FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.083.216
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 18
The_K kaže...

Sad me ovaj video podsjetio na jos jedan propust kojeg nismo komentirali a to su slobodni udarci. Vec su mi se poceli gaditi slobodnjaci jer svi su poceli tako izvodit slobodan udarac da samo posaljes igrace naprijed i onda dodas. Jako je tesko to zaustavit i vise ovisis o sposobnostima protivnika nego o sebi u toj situaciji. Ide mi na zivce sto nitko vise ne puca iz slobodnih udaraca a to nije realno. U pravom zivotu rijetko kad cemo vidjeti da ce netko izvesti slobodan udarac tako a nece zapucat.

ove godine se slabo puca jer svaki put udarac bude drukčije bez obzira kaj ti uvijek isto stišćeš. Jednom je to gol, drugi put pogodiš živi zid a treći put pukneš u treći red tribine što isto nije realno . Ako imam filing i uvijek pucam isto, lopta bi trebala ići približno isto a ne ovako kako je ove godine. I na taj detalj se mnogi žale na netu. Po meni opravdano..

12 godina
FIFA 18

Evo jos jednog propusta vec oko tjedan dana brojim koliko ce se puta kod odbijanja lopte od golmana lopta otici u smjeru protivnickog napadaca znaci brojao sam svoje i protivnicke udarce. Od 30 udaraca 25 lopti je islo u suparnickog napadaca tek su se pet  lopti odbili u suigrace. Jako jako tuzno. Budem brojao jos do 50 pa da dobijem jos tocniji omjer.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.2.2018 18:04 (The_K).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Navodno novi glitch ja sam probao i sve untradable igrace ne mogu prodati. Jeli kod vas to radi ili je video fake?

Edit: ako radi bacite like ako ne dislike tako cemo lakse skuziti jeli radi ili ne a necemo spamat previse po forumu

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.2.2018 20:54 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Navodno novi glitch ja sam probao i sve untradable igrace ne mogu prodati. Jeli kod vas to radi ili je video fake?

Ne radi niti kod mene.

17 godina
neaktivan
The_K kaže...

Sad me ovaj video podsjetio na jos jedan propust kojeg nismo komentirali a to su slobodni udarci. Vec su mi se poceli gaditi slobodnjaci jer svi su poceli tako izvodit slobodan udarac da samo posaljes igrace naprijed i onda dodas. Jako je tesko to zaustavit i vise ovisis o sposobnostima protivnika nego o sebi u toj situaciji. Ide mi na zivce sto nitko vise ne puca iz slobodnih udaraca a to nije realno. U pravom zivotu rijetko kad cemo vidjeti da ce netko izvesti slobodan udarac tako a nece zapucat.

ja uvijek kad je 25 metara ili blize tucem direkt iz slobodnog jedino kad je iz daljeg onda zovem drugog igraca,neznam ali kad zabijem gol iz slobodnog imam takvo zadovoljstvo i ponos najljepse mi je kad zabijem iz slobodnog direkt,to i mene zivcira kad tak dodaju u 90 % slucajeva popijem gol jer jednostavno nemogu se obranit

EUNE LOL: frenkySTYLE
11 godina
Vi zante da je momentum uveden radi igraca koji ne znaju igrat? Uvijek ce biti onih koji ne znaju.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Spacecraft kaže...
Vi zante da je momentum uveden radi igraca koji ne znaju igrat? Uvijek ce biti onih koji ne znaju.

Onda ovdje svi znaju jbt... sve ih momentum gazi. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
13 godina
Spacecraft kaže...

Po meni je to nepotrebno iz razloga što postoje divizije, i to njih 10.

Tako da svaki igrač može pronaći diviziju koju može igrati i u njoj bi se trebao boriti protiv sebi sličnih.

Navodno je trenutna situacija da te spaja sa igračima iz tvoje divizije te sa prvom iznad i prvom ispod, osim kad si u 1. diviziji - tamo dobivaš protivnike iz 1. i 2.

Zbog toga se vrlo vjerojatno i događaju stvari da ponekad pobijediš lakše od očekivanog (kad dobiješ protivnika iz slabije divizije), odnosno da te netko drugi natambura (kad dobiješ protivnika iz jače divizije).

Moguće da je i to razlog zbog kojeg su uveli momentum... da smanje razliku među igračima?

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
Spacecraft kaže...

Nisam neki igrac i ne pamtim kad sam dobio nekog na momentum,doduse,cim vidim da je bolji

gubim interes za igru...

Juce sam igrao malo sezonu kad vidim da je protivnik los zabijem sebi auto gol ali mozes dati sebi samo 2 gola,kod treceg automatski te izbaci iz igre i pise poraz . :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.2.2018 13:59 (goust78).
15 godina
FIFA 18

Zna li netko zašto u WL protivnika nalazi za pola sekunde i nikad nema laga, dok kada igram divizije protivnika traži pola min do min i gotovo je uvijek lag?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zvone07 kaže...

Zna li netko zašto u WL protivnika nalazi za pola sekunde i nikad nema laga, dok kada igram divizije protivnika traži pola min do min i gotovo je uvijek lag?

Zato jer za WL imaju servere, a divizije se igraju preko matchmakinga.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
zvone07 kaže...

Zato jer za WL imaju servere, a divizije se igraju preko matchmakinga.

Imaju servere ali opet su za kurac. Ovu zadnju WL u petak savrsen gameplay, subota, nedjelja i ponedjeljak nepodnosljivi delay, bez obzira sto na svakoj tekmi ima 5 zelenih crtica za konekciju. Toliko love imaju, a ne mogu sredit taj delay, uzas od firme.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
Cofinho kaže...

Imaju servere ali opet su za kurac. Ovu zadnju WL u petak savrsen gameplay, subota, nedjelja i ponedjeljak nepodnosljivi delay, bez obzira sto na svakoj tekmi ima 5 zelenih crtica za konekciju. Toliko love imaju, a ne mogu sredit taj delay, uzas od firme.

Nema potrebe za dodatnim ulaganjima sve dok ljudi igraju, a igraju zato jer nema konkurencije, nažalost.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Dakle, ja kao prosječan igrač koji je par mjeseci kasnio sa igrom, lagano se probijam prema najvišim divizijama, ponajviše sa ciljem da se lakše kvalificiram u weekend ligu te da uzmem trofej na PSN. Osim toga, prilično me zaboli dal mi u tabu 'Seasons' stoji jedinica ili petica. Anyway, trenutno se vrtim oko četvrte divizije i borim se da uđem u treću. Počnem jebeno, da bi mi  za kraj ostale tri tekme u kojima trebam jednu pobjedu. Prva je bila više manje OK, izgubio sam od protivnika koji je bio bolji. I onda, ko za inat dobijem ove dvije ekipe 

Znači krcato ikonama više nego moj desktop na Windowsu 98 dok sam bio klinac. I što je najgore likovi igraju kao najveći noobovi, doslovno im ne dam da pucaju po golu. I prvi me dobio na kvalitetu tima, ali ova zadnja tekma mi je takav jebeni turn off od Fife da to ne mogu opisat... Vodim 2-0, minuta 70., lik nemre prismrdit golu sa svim tim svojim šarenilom, ali naravno... dva puta pukne sa Del Pierom sa 25 metara i moj panj Schmeichel ga može lagano... 

Čisto sa usporedbu, moj bijedni tim je isto u attachmentu. Toliko o matchmakingu... 

P.S. Ovaj Bellerin je jedan od najvećih panjeva ikad. Lik ima doslovno 0 točnih centaršuta od kad je kod mene, što nije kratko. Znači NULA! 

2 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Po meni je to nepotrebno iz razloga što postoje divizije, i to njih 10.

Tako da svaki igrač može pronaći diviziju koju može igrati i u njoj bi se trebao boriti protiv sebi sličnih.

Navodno je trenutna situacija da te spaja sa igračima iz tvoje divizije te sa prvom iznad i prvom ispod, osim kad si u 1. diviziji - tamo dobivaš protivnike iz 1. i 2.

Zbog toga se vrlo vjerojatno i događaju stvari da ponekad pobijediš lakše od očekivanog (kad dobiješ protivnika iz slabije divizije), odnosno da te netko drugi natambura (kad dobiješ protivnika iz jače divizije).

Moguće da je i to razlog zbog kojeg su uveli momentum... da smanje razliku među igračima?

O, i te kako je potrebno. I u 10 div ima igrača koji ne mogu nikoga dobiti. Takvi brzo gube volju a ea novac. Znači ea sportsu je u interesu da igra što više igrača pa se sve to balansira među onima koji ne znaju. Netko će reći, ali mi koji znamo igrati nezadovoljni smo ovakvim načinom? Jeste ali nitko zbog toga nije prestao igrati. Igra se i dalje a periodično se dođe na neki forum plakati kako te igra pokrala. I voziš dalje. Očito su dobro proučili koja grupacija ljudi prva prestaje aktivno igrati i trošiti novac. Stoga što se poštenja tiče tu se neće ništa mijenjati. Na kraju ostaje ona šimina, više trenirajte pa će biti bolje. Što si bolji teže će te momentum sjebati. Bar tako šime tvrdi. Počeo sam vjerovati u tu šiminu mantru.

Možda i najbolji pokazatelj poštenja ove igre su tekme između mene i ruye. Dođe tekma u kojoj me razvali, pa se dogodi tekma u kojoj i ja njega razvalim,  rijetko, pa onda dođe tekma u kojoj je neizvjesno pa na kraju dobije on ili ja, a onda dođe tekma u kojoj nitko ne može dobiti. Ruya dere po prvoj diviziji, igra svaku WL a ja online odigram 4 tekme tjedno a divizije niti ne igram? Nekaj tu ne štima? Osobno priznajem da je on puno bolji igrač od mene ali to se ne vidi svaku tekmu na terenu. Imam osjećaj da on igra opušteno dok se ja sav grčim u svakoj tekmi, i kad gubim i kad dobijam. To je normalno jer je izrazito bolji pa više dajem da ostanem u sedlu. Valjda to i igra kuži pa me poneki put pogura.

Što hoću reći? Onaj tko je bolji, bolji je. Može se dogoditi tekma da se meni otvori pa da dobijem ali se ne može dogoditi da se rezultat svaku tekmu mijenja u nečiju korist. Sorry ruya što sam te uzeo za primjer. Imam u rukavu i jednog talijana od kojeg sam izrazito bolji ali od ove fife to rezultati ne sugeriraju. Prošlu fifu sam ga svaku tekmu derao po 4/5 razlike a ovu borba. Lik ništa ne igra, samo se tuče i zabija s 30 m. I dobija tekme, to je ono najgore. Ja 5 stativa on jedna pljuca i gol. Pa ti vidi. Naravno da je sada dobio volju i svaki dan me jebe da igramo. To je to. Tako se dobija volja. Zato me ruya i ne može dobiti svaku tekmu jer ne smijem izgubiti volju a prava firma to kuži i čini sve svoje korisnike zadovoljnima. Dobro, skoro sve...

10 godina
FIFA 18

Lepo si sve rekao, ne ljutim se naravno.  Jednostavno tako je igra programirana i to je to. Ja imam bas velike oscilacije u igri iz dana u dan, pisao sam vec o tome i ne znam da li se to desava samo kod mene ili i kod drugih. Znalo mi se dogiditi npr 3 sezone sam u prvoj diviziji i sledeci dan ispadnem u drugu pa i u trecu. Nekako gubim volju za ovom igrom cini mi se, zadnjih nedelju dana je slabije igram a i kad igram ne igram sa onim zarom. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
SimeKZ kaže...
Spacecraft kaže...

Onda ovdje svi znaju jbt... sve ih momentum gazi. 

Juuuuuuuuuj, čika Šime, budi moj trener i uci me kako da gazim i ja! :)

13 godina
FIFA 18

Ne znam jel se ko sjeca, mozda stara ekipa na ovom forumu. Al' bilo je dana na ovom forumu kada se pink slipalo do besvjesti. Od coinsa, igraca... u FIFAi 14 sam samo kroz pink slipse izgradio cijelu mega Bundesliga momcad. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

U FUT-u sam usao u 5 div. sad igram sezonu u 10 i ima ljudi koji me poderu .Kako ?

Uglavnom sto sezonu igraju opusteno all out attacking sto mi nikako ne pase a FUt igraju ultra def. ili kako vec.

Zasto,mislim da je zato sto se u sezoni nema sta izgubiti ,coinsi i sl.

Nema neki poseban tim u FUT-u !

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Ne znam jel se ko sjeca, mozda stara ekipa na ovom forumu. Al' bilo je dana na ovom forumu kada se pink slipalo do besvjesti. Od coinsa, igraca... u FIFAi 14 sam samo kroz pink slipse izgradio cijelu mega Bundesliga momcad. 

Ja sam na tom pink slipsu toliko igraca osvojio i popusio da to nije normalno ali nisam zalio jer sam se zabavio hahahah. Maknuli su to jer su ljudi preko toga kupovali igrace i coinse. Glupost je sto micanjem toga nisu rijesili taj problem a maknuli su jednu od zabavnih dijelova futa i nikad ga nisu vratili.

12 godina
goust78 kaže...

U FUT-u sam usao u 5 div. sad igram sezonu u 10 i ima ljudi koji me poderu .Kako ?

Uglavnom sto sezonu igraju opusteno all out attacking sto mi nikako ne pase a FUt igraju ultra def. ili kako vec.

Pa najvjerojatnije su te poderali jer je isto netko napravio novi acc kao ti eto da pocne iz pocetka da si da oduska i igra bez zivciranja i stresa.

17 godina
FIFA 18

Mislio sam da sam gotov s igračima za ovu fifu ali nekako mi danas zapeo za oko novi suarez. Opet prodaj dva da bi kupio jednog igrača jer sam market zanemario. Budem vidio kako će mu se kretati cijena tijekom ovog vikenda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Ja sam na tom pink slipsu toliko igraca osvojio i popusio da to nije normalno ali nisam zalio jer sam se zabavio hahahah. Maknuli su to jer su ljudi preko toga kupovali igrace i coinse. Glupost je sto micanjem toga nisu rijesili taj problem a maknuli su jednu od zabavnih dijelova futa i nikad ga nisu vratili.

Gasenjem WebAppa bi rijesili svaki problem koji imaj. Ostao bi samo gameplay. 

9 godina
neaktivan
The_K kaže...
goust78 kaže...

Pa najvjerojatnije su te poderali jer je isto netko napravio novi acc kao ti eto da pocne iz pocetka da si da oduska i igra bez zivciranja i stresa.

Ima smisla ! :)

17 godina
SimeKZ kaže...

Gasenjem WebAppa bi rijesili svaki problem koji imaj. Ostao bi samo gameplay. 

Oni nemaju nikakav problem. Inače ja sam za to da marketu možeš pristupiti samo iz igre. Time bi se eliminirali autobuyeri i svi bi imali jednaku šansu doći do jeftinog igrača, pa tko brži. U tom slučaju napraviti jednostavniji pristup dresovima, stadionima, contractsima, fitnessima i ostalim stvarima jer mi je to iz igre prava gnjavaža.

11 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

Dakle, ja kao prosječan igrač koji je par mjeseci kasnio sa igrom, lagano se probijam prema najvišim divizijama, ponajviše sa ciljem da se lakše kvalificiram u weekend ligu te da uzmem trofej na PSN. O

Preko Online Seasons se može kvalificirati za WL? Kako?

13 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...
blowfish_cro kaže...

Dakle, ja kao prosječan igrač koji je par mjeseci kasnio sa igrom, lagano se probijam prema najvišim divizijama, ponajviše sa ciljem da se lakše kvalificiram u weekend ligu te da uzmem trofej na PSN. O

Preko Online Seasons se može kvalificirati za WL? Kako?

da se kvalificiras u prvu ligu ili da ostanes u prvoj ligi

11 godina
neaktivan

Thx. znaci do SP u Rusiji možda i dođem do 1 lige :)

Iako ne kužim ovo da se kvalificiram ili da ostanem? Pa cim se kvalificiram znaci da sam u njoj, zasto bi onda trebao i ostat u njoj? Ako je ili/ili.

Trenutno sam u 8 diviziji sa tendencijom odlaska u 9. tako da je dug put predamnom.

15 godina
nadimaknaforumu kaže...

Iako ne kužim ovo da se kvalificiram ili da ostanem? Pa cim se kvalificiram znaci da sam u njoj, zasto bi onda trebao i ostat u njoj? Ako je ili/ili.

Znači ako se kvalificiraš ovaj tjedan, osigurao si WL. Ali to ne znači ako nećeš igrati sljedeći tjedan da si opet automatski kvalificiran. Moraš odigrati kroz tjedan tekme i ostati u njoj. To ti je kvalifikacija za sljedeću WL onda.

17 godina
FIFA 18
Po novome bitno je jednom ući u WL i ostvariti mislim 11pobjeda (silver 3) i automatski si kvalificiran i za sljedeću vikend ligu. Sada konstantno igranje WL ne bi trebalo nikome biti problem tko jednom upadne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice