FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.077.853
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 18
Nikolacurak kaže...
Jeste uspili osvojit Negreda? Ja ne,napucaju me likovi jbg bolji su..

Usao u Div1 kako bi osigurao WL, tako da daily mogu u miru igrat. 2 puta krenuo, prvu tekmu mi pukla veza. Drugi puta do finala, izgubio 4-3... lik mi se dodavao po zadnjoj liniji zadnjih 15min in game timea.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
12 godina
Nikolacurak kaže...

Ja sam osvojio iz drugog puta. Po nekoj mojoj procjeni bit ce 5,6 kartica za osvojit preko DKT a ove ostale cemo dobit preko weekly challangea i preko sbca. Ja mislim dati 10 igraca za ultimate pack jer se nadam da ce me sreca pomazit i za 2 igraca cu si uzet Hendersona kojeg cu dati za neki buduci sbc. Sto si vi mislite uzet?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2018 22:17 (The_K).
14 godina
neaktivan
FIFA 18

https://imgur.com/a/iGyuT

Ajde da konacno i ja uspijem nakon 5 godina igranja Fife... :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
The_K kaže...
Nikolacurak kaže...

Ja sam osvojio iz drugog puta. Po nekoj mojoj procjeni bit ce 5,6 kartica za osvojit preko DKT a ove ostale cemo dobit preko weekly challangea i preko sbca. Ja mislim dati 10 igraca za ultimate pack jer se nadam da ce me sreca pomazit i za 2 igraca cu si uzet Hendersona kojeg cu dati za neki buduci sbc. Sto si vi mislite uzet?

Ovaj swap deal traje nekih 23 dana. Na WL rasporedu vidiš da sljedeći vikend neće biti igrača za osvojiti, nego tek za dva tjedna će biti Mendy iz MC. To je gotovo sigurno to kaj se tiče igrača koji se dobivaju osvajanjem DKT.

Edit: Ja ću vjerojatno ići na Zlatana i Kokea.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2018 23:11 (soft).
17 godina
soft kaže...

Ovaj swap deal traje nekih 23 dana. Na WL rasporedu vidiš da sljedeći vikend neće biti igrača za osvojiti, nego tek za dva tjedna će biti Mendy iz MC. To je gotovo sigurno to kaj se tiče igrača koji se dobivaju osvajanjem DKT.

Ide mi to na kitu. Zabi gol s igračem iz bundes lige , pa iz portugala pa asistiraj s englezom. Ako tako nešto bude, preskačem. To mi je totalno bezveze. Kada su takvi zadaci do sada bili samo sam ih preskakao.

13 godina
movie kaže...

Ide mi to na kitu. Zabi gol s igračem iz bundes lige , pa iz portugala pa asistiraj s englezom. Ako tako nešto bude, preskačem. To mi je totalno bezveze. Kada su takvi zadaci do sada bili samo sam ih preskakao.

Pa to se sve rješava iz pizdarije.

Pogotovo kad su bili zadaci koji nisu tražili da se igra online.

Odeš na SB, staviš profesional ili niže i u jednoj utakmici riješiš sve što se traži - em riješiš zadatke, em dobiješ bodove za SB - dupla korist.

Ovi zadaci što moraš igrati online su donekle teži, ali ne vidim niti u njima neki veći problem jer ionako svaki dan odigram jednu-dvije utakmice online pa usput to obavljam.

Ja sam recimo preskočio zadatak iz ovog tjedna za golove s IF igračem i to samo zato jer nemam niti jednog takvog igrača u klubu, a zbog toga mi se ne da kupovat i drkat s time.

Već sam pisao jutros, ovisi koliko tokena ću skupiti, ali cilj mi je uzeti igrača s čim većom ocjenom da ga utrpam u neku SBC ikonu.

Ako uberem 11 tokena, uzimam Ibru i Kokea jer su oni najbolje ocjenjeni igrači koji se za to mogu dobiti.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Pa to se sve rješava iz pizdarije.

Pogotovo kad su bili zadaci koji nisu tražili da se igra online.

Odeš na SB, staviš profesional ili niže i u jednoj utakmici riješiš sve što se traži - em riješiš zadatke, em dobiješ bodove za SB - dupla korist.

Ovi zadaci što moraš igrati online su donekle teži, ali ne vidim niti u njima neki veći problem jer ionako svaki dan odigram jednu-dvije utakmice online pa usput to obavljam.

Ja sam recimo preskočio zadatak iz ovog tjedna za golove s IF igračem i to samo zato jer nemam niti jednog takvog igrača u klubu, a zbog toga mi se ne da kupovat i drkat s time.

Već sam pisao jutros, ovisi koliko tokena ću skupiti, ali cilj mi je uzeti igrača s čim većom ocjenom da ga utrpam u neku SBC ikonu.

Ako uberem 11 tokena, uzimam Ibru i Kokea jer su oni najbolje ocjenjeni igrači koji se za to mogu dobiti.

Nemam igrača iz portugalske lige niti iz njemačke, talijanske, španjolske itd. Imam samo igrače iz engleske lige. Jednostavno kada treba neki igrač za rješavanje zadatka kojeg ja nemam, taj zadatak preskačem. Nije meni problem odraditi kada traže golove, asiste, glavu i što ti ja znam s bilo kojim igračem ali živcira me kada me se drka s igračima iz liga koje ja ne koristim. Takve zadatke onda preskočim.

8 godina
movie kaže...
soft kaže...

E jebes ga sada lik, ne pase ti ako je DKT, ne pase ti ako je Weekly Objective, sto bi? Jebo pa da ti i plati?

Evo, dosao natrag nakon 3 tjedna odmora bez Fife, zanima me bas koliko cu izdrzati prije nego opet puknem, sad mi je zao samo sto sam propustio Tourea za Birthday. :)

17 godina
sexytoiletpaper kaže...

E jebes ga sada lik, ne pase ti ako je DKT, ne pase ti ako je Weekly Objective, sto bi? Jebo pa da ti i plati?

Evo, dosao natrag nakon 3 tjedna odmora bez Fife, zanima me bas koliko cu izdrzati prije nego opet puknem, sad mi je zao samo sto sam propustio Tourea za Birthday. :)

Malo si sve pobrkao ali nema veze. Samo sam rekao da nije OK da se preko DKT osvajaju tokeni jer velika većina igrača neće biti u mogučnosti doći do njega. Ta vrsta frustracije dovodi do toga da gube interes za igrom a cilj bi trebao biti privući više igrača a ne ih otjerati. Kako da prosječan igrač koji ne može izboriti WL sada osvoji token kada će se na DKT pojaviti i svi oni koji redovito igraju WL a ne moraju se u nju plasirati kroz DKT. Nemoguća misija.

Što se weekly objectivea tiče rekao sam da me živcira kada pet zadataka moram odraditi s pet igrača iz pet različitih liga. OK mi je kada moram zabiti glavom, nogom, dupetom, petom s igračem iz bilo koje lige a davež mi je kada to moram odraditi s određenim igračem iz određene lige. Pod određeni igrač mislim stoper, vezni, napadač... zašto si moram razjebati momčad s igračem kojeg ne mogu uklopiti u nju? Eto, samo to i ništa više.

11 godina
neaktivan
movie kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Malo si sve pobrkao ali nema veze. Samo sam rekao da nije OK da se preko DKT osvajaju tokeni jer velika većina igrača neće biti u mogučnosti doći do njega. Ta vrsta frustracije dovodi do toga da gube interes za igrom a cilj bi trebao biti privući više igrača a ne ih otjerati. Kako da prosječan igrač koji ne može izboriti WL sada osvoji token kada će se na DKT pojaviti i svi oni koji redovito igraju WL a ne moraju se u nju plasirati kroz DKT. Nemoguća misija.

Što se weekly objectivea tiče rekao sam da me živcira kada pet zadataka moram odraditi s pet igrača iz pet različitih liga. OK mi je kada moram zabiti glavom, nogom, dupetom, petom s igračem iz bilo koje lige a davež mi je kada to moram odraditi s određenim igračem iz određene lige. Pod određeni igrač mislim stoper, vezni, napadač... zašto si moram razjebati momčad s igračem kojeg ne mogu uklopiti u nju? Eto, samo to i ništa više.

Pa ne moraš. Nekom neće odgovarati što mora zabit sa Englezima, nekom neće što mora sa Portugalcima... Sad ili čekaš da dođe objective koji ti odgovara ili prilagodiš tim, nitko te ne prisiljava da radiš te challenge. 

Mislim da time pokušavaju malo popularizirati ove slabije lige i igrače, što je po meni OK (iako sam siguran da je neuspješna) metoda da se u igri češće viđaju desni bekovi koji nisu Valencia ili Walker, veznjaci koji nisu Nainggolan ili Vidal i slično. Svi imaju iste timove isvi igraju na isti kalup, a ovoj igri očajno fali raznolikosti.

13 godina
blowfish_cro kaže...
 a ovoj igri očajno fali raznolikosti.

Točno to!

Ali nisu tome krivi igrači nego igra koja ih tjera da koriste jedne te iste kartice.

Baš mi je jučer prošlo kroz glavu dok sam igrao protiv lika.

Znači, ako nemaš u ekipi igrače koji sami rade obranu, možeš se jebat.

Ovi što napadaju prebrzo i pretočno dodaju lopte, a obrambeni su tromi u tri pičke materine.

Čak i ako znaš kamo lopta ide, šansa ti je minimalna da presiječeš loptu.

I što se onda događa?

Ovo što sam počeo pisati za jučerašnji događaj.... lik me napada i dodaje se ping-pong oko moga šesnaesterca, a ja mu ne mogu oduzeti loptu.

Nema jebene šanse jer koliko god se trudio moji su pretromi i ja ne mogu ništa... ali odjednom se ukazuje Rijkaard i sam utrči u prostor, bez da ja upravljam njime i oduzme loptu.

Zbog toga ljudi i igraju s Naingolanom, Vidalom, ikonama i sličnim igračima - koji dosta toga odrade bez da igrač upravlja njima.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
blowfish_cro kaže...

Točno to!

Ali nisu tome krivi igrači nego igra koja ih tjera da koriste jedne te iste kartice.

Ovi što napadaju prebrzo i pretočno dodaju lopte, a obrambeni su tromi u tri pičke materine.

I što se onda događa?

Ovo što sam počeo pisati za jučerašnji događaj.... lik me napada i dodaje se ping-pong oko moga šesnaesterca, a ja mu ne mogu oduzeti loptu.

Nema jebene šanse jer koliko god se trudio moji su pretromi i ja ne mogu ništa... ali odjednom se ukazuje Rijkaard i sam utrči u prostor, bez da ja upravljam njime i oduzme loptu.

Zbog toga ljudi i igraju s Naingolanom, Vidalom, ikonama i sličnim igračima - koji dosta toga odrade bez da igrač upravlja njima.

MOTM Salah, Ronaldo i IF Sterling su normalna oprema. Jbt led kad meni u igri jedan Messi nije problem, nego Salah i ostala bagra. Kraj njega profulas tackle i gotovo je. To je to. Weak foot 2*, nema problema, desna noga suprotne raljone ko iz pi*ke.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
blowfish_cro kaže...

Točno to!

I što se onda događa?

Ma slažem se, naravno. I ja isto imam Nainggolana, Mertensa i ekipu jer su jednostavno najbolje što možeš dobit. Bez obzira na to hoću li ja imat osrednji tim, spajat će me i dalje sa top momčadima što bi u startu značilo da je protivnik ogroman favorit. Meni bome nije zabavno da me netko natrpa pa se prilagođavam, ali svakako bih volio malo više balansa u igri i, ako ništa drugo, barem bolji matchmaking koji te spaja sa protivnicima sa sličnom momčadi. 

Razumijem da u najvišim divizijama nema ekipe sa lošim timovima, ali nek naprave neku formulu za to. Određeni koeficijent koji ti nosi snaga momčadi i određeni koeficijent koji ti nosi tvoj skill pa onda balansiraš između toga i radiš neke realne mečeve. Ako je protivnik Ovvy fer je da ja imam bolji tim, ako je protivnik po mjeri fer je da imamo iste timove. U FUT-u, barem u mom slučaju, snaga ekipe nema nikakve veze kod matchmakinga. 

13 godina
blowfish_cro kaže...
Skilledžija kaže...
blowfish_cro kaže...

Točno to!

I što se onda događa?

Ma slažem se, naravno. I ja isto imam Nainggolana, Mertensa i ekipu jer su jednostavno najbolje što možeš dobit. Bez obzira na to hoću li ja imat osrednji tim, spajat će me i dalje sa top momčadima što bi u startu značilo da je protivnik ogroman favorit. Meni bome nije zabavno da me netko natrpa pa se prilagođavam, ali svakako bih volio malo više balansa u igri i, ako ništa drugo, barem bolji matchmaking koji te spaja sa protivnicima sa sličnom momčadi. 

Razumijem da u najvišim divizijama nema ekipe sa lošim timovima, ali nek naprave neku formulu za to. Određeni koeficijent koji ti nosi snaga momčadi i određeni koeficijent koji ti nosi tvoj skill pa onda balansiraš između toga i radiš neke realne mečeve. Ako je protivnik Ovvy fer je da ja imam bolji tim, ako je protivnik po mjeri fer je da imamo iste timove. U FUT-u, barem u mom slučaju, snaga ekipe nema nikakve veze kod matchmakinga. 

Ali to onda nema smisla niti kompeticije. Koji je smisao grindat momcad, ako mozes imati broncane i brstit noobine jer ti koeficijent ekipe jako nizak pa se ponistava sa skillom. Jako nerealnu sliku FUTa daju Youtuberi. Koji svaki Promo ubace preko 1000 funti u igru i onda imaju ekipu kakvu imaju. Postoje ti RTG serijali, to je pak igranje po 6-7h u komadu dnevno. Opet, za casual igraca nema smisla. 

11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
 Ali to onda nema smisla niti kompeticije. Koji je smisao grindat momcad, ako mozes imati broncane i brstit noobine jer ti koeficijent ekipe jako nizak pa se ponistava sa skillom. Jako nerealnu sliku FUTa daju Youtuberi. Koji svaki Promo ubace preko 1000 funti u igru i onda imaju ekipu kakvu imaju. Postoje ti RTG serijali, to je pak igranje po 6-7h u komadu dnevno. Opet, za casual igraca nema smisla. 

A gle, neki određeni raspon mora postojati, ali trenutno nema nikakvog limita. Ja sam recimo počeo s igrom za ozbiljno tek negdje u siječnju i jednostavno nisam stigao napravit ekipu s kojom bih bio konkurentan u Div 1 ili DKT, a vidim da hrpa ljudi koji su bez ikakvog pretjerivanja čisti prosjek ima po par ikona. Onda takvi mene dobivaju na osnovu dvije lopte u for za Larssona koji je nezaustavljiv, a ja ne mogu probit njegov blok jer, kao što Skilledžija kaže, Rijkaard ili Vieira odnesu svaku loptu sami. 

13 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
Onda takvi mene dobivaju na osnovu dvije lopte u for za Larssona koji je nezaustavljiv, a ja ne mogu probit njegov blok jer, kao što Skilledžija kaže, Rijkaard ili Vieira odnesu svaku loptu sami. 

Cekaj, stanite malo, kad sam ja ovo pisao onda sam bio noob ili kako bi rekao veliki igrac fife Sime, los igrac.

Izgleda da ste svi vi losi igraci kao i ja, nije to zbog icona i samog gameplaya.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2018 12:39 (C3c1l).
13 godina
blowfish_cro kaže...
SimeKZ kaže...

A gle, neki određeni raspon mora postojati, ali trenutno nema nikakvog limita. Ja sam recimo počeo s igrom za ozbiljno tek negdje u siječnju i jednostavno nisam stigao napravit ekipu s kojom bih bio konkurentan u Div 1 ili DKT, a vidim da hrpa ljudi koji su bez ikakvog pretjerivanja čisti prosjek ima po par ikona. Onda takvi mene dobivaju na osnovu dvije lopte u for za Larssona koji je nezaustavljiv, a ja ne mogu probit njegov blok jer, kao što Skilledžija kaže, Rijkaard ili Vieira odnesu svaku loptu sami. 

Opet je to tvoj problem ne njihov. Koda dodes u WoW pa kazes zasto ja ne mogu u Raid a LvL 10 si. To je tak. Meni isto to ide na zivce kad vidim nekog tko je bas ocajan igrac a vezni red mu se sastoji od Rui Coste, Viere i Rijkaarda. Frustrirajuce, potpuno se slazems sa tobom. Pogotovo kad me vecina ekipa outteama u pobjedi. Jedan Ronaldo je meni jucer 2 gola dao na prvu stativu, 2 komada, full šus u prvu stativu. Gledam i ne vjerujem kaj se dogada, al mozes ga hebat kad je '' lice naslovnice '' i mora tak zabijat. Vecinu WL igras protiv ekipe, ne protiv lika. 

Nema mi goreg nego kad vidim odlicna squad a 95% vremena mu je zadnja linija na 15m od gola, vezna linija cuva polukrug na 16m a napad samo stoji. EA mudro suti i gleda kaj se dogada po WL. 

16 godina
neaktivan
The_K kaže...
Nikolacurak kaže...

ja sam uz malo muke osvojio,ja se dvoumim izmedju ultimate packa i sancheza,al vise naginjem ultimate packu jer mi 91 sanchez nije uopce sjeo a ovaj bi trebao biti slican,mozda ce nekom biti dobar,kao recimo rooney birthday meni je sjeo kao budali samar dok nekima uopce ne pase,drzim ga na ST i trpa kao lud iz bilo koje daljine,kad vidim da nemogu nista dodavanjima trazim njega i pucam iz daljine i u 90 % slucajeva ulazi

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2018 14:41 (Ryder007).
17 godina
blowfish_cro kaže...

Pa ne moraš. Nekom neće odgovarati što mora zabit sa Englezima, nekom neće što mora sa Portugalcima... Sad ili čekaš da dođe objective koji ti odgovara ili prilagodiš tim, nitko te ne prisiljava da radiš te challenge. 

Mislim da time pokušavaju malo popularizirati ove slabije lige i igrače, što je po meni OK (iako sam siguran da je neuspješna) metoda da se u igri češće viđaju desni bekovi koji nisu Valencia ili Walker, veznjaci koji nisu Nainggolan ili Vidal i slično. Svi imaju iste timove isvi igraju na isti kalup, a ovoj igri očajno fali raznolikosti.

Nisam niti rekao da moram. No ima zadataka da zabiješ s bilo kim i to je po meni ok. Očekivati raznolikost u igri ovakvog tipa je iluzorno. Što nisi složio momčad treće engleske lige i s njom igrao pa bi bilo raznolikosti. No to je bezveze i valjda se slažeš s time. Ljudi igraju fut zbog mogučnosti igranja s njima dragim igračima. Koja je svrha silovanje s igračima s kojima ne želim igrati. FUT igram od 2013 i uvijek imam istu momčad s odstupanjem dva ili tri igrača jer dva nestanu a dva nova se pojave. Ja već znam s čime ću igrati sljedeće godine. Logično je da svi imamo slične momčadi jer svi želimo igrati s aguerom, de bruyneom, ronaldom, messiem itd. i ništa tu činjenicu ne može promijeniti. Ja u tome ne vidim problem.

12 godina
movie kaže...

Logično je da svi imamo slične momčadi jer svi želimo igrati s aguerom, de bruyneom, ronaldom, messiem itd. i ništa tu činjenicu ne može promijeniti. Ja u tome ne vidim problem.

Od toga sto si nabrojio jedino se Ronalda moze vidjeti a vidi ga se najcesce u timu sa jos 7,8 ikona. RIjetko tko ga stavlja u momcad la lige. Najcesce momcadi su Son, Jesus napad u vezi je jedna ikona, vidal, pogba i obrana skoro uvijek ista Alaba,boateng,baily i valencia. U prijasnjim fifama je bilo puno vise timova istina bilo je tih igraca koji se ponavljaju ali bilo je raznolikije. Jedan od razloga zasto sam 2013 godine kupio fifu 14 je bio taj sto mi je dosadio komp jer uvijek isto igra nisu mi vise bile napete utakmice. Dosli smo do 2018 godine gdje svatko igra sa istih 5 igraca gdje svi nakon prve minute mjenjaju formaciju i gdje svi igraju jednako abjusanje propusta igrice do maksimuma i zato je vecini ova igrica dosadila jer je postala repetetivna. Naravno postoji jos razloga zasto ljudi prestaju igrat fifu ali vjerujem da je ovo isto jedan od razloga.

17 godina
The_K kaže...

Od toga sto si nabrojio jedino se Ronalda moze vidjeti a vidi ga se najcesce u timu sa jos 7,8 ikona. RIjetko tko ga stavlja u momcad la lige. Najcesce momcadi su Son, Jesus napad u vezi je jedna ikona, vidal, pogba i obrana skoro uvijek ista Alaba,boateng,baily i valencia. U prijasnjim fifama je bilo puno vise timova istina bilo je tih igraca koji se ponavljaju ali bilo je raznolikije. Jedan od razloga zasto sam 2013 godine kupio fifu 14 je bio taj sto mi je dosadio komp jer uvijek isto igra nisu mi vise bile napete utakmice. Dosli smo do 2018 godine gdje svatko igra sa istih 5 igraca gdje svi nakon prve minute mjenjaju formaciju i gdje svi igraju jednako abjusanje propusta igrice do maksimuma i zato je vecini ova igrica dosadila jer je postala repetetivna. Naravno postoji jos razloga zasto ljudi prestaju igrat fifu ali vjerujem da je ovo isto jedan od razloga.

Naravno da su ti igrači koje si nabrojao najčešći jer su i najdostupniji većini igrača. Koji imaš izbor na poziciji RB u engleskoj ligi ili LB u njemačkoj ligi? Pa nije EA kriv što nema 15 različitih i dobrih RB u engleskoj ligi pa da imamo toliko željenu raznolikost. Pa ja niti ne primjetim što protivnik ima i jebe mi se s kim i čim igra. S druge strane u ovakvoj vrsti igre godinama je pace bio najpoželjnija stavka, pogotovo kod stopera. Stoga je logičan izbor većine jer za male pare mogu upariti recimo jednog boatenga i jednog bailya. Potom im je prirodan link alaba i valencia. Mene te stvari ne jebu. Mene jebu ovakve idiotarije i zbog njih ljudi najviše gube volju za igrom. Pa je li ovo normalno? Moja obrana se sama pokolje i otvori vrata napadaču kako bih popio gol. Ja samo ovo gledao 20 puta i svaki put sam umro od smijeha.

12 godina
FIFA 18

Gol je toliko tuzan da se pocnes smijat koliko je ocajno 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Izasao je SBC za swap igraca. Ja sam rjesio bez kupovanja nijednog igraca. Nisu teski uvjeti
PSN:nikolacurak

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Eto dao sam sestri da mi otvori nagrade. U mega packu dobio Musaccia, u players packu dobio in form kolumbijca 76 rating sa stolice sam skocio kad sam vidio kolumbijsku zastavu mislio sam da sam cuadrada dobio kad ono sipak hahahha i na kraju za vrijeme mjesecne nagrade sam otisao iz prostorije i ona je viknula da ima 89 ocjenu ja sav sretan uletavam u sobu kad ono Verratti hahahaha uz njega sam dobio jos plea,tah i lowton-a. Valjda su solidne nagrade. Verrati ce svakako uletit u neki sbc koji budem slagao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Ajd da i ja probam uzeti negreda i uzmem ga od prve. No to je toliko stresno da WL neću niti igrati. Prve dvije tekme laganini i onda polufinale i finale s idiotima prepunih icona koji igraju ultra def. Odmah sam se sjetio šime. Najgore kaj mi obojca prvi zabiju gol pa ih stiži. Pa kaj im nije neugodno s takvim momčadima parkirati bus. Obje tekme sam imao posjed lopte oko 70%. Samo kontru čekaju. Zato niti ne igram WL da me herc ne strefi do kraja. Evo majstora s osam icona, jednim toty de geom a ostalo sve IF ili OTW kartice i igra bunkericu. Tragedija...

edit: samo bih dodao da sam sve 4 tekme igrao u 4-2-2-2 formaciji koja je fakat moćna. Jaka sredina, dobra kombinatorika i posjed. Inače mi je ta formacija uvijek nekako izgledala za sprdnju dok netko ovdje nije rekao da je jako dobra. Nisam ziher tko je to bio, skiledžija? Morma priznati da mi se svidjela. Prodao sam par skupljih kartica tako da se sada krpam do totya a onda ću uzeti 4 dobre kartice i posložiti ovu formaciju. Pikiram na toty fernandinha, aguera te icone costu i rijkaarda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2018 22:05 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Ja probao svih 8 pokusaja i nisam uspio 😂😂
PSN:nikolacurak

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Ispadam iz Div 2 sa stilom 

5 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

edit: samo bih dodao da sam sve 4 tekme igrao u 4-2-2-2 formaciji koja je fakat moćna. Jaka sredina, dobra kombinatorika i posjed. Inače mi je ta formacija uvijek nekako izgledala za sprdnju dok netko ovdje nije rekao da je jako dobra. Nisam ziher tko je to bio, skiledžija? Morma priznati da mi se svidjela. Prodao sam par skupljih kartica tako da se sada krpam do totya a onda ću uzeti 4 dobre kartice i posložiti ovu formaciju. Pikiram na toty fernandinha, aguera te icone costu i rijkaarda.

Vjerojatno sam ja pisao za tu formaciju, a slučajno sam počeo igrati s njom kad sam Vidala dobio.

Trebalo mi je zbog chema jer je bio hibrid pa sam morao tu formaciju zato jer mi se ne da, kao što mnogi rade, prije svake utakmice drkat i namještat igrače.

Na kraju je ispalo super jer mi baš odgovara.

Što se nagrada od vikend lige tiče... nikad lošije, katastrofa.

Zapitao sam se na trenutak što mi to uopće treba?

U megakurcu rare igrač mislim da je bio jedan i to rejting manji od 80.

Drugi pack s igračima još lošije, a u onom sa crvenim karticama dobijem nekog Mereno (nemam pojma kako se piše) 82 rejting i dva 78, 77 tako nešto - bio sam silver 1 mjesečno.

Nadao sam se da će mi dati tu jednu jaču karticu koju dobivam iznad 81 rejtinga da imam za Crespa, a dalo mi kurac.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
movie kaže...

Vjerojatno sam ja pisao za tu formaciju, a slučajno sam počeo igrati s njom kad sam Vidala dobio.

Trebalo mi je zbog chema jer je bio hibrid pa sam morao tu formaciju zato jer mi se ne da, kao što mnogi rade, prije svake utakmice drkat i namještat igrače.

Na kraju je ispalo super jer mi baš odgovara.

Što se nagrada od vikend lige tiče... nikad lošije, katastrofa.

Zapitao sam se na trenutak što mi to uopće treba?

U megakurcu rare igrač mislim da je bio jedan i to rejting manji od 80.

Drugi pack s igračima još lošije, a u onom sa crvenim karticama dobijem nekog Mereno (nemam pojma kako se piše) 82 rejting i dva 78, 77 tako nešto - bio sam silver 1 mjesečno.

Nadao sam se da će mi dati tu jednu jaču karticu koju dobivam iznad 81 rejtinga da imam za Crespa, a dalo mi kurac.

Da nisam dobio nekog Silvera iz frankfurta koji je otiso za 23k, nebi nista dobio iz weeklya. Monthly tragikomicno je da to uopce dijele jer stvarno ne znam kome te kartice sluze. Silver 2 sam bio jer ovaj vikend sad nisam odigrao nista... 15 tekmi, 10 pobjeda.

8 godina
SimeKZ kaže...
blowfish_cro kaže...
SimeKZ kaže...

Opet je to tvoj problem ne njihov. Koda dodes u WoW pa kazes zasto ja ne mogu u Raid a LvL 10 si. To je tak. Meni isto to ide na zivce kad vidim nekog tko je bas ocajan igrac a vezni red mu se sastoji od Rui Coste, Viere i Rijkaarda. Frustrirajuce, potpuno se slazems sa tobom. Pogotovo kad me vecina ekipa outteama u pobjedi. Jedan Ronaldo je meni jucer 2 gola dao na prvu stativu, 2 komada, full šus u prvu stativu. Gledam i ne vjerujem kaj se dogada, al mozes ga hebat kad je '' lice naslovnice '' i mora tak zabijat. Vecinu WL igras protiv ekipe, ne protiv lika. 

Nema mi goreg nego kad vidim odlicna squad a 95% vremena mu je zadnja linija na 15m od gola, vezna linija cuva polukrug na 16m a napad samo stoji. EA mudro suti i gleda kaj se dogada po WL. 

Jako losa usporedba.

Raidovi su coop PvE i bolje bi bilo usporediti sa PvPom. Ne igram WoW ali s obzirom da je SWTOR klon istoga mogu sa sigurnoscu reci da je PvP u MMO igricama vise fer nego FIFA po pitanju jednakosti. Razvrstava te u tri skupine ovisno po LVLu lika- lowbie (10-39), midbie (40-69) i max (70). Uz to i postavlja sve na jednake statse kao da su lvl 70 sto znaci da manjak par abilitya sto pokupis u tim lvlima si na relativno jednakom polju.

Kada udaris max lvl onda naravno dolazi do "Gear Grinda" koji je opet puno posteniji nego FIFA. Za one koji ne igraju MMOove, zamisli da imas pristup full TOTY/Icons/TOTS timu nakon svega 10 sati igranja i casual lobbyu, dakle online friendly. I onda ides u Ranked PvP gdje su svi u jednakom, max gearu, sto bi se u ovom slucaju prevelo u "kakav god tim zelis".

E sad, FIFA tako ocito ne funkcionira. I ne funkcionira iz dobrih razloga. EAu nije poanta da drze igricu fer za sve igrace, igra je P2W kao sto i drug Sime svaki dan primjeti pa odbija vjerovati.

Dvije promjene za iducu godinu koje bi donjele odlican gameplay bi bili "zakljucani" WL timovi gdje se tim koji mozes koristiti mijenja svaki vikend ali je svima isti, ili neka postena varijacija na Draft te WL koja traje cijeli tjedan umjesto da dodaje dva radna dana vikendom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice