FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.061.093
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FIFA 19

Dobio Mullera u UCL packu...Otici ce za 45k cca

Kakve ste vi sreće

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 19

Radio Liga NOS sbc-eve dns jer volim Salvia, a cijene su pale. Dobijem u jednom packu IF Kolarova i ostavim ga u klubu, dosao sbc za Sturidgea i Kolarov skocio na 55k ja gledam sto se događa jesu li ljudi normalni zasto toliko placaju i prodam ga... Imam sad Salvia+30k u džepu sto mi se vratilo iz sbc-eva s time da nisam prodao Albiola i jos  par 83 rated sto sam dobio. Svakog igraca iz bundeslige sam prodao za 1k+ i jos neke random Serie A i Ligue1 silvere za 2-4k.  Sad jos odraditi MLS za Piattia i ekipa za opustanje sve lijepse izgleda.

7 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Kakve ste vi sreće

UCL Mane, vredi oko 150k. Ne znam da li da prodam sada ili ce cene mozda da skoce. Odlicna kartica, malo slabiji sut, ali sem toga sve odlicno. 

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Kakve ste vi sreće

Kurčeve. Dobio neko smeće rated 78

13 godina
FIFA 19

Dobio UCL Lingarda, nije lose. 20-25k.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TStefan91 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Kakve ste vi sreće

UCL Mane, vredi oko 150k. Ne znam da li da prodam sada ili ce cene mozda da skoce. Odlicna kartica, malo slabiji sut, ali sem toga sve odlicno. 

Je li ima koji pack a da nisi dobio ništa? Ja u svim današnjim sbc nisam dobio igrača vrijednog 2k coinsa. U sbc na koji sam potrošio 4k coinsa dobio sam nazad 3600 coinsa. Meni da slože obrnuti sbc u kojem su šanse da ništa ne dobiješ 1%, ja bih bio taj 1%. Nevjerojatno kako ne mogu baš ništa dobiti. Odigrat ću onog sturridgea samo zbog ona dva packa da se uvjerim da je i u njima kurčina.

12 godina
movie kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Kakve ste vi sreće

Kurčeve. Dobio neko smeće rated 78

Ja dobio nekog rusa 5k vrijedi

15 godina

Kakav ucl pack? Dobio özila i robbena jos na flash sbc

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
CroVandal kaže...

Kakav ucl pack? Dobio özila i robbena jos na flash sbc

Svaki sat se mijenja.

15 godina

Onda sam ga propustio jbg. 

9 godina
neaktivan
FIFA 19

TOTW sbc je u codu tako ako mislite raditi pripremite se.  :)

1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Ja ne mislim da nesto posebno imam srece u izvlacenju paketa. Od pocetka igre sam dobio UCL Casemira, Manea, a od obicnih kartica Dibalu, Milinkovic Savica, Gabriela Jesusa, Davida Silvu, Busquetsa, Boatenga.. Od ovih iz WL sam dobio Kaderbereka, Wernera, Parteya i Ziyecha ove nedelje. Jedino me usralo sa ikonom. :) Kapiram da mnogo ljudi nije dobilo nista, ali mnogo ljudi je dobilo i vise od mene. Prodao sam Manea, sem brzine nista posebno, Son je mnogo jeftiniji a bolji. 

16 godina
FIFA 19

Igra li netko pro clubs da mu fali igrac ili ima li vas koji bi igrali da napravimo neki klub?(PS4)

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Danas nisam dobio dobre igrace ali 18 squad fitness kartica i 2 shadow kemije sto je dosta dobro posto sam za sbcove danas dao mozda max 5k sve ostalo iz kluba

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2018 12:39 (CroVandal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Novi dan, novi sbc, nova karina. Kod mene i dalje nula bodova. Apsolutno ništa nisam dobio u ova dva dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probaj skupiti 5 6 paketa pa zaredom otvoriti mene je tako posralo

13 godina
FIFA 19

Sramota je da opet imaju delay u WL. Ovo je stvarno vise prevrsilo svaku mjeru kaj se tice igranja WL. Vidim da mi je igrac 30% tromiji, sporiji... I dalje gazim frajera, ali ne mogu gola dat.

SBC su klasicna metala, nista. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Sa Neymarom je ova igra puno zabavnija.

Tek sada mogu reći da mi je baš gušt igrat pa sam čak počeo trošiti fitness kartice samo da igram s tom ekipom.

Nemam ja blage veze o skill forama, ali sa Neymarom to nije ni bitno jer je brz k'o zmija i što god da napravim s desnom gljivom je u pravilu dobro :)

Jedino što mi se kod njega ne sviđa je to da promašuje puno mrtvih šansi, ali s druge strane finess sa 25m kupi paučinu s rašlji samo tako i svakojaki ostali šutevi za koje ne vjerujem da će ući, uđu.

A ono što znam da mora pogoditi i već slavim prije nego pucam, često mangup promaši.

Osim šuta, dodavanja su mu odlična pa često proigravam ostale igrače puno lakše nego prije tako da i oni više dolaze do izražaja.

Pogotovo Socrates koji je sad počeo više zabijati jer sam ga prije koristio pretežno za razigravanje i dodavanja, sad to ponekad radi Neymar, a ovaj ulazi u prazan prostor i često zabija.

WL 4-4 - zadovoljan sam s igrom i rezultatom.

Jednu sam samo izgubio na penale koju sam bio duplo bolji protivnik, al jebat ga.

Ja imao 17-12 udarce na gol, a on 7-2 i završi 1-1, a penali su jebena lutrija.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Sramota je da opet imaju delay u WL. Ovo je stvarno vise prevrsilo svaku mjeru kaj se tice igranja WL. Vidim da mi je igrac 30% tromiji, sporiji... I dalje gazim frajera, ali ne mogu gola dat.

SBC su klasicna metala, nista. 

Meni relativno dobro radi ovaj vikend.

Imao sam samo jučer jednu situaciju da mi je igra stala na 2 sekunde i onda kad je nastavilo mi je prebacivanje igrača kasnilo - dok sam se snašao tip mi uvali gol.

Moguće da je i on nešto napravio jer se slično dogodilo još jedanput i točno kad je bila situacija da me izjebe, ali taj drugi put nije uspio.

Na kraju sam svejedno popušio, mislim isto na penale?

P.S.

Mi na PC-u igramo nakon novog patcha pa mi je valjda i zato lakše?

Jel bio kod vas na PS-u patch?

Ovaj što smanjuje obranu AI-a?

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2018 14:06 (Skilledžija).
13 godina
neaktivan

Dovrsio sam jutros MLS league SBC i u plusu sam,iako nist posebno nisam u packovima dobio. Nevjerojatno je da se svaki common gold proda za 600 coinsa, a neki i za 3k tipa Ranochia, silver odlaze za 1k u prosjeku i bronze su se prodali. SBC Piatti  me odusevio, 5*skill i 4*weak foot, jedino sto mu je lose je jumping i heading accuracy. 

7 godina
neaktivan
FIFA 19

Sta je Sturridge meni malopre uradio ono je strasno. Lepo sam krenuo, 5 pobeda i 3 poraza i onda vezem 2 poraza i trenutno sam na 5-5. Vodim 2:0, kontrolisem utakmicu, uvede gospodina i on mi za 10min da 3 komada. Dva sut sa distance i jedan glavom. Sada sam bas u dilemi da li da radim taj SBC. Cekam veceras mozda bude nesto bolje. Inace, radite ove flash sbc-eve sto izbacuju, na svakom sam u plusu po 5,6k. 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Patch stize u utorak za PS. 

Sturridge mi se svida radi strenghta i overvall ocjena koje su fenomenalne. Ali taj WF 2* mi je opako odbojno. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Imate dnevni zadatak da zabijete gol s Englezom u dvije utakmice.

Kad to riješite dobijete Sturridgea na 10 utakmica pa ga probajte prije nego ga budete radili.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 19

Znaci ovaj vikend je igra teško sranje, od odigranih 10 utakmica iman 6W i 4L, pazite sad ovo, od ovih 4L, jedan je bio pravi, ostale san bia bolji ali noramalno gubin 2-1 svaku i tako negdi oko 50 minute igra stane kad ja pritišćen, i piše suparnik izasa i mene vrati u meni od Ultimete teama, znači nisan dobia DNF match niti san izbačen radi konekcije, ne piše mi btw ništa, a u recordu WL uredno piše izgubljena utakmica. Pa j**em im sve, i kad mi sve radi ja dobijen lost za nezavršenu utakmicu koju ja nisan izaša, niti san ima problema s konekcijom. Koji k**ac??? Javin im se na support chat ovaj mi lik tamo nudi troubleshooting načine kako ne izgubit konekciju, ja mu 10 puta recen da nije do mene i da bi lika izbacilo zbog servera, on na to da ako lik izađe ili tako nešto da ja ne dobijan ni dobijenu ni izgubljenu, te da to nije do njih (naravno kad je ista do njih), ali da nije problem ni u meni ni nista u vezi moje veze, a nudi mi pomoć da popravin mrežu. Pravi budalu od mene i od ostalih ljudi jer ja ne vidin svrhu tog njihovog supporta kad on mene samo masla s nečime sta ja ne tražin iako mi na početku reće da će on to istražit.

Svaki vikend na match,2,3 od Elita 3 i onda me ovako useru odma u startu....

PSN : Kocka0908
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 19

Kad će novi sbc za black firday...Koliko je ostalo da se ovaj završi?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Kad će novi sbc za black firday...Koliko je ostalo da se ovaj završi?

Svakih 1h stize novi SBC. Sve ti pise kad udes u fifu. 

8 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Kakve ste vi sreće

Jučer i danas sve šta sam otvorio nisam dobio ovr 80 rating, eto kolike sam sreće, jebemti crni petak.

Takve šugave stvari dobivam da je to strašno, znači ovaj jučer SBC sa UCL igračem i ovaj danas kad zbrojim za oba skupa ne mogu dobit 3k coinsa a dao 22 igrača za njih, slike u prilogu.

Kaže netko sreća, ma kakva mrtva jebena sreća da ja od toliko packova još nisam dobio igrača vrijednijeg od 5k, bar slučajno nekako ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2018 16:49 (Iniesta21).
15 godina

Ja trenutno skupljam imam 3 packa za otvorit otvaram ih oko 21h da vidimo hoce li ista ili nista. Jos sam zaradio lijepo neke sbc sam napravio za 5min jel imam hrpu igraca u clubu i uvijek 30 itema na prodaji i stalno kupuju ljudi pogotovo silver igrace na 2 silvera zaradio 18k

8 godina
neaktivan
FIFA 19

Sklepo 20 PL premium upgrade packova, najjači igrači Serri i Lovren 😂😂😂😂😂😂

Ovo više nije ni smiješno, već žalosno.

2 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja napravio 5 i dobio Fabinha. Bice za SBC Sturridge koristan. 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice