FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.011.927
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
zagid3 kaže...
truba95 kaže...

dal se dobiju veci rating igraci u pickovima i otprilike koji reting je za gold 1 ili nema pravila ? 

U kojem smislu rejting? Dali mozes malo pojasniti pitanje

Ukupna ocjena igraca

12 godina
movie kaže...

Samo se nasmijem na ovakve situacije. Moj stoper ratinga 90 ovako reagira a njegov veznjak ovako. Doduše, nije mi se niti golman proslavio.  I kaj sad? Ja sam tu tekmu pogodio 4 stative a on mi spakirao tri gola, otprilike svi ovakvi. Na kraju sam zadovoljan kaj sam zabio dva gola kako se sve odvijala tekma.

Druga situacija, bez obzira kaj sam dobio ali smiješno mi je da mi igrači pucaju kontra logike? Pogledajte položaj tijela, od kuda aubi dolazi lopta, kako on dolazi na nju i puca van pameti lijevom nogom. Usput, gol se tretira kao autogol jer je jedva dotakla obrambenog igrača. Niti to nema smisla. Ništa u ovoj igri nema smisla. Prije nekoliko godina zbog ovakvih golova i udaraca sam se spredao s pesom. Tada je to u fifi bilo jako lijepo i prirodno. Točno sam osjetio taj udaraca a sada... užas

Smece od igrice. 1:1 rezultat sudac svira da ce biti 2min nadoknade ja odradim "zadnji" napad i izgubim loptu tocno u 92minuti njegov golman je uhvatio loptu u ruke. Kazem si nema veze idemo u produzetke.On izbije loptu sa golmanom pukne kontru i zabije gol u 93min odmah sam stisnuo alt+f4 nisam mogao trpiti to varanje da nisam stisnuo dignuo bi cijelu kucu na noge jer bi poceo lupat i vikat, nisam mogao igricu ocima vise vidjeti boli me k za onih 400 bodova u rivalsima. On je trebao svirat kraj u 92min kad je meni njegov golman uhvatio loptu a ne pustiti jos jedan napad samo da bi njemu svako dodavanje bilo tocno koliko god puta iz okreta dodao. Jebena strgana igrica uopce nemam zivaca za njene gluposti vise. A prethodnu utakmicu mi samo nestane onaj pravokutnik na donjoj desnoj strani i mapa nit sam znao gdje su igraci po terenu nit sam znao koliku imam staminu. Bravo odlicna igrica EA svaka cast bas se vidi da ste je zavrsili a niste je pustili van nezavrsenu punu bugova.

17 godina
The_K kaže...

Smece od igrice. 1:1 rezultat sudac svira da ce biti 2min nadoknade ja odradim "zadnji" napad i izgubim loptu tocno u 92minuti njegov golman je uhvatio loptu u ruke. Kazem si nema veze idemo u produzetke.On izbije loptu sa golmanom pukne kontru i zabije gol u 93min odmah sam stisnuo alt+f4 nisam mogao trpiti to varanje da nisam stisnuo dignuo bi cijelu kucu na noge jer bi poceo lupat i vikat, nisam mogao igricu ocima vise vidjeti boli me k za onih 400 bodova u rivalsima. On je trebao svirat kraj u 92min kad je meni njegov golman uhvatio loptu a ne pustiti jos jedan napad samo da bi njemu svako dodavanje bilo tocno koliko god puta iz okreta dodao. Jebena strgana igrica uopce nemam zivaca za njene gluposti vise. A prethodnu utakmicu mi samo nestane onaj pravokutnik na donjoj desnoj strani i mapa nit sam znao gdje su igraci po terenu nit sam znao koliku imam staminu. Bravo odlicna igrica EA svaka cast bas se vidi da ste je zavrsili a niste je pustili van nezavrsenu punu bugova.

Ja sam jednu tekmu dobio gol u 95 minuti a bile su dvije minute produžetka. Lik ima korner, ja ne mogu izbiti loptu a on ne može zabiti. Izvodio je kornere dok nije zabio. Konačno je zabio u 95 minuti i sudac svira kraj.

13 godina
neaktivan
truba95 kaže...
zagid3 kaže...
truba95 kaže...

dal se dobiju veci rating igraci u pickovima i otprilike koji reting je za gold 1 ili nema pravila ? 

U kojem smislu rejting? Dali mozes malo pojasniti pitanje

Ukupna ocjena igraca

Nema to pravila. Vaznije je imat balansiran tim nego reting. Nemoj da te povuce rating pa da kupujes tipa Verthongena prije Davinsona Sancheza ili tako nesto.

13 godina
neaktivan
FIFA 19

Youtuberi, uopce nemaju boostan pack weight...

Dobra reklama za EA.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Youtuberi, uopce nemaju boostan pack weight...

Dobra reklama za EA.

Lol, kakav je ovo pack bokte...

13 godina
FIFA 19

To su mu player pickovi. Ja sam sad otvoril par komada, najjaci Biglia. 

Koja money grabbing kompanija jbt. Napravili iz boostanih kartica show. Posebne. Koja komedija jbt. Drago mi je da ima contenta, ali potpuno krivi content. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Do kraja četvrtog mjeseca u igri više neće biti rare kartica već sva neka live dynamic nabrijana sranja. Svaki mjesec dodaju novu boju i novu briju. Dok je tako ljudi su zaokupljeni novim karticama a ne gameplayom. Ovo postaje smiješno. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Haha moj svaki pogodak ma kolko izgledna sansa bila je krv, znoj i suze a ovaj je tri puta pucao a de gea se fino usro. 

Serem se ja njima na gameplay i na ove  sve silne kartice s kojima pokusavaju odvuci paznju s gameplaya. 

1 0 hvala 0
13 godina
cicek kaže...

Haha moj svaki pogodak ma kolko izgledna sansa bila je krv, znoj i suze a ovaj je tri puta pucao a de gea se fino usro. 

Serem se ja njima na gameplay i na ove  sve silne kartice s kojima pokusavaju odvuci paznju s gameplaya. 

Doslovno moja svaka tekma tak izgleda. Ali svaka. Malo je lakse od kad igram sa dva u napadu i to Suarez i Mbappe tandem... Pa se neke 100% sanse zabiju. Al i dalje je to muka isusova. 

14 godina
neaktivan
cicek kaže...
mirkossam kaže...

Kako sloziti ovj sbc hybrid leagues nasao sam na  ytb svebosim zadnje ali ovu squad goals nekako da ispunim sa njegovim igracima squad 100 hemija kod mene 99 e nema sanse 100 ngurati svaki na svom mjestu sve sve ali nemoze moze li mi neko pomoci kako ga je slozio treba mi rare pack

Stavi te igrace u novi squad i odi na onu opciju TOTW di mozes igrat protiv trenutnog TOTW-a i prekini 10 utakmica s tom ekipom koja ide u sbc i svi ce ti imat loyality i 10 chem.

Svaki put kad to uradim izbaci me igre na pocetni meni i protiv totw i na sezoni offline sta je problem

14 godina

Kako je dobar ovaj Arnautovic. Pogotovo kad uvijek ulazi s klupe oko 60. min sa Martinezom i onda su nezaustavljivi. 3 tekme usao s klupe 5 golova i 3 asista, sve utakmice preokrenuo.

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Doslovno moja svaka tekma tak izgleda. Ali svaka. Malo je lakse od kad igram sa dva u napadu i to Suarez i Mbappe tandem... Pa se neke 100% sanse zabiju. Al i dalje je to muka isusova. 

Nije mi jasno... Smjesno mi je da de gea pokusava nekve obrane s nogom ovo ono i uvijek popusim gol, a njegov golman koji got da je lijepo se najnormalnije baci i obrani. Isto mi je smijesno kad mi njegov golman u sekundi eksplodira i doleti do mene cim ja predem 16m u 1na1 sansi... U obrani da ne govorim. Identicna situacija kod mene kao i 100 drugih kod njega al moj branic je prekratak dok njegov sjece lopte ko žito. Sve u svemu komedije. :D dobro da nisam nekvi temperamentni ko onaj talijancek kaj se ljuti u pm, mjesecna placa bi mi odlazila na kontrolere.

Al najsmijesnije od sveg, nakon patcha, izgubis i nemas pojma sta si krivo napravio, a bome i kad pobjedis isto nemas pojma dal si bio bolji ili je njega jebala igra ko tebe u prosloj tekmi. Totalna zbunjola nakon svake utakmice.

mirkossam kaže...
cicek kaže...
mirkossam kaže...

Kako sloziti ovj sbc hybrid leagues nasao sam na  ytb svebosim zadnje ali ovu squad goals nekako da ispunim sa njegovim igracima squad 100 hemija kod mene 99 e nema sanse 100 ngurati svaki na svom mjestu sve sve ali nemoze moze li mi neko pomoci kako ga je slozio treba mi rare pack

Stavi te igrace u novi squad i odi na onu opciju TOTW di mozes igrat protiv trenutnog TOTW-a i prekini 10 utakmica s tom ekipom koja ide u sbc i svi ce ti imat loyality i 10 chem.

Svaki put kad to uradim izbaci me igre na pocetni meni i protiv totw i na sezoni offline sta je problem

Neznam... Moja taktika je bila izvedem centar i vanka. I tako deset puta. Mozda su maknuli da ne mozes vise na taj nacin dobiti chem, al cisto sumnjam. Nemaju oni volje pratit svaku tekmu WL a kamoli ove nebitne.

17 godina
mirkossam kaže...

Ja ti to radim na način da odem odigrati offline sezonu i čim igra krene ja prekinem cijelu igru i izađem u početni meni PS4. Potom ponovno pokrenem igru i tako 10 puta. U tom slučaju mi ne bilježi poraz ali uredno zabilježi da mi je igrač odigrao tekmu. Godinama tako radim i 100% funkcionira.

12 godina
FIFA 19

Eto koliko je usrana igrica umjesto da mbappeu se lopta odbije od petu i ode iza njemu lopta prodje kroz petu tako da bi mogao savrseno opaliti sa 25m. Ne kuzim zasto nisu stavili dodatnu animaciju kako namjesta loptu tako da mu ne prodje lopta kroz stopalo pri pucanju najvjerojatnije zato jer kad bi se on namjestao ja bi stigao blokirat a ne ovako iz prve opalit finesu i lomit sve moguce zakone zdravog razuma. Taj sam gol primio u 90min i nisam stigao izjednaciti njihov strgan gameplay me je kostao utakmice i najgore mi je sto u 50% slucajeva dobijem zuti karton a nemam pojma zasto sam ga dobio umjesto da mi pokazu snimku gdje sam napravio prekrsaj oni nista isto tako i za zaledje dobijem zaledje a bio sam sto posto siguran da sam dobro istajmirao a nekad kad mislim da ce biti zaledje ne bude zaledje bas bi htio viditi snimke jeli me jebu jer sam par puta na yt vidio kako varaju streamere za zaledje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The_K kaže...

Eto koliko je usrana igrica umjesto da mbappeu se lopta odbije od petu i ode iza njemu lopta prodje kroz petu tako da bi mogao savrseno opaliti sa 25m. Ne kuzim zasto nisu stavili dodatnu animaciju kako namjesta loptu tako da mu ne prodje lopta kroz stopalo pri pucanju najvjerojatnije zato jer kad bi se on namjestao ja bi stigao blokirat a ne ovako iz prve opalit finesu i lomit sve moguce zakone zdravog razuma. Taj sam gol primio u 90min i nisam stigao izjednaciti njihov strgan gameplay me je kostao utakmice i najgore mi je sto u 50% slucajeva dobijem zuti karton a nemam pojma zasto sam ga dobio umjesto da mi pokazu snimku gdje sam napravio prekrsaj oni nista isto tako i za zaledje dobijem zaledje a bio sam sto posto siguran da sam dobro istajmirao a nekad kad mislim da ce biti zaledje ne bude zaledje bas bi htio viditi snimke jeli me jebu jer sam par puta na yt vidio kako varaju streamere za zaledje.

Ma ovi kanadani su idiotu svi od reda. Ja sam upravo zavrsio tekmu. Lik nije imao jednu gold karticu sve ove pizdarije brze. I mor rivaldo s lijevom nogom promasio dva puta cijeli gol, sam samcat na kojih 6m-7m. I da bude najbolje ubacim u 90' slucajno na rub 16 i onda s voleja pogodim raslje za pobjedu. Igra vrijeda zdrav razum i logiku. 

13 godina
FIFA 19

Vikend liga jučer 1-4, danas 6-1 ili 6-2 nisam siguran za ovaj drugi poraz?

Fora je u tome da sam jučer igrao protiv lošijih igrača nego danas, ali kakve sam golove primao, majko mila.

Gotovo niti jedan nije bio iz akcije i šuta nego sve jebeni odbijanci i naravno tacklovi koji ostavaljaju loptu protivniku na nozi - strašno nešto.

Jedna je jučer bila posebno zanimljiva utakmica... tip ima ekipu, mislim da mu je najjači igrač bio 82, a u napadu onaj King 78 rated + par nonrare igrača.

Znači prvo poluvrijeme kakva igra njegovih, uživancija za gledat... pasovi besprijekorni iz prve, moji se odmiču da njegovi prime loptu, znate ono kad lik pošalje loptu na igrača kojeg vi markirate i svejedno mu lopta dođe bez problema... znači katasrofa - prvo poluvrijeme 3-0 za njega (King het-trick).

Ubacujem Ibru u drugom i do 60' mu izjednačim na 3-3 - njegovi nestali s terena - nema ih više - gotovo.

I kad sam zabio taj treći gol, moji se opet vratili u stanje iz prvog poluvremena, ali nekako sam uspio doći do kraja utakmice 3-3.

Prvi produžetak, njegovi na 0 stamine jer mali igra presing, naravno, a nema igrače za to i ja lagano povedem 4-3.

Počinje drugi produžetak, mislim se, samo razvlači igru jer njegovi ne mogu trčat i nema problema.... nema problema moj kurac.

Ovi kao da su dobili mlazni pogon, a moji kao da igraju sa slomljenim nogama bez kopački... svako dodavanje krivo, ne mogu stići njegovog igrača koji ima 0 stamine - užas.

U tom drugom produžetku sam dobio 3 komada od nikakve ekipe sa 0 stamine, a sva tri gola su bila iz odbijanca jer mali nije mogao jurit po terenu pa se iz prve dodavao i kad se približi 20m opali po golu - svaka lopta se odbila na jedinog njegovog igrača u blizini i sva tri gola dobijem na taj jebeni način, jebo im pas mater.

Nego, često spominjem kako mi Ronaldo maši mrtvace pa sam se sjetio snimiti jednu takvu situaciju da ne kažete da izmišljam.

Kuriozitet je da je u istoj utakmici zabio gol iz prve, čak nije bio niti dobro pozicioniran, sa nekh 17m s desne strane.

Ali kad je sam pred golmanom onda to izgleda ovako:

Igrao sam i protiv ovog danas... izgubio naravno... na 4-1 sam se maknuo od kompa i pustio ga da se sam igra.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 19

Nakata je jako jeftin za složiti...finišing mu je loš, i nije za cam-a. Ali...s karticom sentinel, defending i physical mu skoči i više nego dobro za centralnog veznog. Odigrao sam par utakmica s njim sad, i jako je dobar na centralnom sa sentinelom. Recimo bolji od IF Gundogana za nekoliko koplja, kao Pjanić s driblingom i paceom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Ova tekma me je dovela u gold 3. Dalje ne igram ni da mi obecaju paket put ikona. Ja pobjedujem a zivcaniji sam nego kad gubim jer stvorim barem 7 100% sansi, da ne pretjerujem s vecim brojkama, a golove zabijem s odbijanca. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
mirkossam kaže...

Ja ti to radim na način da odem odigrati offline sezonu i čim igra krene ja prekinem cijelu igru i izađem u početni meni PS4. Potom ponovno pokrenem igru i tako 10 puta. U tom slučaju mi ne bilježi poraz ali uredno zabilježi da mi je igrač odigrao tekmu. Godinama tako radim i 100% funkcionira.

Na ps4 je najbrzi nacin da pokrenete utakmicu protiv totw ili offline season, odete u meni od PS i na test internet connection(samo udete u to i odma izađete). Igra ce vas izbaciti u glavni meni igre, zatim samo trebate ponovo uci u ultimate team i to je to. Mislim da je to najbrzi nacin, nemorate restartirati igru.

14 godina
neaktivan
FIFA 19

Otvaram paketiće od MM kad ono walkout, ljubičasti flare, yeeeeey.... Škriniar.... :/

Naravno, već imam 190 utakmica s njegovom SBC karticom. Oh well, valjda će se prodat za 150k. Ima li koja jeftina ikona da se "isplati" craftat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
MBuda kaže...

Otvaram paketiće od MM kad ono walkout, ljubičasti flare, yeeeeey.... Škriniar.... :/

Naravno, već imam 190 utakmica s njegovom SBC karticom. Oh well, valjda će se prodat za 150k. Ima li koja jeftina ikona da se "isplati" craftat?

Sto bi ja dao da sam dobio karticu koju mogu prodati za 150k to u ovoj fifi jos nisam dozivio zato budi sretan. Meni je Sheva vrh i preporucam

15 godina

Sheva je vrh al nije jeftin bas. Nesta i nakata su jeftini 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
The_K kaže...
MBuda kaže...

Sto bi ja dao da sam dobio karticu koju mogu prodati za 150k to u ovoj fifi jos nisam dozivio zato budi sretan. Meni je Sheva vrh i preporucam

Nije da sam nesretan,  fina kartica je. Žao mi je da samo da već imam istu iz SBC-a untradeable jer mi je ovaj dizajn ljepši al što je tu je. Trenutno imam ove ekipe iz Serie A i La Lige. Fali mi jedan napadač za La Ligu, razmišljam Griezman, Suarez ili Bale... Ili da slažem Arnautovića pa da završavam EPL ekipu oko njega i Aguera (uletio u 2player packu od Vrsaljka :) ?

Ibro na klupi uvijek prvi čeka priliku za ulazak, baš je dobra kartica... Na raspolaganju 150k + FFS Škriniar + Aguero?

Serie A Serie A
La Liga La Liga
EPL todo? EPL todo?
13 godina
CroVandal kaže...

Sheva je vrh al nije jeftin bas. Nesta i nakata su jeftini 

Nesta je top. Sve ima.

9 godina
neaktivan
FIFA 19

EA je ovde godine baš odlučio izmust "naivčine" do kraja.

IF kartice imaju neki minimalni upgrade dok izbacuju konst. neke special kartice koje dobivaju nerealni boost ili podižu broj live kartica koje dobivaju upgrade po stvarnim utakmicama.

Content je dobar, ali klošari bi se mogli pozabaviti samim gameplayom i serverima, a ne samo gledati kako naivcima prodati što više FIFA pointsa.

Meni nakon patcha svaka utakmica kao da se u blatu igra.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2019 19:44 (virusulja).

1 0 hvala 0
6 godina
FIFA 19

Danas u WL 15 precki i stativi pogodim (doslovno) u 5 tekmi. Jebiga, kad nejde nejde. U jednom napadu Geriezmann glavom u precku, odbije se Aspasu i pogodim stativu i opet Griezmann u precku. Za poludit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2019 21:20 (Tkozna).

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Za sada imam skor 11 7, kako sam se iznervirao malopre, u dve utakmice vodim po 2:0 i 3:1, ljudi izjednace i gubim na penale. Kako mrzim penale, radije bih predao te utakmice. Ovaj Casemiro je masina, covek ima pace 65 ali sve nadoknadi postavljanjem. Sve sto meni smeta kod Rijkaarda ima Casemiro, ozbiljno razmisljam da ga napravim. 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Imam puno untradable kartica i nekih s kojima ne igram pa sam mislio složit Nestu.

Ali danas sam promijenio mišljenje, ustvari ideju dobio da složim Rijkarda umjesto Neste.

Onaj Nedved što sam neki dan dobio je untradable, a nemam ga kamo stavit pa sam zato mislio Rijkarda naravit jer se traži isto kao za Nestu + ikona.

Što se Nedveda tiče na lijevo krilo ne može jer je tamo Neymar i njega ne diram, a pozicija na koju ga stavljam zadnjih dana CM mu očito ne odgovara, nema ga nigdje.

Zanima me ako je netko probao Rijkarda da mi kaže kakva je kartica da ne ulupam sve kartice ako nije dobar.

Mada, lani sam također imao Rijkarda i bio sam prilično zadovoljan njime.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Skilledžija kaže...

Imam puno untradable kartica i nekih s kojima ne igram pa sam mislio složit Nestu.

Ali danas sam promijenio mišljenje, ustvari ideju dobio da složim Rijkarda umjesto Neste.

Onaj Nedved što sam neki dan dobio je untradable, a nemam ga kamo stavit pa sam zato mislio Rijkarda naravit jer se traži isto kao za Nestu + ikona.

Što se Nedveda tiče na lijevo krilo ne može jer je tamo Neymar i njega ne diram, a pozicija na koju ga stavljam zadnjih dana CM mu očito ne odgovara, nema ga nigdje.

Zanima me ako je netko probao Rijkarda da mi kaže kakva je kartica da ne ulupam sve kartice ako nije dobar.

Mada, lani sam također imao Rijkarda i bio sam prilično zadovoljan njime.

Imas mislim loan verziju od 20 tekmi pa probaj. Najbolje ces skuziti kakav je ako sam probas

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice