FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.012.305
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 19
movie kaže...

Kako je lik ovo napravio na 3 minuti videa? Prvi put vidim ovu fintu?

Znalo mi se zalomit da to napravim sasvim slucajno... treba nac neki skill move tutorial pa nac, jebena je finta.

EDIT: kompletiral Arnautovica za 50k, pa da vidimo ovog baby Ibru kak mu vec tepaju.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2019 18:38 (SimeKZ).
17 godina
FIFA 19

Ako me neće u packovima malo me mazi na marketu. Jučer prodao Yeddera za 633k coinsa i danas na bidanju uhvatim novog za 450k coinsa. Naravno nova netaknuta kartica. Bilo je ovih s kojima se igralo po 420k ali htio sam novu jer znam da ima bolesnika poput mene koji žele novu karticu i spremni su je platiti a nema ih na marketu. Otišla i ova kartica za 2h za 632k coinsa. To je oko 400k zarade na dvije kartice kada se odbije porez. Ja zadovoljan. Prvu sam platio 370k coinsa. Sada opet vrebam ako se slučajno pojavi koja nova kartica. Kako su ljudi glupi? Stavljaju novu karticu na bidanje u ovoj fazi kada je nova kartica prava rijetkost. Ako ne naleti lik kojem je to bitno ode ona po cijeni kao i svaka druga kartica.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2019 18:51 (movie).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Kako je lik ovo napravio na 3 minuti videa? Prvi put vidim ovu fintu?

Na 3:00 je onaj obican spin gdje gurnes desnu gljivu u smjer kretanja, pa pod 90 stupnjeva u kojem smjer zelis da se okrene.

No mislim da pitas za ono na 3:04 to je fake shot dok stojis drzis R2 i fake shot, mislim da za oba poteza treba 4* skill rating.

17 godina
zagid3 kaže...

Na 3:00 je onaj obican spin gdje gurnes desnu gljivu u smjer kretanja, pa pod 90 stupnjeva u kojem smjer zelis da se okrene.

No mislim da pitas za ono na 3:04 to je fake shot dok stojis drzis R2 i fake shot, mislim da za oba poteza treba 4* skill rating.

Jasno mi je o čemu pričaš ali ovdje lik povuće loptu u jednu stranu pa si je onda gurnu u drugu stranu u for. To ne mogu napraviti s ove dvije fore. Već kada pomažeš daj mi reci kako ekipa radi onu foru kada si igrač povuće loptu kroz noge pa krene u drugu stranu. Znači ne obično povlačenje lopte s R1 već baš kada ju zarola pa sebi kroz noge pa krene u drugu stranu? Gledao sam svih 100 skillova iz nove fife ali to nisam vidio. To je stara fora ali je nisam nikada koristio pa niti ne znam kako se to radi?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
zagid3 kaže...

Jasno mi je o čemu pričaš ali ovdje lik povuće loptu u jednu stranu pa si je onda gurnu u drugu stranu u for. To ne mogu napraviti s ove dvije fore. Već kada pomažeš daj mi reci kako ekipa radi onu foru kada si igrač povuće loptu kroz noge pa krene u drugu stranu. Znači ne obično povlačenje lopte s R1 već baš kada ju zarola pa sebi kroz noge pa krene u drugu stranu? Gledao sam svih 100 skillova iz nove fife ali to nisam vidio. To je stara fora ali je nisam nikada koristio pa niti ne znam kako se to radi?

Ovaj prvi je v-drag back(90% sam siguran da se tako zove, bar je u Fifi 17). Mislim da mu je samo kut izlaza nakon skilla bio takav da je otisao prema golu.

Dali pitas za fake drag back? tj. ovo https://www.youtube.com/watch?v=IgjRwD6AsqQ

Ili za ball roll pa heal chop, tj samo desni analog pod 90 u jednu pa u drugu stranu. tj ovo https://www.youtube.com/watch?v=esBClv_Doq0 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2019 19:21 (zagid3).
16 godina
TStefan91 kaže...

Ko ti je drugi CDM uz Rijkaarda?

Matuidi

13 godina
neaktivan

12-3 u WL sa hrvatskom ekipom, nmg vise. Vida ce me do suza dovest

8 godina
neaktivan
FIFA 19

Vikend liga se sastoji od toga da igraš protiv 80-90% EPL timova, gdje 99% ljudi igra sa drop back taktikom i maksimiziranju korištenja AI pomoći. Serveri užasni, EA sam to potrvrdi tako što drugi vikend zaredom produži vikend ligu i na ponedeljak. Igrači koji su inače responzivni postanu traktori, ubiju skill gap ako i postoji u ovoj fifi. Mečevi se svode na to koliko možeš da trpiš silovanje od strane EA. Sva ta muka za odron nagrade. Ne, hvala. Najvjerovatnije zadnja vikend liga u ovoj fifi za mene.

1 0 hvala 0
15 godina

Zato sam i ja odustao plus u paketima ne dobijem nista ako uleti koja 85 kartica onda je to top. Na pocetku sam jos i dobivao nesto prije par mjeseci sad nista. Samo od trejdanja sam zaradio ibru, shevu, suareza... Uglavnom mi je zabavnije preko moba trejdat i slagat ikone nego igrat. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Ovog aurunatovica odgađam is cistog inata prema sebi jer nisam napravio ibru kad je bio i sad zalim.  Sta mislite mi se isplati tjerat inat ili da ga napravim? Htio bi rađe sevu al trenutno sam na 10k coinsa i jedino sta mogu prodat je branic za 30k. Ako mi ne uleti barem jedan ili dva natprosjecno skupa igraca seva ce mi istec, a ostalo mi je za napravit ekipu 87 i 88.

Usput ko napadac mi pocinje Auba, a na klupi su IF lacazette, gold jesus i wiliams iz bilba-a. Se mi isplati opce radit arnautovica?

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2019 21:54 (cicek).

0 0 hvala 0
12 godina
cicek kaže...

Ovog aurunatovica odgađam is cistog inata prema sebi jer nisam napravio ibru kad je bio i sad zalim.  Sta mislite mi se isplati tjerat inat ili da ga napravim? Htio bi rađe sevu al trenutno sam na 10k coinsa i jedino sta mogu prodat je branic za 30k. Ako mi ne uleti barem jedan ili dva natprosjecno skupa igraca seva ce mi istec, a ostalo mi je za napravit ekipu 87 i 88.

Usput ko napadac mi pocinje Auba, a na klupi su IF lacazette, gold jesus i wiliams iz bilba-a. Se mi isplati opce radit arnautovica?

Bolje zavrsi shevu do kraja da nisi bezveze izgubio coinse

17 godina
neaktivan
The_K kaže...
cicek kaže...

Bolje zavrsi shevu do kraja da nisi bezveze izgubio coinse

To bi ja najrađe, al kako nemogu upecat nista jace od 84-85 u paketicima nemam kinte. Trejdat mi se neda. Probao sam malo kraftat sad od ovih WL paketa i sad imam mertensa i veratija u klubu i to je to. A za 88 i 87 mi treba minimalno 300k ako ne i vise.

EDIT: Dao bi i aubu ako treba samo da ne propadne, al treba me dobro posrat u cet.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2019 22:04 (cicek).
11 godina
protjeran
Preporuka u koje igrace investirati?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Ja sam ga slozil. 3 tekme 3 gola. Na korneru, slobodnjak i jedan normalan gol :D

Sad sam igral jednu od najmucnijih tekmi. Lik ima Daviesa na boku i jedino kaj je radil je gural na njega i pucal iz mrtvog kuta. Od njegovih 17 udaraca, 4 se odbilo direktno na nogu njegovog igraca. Izgubil tekmu 4-2 bez da je lik jednu jedinu sansu stvoril osim kaj je nabijal po golu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Skidam kapu i divim se svima vama sto dovrsite svih 30 utakmica vikend lige.

Uzmem prvi tim da dođem od 12 do 14 pobjeda, znaci dynamic difficulty me toliko nasekiro da to nije realno. 2 tekme protiv nekih drlog ekipa, moji ni pas nmg pogodit, nekrecu se, zapeli u blatu. Od Neymara se sve odbija...

Dobijem jednu od te dvije jedva, zatim dođe lik sa 3 ikone, Messi i slicnima (ista kao moja na papiru, rekao bih) odjednom svi moji proigrali, odlicna tekma, dobio 4 3.

Taj dynamic difficulty je toliko uzasna stvar, rađe bi cekao 2 minute da nađem gejm nego da se koprcam u blatu 20min.

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Jebo im pas mater nesposobnu retardiranu umobolnu. U 10min utakmice ja skuzim celavu glavu fabinha kako mi igra CAM, onda pogledam jos bolje i vidim mkhtariyana na desnom krilu a lucasa kako igra CDM-a nakon 5 min oni se nisu vratili na svoje pozicije gdje sam im ja naredio izasao sam iz igrice ja necu i ne zelim igrat igricu gdje me prave toliko budalom alooooo EA popravite to svoje smece sto nazivate igrom koliko mailova ja moram slat da se to popravi. Kako se to moze nazivati kompetetivnom igrom ako uvijek jednog igraca jebe igra kako. Koliko su oni platili ljudima da progutaju fifu kao esport. Pa da se u csu, overwatchu,lolu i itd dogadjaju takvi bugovi oni nikad ne bi krocili na scenu esporta. Ovo je sramota zalost gore nego hrvatska vlada. Toliko para zaradjivat a ne uspijet napraviti igru do kraja vec uvijek sve polovno radit

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Sada me svrbi FB Baines. Najbolja fora kaj sam te davne godine imao tu karticu. Tada je Baines bio bog lijeve strane. Imam ovog euro Alonsa i što da radim s dva LB a mogu igrati samo s jednim? Ono, nije preskup složio sam simulaciju i došao bi me oko 170k coinsa. Možda sutra bude jeftiniji kada će se otvarati masu packova? Ne znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Kupio 20 If Joan Jordana.

Otprilike 500k kupovao sam ga za 24k.

Nadam se da necu u minus.
Nadam se nekom iz spanjolske lige da ce dobiti SBC.

Mislim da je ovo dobra opcija, jer
nijedan igrac sa ovim ratingom osim njega i iz la lige nije uspod 32k.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2019 22:53 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Dobra investicija za lunar koji najvjerojatnije dolazi ovaj petak. Makar sam ga ja kupoval u žiži potrebe IFa za 24k...

Ovi koji izlaze van jer nisu domacini su za posebni krug pakla.. Kakav debilizam. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2019 23:12 (SimeKZ).
13 godina
FIFA 19

Ova igra najvise pati od idiota na youtubu. U ovoj fifi se cak prvih mjesec dana cak igral normalan nogomet dok nisu idioti radili tutoriale za finess... nakon toga imas ova crossing. Na kraju dobijes igru gdje nitko ne pokusava igrat nogomet nego samo glitchat. Koliko je igra u kurcu toliko je community cisti cancer. Upravo izgubim tekmu 3-2 sve kaj je zabil je bil cross. u 87min za 2-2 i u 107min za 3-2... da bi se do kraja drugog produzetka dodaval po zadnjoj liniji. Eto, to je community ove igre.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Community ove igre je uvjerljivo najgori koji postoji. Hrpa malih supaka.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Izjednaci u 90min iz 7og odbijanca... Prije toga dva gola iz kornera... U produzetku odnosi pobjedu. Vec trecu tekmu tako. 13-5 mi je skor. Hocu jos tu jednu pobjedu da idem na miru spavat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2019 0:23 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Slazem se svama. Kad se sjetim onog objektiva za onu future star karticu u online single matchu kad mi je ekipa izlazila na 1na1 akciji i kod penala samo da ja ne bi dobio pobjedu a i da ne spominjem one koji bacaju loptu sa golmanom svom igracu na glavu i onda je vraca golmanu nazad u ruke. Svi zele na zivu silu pobjediti a nitko se ne zeli jebeno zabaviti. Ovaj community nit ne zasluzuje bolju igru zasluzuje tocno ovakvo smece sto nam EA svake godine servira. 

Sve mi se cini da je najbolje odustat od igrice i igrat nesto gdje se bugovi i glitchevi u kratkom roku popravljaju gdje developeri komuniciraju sa communityem da bi poboljsali igru i gdje nije tolika velika toksicnost. Ona luda ruska djeca iz CS-a su male mace naspram ovih nasih toksicnih gadova u fifi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ova igra najvise pati od idiota na youtubu. U ovoj fifi se cak prvih mjesec dana cak igral normalan nogomet dok nisu idioti radili tutoriale za finess... nakon toga imas ova crossing. Na kraju dobijes igru gdje nitko ne pokusava igrat nogomet nego samo glitchat. Koliko je igra u kurcu toliko je community cisti cancer. Upravo izgubim tekmu 3-2 sve kaj je zabil je bil cross. u 87min za 2-2 i u 107min za 3-2... da bi se do kraja drugog produzetka dodaval po zadnjoj liniji. Eto, to je community ove igre.

zvone07 kaže...
Community ove igre je uvjerljivo najgori koji postoji. Hrpa malih supaka.

Meni je danas neki klinjo kladim se da izgleda nerazvijeno ko ovaj tekz ili kako vec, prekinuo u 90 na 2:2 upravo prije suta s manemon 1na1, ali jokes on him naravno ja sam promasio :D

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ja sam se krajem prošle godine nakupovao dvije IF kartice španjolske lige. SIF Stuania 85 i IF Sarabie koji ti je isto španjolac isto rating 84 i kupovao sam ga po otprilike istoj cijeni kao i ti ovog. Na kraju sam ga prodao po 27k a SIF Stuania po 30k s time da sam stuania plaćao oko 26k. Preveliki ulog za nikakvu zaradu koju sam na kraju još poprilično čekao tako da se u slične egzibicije teško upuštam. Rađe utrpam 480k na Kondogbiu koji je več porastao za 100k a uzeo sam ga prije desetak dana i već sam mogao uzeti tih 100k nekoliko puta. No ne trebaju mi coinsi i ne žuri mi se te čekam početak euro natjecanja. Imam takvih petnajstak kartica.

10 godina
FIFA 19

Ujutro sam otvorio 10 paketica od kojih je vecina bila mega i rare mega i najbolji dobitak Mandzukic i to sam ga dobio u small packu...

Smanjit cu sa igrom jer se previse nerviram igrajuci tekme, a ako cu ulazit u nju to ce vecinom biti radi slaganja SBC-a (sto mogu i preko weba/app-a) posto to dozivim kao zaseban puzzle game 

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Ostale su mi 4 tekme i dvije mi trebaju za gold 1. Idem da vidim sta me sad ceka u bespucima zelenih terena. Znam da sanse nisu na mojoj strani.

EDIT: Uspio sam pobjediti prve dvije i docepati se gold1. Ali, sad mi je ulazilo ono sve sto sam redovito promasivao i nemogu se oterasiti osjecaja da mi je nesto poklonjeno. Sranje nekonsistentno. I sad nek ja sam sebi tvrdim da sam dobro odigrao ili neznam sta, a igrao sam identicno kao i prije samo prije nisam smio zabiti pa se lopta kod suta pretvorila u balon i kad bi je moj rasni napadac udario bi se samo penjala sporom brzinom. Al sta ces, 50k je 50k i uvijek ce biti 50k.

Jos da dodam imao sam dvije utakmice viska i reko ajde poklonim to nekome da mu barem malo pomognem. I zabijem si ja auto gol i taman ocu prekinut kad vidim lik slavi s dabanjem, reko e sad ces igrat cjelu tekmu i nakantao sam ga 4:3 u 90' sam mu zabio ovaj mrtvi op ubacaj i pazi s Mertensom. Reklo bi se svakom po zaslugama. Ovu jednu sto mi je ostala cu rade ostavit da propadne nego dat bagri toksicnoj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2019 10:33 (cicek).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 19

Ima li tko kakve prijedloge? Inače prva vikend liga sa Hrvatskom gold 2, sasvim zadovoljan. 

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zlurad kaže...

Ima li tko kakve prijedloge? Inače prva vikend liga sa Hrvatskom gold 2, sasvim zadovoljan. 

Svaka cast. :D

11 godina
protjeran
Sad je Stuani oko 45 -50k a Sarabia 34k cca...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice