FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.011.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FIFA 19

Koji je ovo k. Frajer ima ronalda pa igrica misli da moj golman ne bi smio braniti jer je ipak njegov stari kupio svome djetetu pointse pa mora i pobjedjivati makar na prevaru. Dajte mi neki dobar razlog zasto moj Neuer nije ovu loptu isao hvatat rukama a on odlucio da se koprca po podu. Vidio sam gomane kako se bacaju kao spiderman na udarce sa 5m udaljenosti onda ne kuzim kako nije mogao uhvatiti loptu sa 20m to jest mogao je da je isao pokusati hvatati kao sto to zdravi razum nalaze.

Ovdje pomaknem golmana u desno jer znam da je jebeni isprogramirani igrac i da ce pucati u suprotan kut i onda moj neuer slomi vrati samo da bi izbjegao loptu nedo bog da obrani. Nakon toga sam zaglavio gljivicu sa gumicom nije mi imalo smisla igrati igricu kad se igraju igrica i protivnik medjusobno a mene tko sljivi koga briga sto sam ja dao 50 eura na smrdljivu igricu jer ja gad nisam dao pare na pointse odmah na crnu listu samnom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 19
Skilledžija kaže...

Zanima me ako je netko probao Rijkarda da mi kaže kakva je kartica da ne ulupam sve kartice ako nije dobar.

Mada, lani sam također imao Rijkarda i bio sam prilično zadovoljan njime.

Meni je super. Zakeljio sam mu powerhouse jer mi je bio čudan u passingu a i onak keljim powerhouse na cdm.

Igra mi desnog cdm u 4231 ili desnog cm u 433 i osjetim ga. Brijem da nećeš požalit.

Nesta mi je u izradi a Ruud u napadu :)

17 godina
SimeKZ kaže...

Nesta je top. Sve ima.

Pogotovo agility i balance. Nego, prodao u zadnji tren IF Carvajala za 117k i složio ovaj SBC. Imao sve u klubu tako da sam potrošio samo 48k za silvu. Sada me ugodno market iznenadio. Prodao live Yeddera za 633k coinsa a ima ga na marketu za 469k coinsa. No moja je kartica jedina bila s nula tekmi. Očito nisam jedini kojem je to bitno. 260k zarade na jednoj kartici je jako dobro. Sada ću uzeti novu karticu Yeddera i čekati nastavak euro tekmi.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Nesta je top. Sve ima.

Pogotovo agility i balance. Nego, prodao u zadnji tren IF Carvajala za 117k i složio ovaj SBC. Imao sve u klubu tako da sam potrošio samo 48k za silvu. Sada me ugodno market iznenadio. Prodao live Yeddera za 633k coinsa a ima ga na marketu za 469k coinsa. No moja je kartica jedina bila s nula tekmi. Očito nisam jedini kojem je to bitno. 260k zarade na jednoj kartici je jako dobro. Sada ću uzeti novu karticu Yeddera i čekati nastavak euro tekmi.

Jel mi to treba za CBa ? Ne... Jel mi treba 90+ def, visina i Phy preko 80, da. Kakve jebene veze ima agility i balance sa stoperom. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jel mi to treba za CBa ? Ne... Jel mi treba 90+ def, visina i Phy preko 80, da. Kakve jebene veze ima agility i balance sa stoperom. 

Meni osobno vise odgovaraju stoperi s vise agility i balansa jer mi djeluju nekako responzivniji kod reakcija i rijede im se desi da im se lopta odbije od noge tek tolko da napadac naleti na sut. 

Iz tog razloga sam se rjesio VVD-a i kupio onog na a iz chelzija. I tako nema veze visina kad ako moras dobit gol glavom ces dobit, a 180k coinsa mi nije bilo na odmet spizdit na sbce. 

15 godina

Zbog takvih situacija me nervira igra znaci pomaknes golmana al ako ces primit primit ces. Jucer dobijem gol lik pukne finesu sa branicem 25m shoting 45 ima i zakuca mi u raslje a finesa neradi kao vise odnosno neradi kao prije ali ako je fifa odlucila da gubis tekmu gubis. A lik pojma nema nakraju me dobio 5 4 bilo 4 4 do 90 i onda gol u reziji fife. Doslovno se neisplati zivcirat i odigrat tu i tamo tekmu inace odu zivci. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Zbog takvih situacija me nervira igra znaci pomaknes golmana al ako ces primit primit ces. Jucer dobijem gol lik pukne finesu sa branicem 25m shoting 45 ima i zakuca mi u raslje a finesa neradi kao vise odnosno neradi kao prije ali ako je fifa odlucila da gubis tekmu gubis. A lik pojma nema nakraju me dobio 5 4 bilo 4 4 do 90 i onda gol u reziji fife. Doslovno se neisplati zivcirat i odigrat tu i tamo tekmu inace odu zivci. 

Ma da... Mene je isto lik slomio s fabinhom je opicio bombu s nekih 16m, po sredini gola u visini glave a de gea je isao nogom branit po podu. :D

Nego, zanima me dal je ko skuzio foru s postavkama da igraci luduju po terenu. Znam da nije do taktike jer nebitno je koju taktiku koriste, igraci trce ko da je constant pres, a vidim da nije kad i u 90' imaju fitnessa na izvoz. Nekva je fora da u obrani su agresivni i idu aktivno na svaku loptu, a u napad trce po 4-5 igraca izravno prema golu. Recimo u mojoj obrani CDM igraci ako ih nemam oznacene lagano trckaraju gore dole, a branici sjeku lopte samo i samo ako ih pogodi, a i onda nekad sjebu pa im prođe kroz noge. U napadu pak imam krila, i ako vucem po desnom krilu onda lijevo zaostaje negdje oko centra, dok vidim kod drugih trce svi zajedno fino u napad i ne jebu zivu silu. Svaka tekma mi je do sad bila takva, izgledam ko david protiv golijata na terenu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2019 9:09 (cicek).
6 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
Skilledžija kaže...

Zanima me ako je netko probao Rijkarda da mi kaže kakva je kartica da ne ulupam sve kartice ako nije dobar.

Mada, lani sam također imao Rijkarda i bio sam prilično zadovoljan njime.

Meni je super. Zakeljio sam mu powerhouse jer mi je bio čudan u passingu a i onak keljim powerhouse na cdm.

Igra mi desnog cdm u 4231 ili desnog cm u 433 i osjetim ga. Brijem da nećeš požalit.

Nesta mi je u izradi a Ruud u napadu :)

Ko ti je drugi CDM uz Rijkaarda?

13 godina
cicek kaže...

Nego, zanima me dal je ko skuzio foru s postavkama da igraci luduju po terenu. Znam da nije do taktike jer nebitno je koju taktiku koriste, igraci trce ko da je constant pres, a vidim da nije kad i u 90' imaju fitnessa na izvoz. Nekva je fora da u obrani su agresivni i idu aktivno na svaku loptu, a u napad trce po 4-5 igraca izravno prema golu. Recimo u mojoj obrani CDM igraci ako ih nemam oznacene lagano trckaraju gore dole, a branici sjeku lopte samo i samo ako ih pogodi, a i onda nekad sjebu pa im prođe kroz noge. U napadu pak imam krila, i ako vucem po desnom krilu onda lijevo zaostaje negdje oko centra, dok vidim kod drugih trce svi zajedno fino u napad i ne jebu zivu silu. Svaka tekma mi je do sad bila takva, izgledam ko david protiv golijata na terenu.

Jep, isto i moji protivnici često igraju tu taktiku.

Zanimljivo mi je to da kad se brane, svi su u obrani, a kad napadaju, pogotovo kad idu u kontru, svi su u napadu.

I još zanimljivije je to da im se ta rupa u sredini terene kad im presiječem napad uopće ne osjeti jer kako god ja prebacim loptu, uvijek je neki njegov blizu moga???

Neki još stave da te uvijek jedan prati bez obzira gdje si na terenu.

Inače, moji se ponašaju isto kao i tvoji... uvijek jedan ostane iza.

Ako npr. krenem sa Naingolanom koji je na poziciji CDM-a u napad, onda Socrates koji je CAM ispred njega se vraća na centar u obranu, a tako i ostali igrači.

Osim ako nisam dao naredbu Socratesu da krene naprijed.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
cicek kaže...

Jep, isto i moji protivnici često igraju tu taktiku.

Zanimljivo mi je to da kad se brane, svi su u obrani, a kad napadaju, pogotovo kad idu u kontru, svi su u napadu.

I još zanimljivije je to da im se ta rupa u sredini terene kad im presiječem napad uopće ne osjeti jer kako god ja prebacim loptu, uvijek je neki njegov blizu moga???

Neki još stave da te uvijek jedan prati bez obzira gdje si na terenu.

Inače, moji se ponašaju isto kao i tvoji... uvijek jedan ostane iza.

Ako npr. krenem sa Naingolanom koji je na poziciji CDM-a u napad, onda Socrates koji je CAM ispred njega se vraća na centar u obranu, a tako i ostali igrači.

Osim ako nisam dao naredbu Socratesu da krene naprijed.

Opce ne kuzim. Probao sam svima get into the box staviti i nista, probao sam agressive interceptions onda plivaju. Probao sam i payers in the box na max i isto nula bodova. Promjenim po 3-4 taktike po tekmi al badava. 

13 godina
FIFA 19

Do Work ratea je. Velika vecina ima H/H igrace i onda tih igraca ima svugdje. Ja imam felipe Anderson i grizia... Ti su svugdje... Napad, obrana... Ide gore dolje ko idiot. Je da je skoro mrtav do kraja tekme, ali vrijedi to njegovo trcanje. 

A to da jedan igrac uvijek na tvojem, lik stalno drzi R1 i close down.... Nista specijalno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 19

Pa sta sa ovim serverima po..rem se na njih i nhihove radnike od 11 utakmica 6 pukla veza i sve po meni neka ide u pm kakva je kod vas situacija.Imam full dortmund ekipu krepaci ali guram nekako i sada igram sa likom rating 88 vodim ga 1:0 i puce veza i opet po meni 🤔

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako zelite sve igrace u napadu i obrani, defenzivno stavite drop back i depth 3, a u attacking fast build up i tjt.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Nesta je top. Sve ima.

Pogotovo agility i balance. 

Neznam koga lazes sebe ili nas? Nesta ima sve? Visok je? Agility i balance nisu bitni?

Nesta ima prosjecne physical statse i los pace. Ako mu stavis Shadow ima dobar pace ali dalje je prosjek physical. Ako mu stavis Anchor dobar physical, los pace.

Uopce nije visok za stopera, 187cm. Varane i Van Dijk su visoki.

S takvim agilityem i balanceom znaci da ako promasi tackle u utorak ujutro za slijedeci ce bit spreman u srijedu navecer. Ima 89 reactionse, a sto mi to vrijedi kad se kao tanker okrece.

Mozda se tebi sviđa, ali nemoj pisat gluposti i sramotiti se. Netko ce baciti 500k u vjetar jer misli da ce dobiti end game stopera.

Da on ima sve SBC nebi kostao 500k i nebi na marketu bio 600k.

Dobro ti je Movie rekao.

Evo ja sam od škarta u klubu slozio Nakatu, dali trebam pisati kako kartica ima sve? 4* weak foot, 4* skill moves i long shots 90...

13 godina
zagid3 kaže...
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Nesta je top. Sve ima.

Pogotovo agility i balance. 

Neznam koga lazes sebe ili nas? Nesta ima sve? Visok je? Agility i balance nisu bitni?

Nesta ima prosjecne physical statse i los pace. Ako mu stavis Shadow ima dobar pace ali dalje je prosjek physical. Ako mu stavis Anchor dobar physical, los pace.

Uopce nije visok za stopera, 187cm. Varane i Van Dijk su visoki.

S takvim agilityem i balanceom znaci da ako promasi tackle u utorak ujutro za slijedeci ce bit spreman u srijedu navecer. Ima 89 reactionse, a sto mi to vrijedi kad se kao tanker okrece.

Mozda se tebi sviđa, ali nemoj pisat gluposti i sramotiti se. Netko ce baciti 500k u vjetar jer misli da ce dobiti end game stopera.

Da on ima sve SBC nebi kostao 500k i nebi na marketu bio 600k.

Dobro ti je Movie rekao.

Evo ja sam od škarta u klubu slozio Nakatu, dali trebam pisati kako kartica ima sve? 4* weak foot, 4* skill moves i long shots 90...

Kao prvo, ne pisem gluposti... Pisem iz iskustva igrajuci sa njim. Kao drugo, malo smanji kurcenje u pisanju, dobro bi ti doslo. 

Loš pace ? ima za 3 manje pacea nego Ramos a Ramos je meta kartica. Druga stvar, nije sve u statsima igraca niti u ratingu. Pogledaj Mbappeovu karticu, pogledaj mu statse za finishing, shot power i LS... jel to kartica vrijedna igranja na STu ? Nije, al' zakaj se koristi, zato jer ima finishing bolji od high rated kartica po duplo skupljoj cijeni. 

Prije neste imao sam Varanea. Ono kaj sam primjetil je da bolje stoji od Varanea, bolje se krece u fazi obrane, nosi svaki skok i doslovno izgleda neprelazno. Standing tackle mu je nenadjebiv kao i sliding, uvijek su kako trebaju bit i u 90% slucajeva lopta mu ostane u nogama. Manjak agilitia i balancea se rijesi pravilnim koristenjem jockeya. 

Jesi igrao sa njim, ocito nisi... zato se nemoj sramotit i pisat o kartici koju ne koristis. Jer sve kaj si napisal ne drzi vodu.

Varane je visok... 4cm je visi, 4 fcking cm... e to je visoko jbt. 

14 godina
neaktivan
FIFA 19

Za mene licno ko zna da igra fifu 19 da poslozi igrace brzina nije bitna u igri nikakao!Ako je protivniku dobra odbrana i zna da se brani i postavi taktiku brzaci nemogu nista mnogo uciniti a po meni u ovoj igri najbitnija stvar je PAS DEF PHY!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kao prvo, ne pisem gluposti... Pisem iz iskustva igrajuci sa njim. Kao drugo, malo smanji kurcenje u pisanju, dobro bi ti doslo. 

Loš pace ? ima za 3 manje pacea nego Ramos a Ramos je meta kartica. Druga stvar, nije sve u statsima igraca niti u ratingu. Pogledaj Mbappeovu karticu, pogledaj mu statse za finishing, shot power i LS... jel to kartica vrijedna igranja na STu ? Nije, al' zakaj se koristi, zato jer ima finishing bolji od high rated kartica po duplo skupljoj cijeni. 

Prije neste imao sam Varanea. Ono kaj sam primjetil je da bolje stoji od Varanea, bolje se krece u fazi obrane, nosi svaki skok i doslovno izgleda neprelazno. Standing tackle mu je nenadjebiv kao i sliding, uvijek su kako trebaju bit i u 90% slucajeva lopta mu ostane u nogama. Manjak agilitia i balancea se rijesi pravilnim koristenjem jockeya. 

Jesi igrao sa njim, ocito nisi... zato se nemoj sramotit i pisat o kartici koju ne koristis. Jer sve kaj si napisal ne drzi vodu.

Varane je visok... 4cm je visi, 4 fcking cm... e to je visoko jbt. 

Vidim ja da tebi cinjenice puno neznace, jer tebi one "ne drze vodu". 

Svaki dan par gluposti napišeš, od toga da je Ibra bio 300k(bio je 170k) do toga da neznas pomaknit igraca na dobijes full chem, a to ti je neizmjerno bitno.

Cim ti uzmes karticu dobije masivan boost.

Cini mi se da si Maldinia dobio umjesto Neste...

Sretno šefe

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2019 17:00 (pirat).
13 godina
zagid3 kaže...

Vidim ja da tebi cinjenice puno neznace, jer tebi one "ne drze vodu". 

Svaki dan par gluposti napišeš, od toga da je Ibra bio 300k(bio je 170k) do toga da neznas pomaknit igraca na dobijes full chem, a to ti je neizmjerno bitno.

Cim ti uzmes karticu dobije masivan boost.

Cini mi se da si Maldinia dobio umjesto Neste...

Sretno šefe

Gledam kaj igram i kako mi se igraci ponasaju, naravno da cu nekome preporucit igraca ako je dobar ma kakvi statsti bili. U prosloj fifi mi je Arnautovic IF bio odlican u napadu... nitko ziv ga nije koristio do trena dok ga jedan youtuber nije spomuneo, od tada ga je 50% ekipa imalo.  

Ibra je bio u trenu kad sam ga ja htio sloziti 260k za sloziti, kasnije je varirala cijena... 170k je kostao u zadnjim, zadnjim danima... 

Kaj se tice pomicanja igraca, nisam primjetio da mogu Casemira prebaciti gore za full chema, dogodi se... ne vidim razlog da to uzimas za zlo. Ocito te jebe kaj nemas argumenta na moj odgovor pa jedes govna i pokusavas biti smijesan, a zapravo nisi. 

Cini ti se da karticu vidio nisi pa i dalje jedes govna makar nemas blage veze o cemu pletes.  Kartica nije dobila boost nego je kartica ko kartica odlicna. Pogotovo za coinse koje sam ulozio. 

Ako ne mozes prihvatit necije misljenje oko kartice, onda slobodno odjebi od komentiranja istog... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2019 16:59 (pirat).
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
onda slobodno odjebi od komentiranja istog... 

Evo krenulo psovanje, mora da si u pravu...

13 godina
FIFA 19

Opet gold 3, još 3 utakmice su mi ostale, ali ovaj put neću niti probavati dalje jer nema šanse da ih sve tri dobijem.

E sad, je li u pitanju patch ili činjenica da ne quitam pa kad izgubim dobijem lakšeg protivnika - nemam pojma?

Činjenica je da od zadnjeg patcha, kako je mislim kolega movie spomenuo, u principu ne gubim ako je protivnik izrazito lošiji od mene.

Prije sam baš znao izgubiti od debila, a sada je to rijetka pojava.

Ništa, čekamo srijedu i novu garnituru IF-igrača i nadamo se da će players pick ovaj put biti bolji nego prošli :)

BTW

Dobio sam nedavno untradable Varana i već neko vrijeme kontam kako da ga ukomponiram u Engleze.

Ovaj SBC Carvajal bi mi bio odličan link za Varana pa me zanima ako ga je netko napravio da napiše dojmove.

Ostala su mi još 3 kluba da završim Španjolsku SBC pa bih vrlo vjerojatno i Casemira ukomponirao s njima jednog dana.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Ovo jos nikad nisam dozivio... Doletio lik s trezegeom 87 i izjebao igru, mene i cijeli svijet. U 21. Sam gubio 5:0 lik nije napravio nista osim pritisnuo sut s trezegeom. 

Pogledajte minutu i ove plave tockice od kud je golove zabivao. Nije promasio okvir gola uopce. 

Neznam dal je koristio sifre ili sta al timed finish nije bio ni jednom. I ovaj gol unutar 16 je lopta od de gee se odbila crvenome hazardu u glavu. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2019 14:38 (cicek).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Sad si me podsjetio na jednu partiju što sam danas igrao.

Prva tri napada mi lik uvali 3 komada, a sve golovi iz nerealnih situacija, finess iz prve je bio jedan.

Uglavnom, ja tu puknem i do kraja utakmice sam samo stiskao X :)

Natrpao me 11 ili 12-0, nebitno.

Bitno je sljedeće... dakle, dobijem gol i krećem s centra... stišćem samo X iz prve u nekih 7-8 dodavanja ja sam pred šesnaestercem u izglednoj poziciji.

Nisam pucao jer me bolio kurac, ali mogao sam.

I ovo nije slučajnost... ista stvar mi se ponovila još 2 ili čak 3 puta do kraja utakmice.

To je dokaz da je igra toliko automatizirana i skriptirana da to nisu istine.

Uopće nisam dirao gljivu niti usmjeravao igrače ili dodavanja, samo jebeni X stisnem kad lopta dođe do igrača i on šalje perfektnu loptu.

Jebeni užas!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Sad si me podsjetio na jednu partiju što sam danas igrao.

Prva tri napada mi lik uvali 3 komada, a sve golovi iz nerealnih situacija, finess iz prve je bio jedan.

Uglavnom, ja tu puknem i do kraja utakmice sam samo stiskao X :)

Natrpao me 11 ili 12-0, nebitno.

Bitno je sljedeće... dakle, dobijem gol i krećem s centra... stišćem samo X iz prve u nekih 7-8 dodavanja ja sam pred šesnaestercem u izglednoj poziciji.

Nisam pucao jer me bolio kurac, ali mogao sam.

I ovo nije slučajnost... ista stvar mi se ponovila još 2 ili čak 3 puta do kraja utakmice.

To je dokaz da je igra toliko automatizirana i skriptirana da to nisu istine.

Uopće nisam dirao gljivu niti usmjeravao igrače ili dodavanja, samo jebeni X stisnem kad lopta dođe do igrača i on šalje perfektnu loptu.

Jebeni užas!

Ma ovo je bilo ko da gledam kompilaciju najboljih golova u povijesti nogometa. Sve je islo u raslje ili u malu mrezicu. A bogami nije stvorio ni jednu sansu jedan na jedan samo trezege i sibaj. A meni aubame i KDB promasivali zeleni timed unutar 16.  Ma zato nece vidjeti oni moje novce nikad vise. Rade cu gledat filmove sljedece godine nego ovo sranje kupovat.

13 godina
cicek kaže...

Ovo jos nikad nisam dozivio... Doletio lik s trezegeom 87 i izjebao igru, mene i cijeli svijet. U 21. Sam gubio 5:0 lik nije napravio nista osim pritisnuo sut s trezegeom. 

Pogledajte minutu i ove plave tockice od kud je golove zabivao. Nije promasio okvir gola uopce. 

Neznam dal je koristio sifre ili sta al timed finish nije bio ni jednom. I ovaj gol unutar 16 je lopta od de gee se odbila crvenome hazardu u glavu. 

To je ona jedna tekma gdje gol neces promasit da ides nabacivat :D Mada sam procito jako puno dobrih reviewova o Trezegolu.... tko god da ga je imal, kaze da je odlican u napadu.

6 godina
FIFA 19

Igram WL match i prvih 10 minuta ne mogu doc do lopte. Lik igra fenomenalno, svaka mu cast si mislim, nema sad nikakvu ultra posebnu ekipu i povede 2 - 0 (10. minuta). Krenem se ja malo dodavat i skuzim da lik nema pojma i pobjedim na kraju 5 - 2. Stvar je da je igra teski MIND FUCK, vec sam mislio izac jer mi se nije dalo bit jeban od EA, ali poveo sam do kraja 1. poluvremena pa reko ajde.

Nekad stvarno ima dobrih matcheva di je AI uravnotezen i takve tekme kad izgubim nisam nadrkan uopce, bio je fair play koliko toliko i to je to. Ali nekad AI toliko utjece da je to strasno, Griezmann postane tezak ko kiosk, Vidal ne moze zastopat loptu koja skakuta, modricevi pasevi igraju za protivnika, a obrana nadroksana.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

To je ona jedna tekma gdje gol neces promasit da ides nabacivat :D Mada sam procito jako puno dobrih reviewova o Trezegolu.... tko god da ga je imal, kaze da je odlican u napadu.

Ovo sta je meni radio je bilo van svake pameti. Ne mozes u 5 udaraca od 18+ metara zabit 5 golova pa da je neznam kako dobar. :D

8 godina
neaktivan
FIFA 19

Jel složio tko Arnautovica? Dvoumim se. Jel se isplati?

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Igrica je cisto smece sad mi vise ni Sheva ne moze zabiti poluprazan gol sa 5m njega isto uhvatio autizam.Ostala mi jos jedna pobjeda do gold3 to pobjedim i necu palit igru sljedeca tri dana. Igrica koda je pravio vrag osobno stalno pravi budalu od mene i uzasno je iritantna

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The_K kaže...

Igrica je cisto smece sad mi vise ni Sheva ne moze zabiti poluprazan gol sa 5m njega isto uhvatio autizam.Ostala mi jos jedna pobjeda do gold3 to pobjedim i necu palit igru sljedeca tri dana. Igrica koda je pravio vrag osobno stalno pravi budalu od mene i uzasno je iritantna

Neces ku.ac nece proci 2 sata odmah ces na fut.Sto puta rekao pa porekao!Pojedinci su pricali i ja medju njima da od fife 17 nikad vise nece kupiti ni igrati pa je preordali 😁😂😊😊😊.I ja sam ti isti

17 godina
FIFA 19

Kako je lik ovo napravio na 3 minuti videa? Prvi put vidim ovu fintu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice