FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.059.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
FIFA 19

Kakav su vidali i rakitic ako ih tko ima u ekipi?

Modric mi je na CAM da rakitica stavim na CM,a vidala na CDM? 

Da ostavim ovako kao sto je na slici?

Origin_Steam: hrka11
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2018 13:55 (hrka11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
ertz111 kaže...

blowfish_cro 

Lala 84 IF odlicna kartica za RB,ako igras sa francuzima,za LB isprobaj Hernandeza iz Atletika. 

Tnx, razmišljao sam o Lali, djeluje jako dobro za te pare, ali onda mi opet Pogba ima 8 chem. 

LB mi je Alba tako da osim Marcela tu nemam kaj nadograđivat :)

8 godina
neaktivan
FIFA 19

Toplo vam preporučujem da ne otvarate packove danas, ja nisam ove god još ništa pristojno dobio al brate ovo danas je najgore do sad, u 12 packove, i to 12 jebenih packova ja nisam dobio igrača ovr 79, ono gledam i ne vjerujem, tako da moj savjet je da preskočite danas i otvarate packove kad izađe TOTW, i ja sam bio tako odlučio ali kad budala ne može čekat ...

0 0 hvala 0
11 godina
Iniesta21 kaže...

Toplo vam preporučujem da ne otvarate packove danas, ja nisam ove god još ništa pristojno dobio al brate ovo danas je najgore do sad, u 12 packove, i to 12 jebenih packova ja nisam dobio igrača ovr 79, ono gledam i ne vjerujem, tako da moj savjet je da preskočite danas i otvarate packove kad izađe TOTW, i ja sam bio tako odlučio ali kad budala ne može čekat ...

A zamisli ja danas 2 paketica od SBC-a otvorio i dobijem Iniestu ,ode lagano za 30k.

8 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
Iniesta21 kaže...

A zamisli ja danas 2 paketica od SBC-a otvorio i dobijem Iniestu ,ode lagano za 30k.

Ja u 12 packova jedva da imam 30k vrijednosti, živi užas, koliko me jebu to nije normalno, ništa ne mogu otvorit, jebeno ništa, odigram 30 utakmica SB-a, završim u elite 1 i u 2 mega packa dobijem 78 i 79 rated igrače, jebeno žalosno.

Potrošim 30-ak k coinsa u SBC-u za 6 packova i isto kurčina, ne mogu vratit što sam uložio, ma jad tuga i čemer.

17 godina
FIFA 19

Ja u 6 mega rare i jumbo packova nisam dobio 30k zajedno. Za sada 25k coinsa. Ostale kartice još uvijek na marketu ali nitko ih neće niti po početnoj cijeni. Jebeno razočaranje, baš kao i prošli tjedan. Možda nešto bude u četvrtak. I tako se svaki put nadam. Ona dva jumbo packa što idu ponedjeljkom su žešće smeće. U njima još nisam do sada dobio rare igrača. Odigrao sve sbc u zadnja dva tjedna i osim što sak vratio uloženo, nisam ništa zaradio. Par tisuća coinsa nije vrijedno spomena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 19

Valencia mi je preloš bek...

Svaki put zakasni na drugu stativu i primim gol.

30k a nista bolji od onog od 1k.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Valencia mi je preloš bek...

Svaki put zakasni na drugu stativu i primim gol.

30k a nista bolji od onog od 1k.

Meni najbolji vec par fifa... Duel, napad, brzina... Sve ima. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
12 godina
neaktivan
FIFA 19

Valencia obavlja posao. Nije nešto posebno, ali ako ga trebam imat da bi imao Pogbu na 10 chem, neka ga. 

Pogba je ove godine apsolutno najveći impact player kojega sam imao. Suarez, Griezman, Modrić, Ramos... svi su oni okej, ali ovaj Pogba je bog. Stavio sam mu Shadow jer je u napadu već odličan tako da tim svojim dugim nogama kupi sve, odlično čita igru, dovoljno brz i dovoljno stamine za cijelu tekmu, dobar šut, dobar pas, 5* SM... ne bih ga dao za ništa.

0 0 hvala 0
17 godina
blowfish_cro kaže...

Valencia obavlja posao. Nije nešto posebno, ali ako ga trebam imat da bi imao Pogbu na 10 chem, neka ga. 

Pogba je ove godine apsolutno najveći impact player kojega sam imao. Suarez, Griezman, Modrić, Ramos... svi su oni okej, ali ovaj Pogba je bog. Stavio sam mu Shadow jer je u napadu već odličan tako da tim svojim dugim nogama kupi sve, odlično čita igru, dovoljno brz i dovoljno stamine za cijelu tekmu, dobar šut, dobar pas, 5* SM... ne bih ga dao za ništa.

Ja sam mu stavio engine da mu podignem malo balance, agility i reactions te pass igru. I dalje sve kupi nogama i sve to radi nekako brže. Prošle godine mi je bio malo trom pa sam se odlučio za engine. Sve mi štima  tako da drugi che nisam niti probao.

13 godina
neaktivan
TStefan91 kaže...

Dobro mi je doslo da ne igram WL, da se malo naviknem na ekipu. Jako lose igram sa veznim redom Kasemiro, Modric, Eriksen. Promenio sam i formaciju i nista. Eriksen mi je tu zbog suta, odbrana mu je losa, Kasemiro je los prema napred i trom. Za sada mi je Modric najbolji, ali u formaciji 4-2-3-1 stoji nekako daleko od gola. Kao da su previse mekani, ima mi previse prostora. A pritom ne mogu da promenim Eriksena, jer ima savrsen chemistry sa Lucasom POTM, Sonom i Jesusom. Uz to mi Boateng sedi na klupi jer sam razjebao trio iz Bajerna. 

Stavi Boatenga i dovedi Goretzku umjesto Casemira, s razlogom se Casemiro koristi samo u SBC-evima...

13 godina
neaktivan

Kako prosla WL ekipa? 

Ja sam igrao samo nedjelju dosao do 14w-4l i nisam vise stigao, mislim da vise necu igrati samo s ekipom koje sam dobio u packovima. Kakva su vasa iskustva sa Ramosom, Modricem i Courtoisom? mislim da bi mi bili dobri uz juanfrana

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2018 18:33 (zagid3).
8 godina
neaktivan
FIFA 19

Imam 9 ovih swap igrača, znači kurac ću skupit za Lallanu jer traje još 4 dana a 3 mi fale, hoće li poslije Lallane i ovih doć neki drugi igrači ili je to to ?

Da mi ne bi ostali a nemam ih za šta iskoriatiti, ovako bar mogu 2 packa otvorit ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iniesta21 kaže...

Imam 9 ovih swap igrača, znači kurac ću skupit za Lallanu jer traje još 4 dana a 3 mi fale, hoće li poslije Lallane i ovih doć neki drugi igrači ili je to to ?

Da mi ne bi ostali a nemam ih za šta iskoriatiti, ovako bar mogu 2 packa otvorit ?

Sveukupno ce biti 14 igraca za swap deal. I prica se da se nece moci koristiti swap kartice u drugim mjesecima.

Jucer su neki dobili daily objective gdje su dobili swap karticu za pobjedu u rivalsima.

Ja sam dns odigrao 4 u rivalsima i uspio sve 4 dobiti i kompletiro weekly objective ta 12tu karticu.

Veceras cu Lallanu isprobati.  

12 godina
neaktivan
zagid3 kaže...
TStefan91 kaže...

Dobro mi je doslo da ne igram WL, da se malo naviknem na ekipu. Jako lose igram sa veznim redom Kasemiro, Modric, Eriksen. Promenio sam i formaciju i nista. Eriksen mi je tu zbog suta, odbrana mu je losa, Kasemiro je los prema napred i trom. Za sada mi je Modric najbolji, ali u formaciji 4-2-3-1 stoji nekako daleko od gola. Kao da su previse mekani, ima mi previse prostora. A pritom ne mogu da promenim Eriksena, jer ima savrsen chemistry sa Lucasom POTM, Sonom i Jesusom. Uz to mi Boateng sedi na klupi jer sam razjebao trio iz Bajerna. 

Stavi Boatenga i dovedi Goretzku umjesto Casemira, s razlogom se Casemiro koristi samo u SBC-evima...

Wait, what?

Casemiro je odličan, kakvi mrtvi SBC-i?

13 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
zagid3 kaže...
TStefan91 kaže...

Wait, what?

Evo da obrazložim svoje mišljenje zasto je Casemiro loš.

1.Mozes ga koristiti samo kao CDM.

2.Acc 59 , Sprint speed 65 (nedovoljno) i sa Shadow karticom je acc 74, ss 75 sa shadow mu se jos upgradeaju jos def statsi.

3.Agg 62 , balance 66 sto znaci ako promasi tackle ili nesto treba mu bar sekunda da se okrene i krene ako mu recimo stavis engine karticu agi je 67 a balance , no onda su mu acc 64 i ss 70 sto vecini ljudi nije dovoljno.

4.Kondogbia 

Ako pogledas samo kartice na oko casemiro je od kondogbie bolji samo za 4 u defense statsima 

Stavis Kondogbii anchor ili sentinel i bolji je cdm, stavi mu engine ili nesto i daleko je bolji cm

+višlji je

Al eto ljudi vide da je Casemiro 88 i misle da dere guzove

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2018 19:28 (zagid3).
15 godina
FIFA 19

Kada je najbolje otvarati pakete ili je to svejedno? 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Upravo to, Casemiro je jako trom i statican. Kada igram sa trojicom u sredini, npr. Modric, Kasemiro, Eriksen, vidim da imam previse staticnu sredinu. Sa druge strane, gledam ovaj tvoj sastav i ja nisam ljubitelj samo fizikalaca na sredini. Previse fifu posmatram kao stvarnost pa moram da imam nekog kreativca sa dobrim sutem.  Cak sam i Godina doveo u odbrani, covek je u 3 od 4 meca direktan krivac za golove, i to za golove glavom. 

13 godina
FIFA 19

Izvodim korner i protivnik izbije loptu visoko u zrak.

Pada svijeća, a njegov golman Heaton skače po nju, al bogami i moj Nzonzi skače.

Nzonzi skočio pola metra više i glavom mu izbio loptu u gol, taman da će golman uhvatiti loptu :)

Da sam ja tako dobio gol, pao bi ALT+TAB momentalno :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CroVandal kaže...

Kada je najbolje otvarati pakete ili je to svejedno? 

Kada nešto dobijem u packu u 10 ujutro onda mislim da je to najbolje vrijeme, kada dobijem u 14h onda mi je to najbolje vrijeme za otvaranje packova a kada dobijem  nešto dobrog u packu u 21 h onda mislim da je to najbolje vrijeme za otvaranje packova. Otprilike ti je to kao da me pitaš kada je najbolje uplatiti loto. Svatko ima neku teoriju a na kraju sve se svodi na čistu sreću.

13 godina
neaktivan
FIFA 19

Evo večeras u sat vremena zaradilo se cca. 30k na špicama Nimesa. Ljudi ih znaju stavit i ispod 3k buy now, a idu za 5k u roku odmah. Preporučam svima kojima su potrebni coinsi.

0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 19

Jucer su zbog novih Icon SBCa skocile ikone za 200k+. Ferdinand, Makelele, Larsson i jos dva kojih se ne sjecam.

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Jeli netkom bilo cudno za igrat sinoc ili je to do mene bilo?

Sve nekako ubrzano,ne samo njegovi igraci...golmani brane sve i svasta,koda im se ruke izduze na djelic sekunde da uvate tu loptu.

Modric mi je ko spiderman npr.lopta udaljena od njega i trcim na nju,a protivnik takodjer dosta blizi i vec na lopti,a modrinjo koda caroliju iskoristi uskoci izmedju njeg i lopte sve u sekundi,cudno skroz itd...ima primjera dosta.Skroz mi je neobicno.

Sad je li to sto sam presao sa slabije ekipe,na modrica,suareza i jace igrace ili je u k...nesto.

Akrobacije,sprintevi,cudna ponasanja skroz,lopta izmedju dva igraca odleti koda je lansirana u pm...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
hrka11 kaže...

Jeli netkom bilo cudno za igrat sinoc ili je to do mene bilo?

Sve nekako ubrzano,ne samo njegovi igraci...golmani brane sve i svasta,koda im se ruke izduze na djelic sekunde da uvate tu loptu.

Modric mi je ko spiderman npr.lopta udaljena od njega i trcim na nju,a protivnik takodjer dosta blizi i vec na lopti,a modrinjo koda caroliju iskoristi uskoci izmedju njeg i lopte sve u sekundi,cudno skroz itd...ima primjera dosta.Skroz mi je neobicno.

Sad je li to sto sam presao sa slabije ekipe,na modrica,suareza i jace igrace ili je u k...nesto.

Akrobacije,sprintevi,cudna ponasanja skroz,lopta izmedju dva igraca odleti koda je lansirana u pm...

Je. Izgleda kao da su Rivals i WL drugaciji gameplay. WL je sporiji a Rivals je vjeverica na speedu.

12 godina
neaktivan
zagid3 kaže...
blowfish_cro kaže...
zagid3 kaže...
TStefan91 kaže...

Wait, what?

Evo da obrazložim svoje mišljenje zasto je Casemiro loš.

1.Mozes ga koristiti samo kao CDM.

2.Acc 59 , Sprint speed 65 (nedovoljno) i sa Shadow karticom je acc 74, ss 75 sa shadow mu se jos upgradeaju jos def statsi.

3.Agg 62 , balance 66 sto znaci ako promasi tackle ili nesto treba mu bar sekunda da se okrene i krene ako mu recimo stavis engine karticu agi je 67 a balance , no onda su mu acc 64 i ss 70 sto vecini ljudi nije dovoljno.

4.Kondogbia 

Ako pogledas samo kartice na oko casemiro je od kondogbie bolji samo za 4 u defense statsima 

Stavis Kondogbii anchor ili sentinel i bolji je cdm, stavi mu engine ili nesto i daleko je bolji cm

+višlji je

Al eto ljudi vide da je Casemiro 88 i misle da dere guzove

Pa jesi ga probao? Kondogbia je generalno odličan, ali opet ga ne bih imao na CM jer tu volim imati više napadački orijentiranog igrača. A za ulogu CDM je Casemiro bolji. Brzina nije takav problem. Dosta je visok, jak, odlično čita igru i presjeca dodavanja, odlično postavljanje i tackling. Prema naprijed više manje užasan, ali kao CDM koji će ostat otraga je odličan. Nije sve u tih 88, nešto je u tome i kako se ponaša u igri te stvarima koje se ne vide na prvo gledanje kartice. 

11 godina
sexytoiletpaper kaže...

Je. Izgleda kao da su Rivals i WL drugaciji gameplay. WL je sporiji a Rivals je vjeverica na speedu.

Ja igram na ps4 i bas mi je cudno bilo...koda je netko igru ubrzao 2 do 4 puta.

Ali kakva su to presijecanja lopte smisno za gledat,skok po 3 metra,pa koda ga magnet privuce lopti itd...

Aj ja kontam mozda mi je razlika jer sam presao na dosta jace igrace pa su brzi,jaci itd...Modric doslovno kupi sve,Vidal ko ker kakav ne staje na svakoj lopti lik,a i raketa je dobar u 3 dodavanja sam pred golom i onda njegovih 10 na meni.Koliko je to brzo neda mi se upratit majke mi.

Na poslu sam 8-9h za kompom dodjem kasnije igrat cu,onda takav gameplay,neda se upratit nista jebo te.

8 godina
blowfish_cro kaže...

Pa jesi ga probao? Kondogbia je generalno odličan, ali opet ga ne bih imao na CM jer tu volim imati više napadački orijentiranog igrača. A za ulogu CDM je Casemiro bolji. Brzina nije takav problem. Dosta je visok, jak, odlično čita igru i presjeca dodavanja, odlično postavljanje i tackling. Prema naprijed više manje užasan, ali kao CDM koji će ostat otraga je odličan. Nije sve u tih 88, nešto je u tome i kako se ponaša u igri te stvarima koje se ne vide na prvo gledanje kartice. 

Cisto da bacim svoj komentar na ovo. Kondogbia je odlicna CDM ako ga kontroliras. Ako ga pustis da sam proba markirati igraca, dobit ces kurac jer ne radi nista pametno sam od sebe. Kada ga ti kontroliras (ja sam stavio shadow) stvarno je zvijer. 91 strenght, 88+ pace, vrhunski defanzivni statovi, kao sto je rekao, visok ko neboder a i dalje agilan. Ono gdje Kondogbia manjka, pogotovo kada ga usporedujem sa Modricem koji igra na drugoj CDM poziciji u 4231, Kondogbia je u napadu uzasan. Kao sto sam ranije naveo, igrao sam u nedjelju possession u WL i Kondogbia je definitivno bio slaba karika u napadu. Kada dobije loptu ili mora ici kratko na Isca/Modrica ili na krila rjesavati, pokusam sa njim igrati prema naprijed i generalno bih izgubio loptu.

U kornerima je odlican naravno i zabiti ce svako toliko ali ako koristis nekog drugog od visokih igraca (ja imam Godina), mozda ce biti nepotreban.

8 godina
hrka11 kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Ja igram na ps4 i bas mi je cudno bilo...koda je netko igru ubrzao 2 do 4 puta.

Ali kakva su to presijecanja lopte smisno za gledat,skok po 3 metra,pa koda ga magnet privuce lopti itd...

Aj ja kontam mozda mi je razlika jer sam presao na dosta jace igrace pa su brzi,jaci itd...Modric doslovno kupi sve,Vidal ko ker kakav ne staje na svakoj lopti lik,a i raketa je dobar u 3 dodavanja sam pred golom i onda njegovih 10 na meni.Koliko je to brzo neda mi se upratit majke mi.

Na poslu sam 8-9h za kompom dodjem kasnije igrat cu,onda takav gameplay,neda se upratit nista jebo te.

Ajde drago mi je da nisam jedini.

Nego jedno pitanje za generalnu publiku. Kakvi su vam refleksi? HumanBenchmark ima "mjerenje refleksa" iako nije savrseno reprezentativno.

13 godina
FIFA 19

Jel bi netko bio voljan napisati mi, ako mogu ista napredovati sa ovim chemistry styleovima, sto da svakom igracu stavim za style?

Ovo imam trenutno. (u prilogu)

Ako se ne vidi na slici dobro, ovdje sam napisao:

Douglas Costa - deadeye

Immobile - hawk

Cuadrado - maestro

Hamšik - sniper

Matuidi - shadow

Khedira - powerhouse

Alex Sandro - backbone

Koulibaly - sentinel

Manolas - backbone

Joao Cancelo - guardian

Handanovič - wall

Jucer sam kupio douglasa costu jer mi se perisic zgadio koliko promasuje zicere, od 10 zicer on promasi 11...

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
acmilan2 kaže...

Jel bi netko bio voljan napisati mi, ako mogu ista napredovati sa ovim chemistry styleovima, sto da svakom igracu stavim za style?

Ovo imam trenutno. (u prilogu)

Ako se ne vidi na slici dobro, ovdje sam napisao:

Douglas Costa - deadeye

Immobile - hawk

Cuadrado - maestro

Hamšik - sniper

Matuidi - shadow

Khedira - powerhouse

Alex Sandro - backbone

Koulibaly - sentinel

Manolas - backbone

Joao Cancelo - guardian

Handanovič - wall

Jucer sam kupio douglasa costu jer mi se perisic zgadio koliko promasuje zicere, od 10 zicer on promasi 11...

Ajmo reci da igramo igru koja ima smisla, razmisli sto ti svaki chem style daje i sto trazis od te pozicije. Zasto npr manolas ima Backbone? Manolas je CB, nemas ga koristiti za sto drugo nego da oduzme loptu i brzo preda CDM/CMu. Koulibaly ti ima Sentinela sto je ajde-de ali bi mu Shadow vjerojatno bio bolji. Vec je sam po sebi visok i snazan ko bik. Neces naletavati na puno ljudi koji koriste Lukakua ali ces naletavati na puno ljudi sa Vardyem, Martialom i slicnima. Brzi igraci koji mogu prije Koulibalya stici na loptu u prostor. Na FB pozicijama, naravno ovisno kako ih igras su tri stata kljucna - 1. Pace, 2. Defending, 3. Physical, dodaj tome jos Agility kao bitan stat i Passing ako igra napadacki i Composure/Reactions da radi AI radi manje gresaka.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice