro kaže...
Sony je super na CAM

Ko je taj ? :)

9 godina
neaktivan
shtifke kaže...

Eriksen ti je ustvari jedina moguca opcija. Cijena mu je niska, nece puno padati, pa dok ne skupis za KDB biti ce ti taman.

OK,da li je Erikssen bolji od Firmina kojeg sad koristim?  Razmatram i Sigurdsson IF ,jeste da je spor ali ima pass vrhunski .

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2019 10:11 (goust78).
6 godina
neaktivan
Eriksen 😅 meni je bolji Sony od Firmina na CAM, bar po ovoj taktici sta ja igram
13 godina
FIFA 19

Jucer imam 19-4 i 7 tekmi do kraja. Nikad blize elite tanku. Posto nisam imo vremena moral sam ih sve u komadu roknut. 6 poraza i jedna pobjeda. Sve tekme sam gubio za jedan razlike. Gubio od protivnika sa divljackim toty/icon ekipama... Nije mi uopce jasno kako je doso do njih sa takvim igranjem.

Jebo ih AI defending, drop back i constant pressure. Lik ima toty vezni red koji imaju 99 staminu i igra 424. Uzas jbt. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jucer imam 19-4 i 7 tekmi do kraja. Nikad blize elite tanku. Posto nisam imo vremena moral sam ih sve u komadu roknut. 6 poraza i jedna pobjeda. Sve tekme sam gubio za jedan razlike. Gubio od protivnika sa divljackim toty/icon ekipama... Nije mi uopce jasno kako je doso do njih sa takvim igranjem.

Jebo ih AI defending, drop back i constant pressure. Lik ima toty vezni red koji imaju 99 staminu i igra 424. Uzas jbt. 

Svaka vama cast sto uopste igrate tu WL.

Dogurao sma do 1400 /2000 pa se polako priblizavam wl ali ne smijem da igram.Ne mogu da podnesem da me kantaju

i necu da gledam te napucane ekipe.

Doduse,i u Rivalsima, u 6 div. ljudi imaju vec cudo od timova.

Drzaim se ja 7. tu se moze odigrati poneka ,mada ,ne i opusteno i tu se igra na krv i noz.

9 godina
neaktivan
FIFA 19

Evo nova taktika od Borasa,kaze da je imao 30 win u wl.

Drop back +7 crtica na depth.Nekako nedosljedno . :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2019 11:37 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
TStefan91 kaže...

Svaki golman na ovoj igri je isti. Svaki. Evo odigrao 10 utakmica, u 5 mi je branio Kepa u 5 Van der Sar, nikakvu razliku nisam video. Znao sam da je greska sto sam spucao toliki novac i golmana. Sad uzivam sa 50k na racunu. Neko je gluplji od EA. Ja.

Ja to govorim već par godina. Kupovina golmana je samo gušt drage osobe na golu a ne potreba s kojom će ti momčad igrati bolje. To je zadnji igrač u momčadi kojeg kupujem a kupujem ga po onome što je meni drago a ne dobro, jer kako kažeš svi su ista kita samo im je cijena različita.

TOTY De Gea meni radi nevjerojatnu razliku na terenu. Ovaj vikend mi je jedno 3-4 spašavao utakmicu od produžetaka nevjerojatnim obranama. Ni jednog coina (od 740k) mi nije žao koliko sam ga platio.

6 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Valja li FB Payet?

Ja sam uradio Payeta i za sada nisam odusevljen. Bolji mi je od De Bruynea trenutno, pre svega zbog agilnosti i brzine. Mislio sam da stamina nece biti problem jer ima H/L workrate i ako namestim stay forward kao De Bruyneu, ali jeste problem. Ni blizu end game kartica, ali to nisam ni ocekivao, jednostavno trebala mi je i neka dobra zamena jer vise nemam igraca u klubu, sve sam dao za Van der Sara, pa u tom smislu i nisam razocaran. Ne znam kakvu ekipu imas i umesto koga treba da ti igra? Moj savet je da uradis ako je cena do 100k, a da za ostatak iskoristis igrace iz kluba, u suprotnom ne. Sto se tice reviewa sa Youtubea nisam siguran da je u potpunosti merodavan ali dobro to je vec stvar ukusa. Dobio je ocenu 8.7 ako se ne varam, a tu ocenu je dobio i Gotze. E pa Payet je za Gotzea igrac.

17 godina
soft kaže...

TOTY De Gea meni radi nevjerojatnu razliku na terenu. Ovaj vikend mi je jedno 3-4 spašavao utakmicu od produžetaka nevjerojatnim obranama. Ni jednog coina (od 740k) mi nije žao koliko sam ga platio.

Posebno je impresivan kada loptu iz 5m boksa na rub 5m a svaki amaterski golman 1. ZGB lige bi je uhvatio iz zajebancije. Smiješna kartica kao i sve ostale koja kada ima dan brani čuda a kada ima normalan dan prima smiješne golove kao i svi golmani u ovoj igri. Sve sam ih isprobao i svi brane čuda i svi primaju debilne golove. Iz moje perspektive apsolutno ne vrijedi te novce. Naravno, ako imaš višak coinsa i ako ti je kartica draga zašto je ne uzeti. Imam višak coinsa ali nemam namjeru za golmana u ovoj igri dati više od 100k coinsa jer su svi ista karina. Imao sam sve tri verzije de geae i da ne znam koja kartica je na golu ne bih primjetio razliku između rare de geae i toty. Oba primaju smiješan gol skroz iskosa na drugu stativu kroz oči, oba ne mogu uhvatiti jednostavnu loptu u svom petercu već ju smiješno boksaju, oba upućenu loptu u trbuh ne mogu amortizirati niti uhvatiti već ju smiješnom reakcijom ili izbacuju u korner ili protivniku na noge.  Čak bih se kladio da mi je manje sranja radio na golu alisson 88 od toty de geae. No poštujem i drukčije mišljenje. Svatko ima pravo na njega no mislim da je 700k na golmana u ovoj igri bezveze bacanje coinsa. Odigrao sam oko 1000 utakmica u fifi 19 a dobio ih oko 700 i nisam siguran da mi je golman zaslužan za 10 pobjeda a imao sam de geu, alissona, edersona, llorisa, courtoisa, neuera i oblaka.

12 godina
Kupio Fifu nakon dugog predomišljanja i nakon odigrane polovice sezone u career modeu nisam uopće zadovoljan, gameplay spor kao da se igrači u vodi kreću, lopta užasno sporo putuje...Nadam se da ću se naviknuti, ali...pes6 je za ovo mila majka.
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
 Odigrao sam oko 1000 utakmica u fifi 19 a dobio ih oko 700 i nisam siguran da mi je golman zaslužan za 10 pobjeda a imao sam de geu, alissona, edersona, llorisa, courtoisa, neuera i oblaka.

Iz tvoje perspektive je to bacanje coinsa zato jer većinom igraš SB, ali da igraš vikend ligu i da ti je jedna pobjeda bitna iz nekog razloga, onda TOTY De Gea ima smisla.

Doduše, slažem se s tobom da među golmanima nema prevelikih razlika jer sam ih i ja probao nekolicinu i svi primaju iste glupe golove i odbijaju lopte koje bi trebali hvatati.

Ili kad mu lopta prolazi lagano u korner, a on ju samo gleda kao tele.

Ali tome nije kriva kartica već kako je jebena igra isprogramirana i jebeni momentum.

[19xx] 4ntraks
8 godina
FIFA 19

Šta se tiče golmana. Pri početku igranja sam dobio običnog Alisona i oduševljeno bia siguran da zaključavam gol, al onda razočaranje. Znači taj golman mi je bia baš rupa nad rupama. Svaki udarac u bliži kut je bia gol. Sada mi brani obični Lloris i on je za par klasa bolji golman od njega, al između njih sam koristia totw Pickforda. Taj je baš brutalan bia. Jedan na jedan čuda bi skinia, a isto tako je ima bolesne refleksne obrane. Preprezadovoljan sam bia s njim, al eto onda sam krenuo igrati sa Francuzima pa je Lloris posta "jedinica". U svakom slučaju želim reći da sam ja osjetio razliku među golmanima i to osjetnu.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Cri.Lu99 kaže...

Šta se tiče golmana. Pri početku igranja sam dobio običnog Alisona i oduševljeno bia siguran da zaključavam gol, al onda razočaranje. Znači taj golman mi je bia baš rupa nad rupama. Svaki udarac u bliži kut je bia gol. Sada mi brani obični Lloris i on je za par klasa bolji golman od njega, al između njih sam koristia totw Pickforda. Taj je baš brutalan bia. Jedan na jedan čuda bi skinia, a isto tako je ima bolesne refleksne obrane. Preprezadovoljan sam bia s njim, al eto onda sam krenuo igrati sa Francuzima pa je Lloris posta "jedinica". U svakom slučaju želim reći da sam ja osjetio razliku među golmanima i to osjetnu.

Koji je bolji loris ili IF Pickford ?

Imam taman coinsa za jednog ,

Pasu mi oba u tim .

11 godina
FIFA 19

A ne znam za golmane,vidim svi forsiraju de geu,a ja imam oblaka i ne mislim ga minjat.

Lik brani sve zivo,ne znam da mi je jednom zapliva u prazno,stvarno vrh golman.Ako imadnem nekad bas viska coinsa kupit cu opet oblaka samo jacu verziju.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Probao sam sve golmane vise manje i svi su ista pasta. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
FIFA 19

Sta da mijenjam? Da li if Skriniara ili da uznem Lorisa ili if Pickfirda? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
goust78 kaže...

Imaš tri CAM-a koji sveukupno imaju passing 80 HAHAHAHAH

A što reći?

Koju posluku porati?

Mijenjaj SVE!

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
goust78 kaže...

Imaš tri CAM-a koji sveukupno imaju passing 80 HAHAHAHAH

A što reći?

Koju posluku porati?

Mijenjaj SVE!

Ma treba mi jedan cam sa pasom i to centralni. Nemam coinsa za kdb. NA St ide Arnautovic a Aguero i Auba idu lihevo i desno. Firmino ostaje gdje jeste.

12 godina
FIFA 19

Jeli vama ova dva skila koje se najcesce koriste la croqeta i el tornado izgledaju uzasno nerealno. Kad dobijem protivnika koji stalno spama la croqetu meni to lici koda igrac dobiva neki napadaj i trese se lijevo desno uzasno su mi animacije napravljene za taj skill a i kad gledam iniestu on je to radio samo jednom i predje igraca i to je to dok ovdje u fifi stalno spamaju naprave 3,4 puta za redom i to mi ne lici na nista, ne kuzim kako igrac ne izgubi na brzini kada to ponovi 3,4 puta za redom i kako to da mu lopta ne pobjegne bar malo snogu nakon toliko ponavljanja jer da je tako moguce igrat u pravom zivotu mislim da ljudi ne bi ni trcali vec bi samo radili la croqetu.

A sad u vezi el tornada kako to da kad nadignes loptu i okrenes se i ubacis ti posaljes puno precizniju loptu nego kada lagano usporis pogledas tko se nalazi gdje u 16m i onda ubacis. Ne kuzim kako kada si okrenut ledjima svojim suigracima znas gdje su i kako imas bolju kontrolu lopte koja se nalazi u zraku nego kada je lopta na podu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Iz tvoje perspektive je to bacanje coinsa zato jer većinom igraš SB, ali da igraš vikend ligu i da ti je jedna pobjeda bitna iz nekog razloga, onda TOTY De Gea ima smisla.

Doduše, slažem se s tobom da među golmanima nema prevelikih razlika jer sam ih i ja probao nekolicinu i svi primaju iste glupe golove i odbijaju lopte koje bi trebali hvatati.

Ili kad mu lopta prolazi lagano u korner, a on ju samo gleda kao tele.

Ali tome nije kriva kartica već kako je jebena igra isprogramirana i jebeni momentum.

SB odigram samo toliko da osiguram nagrade koje me interesiraju. Ostalo odigram rivalse. WL ne igram jer vikendom ne igram fifu. Nije u pitanju toty de gea, u pitanju je svaki golman u ovoj igri koji je skuplji od 10k coinsa jer niti jedan nema smisla iz jednostavnog razloga, svi su napravljeni za kurac i svi primaju iste golove. Onaj golman od 1000 coinsa i toty de gea ne mogu neki put uhvatiti  centaršut u svom petercu već loptu odbijaju nespretno do ruba peterca. Čim napravi tu animaciju znam da primam gol. O nekim drugim situacija nema smisla raspravljati jer smo svi doživjeli bilo da smo zabili ili primili smiješan gol koji bi profi golman trebao s lakoćom braniti a ne kao u ovoj igri pretvoriti svojom reakcijom u protivničku gol šansu. Nije problem, mogu danas ponovno kupiti toty de geu, igrati cijeli tjedan rivalse i sljedeći tjedan postati desetak smiješnih golova toty kartice. Koja je razlika između odigrane tekme u WL i rivalsima? U svakoj želiš pobijediti i poraz te jednako smeta. U svakom tom modu jedan poraz te može koštati boljeg plasmana. Doduše ovaj način bodovanja u rivalsima mi odgovara jer možeš igrati bez pritiska i živciranja. Tu i tamo popizdim ali uglavnom se samo nasmijem na debilane koje nam priušti ova igra. I dalje mislim da je 800k bolje uložiti u dobrog napadača nego u dobrog golmana. Ima više smisla.

13 godina
hrka11 kaže...

A ne znam za golmane,vidim svi forsiraju de geu,a ja imam oblaka i ne mislim ga minjat.

Lik brani sve zivo,ne znam da mi je jednom zapliva u prazno,stvarno vrh golman.Ako imadnem nekad bas viska coinsa kupit cu opet oblaka samo jacu verziju.

De Gea je super radi dobrih reactionsa. No, shema je u tome kaj igra ''voli'' visoke golmane. Zato je meni sad cilj upecati IF Oblaka. Zavrsio sam G1 pa ocekujem neke dobre nagrade da ga uzmem. Al' da bi htio crvenog Messia, bi... 

17 godina
goust78 kaže...

Sad sam malo bolje pogledao, golman ti je najmanja briga. Ja bih tu mijenjao neke druge igrače. Kako ti je kolega rekao u formaciji s 3 CAM-a moraš imati igrače koji mogu igrati tu poziciju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2019 17:32 (movie).
6 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Firmino je jako zanimljiv kao cm/cam, arnautovic ako ti odgovara isto bi mogao na cam-u igrat.

Za ovaj hibrid u obrani mozes isbrobat kombinaciju Mendy i Lloris. 

Isto slobodno se igraj malo sa kemistri karticama ako nisi da prilagodis tvom stilu igre i dodas neke statse poput pasa ako ti fale.

Recimo ako auba igra cam mozes rađe isprobat maestro ili nesto slicno na njemu.

Edit: zaboravio na lb-u mozes sad i robertsona 83 uzet za nekih 10k.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2019 18:16 (Deadeye).
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
hrka11 kaže...

De Gea je super radi dobrih reactionsa. No, shema je u tome kaj igra ''voli'' visoke golmane. Zato je meni sad cilj upecati IF Oblaka. Zavrsio sam G1 pa ocekujem neke dobre nagrade da ga uzmem. Al' da bi htio crvenog Messia, bi... 

Pa Oblak je nizi od De Gee :D

13 godina
playertwo kaže...
SimeKZ kaže...
hrka11 kaže...

Pa Oblak je nizi od De Gee :D

Citam gore da lik ima Oblaka i ko budala pisem. Mislil sam na Donnarumu.

13 godina
movie kaže...
Koja je razlika između odigrane tekme u WL i rivalsima? 

Razlika između rivalsa i vikend lige je prvenstveno u napetosti, odnosno to je kao nekakvo kup natjecanje i napetije je jer ti praktički treba svaka pobjeda.

Kad igram rivalse onda mi pobjeda nije toliko bitna jer nakon te utakmice imam ih još milijun, karikiram.

U vikend ligi kad jednu odigraš, više nema nazad - ako si pobijedio super, ako si izgubio moraš jače odigrat sljedeću da nadoknadiš propuštenu priliku.

A tih prilika imaš samo 30 naspram milijune prilika u rivalsima.

Meni SB više nema nikakvog smisla jer sam si složio dvije odlične ekipe - ispočetka sam igrao i SB zbog paketa, a sad mi se stvarno više ne da jer je to zatupljujuće i dosadno.

Rivalse preko tjedna igram ako ima neki asajment za riješit pa mi je to gušt - kao npr. ovaj tjedan 5 asistencija s TOTW igračem.

Kad završim asajmente, onda rokam jednu-dvije dnevno ili čak niti ne igram, ovisi da li imam dovoljno bodova za gold 1 nagradu - ako nemam onda samo održavam bodove za gold 1.

Jedino u čemu uživam, bez obzira na nervozu koja je pritom naglašena, je vikend liga.

[19xx] 4ntraks
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Pozdrav ljudi. 

Pitanje jedno.. igram Fifu na PS4 ako to ima ikakve veze nadam se da ce netko znati pomoći.. zavrsila je ova vikend liga i trebaju se pokupiti nagrade od toga a meni nigdje ne dolazi da trebam stisnuti da to pokupim tu nagradu nisam neki preveliki stručnjak pa pitam 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sile1312 kaže...

Pozdrav ljudi. 

Pitanje jedno.. igram Fifu na PS4 ako to ima ikakve veze nadam se da ce netko znati pomoći.. zavrsila je ova vikend liga i trebaju se pokupiti nagrade od toga a meni nigdje ne dolazi da trebam stisnuti da to pokupim tu nagradu nisam neki preveliki stručnjak pa pitam 

Nagrade od vikend lige i rivalsa su cetvrkom u 9h, a nagrade od squad battlesa su ponedjeljkom u 1h.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice