FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.059.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 19
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Ne znam kaj vise. Kaj vi radite kad dodete u 16m, kak zabijetr gol? Dajte neki savjet. 

Najelegantnije rješenje je da napucaš loptu i izmuzeš korner.

Onda na prvu ili gađaš nekog od svojih nebodera u sredini i od 3-4 kornera moraš jedan gol zabit da ga jebeš.

Ako nećeš korner onda na krilo stavi nekog panja s dobrim centaršutom i samo ubacuj.

Od 3-4 ubačaja ćeš zabit jedan gol da ga jebeš :)

Šalim se malo jer i meni ide na kurac što sam podlego igri, jer jednostavno ne može se drugačije, i onda ponekad radim ove dvije stvari.

Prije pokušavam korner izmusti nego nabacivati jer ne igram formaciju s krilima... eventualno ponekad kad izvučem bekove u napad onda znam nabaciti.

Danas sam u jednoj utakmici zabio 2 gola iz kornera (izgubio sam tu utkamicu na kraju mada sam bi bolji, al jebat ga), a sjećam se lani kad su bili zadaci da se zabije gol iz kornera pa se znalo dogoditi da ne riješim taj zadatak.

Sad k'o iz pičke zabijam iz kornera... najjači igrač glavom iz kornera mi je trenutno Nzonzi... njega kad vidim da je malo otkirven, to je 90% gol.

Sad kad si tako rekao, Nzonzija sam zamijenio sa Khedirom UCL karticom samo zato sto je odvratno spor i odvratno los sut ima nogom, ali glavom sam iz 10 kornera 4-5 zabio kad me islo.

Ovo je sad moja trenutna postava i sa cuadradom kad prodjem po strani ubacujem preko jer su 2 skakaca, kad je korner koulibaly je isto tako dobar u skoku sa immobileom na prvoj stativi tako da se mogu sloziti s tobom.

Jel bih ja mogao zapravo tu sta poboljsati? Bila je velika dilema za RW sa callejonom, ali je ne znam zasto prevagnulo ovdje, khediru sam uzeo umjesto naingollana jer je on nizi i ima slabiji udarac, a 4 puta manje sam UCL karticu platio nego obicnu gold za njega.

Kovačić
13 godina
acmilan2 kaže...

Sad kad si tako rekao, Nzonzija sam zamijenio sa Khedirom UCL karticom samo zato sto je odvratno spor i odvratno los sut ima nogom, 

Ja igram 4-1-2-1-2, a Nzonzi mi je na CDM poziciji tako da nemam problem s njegovom brzinom i šutom.

Volim da mi je CDM visok i jak, a za brzinu i šut ne marim jer on ionako rijetko ide u napad.

Štoviše, volim kad mi CDM uopće ne ide u napad nego kad stoji na svojoj poziciji i čeka kontru.

Jedino kad ga želim u napadu je kod kornera :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Momci jel zna netko dobrog igrača za “sniping”? Carvalho mi nosi premalo zarade po prodaji a Allija nebi uhvatio ni lasom danas...

0 0 hvala 0
8 godina
SimeKZ kaže...

Ne znam kaj moram napravit za win. Nije mi jasno. Osjecam se ko debil, prvi puta u zivotu sam bacio joystick i sad nest zvecka unutra. Sve utakmice su mi ovakve, bas sve ovaj vikend. Bolji sma za duplo, ali jos za toliko moram bit bolji da dobijem tekmu. 17 tekmi ja imam 8 pobjeda... Bila je jedna tekma di sam imal 32-20 udarci, protivnik 5-3 i jedva dobil 3-1. 

Ne znam kaj vise. Kaj vi radite kad dodete u 16m, kak zabijetr gol? Dajte neki savjet. 

Nikako. Messi sa 99 finishingom, 99 positioningom, 95 shot powerom zabija 1/4 gola u 16m. Ne mozes protiv nacina na koji svi igraju. Sa 7-8 obrambenih u 16ercu i svi skacu na lopte mozes se jebat. Na drugu ruku, Messi zabija 2/3 iz daljine, oni koji nemaju posla ulaziti ulaze, oni koje bi i Bosko Balaban zabio ne ulaze. Odigrao sam 8 tekmi ovu WL i necu ni igrati vise dok ne dode patch.

Nisam nikada imao bojli tim i igrao bolji nogomet a dobivao losije rezultate. 20 suteva na gol, 15 iz sesnaesterca, svi iz sredine, nista ne ulazi. Jedan lik mi je sa Immobileom zabio sa 30m iz okreta. 3 suta, 3 po golu, 3 sa 20m+, 3 gola...

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 15:53 (sexytoiletpaper).
8 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja sam se prestao nervirat, ako  se pomiriš da će te jebat samo se nasmiješ i to je to, a jebat će te svako malo.

Ja u petak dođem sa posla, odigram 10 utakmica u WL i pobijedim 9, jebački mi išlo, igrao sa guštom, nisam htio više jer sam rekao sebi da ću svaki dan po 10. Vidim jebeno krenuo, reko sad mi onih 23 pobjede da dobijem TOTW pack ne izgleda tako daleko, onda subota, ne radim, cura na poslu, probudim se oko 9, na kavu sa frendom, vratim se, doručkujem i onako odmoran sa voljom sjednem za PS4 i reko ajmoooo.

Kad ono kurčina, 4 za redom spušim, sve tragikomično, onda jednu dobijem uz 3 litre prolivenog znoja pa opet 2 spušim, znači od 7 spušim 6, a dan prije od 10 samo 1. Evo sad isto 7 odigrao i pobijedio 4, imam 14 pobjeda, gold 3, ostalo mi još 6 utakmica a to nema igrat, nije neka razlika između gold 3 i gold 2.

Al ekipa od jučer je bila generalno i gora od onih u petak koje sam rasturio, samo jbg sve ide naopako, igrači mi loše stoje na terenu, a ista ekipa dan prije sve čisti, siječe lopte, dobiva skokove, kako utjecat na to ? Jbg nikako, imam u 16 m Van Dijka, IF Bailya i Mendya, a Fabinho isto na rubu 16 m, ovaj na krilo neizrađen ubačaj prođe nekako mog Valencia koji je na metar od njega u bloku i pogodi Insignea koji je sam u sredini od njegovih i dobijem gol. 

Složio sam ekipu baš da izbjegnem takve idiotarije ali đabe, znači imam Van Dijka, IF Baileya, Mendya, Valenciu i Fabinha, u svakom trenutku imam bar 4 tornja u 16 m i đabe mi, primam golove od kepeca. 

Opet kažem ovisi, nekad igraju briljantno, nitko im ništa ne može, a onda drugi trenutak ko jebene amaterčine.

2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Gledam sada tekmu barca real i pojavi se grafika pet najbrižih igrača na tekmi. Prvi je normalno bale s 34 km/h, drugi je alba s 32 nešto km/h a treći je benzema s 32 nešto km/h. Znači, alba ne trči ništa brže od benzeme. No u nogometnoj simulaciji koja se hvali svime i svačim vjerno prenešenim u igru situacija je sljedeća. Benzema pace 75 a alba 93. Po tome se da zaključiti da je alba neusporedivo brži igrač dok u stvarnosti to izgleda sasvim nešto drukčije. Dva igrača koja mogu trčati max 32 km/h ne mogu imati u igri toliko razlićit pace ako se stvarnost želi precrtati u igru. Jedan običan tv prijenos ima podatke koliko tko može trčati a jedna igra koja se hvali realnošću godinama nasumično baca pace igračima kako im se digne. Što bi rekao plenki, vjerodostojno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran

To je i realna situacija.

Benzema trebqa napraviti 100 koraka do te brzine Alba 10.

U tome je poanta.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
movie kaže...

Gledam sada tekmu barca real i pojavi se grafika pet najbrižih igrača na tekmi. Prvi je normalno bale s 34 km/h, drugi je alba s 32 nešto km/h a treći je benzema s 32 nešto km/h. Znači, alba ne trči ništa brže od benzeme. No u nogometnoj simulaciji koja se hvali svime i svačim vjerno prenešenim u igru situacija je sljedeća. Benzema pace 75 a alba 93. Po tome se da zaključiti da je alba neusporedivo brži igrač dok u stvarnosti to izgleda sasvim nešto drukčije. Dva igrača koja mogu trčati max 32 km/h ne mogu imati u igri toliko razlićit pace ako se stvarnost želi precrtati u igru. Jedan običan tv prijenos ima podatke koliko tko može trčati a jedna igra koja se hvali realnošću godinama nasumično baca pace igračima kako im se digne. Što bi rekao plenki, vjerodostojno.

Pace ima puno manje veze s maksimalnom brzinom, a puno više s vremenom potrebnim da se dostigne maksimalna brzina. Velika većina igrača imat će sličnu maksimalnu brzinu, razlike su u eksplozivnosti i igrač koji ima bolji pace izgledat će daleko responzivnije i brže od onoga koji ima manji pace, a može dostići istu maksimalnu brzinu. Benzema je daleko tromiji od Albe, to može vidjeti svatko tko imalo prati nogomet.

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

To je i realna situacija.

Benzema trebqa napraviti 100 koraka do te brzine Alba 10.

U tome je poanta.

Znao sam da će netko to napisati ali uopće u tome nije poanta jer se pace sastoji od dvije stvari. Prva je acceleration a druga sprint speed. Dakle, ako benzemi treba sto koraka kako ti kažeš onda benzema treba imati acceleration 76 a sprint speed 93 jer vidimo da im je jednaka puna brzina, a benzema ima acceleration 76 i sprint speed 76. Vidiš da nekaj ne štima? Kako s paceom 76 dostigneš brzinu od 32 km/h? Igra sugerira da benzema ne može brzo trčati tj. da su mu ubrzanje i puna brzina isti, a vidimo po mjerenju da to nije istina. Recimo tvoja teorija o sto koraka prošla bi kod lukakua koji je vidno sporiji kod starta pa ima acceleration 77 a sprint speed 90.

Bale trči 34 km/na sat i ima sprint speed 95, alba trči 32 km/h i ima sprint speed 93, benzema trči 32 km/h i ima sprint speed 76, rooney trči 32 km/h i ima sprint speed 65. Gdje je logika? Odnos balea i alabe je ok, no donos alaba i benzeme ili ronneya nije ok već je proizvoljna izmišljotima od strane ea. Ako ti treba 100 koraka do pune brzine onda imaš manje ubrzanje, što je logično ali ako nas dva u piku trčimo 32 km/h onda nam sprint speed treba biti isti za razliku od ubrzanja pošto različito postižemo top brzinu.

Spoj ubrzanja i pune brzine daju pace. Alaba ima pace 93 a onda bi benzema trebao imati 84, nešto poput lukakua, iako gledajući utakmicu nisam stekao dojam da je tako u startu benzema trom kao lukaku koji ima pace 84. Moj zaključak, benzema je očito podcjenjen paceom i nije jedini u ovoj igri.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 18:57 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Jedan običan tv prijenos ima podatke koliko tko može trčati a jedna igra koja se hvali realnošću godinama nasumično baca pace igračima kako im se digne. Što bi rekao plenki, vjerodostojno.

Mene je stid vise igrati ovu "igricu". Eto dosao sam do tog stadija i odigram pokoju kada zelim odmoriti od drugog nogometa i kada ne zelim ugroziti postignuti rezultat.

Arkada na jebeni kubik.

The Commissioner of Football
12 godina
FIFA 19

Isao sam sada odigrati division rivals i sve mi krene prekidat i gledam koji k stisnem start upalim mob idem provjeriti brzinu interneta kad ono 60Mbit/s sve je uredu sa moje strane nastavim igru i opet sve prekida i izadjem sa Alt+F4 jer mi se neda igrati u tim uvjetima. Sto su oni napravili sa serverima? Mene je sada strah upaliti tu igru dns tko zna hoce li opet prekidati a ja cu samo gubiti bodove ako je i dalje tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

WL mi se inače gadi zbog načina na koji ljudi igraju - prljavo, ali iz dosade sam u petak malo bacio i na moje iznenađenje ostvario score 3-1.

I to me sjebalo jer sam se pomamio i zamislio kako sam super igrač te nastavio igrati i u subotu.

U subotu sam bio prosječan i ostvario score 3-5.

Mislio sam stati na tih 6 pobjeda, ali nije mi vrag dao mira nego idem po još dozu sekiracije.

Reko, kad dobijem gol alt-tab pa da to čim prije riješimo i ako dođem do 8 pobjeda super.

Došao ja do 8 pobjeda i još mi ostalo 10 ili 11 utakmica za odigrati, nisam siguran točno?

Jebote me pohlepni vrag, onda mi više nije bilo dosta 8, idemo sad na 11 u kurac.

Da skratim priču... 10 pobjeda i još mi ostalo 7 utakmica za odigrati..... i ostao na jebenih 10 pobjeda.

Nije mi se dalo pimplati pa sam quitao jedno 2-3, ali zanimljivost u cijeloj priči je misteriozno blokiranje igre u jednoj partiji i naravno da mi je računalo poraz.

To mi je inače prvi put u FIFI 19 da mi se igra zablokirala... jako čudno i nadasve sumnjivo.

Jednu utakmicu sam imao penal protiv panja koji je na golu imao plavog De Geu koji je do tada skinuo barem 5 mrtvaca i lik napravi penal i quita.... to mi isto računalo kao poraz.

I šlag na kraju.... igram zadnju utakmicu koja mi je ostala i treba mi ta jedna jebena pobjeda... vodim 2-0 do neke 70 minute i lik mi okrene na 3-2.

Toliko živciranja i znojenja zakurac na kraju.

A lijepo sam zamislio 6 pobjeda i kraj, ali ne, idiot mora do kraja.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Ma igra je cista namjestaljka znaci ako hoce da pobjedis sve ulazi u gol ako nece pogodis sve samo ne gol. Igram squad battle mandzukic zabije sve glavom nogom svaka prilika gol predem na rivals svaka prilika precka, stativa, golman obrani nemoguce itd. Izgubim 3 u rivals krenem 4. Lik ima prvi napad i pogodi iz 100postotne precku odmah znam sad se okrenulo i opet sta god udarim na njegov gol ulazi. Primjetio sam kad ubacim novog igraca u postavu imam vise srece nego kad igram uvijek sa istima... 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 19

Igramiz zeztancije skillam po tekmi rugam se jer ne mogu u rang više i igram bolje nego ikad.

2 rage quita ljudima napravio...

Talisca ko vezni igrač u 9 tekmi 10 golova to sve govori...A kakvi su to golovi to je za stavit na YT.

Stvarno je OP.Svaki korner je opasan kao i svaki šut van 16 metara da se probiju bunkeraši...

Ne znam tko ce mi igrat lsjdeću vikend ligu koja liga i ekipa ali Talisca ce bit unutra...

Govorim of IF verziji.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 19

Nakon sto sam odgledao Arsenal-Crystal Palace, reko idem ipak odigrati. Zavrsio u Gold1, imam jos 4 tekme koje necu odigrati. Sastavio sam formaciju i taktiku kojom sam mogao generalno igrati possession ali je Messi bez rasprave bio kljucan igrac po pitanju zabijanja. Dakle danas sam imao skor 15-2. Dva poraza su bila jedan od lika sa momcadi sa kojom ni moja nije mogla parirati. Messi, Ronaldo, Cruyff, Makelele, Griezz, De Gea, Varane, Ramos, ubacuje kasnije zamjenu Neymara i Mbappea. Ma starsno. Cruyff 4 udarca, 4 gola, svi iz prve u suprotan kut. Drugoga se ni ne sjecam.

I dalje tvrdim da je igra smece.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Nest smo ovaj zadnji dan svi imali dobar score. Ja sam usel sa 11 tekmi za odigrat, 7-3 omjer... Gold 2. Smatram da kad bi imal malo bolje bolje igrace koji daju taj preokret kad tekma nejde niti na jednu stranu, da bi bez problem zavrsio Elite.

Prosli vikend gold 3, ovaj gold 2... Nije lose. 

Zakaj se ne moze vidjeti ranking za monthly? 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Talisca

Govorim of IF verziji.

Bas ga sinoc kupio jer su me sa njim guzili ovu vikend ligu, danas cu ga probati..

SimeKZ kaže...

Nest smo ovaj zadnji dan svi imali dobar score. Ja sam usel sa 11 tekmi za odigrat, 7-3 omjer... Gold 2. Smatram da kad bi imal malo bolje bolje igrace koji daju taj preokret kad tekma nejde niti na jednu stranu, da bi bez problem zavrsio Elite.

moze se vidjeti.

odes na tablicu i sortiras monthly

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2018 8:43 (C3c1l).
8 godina
SimeKZ kaže...

Monthly vise ne postoji. Zato sada dobivas PlayerPick u nagradama.

Sto se mene tice i vise nego ok. Ne moras forsirati WL svaki vikend, a kad god igras dobivas crvendace.

Nego, ako tko igra sa talijanima, Mertens je Messi u malom. Uveo njegovu loan karticu par puta u WL i razlika je mala.

13 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...

Nego, ako tko igra sa talijanima, Mertens je Messi u malom. Uveo njegovu loan karticu par puta u WL i razlika je mala.

ja imam plavog, nula bodova. nista ne mogu sa njim

8 godina
C3c1l kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Pomalo, pas igra :P
I Messi zahtjeva da se igra na specifican nacin ako je na ST poziciji a na CAM mi ga je glupo staviti jer koga da hrani loptama? Rodriga?

13 godina
C3c1l kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Ja sam ispočetka igrao ST s njim, ali bolji mi je na CAM-u.

Probaj ga stavit na CAM ako nisi.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ja sam ispočetka igrao ST s njim, ali bolji mi je na CAM-u.

Probaj ga stavit na CAM ako nisi.

Na cam sam ga odmah i stavio posto mi je to ekipa iz Serie a koja je cijela untradable, ne dira me bas previse jer sa njima igram kad zelim promjenu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2018 9:04 (C3c1l).
12 godina
neaktivan
FIFA 19

Mertens mi je prošle godine bio daleko najdraža kartica. Frajera sam uzeo kad sam se prebacimo na Talijane za možda 30k i služio me odlično sve do kraja. Kad ove godine napravim Talijane, bez razmišljanja ide u squad. 

Inače uzeo Varanea i Pogbu, sad su mi još samo krila i RB problem i imam momčad na koju više možda ništa ne trebam nadograđivat do TOTY/S kartica. 

0 0 hvala 0
8 godina
blowfish_cro kaže...

Mertens mi je prošle godine bio daleko najdraža kartica. Frajera sam uzeo kad sam se prebacimo na Talijane za možda 30k i služio me odlično sve do kraja. Kad ove godine napravim Talijane, bez razmišljanja ide u squad. 

Inače uzeo Varanea i Pogbu, sad su mi jošsamo krila i RB problem i imam momčad na koju više možda ništa ne trebam nadograđivat do TOTY/S kartica. 

Koja liga? I kakav RB problem?

13 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

Inače uzeo Varanea i Pogbu, sad su mi još samo krila i RB problem i imam momčad na koju više možda ništa ne trebam nadograđivat do TOTY/S kartica. 

Walkera uzmi.

12 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
blowfish_cro kaže...

Walkera uzmi.

Onda mi je Pogba na 8 chem jer su svi ovi lijevo iz Španjolske. Sad imam Valenciu na 8, draže mi njega žrtvovat. 

17 godina
FIFA 19

Kupim danas de geu jer mu cijena podosta opala i nakon 5 tekmi mogu zaključiti da goreg golmana ove godine nisam imao. Dakle, sve što ide u okvir gola završi u golu. Svaki udarac s korner linije ulazi, svaki udarac na prvu stativu na kojoj stoji bez problema prolazi pored njega. U prosjeku ima 2/3 obrane a primi po pet golova. Ja iz 25 udaraca userem se da bih zabio 2 gola a iz 6 udaraca majstor popije 5 golova. To je kartica s greškom. Nemoguće je da svaki udarac ma kako traljav bio završava u golu? Svi golmani koje sam do sada imao branili su čuda i pljugali smiješne golove. De Gea ne brani ništa i još prima smiješne golove. Uz sve to razjebao mi je cijelu obranu. Više nitko nigdje ne stoji. Totalna konfuzija u obrani. Nema druge, moram ga baciti van iz momčadi jer ovo nema smisla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Rijesio sinoc nekoliko squad building izazova i nakon potrosenih 20k novcica dobijem Kroosa OVR 90 I Benzemu napokon da i ja nesto iz tih paketica dobijem iznad 83.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2018 12:51 (CroVandal).
7 godina
FIFA 19

blowfish_cro 

Lala 84 IF odlicna kartica za RB,ako igras sa francuzima,za LB isprobaj Hernandeza iz Atletika. 

1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Dobro mi je doslo da ne igram WL, da se malo naviknem na ekipu. Jako lose igram sa veznim redom Kasemiro, Modric, Eriksen. Promenio sam i formaciju i nista. Eriksen mi je tu zbog suta, odbrana mu je losa, Kasemiro je los prema napred i trom. Za sada mi je Modric najbolji, ali u formaciji 4-2-3-1 stoji nekako daleko od gola. Kao da su previse mekani, ima mi previse prostora. A pritom ne mogu da promenim Eriksena, jer ima savrsen chemistry sa Lucasom POTM, Sonom i Jesusom. Uz to mi Boateng sedi na klupi jer sam razjebao trio iz Bajerna. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2018 13:26 (TStefan91).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice