FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.058.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 19

Možda je placebo il sam zabrijao jer sam jučer dobio valjda 12 od 15 tekmi, ali čini mi se da je manualna obrana nakon patcha konačno dobila na značaju. To mi je i bio najveći problem, naviknut sam često switchat i manualno kontrolirat obranu, što ovdje nisam nikako uspjevao. Gubio sam od svih i svakakvih, nikako nisam mogao uspostavit neku konzistentnu igru. Jučer sam se dovukao do skoro 1800 SR bez većih problema. Nadam se da se danas neće biti 'back to reality' 

Il' je možda zbog Red Dead Redemptiona. Svaki put kad se malo nanerviram isključim Fifu i odigram sat-dva RDR pa se ne dovodim u situaciju da budem nervozan i frustriran, a samo igram dalje. 

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Evo, i kaj da ja sada radim? Danas sam dobio ovakvih golova desetak. Svi bježe po krilu i nabacuju na drugu stativu ili ulaze na prvu pa opet bace na drugu stativu. Moj golman ili je kratak ili kratko odbije loptu ili uopće ne želi ići na loptu ili nema mog bočnog koji treba pokriti napadača. S druge strane ja nisam zabio niti jedan takav gol. Odigrao sam danas sigurno 15 tekmi. Vodio sam i po dva razlike i nisam uspio nikoga pobjediti. tek sam zadnju tekmu natrpao nekog lika s osam komada. Odigrao sam sigurno 8 neriješenih i nekih 6 poraza. Umjesto da odem jednu diviziju gora ja sam pao jednu diviziju dolje. Likovi mi se dodaju petom i to nepogrešivo a ja i dalje imam problem dodati prvom do sebe. Nevjerojatno mi je to.

Slučaj broj dva. Isto vodim 2-1, kraj tekme, napravim s pogbom tackle na sredini terena i lik u tom trenutku doda i moj sljedeći igrač automatski radi tackle i otvara liku put prema golu. Zašto? Pa ja nisam igrao tackle s sanchezom već s pogbom?

Slučaj broj tri. Ne radim ništa, lik se do besvjesti dodaje između sebe i onda moj aguero sam od sebe a da ga ja uopće nisam pokrenio izleti i presječe loptu. Tada primam gamepad i šlampavo pucam i lopta dolazi jedva do gola i kada fifa hoće to mora biti gol

I zadnji primjer gdje sam igrao protiv lika koji je duplo bolji od mene ali ovaj put obrana je savršena, ja mogu piti pivu i uživati kako igraju a u napadu dovoljno je djelić protivnikove nepažnje da uputim udarac koji je SF. Naravno kada fifa hoće i ovo je moguće.

Zaključak, kud sam loš tud mi se događaju i svakakva sranja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2018 12:41 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Jucer 3 tekme. 2 pobjede i jedan remi. I to da je remi uletio u 93min kad mi je zabio za 1-1. Sve tri razvalio, al kad nemos zabit nemos. Jedini lijek je uzet Martiala, faks shot, i finess na drugu. Jos kad bi naucio time shot kako treba, brijem da bi svaka isla unutra. 

Cekam nagrade od WL i Divisiona kako bi uzeo Fabinha da zamijenim Kondogbiu i zadnju liniju da uzmem Otamendia plus nekog LBa. Posto mi je sad Gimenez na 7chema a Leno na 8chema. Kockao bi se paketima, jedino kad bi zavrsio Rank I, u Rank 2 bi rade uzel coinse. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 19

Jeli netko probao Ramosa ili Varanea? Kojeg bi mi preporucio za ekipu sa slike?

Mislim obojicu staviti u obranu kad skupim jos coinsa (uz Marcela na LB).

Btw Lallana proradio nakon 10 tekmi i u slijedecih 14 radi nered, savršene asistencije i klinički precizan u zavrsnici.

15 godina
zagid3 kaže...

Btw Lallana proradio nakon 10 tekmi i u slijedecih 14 radi nered, savršene asistencije i klinički precizan u zavrsnici.

IF Hernandeza uzmi.

13 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...
zagid3 kaže...

IF Hernandeza uzmi.

Probao tokom tjedna nije me odusevio. A i trebam nekog sa zelenom vezom sa Modricem i Courtoisom koji su me odusevili ovaj tjedan.

12 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Ja ih imam obojicu i oba su fenomenalna. Vrhunsko postavljanje, brzi, solidni u skoku (Varane čak bolji jer je viši), fenomenalan tackling... A ako si možeš priuštit samo jednog, možda bolje Varanea.

Fun fact Fun fact
13 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
zagid3 kaže...

Ja ih imam obojicu i oba su fenomenalna. Vrhunsko postavljanje, brzi, solidni u skoku (Varane čak bolji jer je viši), fenomenalan tackling... A ako si možeš priuštit samo jednog, možda bolje Varanea.

Imam vec Van Dijka koji je dosta slican Varaneu (osim sto mu nedostaje  15 pacea) pa razmisljam dali mi treba mozda neki okretniji stoper uz njega, jer mi se dosad sviđala kombinacija Thiaga Silve (niži okretan,slican Ramosu) i nekog visljeg stopera. Zato jos nisam uzeo Varanea i razmislajm o Ramosu.

13 godina
neaktivan

TOTW

17 godina
FIFA 19

Gledam malo market i fakat mi je super gledati likove koji trguju a da nemaju pojma, ne znam kako bi ih drukčije definirao. Kupe karticu za 220k pa je stave prodavati za 225k coinsa? Masa ih je takvih. Gdje je tu zarada? Koja budala uloži 220k coinsa i na tome izgubi 5k coinsa? Ovo govorim o potpuno novim IF karticama koje su tek startale u packovima.

Dosadno mi pa rekoh, ajde da odigram današnji SB. Opet me oduševio De Gea. Zašto se meni ovakve stvari događaju? Ja sam riknuo od smijeha. No problem je kaj mi se ovakve situacije događaju i online.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni se to cesce online desava nego u singleplayeru. Inace sam naguzio danas ikone u squad battle na world class 3:0 sta god sam opuco sa benzemom ili krossom je uslo a kad igram Rivals onda se moram napatit da pogode kako treba. Mozda su kartice dobili u paketu pa prodaju

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2018 20:50 (CroVandal).
17 godina
FIFA 19

Prodao sve kartice koje nešto vrijede. Vidim počele padati cijene pa dok mogu nešto zaraditi da zaradim. Ionako mi svejedno s čime igram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja stalno imam 30 itema na aukciji ali slabo se prodaju iako spustam cijene samo da prodam ali nedam rare kartice za 300 na quick sell

17 godina
CroVandal kaže...

Ja stalno imam 30 itema na aukciji ali slabo se prodaju iako spustam cijene samo da prodam ali nedam rare kartice za 300 na quick sell

Pa ne možeš rare karticu prodati za 300, najmanje ide za 600. Ja sve ono što ne ode za 700 obrišem. Sve sam prodao u par minuta. Gledam, dobio sam više nego da sam išao na bidanje. Pogledam koja je najmanja cijena na marketu te za koliko kartica ide preko bidanja. Samo sam se na jednopj zajebao, mogao sam izvući 3k coinsa više. Neću propasti za to. Bit će mi sutra interesantno igrati s ovim što je ostalo.

15 godina

Imas pravo al obicne su 300 a moze se 700 izvuc... Imam rodriga stavim 200 manje od najnize nekupi niko a kupuju za 400 vise... Al prodat ce se kad tad i neke srebrne idu za 2000 sto mi nikako nije jasno

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2018 23:54 (CroVandal).
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Uvek kazem uzecu coinse i ne uzmem. Najbolji igrac iz 6 paketa Felipe Luis. Strasno. 

0 0 hvala 0
17 godina
TStefan91 kaže...

Uvek kazem uzecu coinse i ne uzmem. Najbolji igrac iz 6 paketa Felipe Luis. Strasno. 

Šuti, ja neću niti njega dobiti ali nema veze. Uvijek ću uzeti packove i nadati se...

7 godina
neaktivan

Mozda i bolje sto nikoga nisam dobio kad mi i Casemiro i Boateng sede na klupi. 

8 godina
neaktivan
FIFA 19

6 packova u njim 1 board i to Morata, ostalo kurčina teška!

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

DIV 4, Rank 1.

Išao sam na untradeable, najbolje što sam dobio Buffon i Filipe Luis, i još je Goretzka vrijedan spomena. Igram s englezima tako da kifla.

Ipak je bolja opcija bila 65.000 coina... Treći tjedan zaredom radim istu grešku jer se pomamim za packovima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Division 5, rank II.

Gimenez, Guererro, Neto, Cork i te pizdarije... Hjao, nadam se da ce nagrade od WL biti nesto bolje...

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Kakve veze imaju divizije sa rankovima? Ja kad sam cetvrta i kad sam treca divizija uvijek mi pisu iste nagrade

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Nisu iste nagrade jer ovise o divisionu i ranku. 

Cura mi izvukla bellarabia IF. Odlično. 

Navecer jos WL za Gold2. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja uzeo 65k coinsa. 

Zajebo sam se zadnja 2 puta sa paketima i nema boga da ih ponovno uzmem

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 19

Također uzeo coinse...

od 3 puta 2 puta sam uzeo coinse.

Jednom uzeo untradable samo zbog LP i onog sbc-a koji je bio.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zvone07 kaže...

DIV 4, Rank 1.

Išao sam na untradeable, najbolje što sam dobio Buffon i Filipe Luis, i još je Goretzka vrijedan spomena. Igram s englezima tako da kifla.

Ipak je bolja opcija bila 65.000 coina... Treći tjedan zaredom radim istu grešku jer se pomamim za packovima..

A zašto uzimaš untradeable packove? Zato kaj ih je više? Ja uvijek uzmem normalni pack. Ako nešto uleti da mogu prodati. Prošli tjedan dobio coutinha i uzeo 100k. Da sam ga dobio ovako, kaj će mi kada s njim nemam namjeru igrati. Coinsi me isto ne interesiraju. Kockam se pa kaj bude.

15 godina
movie kaže...

A zašto uzimaš untradeable packove? Zato kaj ih je više? Ja uvijek uzmem normalni pack. Ako nešto uleti da mogu prodati. Prošli tjedan dobio coutinha i uzeo 100k. Da sam ga dobio ovako, kaj će mi kada s njim nemam namjeru igrati. Coinsi me isto ne interesiraju. Kockam se pa kaj bude.

Tak se i ja isto kockam. Uzeo sam i tradeable packove, pa je ispalo još veće govno.

Nemrem si pomoć kad vidim da ih je više haha

12 godina
neaktivan
FIFA 19

TOTW Willian u packu. Otiso odma za 198k. Prosli vikend Mane 112k ovaj Willian. Nije lose, ne zalim se, ma da nakon Cristiana iz FIFE 17 sve je lose  

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 19

Imam cca 210k i nakon nagrada za wl mislio sam kupiti CM I krilo...

Za CM sam mislio Najngollana a za krilo imam oko 130k...

Mislio sam Sanea...

Sto vi mislite

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Imam cca 210k i nakon nagrada za wl mislio sam kupiti CM I krilo...

Za CM sam mislio Najngollana a za krilo imam oko 130k...

Mislio sam Sanea...

Sto vi mislite

Ne znam kakvu ekipu imas, al nemas tu kaj mislit. Ja bi iso na Fabinha + Sane.

Ja se nadam necem iz paketa pa da kupim van dijka. Onda se vec lako nosit sa svime 😂

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice