FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.079.864
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
FIFA 18

Nema tu boljih i losijih igraca moj druze, kad te hoce pobedices i pro igrace a kad igra idluci da ces izgubiti onda ces izgubiti u 95% slucajeva. Moja wl od juce je katastrofalna, mislim da nikad nisam imao takav los skor, jednostavno sam gubio gotovo svaku utakmicu. Momentum ili sta god debelo je prisutan u igri. Pa nemoguce je da ja jedan dan u wl imam 20-2 skor a drugi put 4-10 ili jednom osvojim prvu diviziju i to radnim danom kad nema wl a drugi dan ispadnem u drugu, sa silver igracima bukvalno se prosetam do druge divizije a juce nmg povezati 3 pobede i to sa ronaldom i ekipom. U ovoj igri nesto opasno ne stima. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
4 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

Evo konacno i ja iskusio tu WL nakon nesto vise od mj dana igranja (PS4) - ovaj tjedan osvojio 2. diviziju i DKT mogu reci da sam ocekivao puno losiji skor, krenuo naivno i napadacki prve 2 utakmice i tu je bio debakl pa promijenio formaciju na 5-2-1-2, usporio tempo i za sad dobio 14 od 24, ja zadovoljan :D

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Dok neki u 2 player packu dobijaju tots igrače ja standardno dobijam ovo tijekom cijele godine.

edit: lik u jednom packu dobije tots fernandinha i younga a mi ovdje u dva dana dobijemo karinu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2018 18:28 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Lik otvori 80k FPa u jednom komadu. Tako da jednom mora uletit da ga ubijes. 

Jedino kaj sam skuzil je da pack weight nije niti priblizno jednak kao za prosli TOTS. One su izvlacili ko na traci, sada niko ziv ne moze meda povuc. Ja danas samo slazem SBCove i otvaram. Nema teoretske sanse. Proslie tjedan otvaram gluposti od packova i samo idu, ko na traci.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 18
SimeKZ kaže...

Lik otvori 80k FPa u jednom komadu. Tako da jednom mora uletit da ga ubijes. 

Jedino kaj sam skuzil je da pack weight nije niti priblizno jednak kao za prosli TOTS. One su izvlacili ko na traci, sada niko ziv ne moze meda povuc. Ja danas samo slazem SBCove i otvaram. Nema teoretske sanse. Proslie tjedan otvaram gluposti od packova i samo idu, ko na traci.

Jasno mi je da mu mora uletjeti ali dva u jednom packu nije ok. Dovoljno je jedan po packu jer većina nas ne dobije niti tog jednog.

13 godina
FIFA 18

Ocito da samo EA sponzorirani Youtuberi dobivaju cudo u paketicim. Posto nas tapir nije dobio meda u ne znam kolko packova 

. Bas je zalosno gledat rare players pack kako baca thin pack.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Prodao cijeli tim da mogu otvorit 5 packova i boom sad mogu kupit nazad pola tima hahahah
PSN:nikolacurak

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nikolacurak kaže...
Prodao cijeli tim da mogu otvorit 5 packova i boom sad mogu kupit nazad pola tima hahahah

Sta ce ti drugi. Imas njega, on igra sve sam, obranu i napad. I na golu je.

17 godina
SimeKZ kaže...

Ocito da samo EA sponzorirani Youtuberi dobivaju cudo u paketicim. Posto nas tapir nije dobio meda u ne znam kolko packova 

. Bas je zalosno gledat rare players pack kako baca thin pack.

Lik je u tih 30 packova dobio više nego što ja dobijem u 300 packova. 

11 godina
neaktivan
FIFA 18

Evo SBC-a. 83 rated squad, 1 tots, 2 EPL igrača. 

Full lagano.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

Evo SBC-a. 83 rated squad, 1 tots, 2 EPL igrača. 

Full lagano.

https://imgur.com/a/cXozikl uletio Walker, nije lose iako sam bio zadovoljan sa OTW Aurierom na toj poziciji.

13 godina
FIFA 18

Azpilicueta - probao ga jednu SB - čini se OK.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Vrhunski ubod, ali samo pod uvjetom da prodam squad i napravim Engleze.

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Ja na veliko iznenađenje dobio sterlinga. Molim boga samo da se ne pojavi engleska zastava jer mi na pamet pada pope i ono pojavi se engleska zastava. Smrzo sam se, ali kad sam vidio sterlinga, ok. Nije loše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

94 lukaku, nije lose :)

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Gledam zadnja dva tjedna kako nedjeljom padne cijena messijeve kartice a onda preko tjedna poraste i za 300k coinsa. Stalno me frka uzeti je i večeras konačno skupim hrabrosti i uzmem je po najboljoj cijeni koju sam do sada vidio za tu karticu. Valjda neću biti te sreće da će se ovaj tjedan dodatno srušiti cijena kartice jer u petak vjerojatno idu španjolci. Imam par dana fore probati nešto na njoj zaraditi. Probao par tekmi i kako netko kaže, kartica sama igra. Čak razmišljam da je spojim s tots aguerom i prime iconom crespom. Mislim da bi bilo interesantno. Nešto sam sklepao da mogu igrati..

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2018 23:39 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nelose...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Da im jebem milu mater.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

Da im jebem milu mater.

Toga sam se bojao a kada sam vidio englesku zastavu srce mi stalo... da sam ga dobio odmah bih ga obrisao.

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Naravno da sam ga obrisao.

Jebote ali nevjerojatno šta ja dobijem pizda im mila materina. Prvo su me cijeli dan jebali u vikend ligi, pa sam prodao sve plave koje sam kupio jer su živa kurcina i onda na kraju si mislim ajde da bar dobijem nekog dobrog za PL tim i onda mi ga metnu.

Jojjj bez cilja se nerviram pred spavanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Evo ja otvorio i dobio Son-a nije lose ali vec imam na toj poziciji Sane-a koji ima sve bolje statse od Sona osim shootinga pa sam Sona stavio na desno krilo sa 7 chemistrya. Nit sam sretan niti tuzan ionako jedva da igram igricu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Ima li netko savjet/ideju za nadograditi, ~500k imam+ svi osim Kanea, Williana i Doucourea su tradeable tako da i prodaja dolazi u obzir. Kakav je Sane tots ili mozda cak Mane, bez razmisljanja sam uzeo Sona jer sam imao if 87 i bio sam jako zadovoljan, s tots 92 bas i ne,  rb sam isporbao if auriera i mosesa i ne svidaju mi se a ne zelim davati puno za walkera ili if valenciu.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Neku ikonu odozada. Nestu primjerice ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

Naravno da sam ga obrisao.

Jebote ali nevjerojatno šta ja dobijem pizda im mila materina. Prvo su me cijeli dan jebali u vikend ligi, pa sam prodao sve plave koje sam kupio jer su živa kurcina i onda na kraju si mislim ajde da bar dobijem nekog dobrog za PL tim i onda mi ga metnu.

Jojjj bez cilja se nerviram pred spavanje.

Mislim da će sutra biti još jedan pokušaj za epl tots karticu putem sbc tako da si imao šanse za popravni, no kužim te. I ja bih ga obrisao istu sekundu bez razmišljanja.

9 godina
neaktivan
Moglo je i bolje...
Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Poslije jedne male pauze, vratio sam se fifi i njenim čarima. S obzirom da su cijene pale, konačno sam rješio Crespa, iako sam skoro digao ruke od tog sbc-a.

Jučer odradio onaj sbc za PL tots igrača i dobio Eriksen-a. Potrošio nekih 50k, a dobio igrača u vrijednosti od 580k. Nije da sam nezadovoljan, ali ne odgovara mi formacijski. Eriksen je čistokrvni CAM, a meni trebe netko tipa Fernandinho, barem kada je u pitanju igrač sredine trena.

Sve u svemu igrat mu je i svejedno vjerujem  da ću imati koristi od njega, jer kada bacim pogled na statse..., mljac...

Btw.,

ja sam otvorio 3 vrhunska packa i najbolje sto sam dobio je Burki, a kad bi me natjerali da se sjetim još jednog igrača, ma da me razapnu ne bi se mogao sjetiti. Pička im materina, da nije bilo ovog poklon sbc, vjerovatno ne bi znao kako je igrati s tots igračem ove sezone.

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2018 8:39 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...
Moglo je i bolje...

A i gore... Zato šuti.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...
Moglo je i bolje...

A i gore... Zato šuti.

Sad imam 2 LB TOTS iz PL . Vrh ! hahahahah

11 godina
neaktivan
goust78 kaže...
movie kaže...
goust78 kaže...
Moglo je i bolje...

A i gore... Zato šuti.

Stavi Younga na krilo, ima dobre statse 

9 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
goust78 kaže...
movie kaže...
goust78 kaže...
Moglo je i bolje...

A i gore... Zato šuti.

Stavi Younga na krilo, ima dobre statse 

Tacno moze,mislio sam ga kao zamjenu uvoditi ns ST ali ga jebe WF !

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice