FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.001.353
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: FIFA 19
zvone07 kaže...
DR nagrade, odaberem ponovno packove, ovaj put tradeable. Mislim si opet ja magarac umjesto da uzmem 65000 coina.

Prvi pack izlazi Romagnoli IF, Lloris i Alba.
Reko nemrem vjerovat, najbolji pack otkad igram ut a to je od pocetka haha. Osmijeh od uha do uha.

Otvaram drugi pack i izadje ovo:

I sad nemoj vise biti blesav nego uzimaj coinse, posralo te, vise vjerojatno nece!

13 godina
neaktivan
zvone07 kaže...
DR nagrade, odaberem ponovno packove, ovaj put tradeable. Mislim si opet ja magarac umjesto da uzmem 65000 coina.

Prvi pack izlazi Romagnoli IF, Lloris i Alba.
Reko nemrem vjerovat, najbolji pack otkad igram ut a to je od pocetka haha. Osmijeh od uha do uha.

Otvaram drugi pack i izadje ovo:

Evo ja napaljen jer si ti dobio sve i svasta odem i uzmem te nagrade. Najjaci u 4 paketa Kagawa, 83.

mogao sam imati 65k ovako imam kurac u usta.

14 godina
Vjerojatno.
Sad je samo nedoumica prodati Aguera ili ne. Ionako mislim kupiti spicu i napikiral sam se na Lukakua ili Aubameyanga.
Nisam pametan.

Inace sa ovom polujadnom ekipom sam skupio 20 pobjeda, ostale 2 tekme.
11 godina
zvone07 kaže...
Vjerojatno.
Sad je samo nedoumica prodati Aguera ili ne. Ionako mislim kupiti spicu i napikiral sam se na Lukakua ili Aubameyanga.
Nisam pametan.

Inace sa ovom polujadnom ekipom sam skupio 20 pobjeda, ostale 2 tekme.

Ja bi ti preporucio da ga stavis u spicu i igras sa njime jer nemas boljeg napadaca u BPL-u od njega. Ljudi su mi sa njime zabili previse golova sa 30m iz okreta Aguero ne zna promasiti gol

13 godina
neaktivan
FIFA 19

Evo vratio mi je u nagradama od weekend lige.

Dal' da ga prodam il' ne ..hmm

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Probati cu ga pa cemo vidjeti. Imam sad preko 250k, za nadogradit tim. Ako prodam i njega imam preko pola mil.
Pa je svaki savjet dobrodosao.

Inace, evo i nagrada od WL.
17 godina
C3c1l kaže...

Najbolja kartica s kojom sam igrao ove godine. Možeš ga prodati i nadati se da će mu cijena za dva tjedna pasti pa ga uzeti ponovno. No ako ga i misliš prodati nemoj to napraviti sada već u subotu ujutro.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
C3c1l kaže...

Najbolja kartica s kojom sam igrao ove godine. Možeš ga prodati i nadati se da će mu cijena za dva tjedna pasti pa ga uzeti ponovno. No ako ga i misliš prodati nemoj to napraviti sada već u subotu ujutro.

Prodao ga prije par minuta za 491k

Skupljam za Prime Berkampa.

Makar me sada pali da uzmem Bale-a i Suareza. Mozda kombinacija Bale i Grizmanna. Vidjet cemo :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2018 10:39 (C3c1l).
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Lose nagrade u division rivals, uzeo sam untredable i dobio Alderweirelda i Edersona. Da li je neko koristio Alderweirelda uopste, kakav je? Imao sam malo vise srece u nagradama iz vikend lige, Werner. Uz flashback Gecea bice dobar tandem. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TStefan91 kaže...

Lose nagrade u division rivals, uzeo sam untredable i dobio Alderweirelda i Edersona. Da li je neko koristio Alderweirelda uopste, kakav je? Imao sam malo vise srece u nagradama iz vikend lige, Werner. Uz flashback Gecea bice dobar tandem. 

Taj "Gece" kako bi ti napisao, izjebao me u svakoj tekmi koju sam igrao protiv njega, jos kad je u kombinaciji sa crvenim Reus-om, uff.. Bas me namuce svaki put.

17 godina
C3c1l kaže...

Makar me sada pali da uzmem Bale-a i Suareza. Mozda kombinacija Bale i Grizmanna. Vidjet cemo :)

Ne isplati se sada iconu uzimati. Pričekaj da vidiš kako će se situacija kretati. Ja sam prošle godine u ovo vrijeme uzeo van bastena koji je kao i sve icone za crni petak jako izgubio na vrijednosti. Vidim, cijene se polako vraćaju na staro pred vikend ligu. Sada ću opet sve prodati. Opet me uhvatio taj market pa samo kupujem i prodajem, više uopće ne igram. I mene vuće taj bergkamp još od prošle godine. Imam coinsa za njega ali mi žao dati toliko. Prošle godine je u ovo vrijeme koštao isto a onda je za crni petak pao ispod milje, i to debelo.

6 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
TStefan91 kaže...

Taj "Gece" kako bi ti napisao, izjebao me u svakoj tekmi koju sam igrao protiv njega, jos kad je u kombinaciji sa crvenim Reus-om, uff.. Bas me namuce svaki put.

Gotze.  Imam obicnog Reusa, upada u 11 umesto Sona. 

12 godina
neaktivan
FIFA 19

Najbolji pekovi od vikend lige ikad. Uletili Eriksen, Coutinho, Varane. U player picku Anderson. Nikad više se necu žaliti

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
C3c1l kaže...

Ne isplati se sada iconu uzimati.Pričekaj da vidiš kako će se situacija kretati. Ja sam prošle godine u ovo vrijeme uzeo van bastena koji je kao i sve icone za crni petak jako izgubio na vrijednosti. Vidim, cijene se polako vraćaju na staro pred vikend ligu. Sada ću opet sve prodati. Opet me uhvatio taj market pa samo kupujem i prodajem, više uopće ne igram. I mene vuće taj bergkamp još od prošle godine. Imam coinsa za njega ali mi žao dati toliko. Prošle godine je u ovo vrijeme koštao isto a onda je za crni petak pao ispod milje, i to debelo.

Gle movie, velika vecina nas ovdje zapravo igra igru, ne sjedi na marketu. Ja sam, uvjeren da Ceco ima razloga zasto zeli Bergkampa i da mu je to cilj za ovu fifu, tak da 50k plus minus mu, ne znaci nista ako ce imat igraca kojeg zeli. Uostalom ikona ce mu dosta pomoc u WL. Ja isto opet zelim talijane. Gattuso, Maldini su mi must pick. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
8 godina
SimeKZ kaže...
movie kaže...
C3c1l kaže...

Ne isplati se sada iconu uzimati.Pričekaj da vidiš kako će se situacija kretati. Ja sam prošle godine u ovo vrijeme uzeo van bastena koji je kao i sve icone za crni petak jako izgubio na vrijednosti. Vidim, cijene se polako vraćaju na staro pred vikend ligu. Sada ću opet sve prodati. Opet me uhvatio taj market pa samo kupujem i prodajem, više uopće ne igram. I mene vuće taj bergkamp još od prošle godine. Imam coinsa za njega ali mi žao dati toliko. Prošle godine je u ovo vrijeme koštao isto a onda je za crni petak pao ispod milje, i to debelo.

Gle movie, velika vecina nas ovdje zapravo igra igru, ne sjedi na marketu. Ja sam, uvjeren da Ceco ima razloga zasto zeli Bergkampa i da mu je to cilj za ovu fifu, tak da 50k plus minus mu, ne znaci nista ako ce imat igraca kojeg zeli. Uostalom ikona ce mu dosta pomoc u WL. Ja isto opet zelim talijane. Gattuso, Maldini su mi must pick. 

Gattuso i Keane izgledaju kao da su samo sposobni za jedno a to je trostruki prijelom noge protivnickom igracu.

7 godina
neaktivan
FIFA 19

E neka ste svi dobili jebene packove, dragi mi zbog vas, sad kad ja dođem s posla vidjet ćete šta se otvara, onda neka vama bude žao mene.

3 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Sexy - navijac sam Milana od malih nogu..... Isto tak i pratim Seriu A... Tak da za mene je to cisti old school ikonizam u kojem uzivam. Kao prosle godine u Del Pieru i Nesti. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
SimeKZ kaže...

Sexy - navijac sam Milana od malih nogu..... Isto tak i pratim Seriu A... Tak da za mene je to cisti old school ikonizam u kojem uzivam. Kao prosle godine u Del Pieru i Nesti. 

Ma kuzim ;)

Uzivao bih i ja u Arsenalu da su igraci bili malo slabiji :'D

Henry, Bergkamp, Pires, Viera, Lehmann... Da EA nije napravio inflaciju sa ikonama, do sada bi imao barem 90 Henrya :(

11 godina
neaktivan
FIFA 19

Jel moze neka pomoc, kako ubacit Griezmanna u ovu ekipu. Bilo koja formacija. Mislim se izmedju njega i Dybale ima li iko iskustva s njima dvojicom? Movie, ti si maher za ovo, kako Griezmanna ukomponovat?

0 0 hvala 0
8 godina
miikaa77 kaže...

Jel moze neka pomoc, kako ubacit Griezmanna u ovu ekipu. Bilo koja formacija. Mislim se izmedju njega i Dybale ima li iko iskustva s njima dvojicom? Movie, ti si maher za ovo, kako Griezmanna ukomponovat?

Najjednostavnije bi ti bilo prebaciti ga u CM, uzeti njega i Hernandeza iz Atletica (LB) i staviti ih u LB i LCM poziciju. I uzmes Insignie-a za snazan chem sa Immobileom ako njega zadrzis, ili ako hoces Hamsika zadrzati, prebacis ga u ST i ponovno Insignie snazan link. Obrana ce ti se trebati promijeniti u tom slucaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2018 14:34 (sexytoiletpaper).
11 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...
miikaa77 kaže...

Najjednostavnije bi ti bilo prebaciti ga u CM, uzeti njega i Hernandeza iz Atletica (LB) i staviti ih u LB i LCM poziciju. I uzmes Insignie-a za snazan chem sa Immobileom ako njega zadrzis, ili ako hoces Hamsika zadrzati, prebacis ga u ST i ponovno Insignie snazan link. Obrana ce ti se trebati promijeniti u tom slucaju.

A ne znam ne bih ga ipak na CM mislio sam cak u spic ga stavit. Ili jednostavnije da Dybalu uzmem na ST ili CAM?

13 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...
sexytoiletpaper kaže...
miikaa77 kaže...

A ne znam ne bih ga ipak na CM mislio sam cak u spic ga stavit. Ili jednostavnije da Dybalu uzmem na ST ili CAM?

Pa stavis ga na CM za kemiju i pod nekom od custom tacticsa ga stavis u napad i stom taktikom igras...

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2018 14:59 (zagid3).
13 godina
neaktivan

Malo sam prosao na futbinu kroz ekipe sto imam slozene za sbc-eve(da nemoram razmsiljat kasnije koje su mi opcije), skontao sam da su 85 rated kartice pale 40%-50% i to kartice koje ljudi koriste tipa Miranda je trenunto 7k, Paulinho 6.5k, Milinkovic 7k, Diego Costa 7.5k, Skrinar 7.5k.

Trebale bi se sve oporaviti tokom vikenda (s Paulinhom trgujem vec par vikenda i uvijek se digne za 25-30%).

Sto vi mislite ekipa?

17 godina
SimeKZ kaže...

Nije stvar u 50k plus minus već u 300k plus minus. Nitko nije toliko bogat da zbog desetak dana spljuga oko 300k coinsa. Nema smisla.

17 godina
zagid3 kaže...

Malo sam prosao na futbinu kroz ekipe sto imam slozene za sbc-eve(da nemoram razmsiljat kasnije koje su mi opcije), skontao sam da su 85 rated kartice pale 40%-50% i to kartice koje ljudi koriste tipa Miranda je trenunto 7k, Paulinho 6.5k, Milinkovic 7k, Diego Costa 7.5k, Skrinar 7.5k.

Trebale bi se sve oporaviti tokom vikenda (s Paulinhom trgujem vec par vikenda i uvijek se digne za 25-30%).

Sto vi mislite ekipa?

Ja trpam samo saula. Pao je na 6k coinsa u jednom trenutku. Preko vikenda ide bez problema za 12k a kada krene sbc icone ide i za puno više.

13 godina
neaktivan
FIFA 19

ima ko da igra na PC-u,od danas mi ne prepoznaje ps4 joystick ni InputMapper ni DS4 poludit cu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
zagid3 kaže...

Sto vi mislite ekipa?

Ja trpam samo saula. Pao je na 6k coinsa u jednom trenutku. Preko vikenda ide bez problema za 12k a kada krene sbc icone ide i za puno više.

Tako i ja drzim se jakih liga i jakih nacija. Al evo prvi puta vidim Diega Costu ispod 12k nakon prvih 2 tjedna FUT-a i to dobrano ispod 12k pa sam i njega ubacio u investicije.

Naingolan jucer 99k dns 120k šteta sto sam jednog samo uzeo...

17 godina
zagid3 kaže...

Tako i ja drzim se jakih liga i jakih nacija. Al evo prvi puta vidim Diega Costu ispod 12k nakon prvih 2 tjedna FUT-a i to dobrano ispod 12k pa sam i njega ubacio u investicije.

Naingolan jucer 99k dns 120k šteta sto sam jednog samo uzeo...

Spizdio sam preko 300k coinsa na 85 kartice. Povući ću ručnu da ne bih plakao poslije. Ako se sve završi dobro trebao bih jako lijepo zaraditi, ako ne izgubit ću isto jako lijepo.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Nije stvar u 50k plus minus već u 300k plus minus. Nitko nije toliko bogat da zbog desetak dana spljuga oko 300k coinsa. Nema smisla.

Brijes da ce toliko cijene pasti?

11 godina
FIFA 19

Ovaj patch sto su dodali stvarno nema smisla pise u njemu da su pojacali fiziku golmana da ga se vise ne moze gurnuti sad mi frajer zakuca golmana u pod i lagano pospremi loptu u gol glavom a prije patcha nikad mi nisu uspijeli gurnuti golmana. Svaka utakmica zapinje a internet mi je super 60Mbit/s igram Destiny 2 cijelo jutro gdje ima puno vise stvari,detalja i pravih igraca, lijepo igrica radi glatko. Stvarno ne kuzim ako igrica koja ima znatno manji profit od njih ima bolje servere zasto onda i oni nebi mogli uloziti novce u servere. Svaka lopta iz prve i dalje prolazi nisu nista popravili u vezi toga cak mi se cini da je i gore. Patch je bas unistio igru do kraja vi konzolasi nadajte se da nece staviti patch na konzole

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice