Ne znam kaj vise. Kaj vi radite kad dodete u 16m, kak zabijetr gol? Dajte neki savjet.
Najelegantnije rješenje je da napucaš loptu i izmuzeš korner.
Onda na prvu ili gađaš nekog od svojih nebodera u sredini i od 3-4 kornera moraš jedan gol zabit da ga jebeš.
Ako nećeš korner onda na krilo stavi nekog panja s dobrim centaršutom i samo ubacuj.
Od 3-4 ubačaja ćeš zabit jedan gol da ga jebeš :)
Šalim se malo jer i meni ide na kurac što sam podlego igri, jer jednostavno ne može se drugačije, i onda ponekad radim ove dvije stvari.
Prije pokušavam korner izmusti nego nabacivati jer ne igram formaciju s krilima... eventualno ponekad kad izvučem bekove u napad onda znam nabaciti.
Danas sam u jednoj utakmici zabio 2 gola iz kornera (izgubio sam tu utkamicu na kraju mada sam bi bolji, al jebat ga), a sjećam se lani kad su bili zadaci da se zabije gol iz kornera pa se znalo dogoditi da ne riješim taj zadatak.
Sad k'o iz pičke zabijam iz kornera... najjači igrač glavom iz kornera mi je trenutno Nzonzi... njega kad vidim da je malo otkirven, to je 90% gol.
Sad kad si tako rekao, Nzonzija sam zamijenio sa Khedirom UCL karticom samo zato sto je odvratno spor i odvratno los sut ima nogom, ali glavom sam iz 10 kornera 4-5 zabio kad me islo.
Ovo je sad moja trenutna postava i sa cuadradom kad prodjem po strani ubacujem preko jer su 2 skakaca, kad je korner koulibaly je isto tako dobar u skoku sa immobileom na prvoj stativi tako da se mogu sloziti s tobom.
Jel bih ja mogao zapravo tu sta poboljsati? Bila je velika dilema za RW sa callejonom, ali je ne znam zasto prevagnulo ovdje, khediru sam uzeo umjesto naingollana jer je on nizi i ima slabiji udarac, a 4 puta manje sam UCL karticu platio nego obicnu gold za njega.

The Commissioner of Football